• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من مي خوام زوري بهتون زبان ياد بدم

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
به دست من رسید.
البته هنوز نرسیدم وقت زیادی روش بزارم.
اما به نظرم بخش آموزش ویدیویی French In Action با اینکه قدیمیه نسبتا جامع هست و اونایی که زبان انگلیسیشون خوبه میتونند باهاش حال کنند.(حال کنند)
دیگر آموزشهاش مثل پیمسلر که دیگه معروفه و نیازی به توصیه نداره.
کار ارسال کننده هم که درسته قیمت مجموعه اش هم خوبه.
به هر حال من پیشنهاد میکنم علاقمندان به زبان فرانسه این پک را حتما تهیه کنند.
همگی موفق باشید.

ajorlu

Registered User
لایک‌ها
24
به دست من رسید.
البته هنوز نرسیدم وقت زیادی روش بزارم.
اما به نظرم بخش آموزش ویدیویی French In Action با اینکه قدیمیه نسبتا جامع هست و اونایی که زبان انگلیسیشون خوبه میتونند باهاش حال کنند.(حال کنند)
دیگر آموزشهاش مثل پیمسلر که دیگه معروفه و نیازی به توصیه نداره.
کار ارسال کننده هم که درسته قیمت مجموعه اش هم خوبه.
به هر حال من پیشنهاد میکنم علاقمندان به زبان فرانسه این پک را حتما تهیه کنند.
همگی موفق باشید.

سلام من خودم کلی کتاب و سی دی آموزش زبان انگلیسی دارم یکی از آرزوهام هم یاد گیری زبان فرانسه بوده

کلاسهای کانون زبان (انگلیسی)واحد جم رو هم تا آخر گذروندم خیلی چیزها رو یادم رفته اما سریع خودم رو آپ میکنم

(حالا بعد از این همه قصه) میخام این مجموعه رو داشته باشم چون فکر میکنم به درد بخور باشه

لطف یک بار دیگه شرایط رو pm بدید

pourpour

Registered User
لایک‌ها
2
pm زدم

سلام من خودم کلی کتاب و سی دی آموزش زبان انگلیسی دارم یکی از آرزوهام هم یاد گیری زبان فرانسه بوده

کلاسهای کانون زبان (انگلیسی)واحد جم رو هم تا آخر گذروندم خیلی چیزها رو یادم رفته اما سریع خودم رو آپ میکنم

(حالا بعد از این همه قصه) میخام این مجموعه رو داشته باشم چون فکر میکنم به درد بخور باشه

لطف یک بار دیگه شرایط رو pm بدید

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
من منابع فرانسه زیاد دارم ، کتاب سی دی و.... یه پی ام یزن اگر خواستی تبادل کنیم :)

taghdir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من هم بسته رو گرفتم ممنون ازت جالب بود .

saman_come_on

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی که خودش زبان فرانسویش خوبه لطف کنه بگه از کدوم یکی آدم شروع کنه بهتره

ajorlu

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
پوریا جان بسته من نیم ساعت پیس به دستم رسید ببرم خونه یه تستی بکنم دستت درد نکنه وای به حالت اگه :eek::D:D
شوخی کردم یه تستی میکنم اگه خوب بود(که احتمال 100 درصد هست) اعلام میکنم :lol:

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
سلام بسته رسید مرسی .
DVDها رم امروز برات فرستادم شرمنده یکم دیر شد
:)

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
یکی که خودش زبان فرانسویش خوبه لطف کنه بگه از کدوم یکی آدم شروع کنه بهتره

خوب این متد ها مفید هستن ولی در کنارش شما باید چند تا کتاب خوب داشته باشید و همزمان از روشهای مکمل دیگه استفاده کنید .
کتاب هایی که من می شناسم البته برای شروع یکی کتاب Reflets هست که فرانسه رو به شکل Communicative و
با سرعت خوبی آموزش میده و شیوه ش هم مکالمه بر اساس فیلم های اپیزودیک هست که به نظر من متد سریع و
مناسبی هست (من خودم این کتاب رو خوندم) . یه کتاب دیگه هم هست به اسم Cours de la langue et civilization francaise که نویسنده ش G.Muager هست و خود کتاب هم به همین اسم نویسندش (موژه) معروف شده و فرانسه رو به شکل کاملا پایه ای و گرامری به صورت درس به درس آموزش میده که اگر با استاد این کتاب رو بخونی پایه زبانت خیلی قوی میشه اگر کلاس هم بخواهید برید کانون زبان همین Reflets رو درس میدن استاداش هم خوبن ( من خودم چند ترم رفتم). :)

pourpour

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

این متد reflet که میگن خوبه .....
بیشتر به استادی ربط داره که اونو درس میده مثلا وقتی
هومان درس میده هر جلسه کلی یاد میگیری و مشتاق تر میشی :D
بهنام درس بده هر جلسه ثانیه شماری میکنی تموم شه:wacko: تهش هم هیچی یاد نمیگیری:(

در کل منم میگم تهش باید کتاب بخونید ولی نه برای یادگیری مکالمه چون reflet رو هم به اندازه french in action آموزش مولتی مدیا نداره !!!!!!!!!!!!!
reflet با اون سیستم 4 درس تو یه ترم فک کنم عمر نوح و صبر ایوب هم برای اتماش کفایت نکنه

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
سلام

این متد reflet که میگن خوبه .....
بیشتر به استادی ربط داره که اونو درس میده مثلا وقتی
هومان درس میده هر جلسه کلی یاد میگیری و مشتاق تر میشی
بهنام درس بده هر جلسه ثانیه شماری میکنی تموم شه:wacko: تهش هم هیچی یاد نمیگیری:(

در کل منم میگم تهش باید کتاب بخونید ولی نه برای یادگیری مکالمه چون reflet رو هم به اندازه french in action آموزش مولتی مدیا نداره !!!!!!!!!!!!!
reflet با اون سیستم 4 درس تو یه ترم فک کنم عمر نوح و صبر ایوب هم برای اتماش کفایت نکنه

:Dآره خداییش هومان خیلی استاد خوبیه . بهنام کیه؟؟ نمیشناسمش؟؟؟!!!!
الان 3 اپیزود بیشتر نمیگن !

pourpour

Registered User
لایک‌ها
2
تا جاییکه من میدونم همون 4 تا رو میگن

شما اگه مرکز جم رفتی و بهنام رو ندیدی من باید بهت تبریک بگم چون غیر ممکنه !!!
من یه دوست دارم از 5 ترمی که رفته 3 ترمشو به ای جناب خورده و الان رو به موته :happy:

خودمم زخم خورده ام:(

ajorlu

Registered User
لایک‌ها
24
تا جاییکه من میدونم همون 4 تا رو میگن

شما اگه مرکز جم رفتی و بهنام رو ندیدی من باید بهت تبریک بگم چون غیر ممکنه !!!
من یه دوست دارم از 5 ترمی که رفته 3 ترمشو به ای جناب خورده و الان رو به موته :happy:

خودمم زخم خورده ام:(
سلام خدمت پوریا و khabgard عزیز آقا شما دونفر یه کاری میکنید من از ترم بعد برم کانون جم ثبت نام کنم
این آقای بهنام که میگید احتمالا یه چیزی تو مایه های آقای جعفری تو بخش انگلیسیــه که دو ترم باهاش داشتم
ترم آخر اشک منو درآورد تا نمره 75 ازش گرفتم و صد افسوس که از اون موقع(3 سال پیش )کانون رو ول کردم.....
من دیشب هر 3 دی وی دی رو چک کردم خدمت عزیزانی که میخوان این مجموعه رو تهیه کنن عرض میکنم که
مجموعه بسیار کم نظیری رو پوریا جان جمع آوری کرده که اگر بخوام مقایسه قیمتی بکنم :مثلا سایت iranacademy
که با همین نام کاربری تو فروم هست مجموعه پیمزلر رو 5000 تومان میفروشه:eek: همچنین برای استفاده بهینه
باید یه آشنایی متوسط به بالا از زبان انگلیسی داشته باشید وگرنه زیاد به کارتون نمیاد من که خیلی علاقمند شدم
:p

