• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من می خوام اینکاره شم!! از کجا شروع کنم؟ چی بخونم؟ چیکار کنم؟

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
سلام.
من 17 سالمه و از الان وقتشه که به آیندم به طور جدی فکر کنم.(چون دارم راهی دانشگاه میشم و انتخاب رشته به این موضوع مربوطه).

من می خوام یه کمپانی در زمینه علم و تکنولوژی و... بزنم مثل سونی و مایکروسافت که همه چی داره از گوشی گرفته تا کامپیوتر و کنسول و... و البته به بخش فناوری و... هم فکر می کنم.(می دونم یه خورده تخیلی به نظر میرسه ولی هدفمه به هر حال!)

سوال اولم اینه که تو دانشگاه چی بخونم؟(رشته دبیرستانم ریاضیه، چیزی که برام مهمه اینه که اگه خدایی نکرده به این هدف نرسیدم حداقل اون رشته ای که انتخاب کردم نون توش باشه!)
سوال دومم اینه که از کجا شروع کنم؟ چطوری شروع کنم؟ اصلا یه کمپانی چطوری به وجود میاد؟
و درخواست بعدی اینکه هر نکته ای که لازمه بدونم لطفا بگید.

ویرایش:
دوستان لازم به ذکره که هدف من بیشتر تولید محصول هست تا نرم افزار مثل ویندوز و...! من هدفم یه کمپانیه که همه چی تولید کنه مثل سونی که هم تلویزیون میزنه، هم لپ تاپ، هم گوشی و تبلت هم کنسول و...!
عشق من این کار هاست. حالا نمی گم در حد سونی بشم ولی حداقل در حد ایران باید تو سرم باشه دیگه!

Last edited:

lord_of_atlantiss

Registered User
لایک‌ها
126
بعضی ها تو دانشگاه چند رشته تغییر میدن بعضی ها هم تا دکتری چند رشته رو میخونن... تو دانشگاه اول باید آی تی بخونی بعد بری سراغ کامپیوتر گرایش نرم افزار اونجا که دکتری گرفتی باید بری سخت افزار رو هم بخونی اونم تا دکتری بعدش اگه بالای 30 سالت نشد بری دنبال مهندسی مواد در کل باید رشته هایی مثل مهندسی کامپیوتر همه گرایش ها به همراه برنامه نویسی رو تا آخرش باید بری آی تی رو هم تا ارشد بخونی کافیه...مهندسی چند رسانه ای رو هم باید در همین طیف قرار بدی بسته یا بازم میخوای بخونی؟:D

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
بعضی ها تو دانشگاه چند رشته تغییر میدن بعضی ها هم تا دکتری چند رشته رو میخونن... تو دانشگاه اول باید آی تی بخونی بعد بری سراغ کامپیوتر گرایش نرم افزار اونجا که دکتری گرفتی باید بری سخت افزار رو هم بخونی اونم تا دکتری بعدش اگه بالای 30 سالت نشد بری دنبال مهندسی مواد در کل باید رشته هایی مثل مهندسی کامپیوتر همه گرایش ها به همراه برنامه نویسی رو تا آخرش باید بری آی تی رو هم تا ارشد بخونی کافیه...مهندسی چند رسانه ای رو هم باید در همین طیف قرار بدی بسته یا بازم میخوای بخونی؟:D
مگه خودم می خوام گوشی و... بسازم!
خوب می خوام کمپانی بزنم که بقیه بسازن دیگه :d
باز باید این همه بخونم؟!!

lord_of_atlantiss

Registered User
لایک‌ها
126
مگه خودم می خوام گوشی و... بسازم!
خوب می خوام کمپانی بزنم که بقیه بسازن دیگه :d
باز باید این همه بخونم؟!!

داش اگه سرمایه داری چه بهتر این همه درس نمیخواد بخونی اما اینکه خودت میای میخوای شرکت بزنی باید اولا پول داشته باشی بعدش باید تا میتونی چیز یاد بگیر در ضمن فراموش کردم رشته مهندسی الکترونیک رو هم باید تا تهش بخونی ولی اگه به فکر سرمایه گذاری میخوای بشی باید مدیریت بخونی

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
نمیخوام ناامیدت کنم اما واقعیت ایران همینه
واقعا این عکس هزاران هزارخط حرف توشه
trol(3ali3) (16).jpg

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
خدا کنه بشی :هه هه
منم نه به سن تو بلکه از 10-11 سالگی در صدد احداث یه شرکت خودروسازی بودم :دی حتی هنوز دفتر مشقامو و گوشه کنار کتبامو به یاد دارم که تا خرخره طراحی لوگوی اختصاصی و طراحی کارخونه و برآورد هزینه ها و طراحی خودرو و.....بود
آخرش شدم این !! 4 ترم دانشگاه آزاد میرم فقط 15 واحد پاس کردم
- مایه ننگ شدیم

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
موفق باشی ولی اینجا ایران اسلامیه

هر وقت دیدی افغانستان و پاکستان بتونن خودشون یه برند بزرگ بزنن ایرانم می تونه

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
موفق باشی ولی اینجا ایران اسلامیه

هر وقت دیدی افغانستان و پاکستان بتونن خودشون یه برند بزرگ بزنن ایرانم می تونه

حاجی باور کن اونا میزنن ولی ما خاک بر سرا نمیزنیم
یه روزی پدربزرگمون میگفتن این کره ای های بدبخت رو ببین امروز فرداس از گشنگی بمیرن
حالا کره ای ها وقتی اسم از ایران میاد اصلا نمیدونن کشوری به این اسمم وجود داره!!! یا شایدم فکر کنن ما همون قبیله آدمخوارا هستیم

سیـناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
عاغا درس بخون عاغا حماییت میکنه شرکت خیار گاز زده رو میزنید!

Strans

Registered User
لایک‌ها
63
سلام.
من 17 سالمه و از الان وقتشه که به آیندم به طور جدی فکر کنم.(چون دارم راهی دانشگاه میشم و انتخاب رشته به این موضوع مربوطه).

من می خوام یه کمپانی در زمینه علم و تکنولوژی و... بزنم مثل سونی و مایکروسافت که همه چی داره از گوشی گرفته تا کامپیوتر و کنسول و... و البته به بخش فناوری و... هم فکر می کنم.(می دونم یه خورده تخیلی به نظر میرسه ولی هدفمه به هر حال!)

سوال اولم اینه که تو دانشگاه چی بخونم؟(رشته دبیرستانم ریاضیه، چیزی که برام مهمه اینه که اگه خدایی نکرده به این هدف نرسیدم حداقل اون رشته ای که انتخاب کردم نون توش باشه!)
سوال دومم اینه که از کجا شروع کنم؟ چطوری شروع کنم؟ اصلا یه کمپانی چطوری به وجود میاد؟
و درخواست بعدی اینکه هر نکته ای که لازمه بدونم لطفا بگید.

اولاً باید بگم راه طولانی در پیش داری، اگه این تصمیمتو یه شبه گرفتی بهتره از خیرش بگذری اما اگه واقعاً فکر کردی و تصمیم گرفتی، ادامه مطلبو بخون.

در وهله اول شما باید سه تا زبون یاد بگیر! اول، زبان ریاضی، چون طبیعت با این زبون نوشته شده و باهات حرف میزنه. دوم زبان انگلیسی به دلایل واضح و سوم زبان کدنویسی و الگوریتم ها

اگر به این سه زبون علاقه قلبی داری و از یادگیریشون لذت میبری می تونی به چیزایی که آرزوشو داری برسی (البته نه تو ایران). تو دانشگاه هم رشته کامپیوتر بخون و تا میتونی تو بحثای مختلفی که تو رشتت مطرح میشه سرک بکش. کنجکاو و ثابت قدم باش. برای رسیدن به هدفی که تو ذهنت داری سالها زمان نیاز هست. با یه بار مثلاً کنکور قبول نشدن یا نمره کم آوردن تو یه امتحان اگه بخوای روحیتو از دس بدی، کلاهت پس معرکست.

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474

حاجی باور کن اونا میزنن ولی ما خاک بر سرا نمیزنیم
یه روزی پدربزرگمون میگفتن این کره ای های بدبخت رو ببین امروز فرداس از گشنگی بمیرن
حالا کره ای ها وقتی اسم از ایران میاد اصلا نمیدونن کشوری به این اسمم وجود داره!!! یا شایدم فکر کنن ما همون قبیله آدمخوارا هستیم

به طور مثال کره ی جنوبی صنعت خودرو سازیش رو تقریبا همزمان با ایران شروع کرد در دوران خدابیامرز
البته خیلی وضعشون بدتر از ایران بود
الان اونها دارن چه خودرویی تولید می کنن ایران چی
هنوز ایران توی پیکان 47 سال پیش خدا بیامرز مونده

یا صنایع دیگه شون و غولهایی مثل سامسونگ و ال جی

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
قبل شما اینکارو کردن .داداش نمی خوام ناامدیت کنم ولی نگاه کن ببین اونا چندساله تو اینکارن ؟ چقدر معروف شدن . خود ایرانی به ایرانی جماعت و جنسش ارزش و بها نمیده و اعتماد نداره . همین شرکت صاایران. از وقتی من تو کمر بابام بودم داره میسازه ولی بی کیفیت. الان آمریکا و کشورهای استکبار کلی مایه دار هست و لب تر کنند یه شرکت مثل سونی اماده میشه . چرا اینکارو نمیکنن ؟ چون یدونه سونی هست دیگه تو جیبمونه ! برو دنبال چیزای جدیدی . اینکارا میلیارد میلیارد سرمایه میخواد با فرهنگ مردمی. شما اگه میخوای به جایی برسی اینقدر بالا رو نگیر که دست نیافتنیه و در زندگی چان شکستی میخروی که نمیتونی بلند شی چون هدفت سونیه بعد میبینی خیلی دوری از همه چیز دست می کشی . هدفتو پائین بگیر بهش برس بعد هدفتو رشد بده .

به رشته دانشگاهی زیاد ربطی نداره ! به چیزی که روش تمرگز میکنی ربط داره . از همین خونه و اختراع های ساده شروع کن و برنامه نویسی رو پایه پایه یاد بگیر. یک کمپانی با سرمایه کلان بدست میاد .

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
نمیخوام نا امیدت کنم ولی بهتره بی خیال تاسیس یه شرکت مثل اپل و مایکروسافت بشی!!
بهترین حالت اینه که تو این شرکت ها استخدام بشی و اگه زرنگ باشی و مدیریت بلد باشی بتونی به سطوح بالای مدیریتیشون برسی!
هرچند به نظرم برای سنت شاید یکم دیر باشه ولی برو برنامه نویسی یاد بگیر (رو یه شاخه تمرکز کن) دانشگاه هم برو نرم افزار یا it بخون و در کنارش سعی کن اصول مدیریتی هم فرابگیری!
بعد که حرفه ای شدی میتونی تو یه شرکت کوچیک استخدام بشی و امیدوار باشی که روزی تو یه شرکت بزرگ استخدام بشی و یا شرکتتون توسط یه شرکت بزرگ خریداری بشه و به اونها ملحق بشید.
درکل بهترین راه به نظرم اینه از طریق برنامه نویسی و نرم افزاری به این شرکت ها برسی چون زمینه اش تو ایران فراهم تر از اینه که بخوای تو زمینه سخت افزاری مثل گوشی و اینجور چیزها فعالیت کنی و پیشرفت داشته باشی.

اول برای رسیدن به هدف های کوچیک تلاش کن و اطمینان داشته باش اگه به اونها رسیدی میتونی پیشرفت کنی.اینکه از الان هدفت رو روی تاسیس مایکروسافت ثانی بزاری بی شک شکست خواهی خورد.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
آرزو بر جوانان عیب نیست

ما هم 15 سالمون بود میخواستیم خلبان بشیم شدیم راننده :lol:

ولی خداییش 2 بار پیش خلبان بشینم راحت تک اف میکنم :happy:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
فردا یه پست در حد مقاله برات مینویسم..
مفید..

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
داداش این کمپانی که تو میخوای بزنی باید سه تا پ داشته باشی که اون سه تا پ اینا هستن:
پول
پارتی
پل
در کنار این سه تا باید هوشت حداقل بالای 140 باشه وتلاشت این باشه که روزری دو ساعت بیشتر نخوابی و وقت روی پروژه ات بزاری..
اگه اینارو داشتی شاید یه چیزی بشی و اگه نداشتی میشی مثل ما مهندس بیکار که هروز صب بلند میشه آگهی روزنامه نگاه میکنه و بقیه روز مسافرکشی..
ولی جدی میگم اگه اینارو نداری برو حسابداری بخون..حداقل به قول خودت نون توش هست...

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
داداش این کمپانی که تو میخوای بزنی باید سه تا پ داشته باشی که اون سه تا پ اینا هستن:
پول
پارتی
پل
در کنار این سه تا باید هوشت حداقل بالای 140 باشه وتلاشت این باشه که روزری دو ساعت بیشتر نخوابی و وقت روی پروژه ات بزاری..
اگه اینارو داشتی شاید یه چیزی بشی و اگه نداشتی میشی مثل ما مهندس بیکار که هروز صب بلند میشه آگهی روزنامه نگاه میکنه و بقیه روز مسافرکشی..
ولی جدی میگم اگه اینارو نداری برو حسابداری بخون..حداقل به قول خودت نون توش هست...

اون 3تا پ یه طرف
ولی من میگم اگه هیچی هم نداشتی فقط شانس بیاری حله
اینو تجربه کردم واقعا - اگهفقط شانس می اوردم الان اینقدر الاف نبودم بیتم اینجا پست بدم

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
دوستان مشکل اصلی من اینه که نمی دونم چطوری شروع کنم!
مثلا استیو جابز(نمی گم مثل اون اصلا ایده آلم کشور) از ساخت کامپیوتر شخصی و مکینتاش شروع کرد که من هیچی ازش بلد نیستم!

به نظرتون طراحی نرم افزار برای شروع خوبه؟

بالا