- نوشتهها
- 1,977
- لایکها
- 6,559
به نقل از shifte shab :كار نمي كنه !!!!!!!!!!
این و من اولین بار آدرسش رو گذاشتم 100 در صد با کیفیت کار میکنه فقط احتیاج buffer پنج دقیقهای داره
به نقل از shifte shab :كار نمي كنه !!!!!!!!!!
پس يا بايد ما خيلي بدشانس باشيم يا همه دارن از سايت دانلود ميكنن! چون باز هم دانلود نميشه!به نقل از batoobato :این و من اولین بار آدرسش رو گذاشتم 100 در صد با کیفیت کار میکنه فقط احتیاج buffer پنج دقیقهای داره
عقلم نداري!به نقل از nima178 :سوتي دادم
ايدز كه ندرام
هااان! اين داره دانلود ميشه!به نقل از irooni :
من كه از يه سايت ديگه دانلودش كردم . ولى خداييش تو اين تاپيك كنجكاو شده بودم متوجه بشم ,به نقل از daftarekhaterat :هااان! اين داره دانلود ميشه!
ميدوني نكته جالب قضيه كجاست؟!به نقل از bachemazloom :من كه از يه سايت ديگه دانلودش كردم . ولى خداييش تو اين تاپيك كنجكاو شده بودم متوجه بشم ,
بالاخره دفترچه عزيز ميتونه اين آهنگ رو دانلود كنه يه نه!
عجب ها ! عين سريالهاى تلويزيون بود . :happy:
دارم از همين لينك دانلود ميكنم...به نقل از bachemazloom :دفترچه خاطرات عزيز , من چشمم شور نيست :blush:
من خودم 1 ساعت پيش از اين لينك دانلود كردم , به خيال خودم اولين نفرم كه ميام اينجا اعلام ميكنم , ديدم بابا دمشون گرم ! :lol:
........... موفق باشى . :happy:
و در نهايت دانلود شد!به نقل از daftarekhaterat :دارم از همين لينك دانلود ميكنم...
هورابه نقل از daftarekhaterat :و در نهايت دانلود شد!
THE END
و اين هم پايان داستانبه نقل از daftarekhaterat :و در نهايت دانلود شد!
THE END
به نقل از irooni :
منم 100 بار تست کردم لینک دیگه ای نیست بدین؟به نقل از icedangel21 :من تمام لینکهای این تاپیک رو امتحان کردم هیچ کدوم اصلا" باز نشد ! مطمئنین که کار میکنه ! هر کدوم رو 5 باز تست کردم و واقعا" آهنگش رو میخوام . یه کمکی کنین منم لگیرمش. مرسی