- نوشتهها
- 1,263
- لایکها
- 1,395
من مخالفتي ندارم كلا اين تاپيك به زودي بايد عنوانش عوض بشه و فكر مي كنم روند بصورتي پيش رفته كه اختصاصا يك تاپيك خاطره نويسي بشه اينجاسلام خدمت دوستان
من هم مخالف نیستم ، فقط خاطرات استادیومی میتونه موضوع به اندازه استارت یک تاپیک ایجاد کنه؟
اگر پاسخ بله هست یوسف جان خودت زحمتشو بکش ، اگر پاسخ خیر هست اجازه بدید تا رابی بیاد و نظر ایشون رو هم برای صحبت در خصوص خاطرات استادیومی در همین تاپیک بدونیم .
شاد و پیروز باشید
با اجازه ساسان خان من بعد از تغيير نام و كاربري تاپيك ميخوام محددا يك تاپيك شخصي ايجاد كنم چون قصد اوليه از ايجاد اين تاپيك فقط نوشتن خاطرات نبود بلكه ميخواستم همه جور مطلبي توش بنويسم مثلا ديشب من يك پست تو تاپيك پرسپوليس زدم كه شايد اگه روال تاپيك به اين شدت نوستالژيك نشده بود اينجا مي نوشتم
بهرحال از اينكه تاپيك به اين سمت و سو رفتم نه تنها گله مند نيستم كه بشدت هم خوشحالم كه چنين فضايي ايجاد شد و دوستان هم سنگ تمام گذاشتند اينه كه بهتر ميدونم اينجا متعلق به همه بشه با همين حال و هوا
پ.ن : يوسف خان تاريخ عضويتتون واقعا برام از عجايب پي تي بود ، باخودم فكر مي كردم احتمالا خلقت كاربر يوسف به قبل از پيدايش پرشين تولز برگرده:lol: