• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من می خوام اینکاره شم!! از کجا شروع کنم؟ چی بخونم؟ چیکار کنم؟

ollg

Registered User
لایک‌ها
11
Bbebin ye 1100 bekhar bazesh kon bebin toosh chekhabare bad Dar morde game ghete hash etelaat jam kon boro bebin mituni Ye Ki az roosh besazi badesh age azash khaste shodi hoselat eat raft va donbalesho nagerefti beduun shoma in kare nisi vali age vaghti be moshkel barr khordi ghaviii tar va sabet ghadam tar peyesho gerefti bedun mituni be hameja beresi vaghti sakhtish man mikharam azat ke poool vase kare baddi daset biad

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
برو قم ملا بشو پول توش زیاده!

بله تایید میشه--اتفاقا تو این حوزه نیرو کمه
میخان نمونه چینیش رو بریزن تو بازار پس خودمون تولید کنیم یه پولی تو جیب تولیدکننده ایرانی بیاد

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
نه خطرناکه
مراحل خیلی سختی رو باید بگذرونه
از جمله یون دادن به تمام قدیمی های حوزه :D

تو این بازار بلخره باید یونه رو داد:دی
پس بهتره به آشنا بده بهتره تا قریبه و دلال جماعت

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
آهان! استارتر ،گل فروم اومد!ایشون چندین شرکت کوچیک دارن ودرحال راه اندازی بزرگترین خط تولید جهان هستن.ایشون میتونن بیشترین کمک رو به شما بکنن!
حالا هرچی درد داری بهش بوگو،K-boyجان قول بده کم واسش نزاری:lol:
خیالت تخت . ما خودمون از جاده خاکی شرو کردیم . تو همه چاله چوله ها میندازمش
cowboy.gif

Last edited:

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
ما هم بچه بودیم دوست داشتیم خلبان شیم :دی

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
Bbebin ye 1100 bekhar bazesh kon bebin toosh chekhabare bad Dar morde game ghete hash etelaat jam kon boro bebin mituni Ye Ki az roosh besazi badesh age azash khaste shodi hoselat eat raft va donbalesho nagerefti beduun shoma in kare nisi vali age vaghti be moshkel barr khordi ghaviii tar va sabet ghadam tar peyesho gerefti bedun mituni be hameja beresi vaghti sakhtish man mikharam azat ke poool vase kare baddi daset biad

اتفاقا ایده ی خوبیه! من عاشق اینکارام!(کار با سخت افزار)
ولی مشکلی که هست باید برنامه ریزی بشه دیگه که من بلد نیستم! برای همین داشتم به باز کردن یه تلویزیون فکر می کردم!!
خلاصه که به برنامه نویسی علاقه دارم ولی خیلی زود خستم می کنه(شاید چون هنوز اطلاعاتم کامل نیست و برای هر خط باید کلی سرچ کنم!!) ولی سخت افزار کاریه که از بچگی باهاش ور می رفتم و شدیدا بهش علاقه مندم!

ROMINA ALONE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
اصلا فکرشو نکنید..شاید خارج از ایران این موضوع رویا نبود ولی داخل ایران رویا هست..شما همین که دانشگاه قبول باشید باید خدا شکر کنید باز دانشگاه قبول شدید همین که مشروط نشید باید خدا شکر کنید دیگه بقیه اش بماند:lol:

gaara13

Registered User
لایک‌ها
658
بابا زیاد درس بخونی ترور میشی یا می دزدنت کم درس بخونی علافی عینه ما
کلا جماعت الان درس میخونن که بیکار نباشن اخه دانشجو بودن شغل محسوب میشه (در اینده میخواهید چکاره شوید؟ دانشجو)
نا امید نباش امیدوارم فردای تو بهتر از ما دهه شصتی ها باشه

gaara13

Registered User
لایک‌ها
658
یادم رفت اینو بگم حسن همه کار هارو درست میکنه

بالا