• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من دنبال یه شریک سالم و با پشتکار هستم

baharestan3631

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیزم امثال ما جوونها ننشستیم که ریاست جمهوری برای ما کار درست کنه.امثال ما توی توهم به سر نمیبریم.ما اینو باور نداریم که یه مهندس 50 ساله بخواد ملکشو که با اجاره ی اون ملک میتونه کلی درآمد داشته باشه بده بابت یه ایده ی خوب.اگر واقعا اهل کسب و کار باشید میدونید که ایده ی خوبو نو توی این مملکت خیلی دوام نمیاره.سریعا میشه کاری برای سرمایه دارها و جوانی که ایده از اون بوده به راحتی حذف میشه.چه بسا همین آقای 50 ساله با ایده ی این جوان پول رو پول بزاره و این جوان بدبخت بره دنبال ایده بازی.البته من فکر میکنم شما با این مطلبی که نوشتی میخواستی جا توی دل آقای مهندس باز کنی.که شبهای زیادی رو تا ظهر با ایشون بیدار باشی.:rolleyes:
تجربه ام اینو میگه که توی این مملکت هیچکس مجانی برای آدم کار نمیکنه بهتره شما هم انقدر ساده نباشی.
بدرود عشیشم:p

دوست عزیزشمااگه متن بالارودرست میخوندی نیازی نبودبگی تودل مهنس خودتوجاکنی
این حرفت واقعامنوخندوند
من الان شرکتی دارم که به زودی توهمین سن به پای این آقای مهندس میرسم وسرمایه گذارم توشهرخودم پیداکردم پس دیگه چه نیازی به........
وامااینکه شماباورندارین که یک مهندس بیادبرای شماکاری کنه پس چی روقبول دارین؟؟؟اینکه یه دروغ گوبیادبرای شماکارانجام بده؟؟؟؟؟
اگه تاحالاانجام داده که شماواقعابایدآدم بی نیازی باشی
درثانی مگه حالاشماچه ایده هایی دارین که فکرمیکنین اگه به این آقابگین الان توسه سوت اونو میقاپه ازشما

این فرمایشات شماهمش توجیه این بی حالی های کارنکردنتونه
ایده بدون همین پشتکاری که آقای مهندس گفت یعنی کشک یعنی بزارش درکوزه آبشوبخورعزیزمن
کسی که کاسب باشه وبازاری می فهمه که اجرای ایده به صاحب ایده نیازداره تااجراش کنه وبه همین کشکی یاکسی نمیتونه بدزدتش
جالبه این آقایه حرفی زدهمه به جای اصل موضوع چسبیدن به خانم منشی های مثال موضوع
پست های بالارویه بازبینی بکنین اینومیفهمین داداشه من
ماجوونای حالایعنی همین

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
جناب آقای مهندس بازکننده تاپیک دومین آیدی خود را وارد گود کردن یکی با 5 پست یکی با 3 پست. IP این 8 پست (تا کنون) یکی بوده و همگی از خانه سالمندانی در کهریزک ارسال شده.

fariborzm47

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقای سی ام اس عزیز
چرا اینقدر مشکوکی به همه. و چرا فکر میکنی خیلی زرنگی. اقلا اگر هم حدس میزنی من و آقای baharestan3631 یه نفریم میتونی یه پیام برای ادمین بفرستی و ازون بپرسی که همه ی لاگ ها رو داره. متاسفانه چون هرروز نمیتونم سر بزنم من پست های اول و دوم آقای baharestan3631 رو ندیدم ..به نظرم پاک شده به هر دلیل.
درسته در کشوری زندگی میکنیم که بسیاری از اخلاقیات انسانی مثل راستگویی و امانتداری و اعتماد کم ارزش شده ولی حتما و لزوما همه ی آدما مثل هم نیستند. میتوانستید حداقل در پیام خصوصی در مورد مواردی که جای سئوال داشت از من بپرسید. میتوانستید تلفنی با من صحبت کنید. میتوانستید به دفتر من بیایید و از سرایدار ساختمان محل کارم از سابقه من پرس و جو کنید تا به شما بگوید که من قدیمیترین مالک این مجموعه هستم و بعد با من همکاری کنید.
میتوانستید هیچکاری نکنید ولی با پست های منفی خود اقلا دوستان دیگر خود را مایوس نکنید.
داستان حاتم طائئ را که میدانید. بااسبش میرفت پیاده ای ازو کمک خواست..نگهداشت برای یاری..پیاده شمشیری درآورد و اسب و مالش را دزدید .. حاتم صداش کرد و گفت مالم را ببر ولی به هیچکس نگو چون اگر برای دیگران تعریف کنی رسم کمک و جوانمردی ور می افتد.
از همه شما ها ممنونم که به حرفم گوش دادید. امیدوارم همه شما جوانهای عزیز موفق و شاد باشید حتی این دوست شکاکم.

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
جناب آقای مهندس بازکننده تاپیک دومین آیدی خود را وارد گود کردن یکی با 5 پست یکی با 3 پست. IP این 8 پست (تا کنون) یکی بوده و همگی از خانه سالمندانی در کهریزک ارسال شده.

