baharestan3631
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2
- لایکها
- 0
دوست عزیزم امثال ما جوونها ننشستیم که ریاست جمهوری برای ما کار درست کنه.امثال ما توی توهم به سر نمیبریم.ما اینو باور نداریم که یه مهندس 50 ساله بخواد ملکشو که با اجاره ی اون ملک میتونه کلی درآمد داشته باشه بده بابت یه ایده ی خوب.اگر واقعا اهل کسب و کار باشید میدونید که ایده ی خوبو نو توی این مملکت خیلی دوام نمیاره.سریعا میشه کاری برای سرمایه دارها و جوانی که ایده از اون بوده به راحتی حذف میشه.چه بسا همین آقای 50 ساله با ایده ی این جوان پول رو پول بزاره و این جوان بدبخت بره دنبال ایده بازی.البته من فکر میکنم شما با این مطلبی که نوشتی میخواستی جا توی دل آقای مهندس باز کنی.که شبهای زیادی رو تا ظهر با ایشون بیدار باشی.
تجربه ام اینو میگه که توی این مملکت هیچکس مجانی برای آدم کار نمیکنه بهتره شما هم انقدر ساده نباشی.
بدرود عشیشم
دوست عزیزشمااگه متن بالارودرست میخوندی نیازی نبودبگی تودل مهنس خودتوجاکنی
این حرفت واقعامنوخندوند
من الان شرکتی دارم که به زودی توهمین سن به پای این آقای مهندس میرسم وسرمایه گذارم توشهرخودم پیداکردم پس دیگه چه نیازی به........
وامااینکه شماباورندارین که یک مهندس بیادبرای شماکاری کنه پس چی روقبول دارین؟؟؟اینکه یه دروغ گوبیادبرای شماکارانجام بده؟؟؟؟؟
اگه تاحالاانجام داده که شماواقعابایدآدم بی نیازی باشی
درثانی مگه حالاشماچه ایده هایی دارین که فکرمیکنین اگه به این آقابگین الان توسه سوت اونو میقاپه ازشما
این فرمایشات شماهمش توجیه این بی حالی های کارنکردنتونه
ایده بدون همین پشتکاری که آقای مهندس گفت یعنی کشک یعنی بزارش درکوزه آبشوبخورعزیزمن
کسی که کاسب باشه وبازاری می فهمه که اجرای ایده به صاحب ایده نیازداره تااجراش کنه وبه همین کشکی یاکسی نمیتونه بدزدتش
جالبه این آقایه حرفی زدهمه به جای اصل موضوع چسبیدن به خانم منشی های مثال موضوع
پست های بالارویه بازبینی بکنین اینومیفهمین داداشه من
ماجوونای حالایعنی همین