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
سلام خدمت پوریا و khabgard عزیز آقا شما دونفر یه کاری میکنید من از ترم بعد برم کانون جم ثبت نام کنم
این آقای بهنام که میگید احتمالا یه چیزی تو مایه های آقای جعفری تو بخش انگلیسیــه که دو ترم باهاش داشتم
ترم آخر اشک منو درآورد تا نمره 75 ازش گرفتم و صد افسوس که از اون موقع(3 سال پیش )کانون رو ول کردم.....
من دیشب هر 3 دی وی دی رو چک کردم خدمت عزیزانی که میخوان این مجموعه رو تهیه کنن عرض میکنم که
مجموعه بسیار کم نظیری رو پوریا جان جمع آوری کرده که اگر بخوام مقایسه قیمتی بکنم :مثلا سایت iranacademy
که با همین نام کاربری تو فروم هست مجموعه پیمزلر رو 5000 تومان میفروشه:eek: همچنین برای استفاده بهینه
باید یه آشنایی متوسط به بالا از زبان انگلیسی داشته باشید وگرنه زیاد به کارتون نمیاد من که خیلی علاقمند شدم
:p

آره ولی بخش فرانسه اصلا مثل انگلیسی سخت نمی گیرن فقط بدیش کند بودنش هست ترم اول 4 اپیزود بقیه ترم ها 3 اپیزود درس میدن که واقعا 20 جلسه راحت 5 اپیزود رو جا داره . ولی خوب کلاسا خلوت تر از انگلیسی هست
و استاد با همه کار می کنه . خیلی از استاد ها اصلا حضور غیاب براشون مهم نیست ( من یه ترم به خاطر امتحانات دانشگاه 10جلسه نرفتم !!!! :D ) آخرش هم شدم 82 . در کل اگر زیاد برای فرانسه خوندن عجله نداری خوبه. ولی جاهای دیگه هم هست مثل قطب راوندی که همین reflets رو میگن ترم 1.5 ماه فکر کنم حدود 50 تومان . بخش فرهنگی سفارت فرانسه ترمی 70 تومان که هم Conversation داره هم Grammaire به علاوه کلاس های زبان تخصصی . یه جای دیگه هم کیش شعبه جردن که کتاب Cafe creme رو درس میدن .

الان این آقا پوریا میاد شاکی میشه ازاین همه اسپم !!!!

saman_come_on

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی از توضیحات دوستان و کتاب هایی که معرفی کردن، حتما تهیه می کنم
ولی من قصد کلاس رفتن ندارم و می خوام خودم یاد بگیرم. انگلیسی رو خودم با کلی تلاش یاد گرفتم و می بینم از دوستانم که کلی کلاس رفتن بیشتر بلدم
حالا سوالم اینه، فکر می کنین بشه فرانسه رو خودم بدون کمک استاد یاد بگیرم (کاری که با انگلیسی کردم این بود که بعد از این که یه کم راه افتادم، سعی می کردم کتاب زیاد بخونم و فیلم زیاد نگاه کنم). آیا این روش رو فرانسوی هم کاربرد داره ؟
چون اینجوری که بوش میاد فرانسوی خیلیییی از انگلیسی سخت تره ولی فعلا فرصت کلاس رفتن ندارم

pourpour

Registered User
لایک‌ها
2
من که نفهمیدم این سامان خان با من کاری داشت یا نه؟ :hmm:

ajorlu

Registered User
لایک‌ها
24
من که نفهمیدم این سامان خان با من کاری داشت یا نه؟ :hmm:

سلام احتمالا سامان عزیز منتظره چند نفر دیگه در مورد این مجموعه نظر بدن بعدا اقدام کنه
از khabgard عزیز هم تشکر میکنم که اطلاعات خوبی رو در اختیار من و بقیه گذاشت:blush:

Last edited:
بالا