آقا یا خانم cms بعضی کارها (خودشیرینی) هم حدی داره!
----------
استاتر هم مواظب گرگهای جامعه باشید:happy:

hektor65

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیزشمااگه متن بالارودرست میخوندی نیازی نبودبگی تودل مهنس خودتوجاکنی
این حرفت واقعامنوخندوند
من الان شرکتی دارم که به زودی توهمین سن به پای این آقای مهندس میرسم وسرمایه گذارم توشهرخودم پیداکردم پس دیگه چه نیازی به........
وامااینکه شماباورندارین که یک مهندس بیادبرای شماکاری کنه پس چی روقبول دارین؟؟؟اینکه یه دروغ گوبیادبرای شماکارانجام بده؟؟؟؟؟
اگه تاحالاانجام داده که شماواقعابایدآدم بی نیازی باشی
درثانی مگه حالاشماچه ایده هایی دارین که فکرمیکنین اگه به این آقابگین الان توسه سوت اونو میقاپه ازشما

این فرمایشات شماهمش توجیه این بی حالی های کارنکردنتونه
ایده بدون همین پشتکاری که آقای مهندس گفت یعنی کشک یعنی بزارش درکوزه آبشوبخورعزیزمن
کسی که کاسب باشه وبازاری می فهمه که اجرای ایده به صاحب ایده نیازداره تااجراش کنه وبه همین کشکی یاکسی نمیتونه بدزدتش
جالبه این آقایه حرفی زدهمه به جای اصل موضوع چسبیدن به خانم منشی های مثال موضوع
پست های بالارویه بازبینی بکنین اینومیفهمین داداشه من
ماجوونای حالایعنی همین

خیلی خوبه که شما فقط با اجاره ی یک مغازه به اینجا رسیدی.شما که مدیر شرکتی کمی روی ادبیاتت کار کن تا بچه هایی رو که اینجا نظر دادنو حالا دو تا شوخی هم کردن احمق نخونی.
راستی من منظور شمارو از مهندس و دروغگو متوجه شدم اینجوری میخوای بگی من خیلی مخالفم.ولی امثال شما آدمها فقط جو میدید.

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
آقا یا خانم cms بعضی کارها (خودشیرینی) هم حدی داره!
----------
استاتر هم مواظب گرگهای جامعه باشید:happy:

اگه (خودشیرین) بودم به استارتر میگفتم مواظب گرگهای جامعه باشه تا ازم خوشش بیاد، لطفآ اینجا رو با بازارچه اشتباه نگیر همکار بازارچه.

آقای سی ام اس عزیز
چرا اینقدر مشکوکی به همه. و چرا فکر میکنی خیلی زرنگی. اقلا اگر هم حدس میزنی من و آقای baharestan3631 یه نفریم میتونی یه پیام برای ادمین بفرستی و ازون بپرسی که همه ی لاگ ها رو داره. متاسفانه چون هرروز نمیتونم سر بزنم من پست های اول و دوم آقای baharestan3631 رو ندیدم ..به نظرم پاک شده به هر دلیل.
درسته در کشوری زندگی میکنیم که بسیاری از اخلاقیات انسانی مثل راستگویی و امانتداری و اعتماد کم ارزش شده ولی حتما و لزوما همه ی آدما مثل هم نیستند. میتوانستید حداقل در پیام خصوصی در مورد مواردی که جای سئوال داشت از من بپرسید. میتوانستید تلفنی با من صحبت کنید. میتوانستید به دفتر من بیایید و از سرایدار ساختمان محل کارم از سابقه من پرس و جو کنید تا به شما بگوید که من قدیمیترین مالک این مجموعه هستم و بعد با من همکاری کنید.
میتوانستید هیچکاری نکنید ولی با پست های منفی خود اقلا دوستان دیگر خود را مایوس نکنید.
داستان حاتم طائئ را که میدانید. بااسبش میرفت پیاده ای ازو کمک خواست..نگهداشت برای یاری..پیاده شمشیری درآورد و اسب و مالش را دزدید .. حاتم صداش کرد و گفت مالم را ببر ولی به هیچکس نگو چون اگر برای دیگران تعریف کنی رسم کمک و جوانمردی ور می افتد.
از همه شما ها ممنونم که به حرفم گوش دادید. امیدوارم همه شما جوانهای عزیز موفق و شاد باشید حتی این دوست شکاکم.

قصه ی کلثوم ننه ای که تعریف کردی سروته نداشت لطف کنید بحث تاپیک رو منحرف نکنید بذارید مردم به زندگیشون برسن

fariborzm47
Registered User
----------------
baharestan3631
Registered User

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
من اصلا کاری به استارتر نداشتم تا کسی خوشش بیاد (نظر شخصی : شراکت = حماقت) شما هم موافق چیزی نیستی مجبور نیستی پست های جلف بزنی ;)

مطالب فوق آخرین پست و برای تنویر افکار سایر کاربران بود و قابل درک بعضی ها نیست ;)

PIC Maker

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
33
اینجا دعوا میکنید یا ایده میدید ؟! :blink:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37

My_Computer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من هم حاضرم استخدام بشم حقوقش چقدره

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
تو اگه اهل استخدام شدن بودی و میخواستی پاشی بیای تهران برای کار ، تو شرکت خودم دست و پات رو گیر می انداختم . ;)

چی میگی این وسط ؟ :D
جدی؟

خب باید حقوقش یه قدری باشه که هم بشه اجاره خونمو اونجا بدم هم از پس هزینه های سنگین پایتخت نشینی بر بیام

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
الکی پست میدین تاپیکو میارین بالا و بدتر اینکه موضوع تاپیکو منحرف میکنید و این توهین به استارتره

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
الکی پست میدین تاپیکو میارین بالا و بدتر اینکه موضوع تاپیکو منحرف میکنید و این توهین به استارتره

توهین به استارتر رو خوب اومدی ! :D

چند تا پست قبلی خودتو خوندی ؟ ;)

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
به جاي امكانات نميشه يكي دو ميليون سرمايه به ما بدي تا يه مغازه اينجا بزنيم خرج زن و زندگي و دانشگاهمون در بياد ؟ :eek:

بالا