• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من کلا از ایرانسل متنفر هستم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
حدود دو ساله به منزل جدید نقل مکان کرده ام. به خاطر محدویت مخابراتی (PLC) مجبور شدم از اینترنت وایمکس ایرانسل و این اواخر GPRS ایرانسل استفاده بکنم. تو این مدت نمی دونید چی ها کشیدم. اینترنت زیر دایل آپ رو با ایرانسل تجربه کرده ام. کسی هم نیست به کم فروشی و تخلفات ایرانسل رسیدگی بکنه ... توصیه می کنم بی اینترنت بمونید ولی دور بر ایرانسل نگردید... الان یه هفته است اینترنت ندارم... زنگ می زنی پشتیبانی , نیم ساعت باید پشت خط بمونی و بعد اون چرت و پرت تحویل میدهند. خاک بر سرشون ... حروم خورهای کثافت

حالم از ایرانسل به هم می خوره

4bm

Registered User
لایک‌ها
51
بله سرعت اینترنت ایرانس و همچنین همراه اول خیلی کمه.
چیکار میشه کرد
یه اینترنت ماهواره ای بگیر باز بهتره .البته هزینش هم بالاست

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
من خودم الان چند سالی میشه ایرانسل دارم قبلا جی پی اس الان اج دارم تا الان یه بار قطعی داشتم من راضیم چون مشکلی نداشتم باهاش ولی پشتیبانی ایرانسل کلا ضعیف دلیل نمیشه که خوشکل و رسمی حرف میزنن دلیل بر پشتیبانی خوبشون باشه

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
میخواستم وایمکس ایرانسل بگیرم!!

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
دو ماه به خونه جدید نقل مکان کردم. امروز اینترنت adsl گرفتم . وای خدای من امروز من نفس کشیدم .... 5 دقیقه قبل وایمکس ایرانسل را از طبقه 18 به بیرون پرتاپ کردم . نمی دونید چه عذابی در مدت 2 سال کشیدم. این اوخر سرعتش از دیال آپ هم کمتر شده بود. از دست خدمات پشتیبانی شون هم خلاص شدم. بی شرف ها همیشه چرت و پرت تحویل میدادند و حرص آدم رو در می آوردند

در یک کلام .... ایرانسل = دزد

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
حالا میخوام یکی دیگه از شگردهای کلاهبرداری ایرانسل را توضیح بدهم

ایرانسل بسته هایی داره برای اینترنت همراه ... و می دانید که ایرانسل برای هر اعلانی اس ام اس می فرسته .... فرض کنید اینترنت گوشی تون همیشه روشنه و شما یکی از این بسته های اینترنتی را خریدید ... بعد از مدت معیین, مدت زمان استفاده از بسته به اتمام می رسه و شما فراموش می کنید بسته خریداری کنید و یا تمدید بکنید ... می دونید سرانجام اینکار یعنی چی ؟ یعنی اعمال هزینه اینترنت با قیمت سرسام آور ... سه چهار روزه بسته من تموم شده , 70 تومن هزینه گذاشته رو دستم .... به نظرتون ایرانسل کلاهبردار نمی تونست قبل از تمام بسته اس ام اس بفرسته و اطلاع بده ... در حالی که به عمد اینکار رو نمی کنه ... چون می خواد جیب شما را خالی بکنه

Last edited:

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
وقتی رقابت نباشه همینه هر سرویس اشغالی رو بخوان میفروشن به ملت . بر خلاف تصور مردم ایرانسل و همراه اول دو دوست و برادر با مدیران شبه دولتی هستند و سیاست هاشون مثل هم هست .

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
قیمت بسته‌های اینترنت ‌اش را جدیداً چند برابر کرده

مثلاً

یک گیگ اینترنت یک ماهه 13000 تومان!
دو گیگ اینترنت یک ماهه 20000 تومان!

بقیه قیمتها را اینجا میتونید ببینید :

http://irancell.ir/Portal/home/?generaltext/61891/68019/79442/

alinonor

Registered User
لایک‌ها
389
یه سری آدم حروم لقمه جمع شدن دور هم و دارن علنن میرن به ملت
کشور خیلی واضح داره به فـــــــــــــــــــ . . . . . . . ــــاک میره

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
من هم از ایرانسل استفاده میکردم ولی از زمانی که این تعرفه ها اعلام شده خطم با اینکه کاری هست خاموش کردم و کلا با همراه اول کار میکنم در کل یک دست صدا نداره و باید به ایرانسل فهموند که بشینه سرجاش با این سیم کارتاش

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
رفیق منم وایمکس ایرانسل گرفت واقعا کیفیت افتضاح و قطعی زیادی هم داشت

• Like
Reactions: cms

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام. بنده با ايرانسل چه از نظر سرعت اينترنت و چه از نظر پشتيباني مشكلي نداشتم. منطقه به منطقه فرق مي كنه. مي تونيد با مديريتشون در قسمت پشتيباني صحبت كنيد. اگر رايتل توي منطقه شما خوب آنتن بده به نظر من بهترين سرعت و كيفيت رو مي تونيد از رايتل 3G بگيريد.

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
من موافق این افزایش قیمت نیستم!

اما ایرانسل قیمت بسته‌های‌اش را قانونی افزایش داده

وقتی تعرفه هر کیلوبایت اینترنت را 0.5 ریال اعلام کردند یعنی اپراتورها میتوانند هر گیگ اینترنت را 52000 تومان بفروشند!

حالا ایرانسل تخفیف داده و میخواهد هر گیگ اینترنت را 13000 تومان بفروشه

یعنی ایرانسل در هر گیگ 39000 تومان داره تخفیف میده!

تا 52000 تومان هنوز جا برای افزایش قانونی وجود داره!

اگر تعرفه اینترنت را به جای هر کیلوبایت نیم ریال بر حسب گیگ تعریف کرده بودند مثلاً هر گیگ 6000 تومان! اپراتورها هم مجبور بودند چه بصورت آزاد و چه بصورت بسته این رقم را رعایت کنند!

juve1900

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
168
نه ایرانسل بلکه کل اپراتورها اینترنت 4 جی نابود کردن وزیر سئوال بردنش با این سرعتشون خجالتم نمیکشن از همچین اصطلاحاتی بکار میبرن ، چه قانونی جنگل قانونش قابل قبولتره .فقط بلدن تبلیغات کذایی و هزینه بیخودی با جایزهها خیالی انجام بدن این افزایش باعث افزایش حقوق کارکنان یا افزایش کیفیته نمیشه بلکه باعث انباشته شدن ثروته قارونیشون میشه

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
اسما میگن نیم ریال که همه فکر کنن قیمتش خیلی مناسبه !
ولی الان کی برحسب کیلو از نت استفاده میکنه من موندم !!
1 گیگ 50 هزار تومن اونم با 2g یا 3g واقعا خنده داره !
یعنی هر گیگ 14 دلار
هیچ جای دنیا فکر نکنم همچین قیمتی با چنین کیفیتی بفروشن

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
مدیر ملعون ایرانسل موظف است به تمامی کاربرانش چه در شهر و چه در نقاط با تراکم کمتر خدماتی با کیفیت بالا ارائه دهد ولی فقط جایی که براشون بصُرفه و تراکم بالا باشه یا شخصیت مهمی در اون منطقه ساکن باشه یا منطقه ای که پولدار بیشتر داشته باشه خدمات بیشتر و بهتر و باکیفیت تر ارائه میدهند. حالا گیریم که اتفاقی سرعت اینترنت منطقه ای بسیار کم باشد آیا موظف نیستند که کیفیت خدمات دهی یشان را در اون منطقه مثل بقیه مناطق بهتر کنند؟

تازگیا ایرانسل در بام تهران مغازه زده و سیم کارت 3G رو رایگان 4G میکنه امیدوارم پائین شهر هم از اینکارا بکنه

پارسال که از اینترنت ایرانسل استفاده میکردم دچار این مشکلات شدم بارها بسته های ماهانه چندگیگی ایرانسل خریدم ولی به علت سرعت یک دهم دایال آپ ایرانسل نتونستم از بیشتر حجم خریداری شده استفاده کنم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا