نه تلفن جواب میدن نه ایمیل نه مبالغ رو ورایز کردن! یه حُسنی که داره شمارش خوبهسلام.
من چندوقت پیش کدای کلیک یاب رو گذاشتم یکم موندش 25000 تومن جمع شد. بعد که اون قضیه به کما رفتن و جواب ندادنشون پیش اومد بنرهارو برداشتم.
الآن وضعش چطوره؟
به نظرتون می ارزه دوباره بنرارو بزارم به حد نصاب برسه؟
چون دوست ندارم حتی یک قرون هم از پولم دست این سیستم های کلیکی بمونه.
منم باید سایت کلیکی بزنمنه تلفن جواب میدن نه ایمیل نه مبالغ رو ورایز کردن! یه حُسنی که داره شمارش خوبه
سایت انتخاب و گجت نیوز و طرفداری تمام مبلغ رو پیش پیش دریافت میکنن سر ما بی کلاه میمونه
تمام برداشتهای یک ماهه پیش من تایید شده اما پرداخت نشده!
8 هزار سایت با اینا همکاری میکنن!شما در نظر بگیر گردش مالی این مجموعه رو!!!نمیدونم چرا فکر میکنم ممکنه غیبشون بزنه:general210:
منم باید سایت کلیکی بزنم
یعنی تا ساعت 15 میشمرد بعد دیگه نمیشمرد، الآن درست شده؟یه حُسنی که داره شمارش خوبه
من یه ماه باهاشون کار میکنم همچین مشکلی رو نداشتم!یعنی تا ساعت 15 میشمرد بعد دیگه نمیشمرد، الآن درست شده؟
خدایا من رو ببخشنه تلفن جواب میدن نه ایمیل نه مبالغ رو ورایز کردن! یه حُسنی که داره شمارش خوبه
سایت انتخاب و گجت نیوز و طرفداری تمام مبلغ رو پیش پیش دریافت میکنن سر ما بی کلاه میمونه
تمام برداشتهای یک ماهه پیش من تایید شده اما پرداخت نشده!
8 هزار سایت با اینا همکاری میکنن!شما در نظر بگیر گردش مالی این مجموعه رو!!!نمیدونم چرا فکر میکنم ممکنه غیبشون بزنه:general210:
هر 40 روز یکبار واریز میکننکلیک یاب پول شمارو داده ؟ من هجدهم درخواست زدم هنوز واریز نکردن
خسته نباشنهر 40 روز یکبار واریز میکنن