• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من و فوتبال !!

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
سلام خدمت دوستان

من هم مخالف نیستم ، فقط خاطرات استادیومی میتونه موضوع به اندازه استارت یک تاپیک ایجاد کنه؟
اگر پاسخ بله هست یوسف جان خودت زحمتشو بکش ، اگر پاسخ خیر هست اجازه بدید تا رابی بیاد و نظر ایشون رو هم برای صحبت در خصوص خاطرات استادیومی در همین تاپیک بدونیم .

شاد و پیروز باشید
من مخالفتي ندارم كلا اين تاپيك به زودي بايد عنوانش عوض بشه و فكر مي كنم روند بصورتي پيش رفته كه اختصاصا يك تاپيك خاطره نويسي بشه اينجا
با اجازه ساسان خان من بعد از تغيير نام و كاربري تاپيك ميخوام محددا يك تاپيك شخصي ايجاد كنم چون قصد اوليه از ايجاد اين تاپيك فقط نوشتن خاطرات نبود بلكه ميخواستم همه جور مطلبي توش بنويسم مثلا ديشب من يك پست تو تاپيك پرسپوليس زدم كه شايد اگه روال تاپيك به اين شدت نوستالژيك نشده بود اينجا مي نوشتم

بهرحال از اينكه تاپيك به اين سمت و سو رفتم نه تنها گله مند نيستم كه بشدت هم خوشحالم كه چنين فضايي ايجاد شد و دوستان هم سنگ تمام گذاشتند اينه كه بهتر ميدونم اينجا متعلق به همه بشه با همين حال و هوا
پ.ن : يوسف خان تاريخ عضويتتون واقعا برام از عجايب پي تي بود ، باخودم فكر مي كردم احتمالا خلقت كاربر يوسف به قبل از پيدايش پرشين تولز برگرده:lol:

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
براي يوسف عزيز

در مورد فرشاد پيوس و روبرتو باجو عجيب بهم نزديك هستيم برام خيلي جالب بود و ارادت ما به شما رو دو چندان كرد
من به پيوس اينقدر علاقه داشتم كه دوران دانشگاه يه اسم مستعار براي خودم گذاشته بودم و همه به اون اسم منو مي شناختن اونم فرشاد بود
كلا داستان پرسپوليسي شدن و موندن من سه ركن اساسي داشت ، بهروز سلطاني - ناصر محمدخاني و فرشاد پيوس

Last edited:

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
پدر من به شدت مخالف بازی بچه هاش در کوچه بود و به همین دلیل اجازه نمی داد ما مثل سایر هم سن و سالها توی کوچه گل کوچیک بازی کنیم
وضع ما هم دقيقا همينطور بود البته با توجه به وضعيت محلي كه زندگي مي كرديم واقعا حق هم داشتند . فوتبال و روزهاي خوب ما خلاصه ميشد به بازي در حياط خانه و جشن مون هم زماني بود كه پسرعمو ها و پسردائي ها ميومدند خونمون يا ما ميرفتيم شهرستان و اينقدر بهمون خوش مي گذشت كه موقع جدا شدن هيچ وقت نشد جلوي اشكها رو بگيريم و تا دو سه روز بعدش هم دپرس بوديم اين اوليه تجربيات تلخ من از جدايي بود كه سرنوشت بعدها اون رو به جزء لاينفك زندگي من تبديل كرد اما با وجود اين همه تكرار جدايي ها بازهم هنوز كه هنوزه نميتونم جلوي بغضم رو هنگام جدايي بگيرم هرچند كه ديگه اشك ها رو كنترل مي كنم

همیشه توی کاپهایی که مینداختم یا تیم آلمان غربی قهرمان میشد یا منتخب ادوار گذشته آلمان
كاپهاي من اوايل با قهرماني اروگوئه تموم ميشدند ولي كمي بعد ايتاليا و يووه براي هميشه قهرماني ها رو قبضه كردند

کسی که بهش پاس می داد کسی نبود جز لیت بارسکی که خیلی از بازی فانتزیش خوشم میومد و البته لیتبارسکی کسی نبود جز نرده حفاظ تراس که پاس گل رو به من می داد
اين تيكه خيلي باحال بود . ليت بارسكي هم از جمله بازيكن هاي مورد علاقه من بود. اون زمانها آلمان اينقدر جذبه و قدرت داشت كه فكر كنم كمتر كسي پيدا بشه كه حداقل از يكي دو تا بازيكن بزرگ آلمان خوشش نيومده باشه

اون زمان زنگ ورزشمون فقط شامل نرمش و دویدن می شد و اجازه فوتبال بازی کردن بهمون نمی دادن. نمی دونم شاید مدل اون روزها اینجوری بود.
اين يكي رو ديگه باهم فرق داريم اما در نتيجه فكر كنم مثل هم هستيم . ما اتفاقا زنگ ورزشمون تا مدتها فقط فوتبال بود بجز يه دوره اي كه تلاش كردند واليبال و هندبال رو جايگزين كنند كه جواب نداد. اما مشكل اصلي من اين بود كه موقع يار كشي هميشه سر نخواستن من دعوا بود.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
فقط همین رو میشه گفت که تاپیک فوق العاده زیباییه که به آدم حس عجیبی میده . روبی جان گهگاه قبلنا نوشته هات رو دنبال میکردم و لذت میبردم اما الان میتونم بگم ارادت خاصی نسبت بهت دارم. سبک نوشتن و نگارشت واقعا زیباست.

با اینکه چند روزیه به خاطر یه سری کارا کم میتونستم بخش فوتبال رو چک کنم اما بلاخره همه پست های بچه ها رو خوندم. تک تک نوشته ها حس و حال خودش رو داشت و از خوندن همه لذت بردم . از جواد و علی و مرجان و فرزاد و یوسف و سر آخر از ساسان عزیز تشکر میشه و جدی چه نگارشی دارید آقا همتون :دی ما باید بیایم لنگ بندازیم :دی

به قول حامد ما با سن کممون چیزی به نسبت شما برای ارائه دادن اینجا نداریم اما از نظرم این دلیل نمیشه من هم چند خطی رو از خاطره هام ننویسم که حتما سر فرصت این کار رو میکنم.

پ.ن: ساسان جان در مورد بازی آلمان-فرانسه ای که خاطرش رو تعریف کردی چون سن من به اون جام جهانی قد نمیده خیلی حال کردم از نوع تعریفت از اون بازی ! به کلی گزارشش کردی آقا ! :دی

Last edited:

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام و خسته نباشید خدمت رابی عزیز ( و سایر دوستان ) بابت تاپیک محشرت ، فقط اومدم عرض ادب کنم و برم:blush:
موفق باشید :rolleyes:

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام خدمت دوستان
من هم مخالف نیستم ، فقط خاطرات استادیومی میتونه موضوع به اندازه استارت یک تاپیک ایجاد کنه؟
اگر پاسخ بله هست یوسف جان خودت زحمتشو بکش ، اگر پاسخ خیر هست اجازه بدید تا رابی بیاد و نظر ایشون رو هم برای صحبت در خصوص خاطرات استادیومی در همین تاپیک بدونیم .
شاد و پیروز باشید
درود بر آقا ساسان گل.
فکر میکنم نظر فرزاد هم بدونیم بد نیست. شاید بیشتر قبل از استارتش فکر کنیم بهتر باشه.

من مخالفتي ندارم كلا اين تاپيك به زودي بايد عنوانش عوض بشه و فكر مي كنم روند بصورتي پيش رفته كه اختصاصا يك تاپيك خاطره نويسي بشه اينجا
با اجازه ساسان خان من بعد از تغيير نام و كاربري تاپيك ميخوام محددا يك تاپيك شخصي ايجاد كنم چون قصد اوليه از ايجاد اين تاپيك فقط نوشتن خاطرات نبود بلكه ميخواستم همه جور مطلبي توش بنويسم مثلا ديشب من يك پست تو تاپيك پرسپوليس زدم كه شايد اگه روال تاپيك به اين شدت نوستالژيك نشده بود اينجا مي نوشتم

بهرحال از اينكه تاپيك به اين سمت و سو رفتم نه تنها گله مند نيستم كه بشدت هم خوشحالم كه چنين فضايي ايجاد شد و دوستان هم سنگ تمام گذاشتند اينه كه بهتر ميدونم اينجا متعلق به همه بشه با همين حال و هوا
پ.ن : يوسف خان تاريخ عضويتتون واقعا برام از عجايب پي تي بود ، باخودم فكر مي كردم احتمالا خلقت كاربر يوسف به قبل از پيدايش پرشين تولز برگرده:lol:

براي يوسف عزيز

در مورد فرشاد پيوس و روبرتو باجو عجيب بهم نزديك هستيم برام خيلي جالب بود و ارادت ما به شما رو دو چندان كرد
من به پيوس اينقدر علاقه داشتم كه دوران دانشگاه يه اسم مستعار براي خودم گذاشته بودم و همه به اون اسم منو مي شناختن اونم فرشاد بود
كلا داستان پرسپوليسي شدن و موندن من سه ركن اساسي داشت ، بهروز سلطاني - ناصر محمدخاني و فرشاد پيوس
نوکرم داداش
ما کوچیک شما هستیم هم از نظر سنی هم از نظر عقلی هم از نظر فرومی
این که علاقه های من به شما نزدیک هست باعث افتخار من هست روبی جان
پرسپولیس هم که دیگه کارش از رکن و پایه اساس و زیربنا گذشته! واقعا چیزی نمونده برای بودن باهاش

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
فقط همین رو میشه گفت که تاپیک فوق العاده زیباییه که به آدم حس عجیبی میده . روبی جان گهگاه قبلنا نوشته هات رو دنبال میکردم و لذت میبردم اما الان میتونم بگم ارادت خاصی نسبت بهت دارم. سبک نوشتن و نگارشت واقعا زیباست.

با اینکه چند روزیه به خاطر یه سری کارا کم میتونستم بخش فوتبال رو چک کنم اما بلاخره همه پست های بچه ها رو خوندم. تک تک نوشته ها حس و حال خودش رو داشت و از خوندن همه لذت بردم . از جواد و علی و مرجان و فرزاد و یوسف و سر آخر از ساسان عزیز تشکر میشه و جدی چه نگارشی دارید آقا همتون :دی ما باید بیایم لنگ بندازیم :دی

به قول حامد ما با سن کممون چیزی به نسبت شما برای ارائه دادن اینجا نداریم اما از نظرم این دلیل نمیشه من هم چند خطی رو از خاطره هام ننویسم که حتما سر فرصت این کار رو میکنم.

پ.ن: ساسان جان در مورد بازی آلمان-فرانسه ای که خاطرش رو تعریف کردی چون سن من به اون جام جهانی قد نمیده خیلی حال کردم از نوع تعریفت از اون بازی ! به کلی گزارشش کردی آقا ! :دی

يكي از خوبيهاي اين تاپيك اين بود كه من كلي دوست خوب پيدا كردم
آريان جان خيلي به نبده لطف داريد در مقابل اساتيدي چوّن ARMF - ساسان و جواد عزيز و ساير دوستان ، نوشته هاي من به مثابه انشاي كودكان دبستاني است. البته با كلي غلط املائي و تايپي كه بواسطه نتبلي در ويرايش همواره در مطالبم ديده ميشند .
بهرحال از آشنايي با شما خيلي خوشحال شدم و اميدوارم اين آشنايي روز به روز عمق بيشتري پيدا كنه

اما در مورد سن و خاطره بايد بگم كه خاطره سن و سال نمي شناسه فقط تفاوتش اينه كه يك خاطره دور براي شما ممكنه خاطره اي نزديك براي امثال من و ساسان باشه ولي هر دو خاطره هستند و براي نقل كننده احساسي مشابه رو خلق مي كنند

منتظر نوشته هاي خوبتون هستم

Last edited:

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
سلام و خسته نباشید خدمت رابی عزیز ( و سایر دوستان ) بابت تاپیک محشرت ، فقط اومدم عرض ادب کنم و برم:blush:
موفق باشید :rolleyes:
اميد جان واقعا از حضورت خوشحال شدم
دوستان اين اميد خان از دوستان بسيار خوب و قديمي بنده هستند كه سابقه آشناييمون يه جورايي به دوره دايناسور ها بر مي گرده:lol:

اميد جان حالا كه اومدي اينجا ديگه مجبوري برامون يك خاطره اي ، داستاني ، چيزي نقل كني همينطوري نميشه بزاري بري ، گفته باشم:hmm:

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
درود بر آقا ساسان گل.
فکر میکنم نظر فرزاد هم بدونیم بد نیست. شاید بیشتر قبل از استارتش فکر کنیم بهتر باشه.

نوکرم داداش
ما کوچیک شما هستیم هم از نظر سنی هم از نظر عقلی هم از نظر فرومی
این که علاقه های من به شما نزدیک هست باعث افتخار من هست روبی جان
پرسپولیس هم که دیگه کارش از رکن و پایه اساس و زیربنا گذشته! واقعا چیزی نمونده برای بودن باهاش
قربان شما سروريد

يادمه اون زمانها با خودم مي گفتم اگه سلطاني و محمدخاني از پرسپوليس رفتند منم ديگه كاري به كارش ندارم اما بعدش پيوس اومد و تا سالها بواسطه اون قرمز موندم و ديگه بعدش هم هواداري اين تيم به جزئي از شخصيتمون تبديل شده تا اين سالهاي اخير بعد از قطبي كه واقعا هوادار اين تيم موندن سخت شده بقول بلاژويچ تو اين روزها براي پرسپوليسي موندن پوستت بايد از پوست كروكوديل باشه و روت سنگ پاي قزوين و در كنار اين صبر ايوب براي تحمل يوگي و دوستان بقول بچه ها

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

راجع به اسم تاپیک نظر من به یادش بخیر .. یا یاد باد آن روزگاران یاد باد نزدیک تر است :happy:

راجع به تاپیک مستقل برای خاطرات یا قرار های استادیومی منم موافقم ،فکر کنم پیشنهادش با یوسف بود خودت فیتیلش رو روشن کن برادر :happy:

در ضمن یوسف جان اون بازی کذائی منم استادیوم بودم :rolleyes: حتما خاطرش رو تعریف میکنم ، خاطرش هیچ وقت از یادم نمیره :)

مطلب بعدی که میخوام دربارش بنویسم اینه :

چگونه استقلالی شدم .. :rolleyes:

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
خب با تشكر از دوستان اسمهايي كه تا حالا پيشنهاد شده
- يادم مياد ...
- من و فوتبال
- توپ دولايه ..
- ياد باد آن روزگاران ياد باد( ميتونيم ياد باد دوم رو برداريم خلاصه تر هست ياد باد آن روزگاران)
- يادش بخير ...

اينها هم ديشب تا حالا به ذهنم رسيده
- قافله عمر
- روزي روزگاري فوتبال ( ميدونم كپي برداري هست ولي قشنگه)
- آنچه گذشت
- دفتر خاطرات ( اينم ميدونم كپي آي دي يك كاربر قديمي پي تي هست)

فعلا همين

تا فردا شب اگه اسم جديدي دوستان به ذهنشون رسيد پيشنهاد بدند بعد يك ليست ميزاريم براي راي گيري
خب از انجا كه اسم ديگه اي پيشنهاد نشده من از بين اسامي فوق اين اسمها رو ميزارم براي راي گيري اميدوارم دوستان لطف كنند و نظرشون رو بگند
تقدم تاخر اسامي صرفا بر اساس جروف الفباست
توپ دولايه ..
روزي روزگاري فوتبال
من و فوتبال
ياد باد آن روزگاران ياد باد
يادش بخير..

منتظر نظر دوستان هستم فكر كنم خودم هم اخر كار راي بدم خيلي بهتره

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
توپ دو لایه
من و فوتبال
روزی روزگاری(با ذکر همون پرانتز روبی جان)

یه نظری هم درباره اون تاپیک دیگه بدم با اجازه همگی. ببخشید دیگه.
نظر یوسف خوبه و فکرش هم که توفیق اجباری:دی ولی راستش
من فکر کنم چون اون هم بیشتر خاطرات خواهد بود همینجا باشه بهتره. چون فکر میکنم در اینده خبری از قرار استادیوم و... توش نباشه. معمولا این کار اگر هم بشه تو تاپیک هواداری میشه و بهتره / اونطوری ممکنه کار به تیکه انداختن و کل کل و .. بکشه. فکر کنم اونجوری یه شعبه دیگه برا اینجا میشه که باعث پخش شدن میشه. اینجا همچین کلکسیونی بمونه لطف دیگه ای داره.
فکر کنم اینطوری همیشه این تاپیک هم بالا میمونه ولی شاید اونیکی بره تو خاک خوردنی ها کم کم.
البته هر چی که جمع بگه.

Last edited:

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام و درود

راجع به اسم تاپیک نظر من به یادش بخیر .. یا یاد باد آن روزگاران یاد باد نزدیک تر است :happy:

راجع به تاپیک مستقل برای خاطرات یا قرار های استادیومی منم موافقم ،فکر کنم پیشنهادش با یوسف بود خودت فیتیلش رو روشن کن برادر :happy:

در ضمن یوسف جان اون بازی کذائی منم استادیوم بودم :rolleyes: حتما خاطرش رو تعریف میکنم ، خاطرش هیچ وقت از یادم نمیره :)

مطلب بعدی که میخوام دربارش بنویسم اینه :

چگونه استقلالی شدم .. :rolleyes:
چاکریم
آقا بازی رو تعریف کن ببینیم از دید یک استقلالی چطور بود. من که به عنوان یک پرسپولیسی اعتراف می کنم پرسپولیسی ها خیلی بد و ناجوانمردانه حمله کردن!

توپ دو لایه
من و فوتبال
روزی روزگاری(با ذکر همون پرانتز روبی جان)

یه نظری هم درباره اون تاپیک دیگه بدم با اجازه همگی. ببخشید دیگه.
نظر یوسف خوبه و فکرش هم که توفیق اجباری:دی ولی راستش
من فکر کنم چون اون هم بیشتر خاطرات خواهد بود همینجا باشه بهتره. چون فکر میکنم در اینده خبری از قرار استادیوم و... توش نباشه. معمولا این کار اگر هم بشه تو تاپیک هواداری میشه و بهتره / اونطوری ممکنه کار به تیکه انداختن و کل کل و .. بکشه. فکر کنم اونجوری یه شعبه دیگه برا اینجا میشه که باعث پخش شدن میشه. اینجا همچین کلکسیونی بمونه لطف دیگه ای داره.
فکر کنم اینطوری همیشه این تاپیک هم بالا میمونه ولی شاید اونیکی بره تو خاک خوردنی ها کم کم.
البته هر چی که جمع بگه.
من می گم استارت کردنش ضرر نداره. اما اگه چیزی نشد که هدفمون هست، به ساسان خان میگیم با همین تاپیک مرجش کنه

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من می گم استارت کردنش ضرر نداره. اما اگه چیزی نشد که هدفمون هست، به ساسان خان میگیم با همین تاپیک مرجش کنه

اینم فکر خوبیه.
منم بیشتر منظورم همین بود که یهو از بورس نیافته.

اساسا با یاد خاطرات به شدت موافقم. شاعر میگه دلخوشم با خاطراتم اینو از من :wacko:

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
همچنان منتظر شركت ساير دوستان در راي گيري هستم
اقا شما كه توان نوشتن مطالب طولاني رو داريد يك نظر حداكثر 5-6 كلمه اي نبايد براتون كاري داشته باشه

تا حالا كه يك روز گذشته فقط دو نظر داشتيم كه از جواد و مرجان خانم عزيز تشكر مي كنم

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود...

من شخصا توپ دولایه رو بیشتر میپسندم... تا جمع چی بگه

پاینده باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
نظر من : یاد باد آن روزگاران و توپ دو لایه

پ.ن: فرزاد هم صفحه پیش نظرش رو گفته :)

شاد باشید

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
روزی، روزگاری، فوتبال ...

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
پ.ن: فرزاد هم صفحه پیش نظرش رو گفته :)

مخلصیم !

بهله ! بنده اشارتی نموده بودم :happy:

البته این روزی روزگاری فوتبال هم بدجور چشم نوازی میکنه :دی :happy: ولی در کل فکر کنم 2 اسم اول به موضوع نزدیک تر باشه ..

بالا