• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهم: تئوري بخش علم و دانش!

آیا این بخش نیاز به مدیر دارد؟

• Total voters
    6

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
نظراتمون رو اينجا در اين مورد بگيم!!

به نظر ما بخش علم و دانش همه مباحثش بايد علمي باشن؟

يا ميتونه بحثهاي جدي هم در كنارش مطرح بشه!؟

در انتها بگيد كه اينجا به نظر شما نياز به مدير داره؟!اگه داره چرا؟!!

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
اول اينو ميگم كه من كه پيشنهاد اينجا رو دادم به چند دليل اين كارو كردم كه دلايلش رو توي همون تاپيك گفتم

http://forum.persiantools.com/t14141.html

يعني تصفيه گفتگوي آزاد!!به نظر من هر بحثي توي اين بخش مجازه به شرطي كه جدي باشه!

نگاه كنيد:

اينم يه پيشنهاد براي ايجاد بخش مباحث در ست حسابي
ايده من اينه كه در اين بخش بايد قوانيني گذاشته بشه تا مباحث کاملا غنی باشند شاید نتونست باشم منظورمو خوب برسونم :( هدف تصفیه گفتگوی آزاده که بعضی بحثهای جالب توش کاملا حروم میشند)
منظورم ایجاد بخشیه که همه تا پیکهاش مثل "آيا سفر به ماه دروغ بود؟"باشه
مزايا:يه بخشي از بچه ها رو جذب ميكنه اونا درگير مباحث گفتگوي ازاد نيستند بنا براين گفتگوي آزاد براشون جذابيتي نداره
2:از هدر رفتن بعضي تاپيكهاي جذاب در گفتگوي آزاد جلوگيري ميكنه
3:باعث بوجود آمدن بخش جذابي ميشه كه براي قشر خاصي از بچه ها جذابيت داره!(درست مثل بخش هنر به عنوان
مثال فكر كنيد تاپيكهاي هنر در گفتگوي آزاد زده ميشد!
معايب:شايد بخش كم پستي باشه شايد اوايل هر 2 هفته يك بار به روز بشه
2:نياز به جذب افراد علاقمند به اين نوع مباحث داره كه احتمالا طول بكشه!
3:نياز به حظور فيزيكي مديران داره و نياز به مديراني داره كه اطلاعاتشون در حد قابل قبولي باشه مثل مرولاآلبا و پلوتونيوم
قوانيني البته بايد رعايت بشه
1:بحثها نبايد به هيچ وجه به مباحث روز ربط داشته باشند
2:بحثها نبايد ورزشي باشند
3:بحثها ميتونند سياسي(خارجي) نظامي تكنولوژيك يا ... باشند
4:بحثها نبايد به سياست داخلي ربطي داشته باشند
5:در بحثها نبايد از بريده روزنامه ها استفاده بشه ولي ميشه از مطالب همون بريده ها استفاده كرد! ;)

نگرانيها:امكان داره هرگز افراد علاقمند به اين مباحث جمع نشوند
2:امكان داره يكي يه مقاله جالب بزنه وديگران فقط بيان تشكر كنند(كه اينم مشكل بزرگيه!!)
...............................
حالا سوالات
نظرتون در باره اين طرح چيه؟
ايدهاي در اين ضمينه داريد؟

و در انتها بگم كه اين پيشنهاد به هيچ وجه لازمالاجرا نيست!فقط يه پيشنهاده!

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
سلام شرلوك عزيز! چه خوب شد كه اينجا سر زدي!
اتفاقا اگر بالاي همين صفحه رو بخوني ميبيني كه در جواب الكترونيك گفتم كه اين يكي بحث (يعني هميني كه درش هستيم) علمي هست و با جن و ميخچه و فوتبال و ... تفاوت داره.
احتمالا شما هم با من موافق هستيد كه جدي بودن اصلي هست كه بايد در همه جا رعايت بشه (غير از گفتگوي آزاد) ولي مربوط بودن مباحث به تيپ انجمن هم شرط هست. با اينحساب هر بحثي رو هم نميشه صرفا بدليل جدي بودن اينجا (يا هر انجمن ديگه) مطرح كرد.
يادم هست حدود يكي دو ماه پيش تاپيك فيلمهاي سينمايي تلويزيون از بخش هنر به خندق گفتگوي آزاد پرتاب شد چون مدير بخش هنر مبحث رو هنري ندونسته بود. طبيعي بود خيليها رنجيده خاطر بشن ولي از نظر اصول كار درستي بود.
حالا چرا نبايد بحثهايي مثل جن و مشابه اون به ويرانه پرتاب بشه؟

ضمنا اين بحث هنوز بازه!
ببين مازولاق جان من بي نهايت براي شما ارزش قائلم و از لحاظ علمي شما رو كاملا صاحب نظر ميدونم . حتي همين ديروز به بچه ها ميگفتم وقتي مازولاق پست ميزنه بعدش ديگه هيشكي جرات نميكنه پست بزنه!

اين از اين

ولي در اين موضوع من با شما موافق نيستم!من خودم يه بحث غير علمي اينجا راه انداختم(تاريخچه سيستم عاملهاي گرافيكي") ميدونيد چرا؟

چون گفتگوي آزاد زحمات من رو بر باد ميداد و بحث رو بي ارزش ميكرد و بخش برنامه نويسي هم مناسب براي اين بحث نبود!

بنا براين بحث رو توي فروم علم و داشن گذاشتم

2-شما يه بحثي رو به نام "لايحه آزادي اطلاعات "توي آزاد زديد و به فنا رفت!!در حالي كه بحث جالبي بود و اگه در جاي خودش زده ميشد جاي بحث زيادي داشت . به نظرتون اگه اين بحث توي دانش زده ميشد بهتر نبود؟(به شرطي كه سريعا يه عده قرآن سر نيزه نميكردن و فرياد وا دانشا سر نميدادن)

به نظرم بهتره غيرت رو در مورد نام فروم كنار بزاريم!و سعي كنيم اينجا بحث هاي جدي ولو خرافاتي راه بندازيم!!

شايد كه از همين راه جلوي خرافات رو تونستيم بگيريم!!;)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از SherlockHolmes :
ببين مازولاق جان من بي نهايت براي شما ارزش قائلم و از لحاظ علمي شما رو كاملا صاحب نظر ميدونم . حتي همين ديروز به بچه ها ميگفتم وقتي مازولاق پست ميزنه بعدش ديگه هيشكي جرات نميكنه پست بزنه!

اين از اين

ولي در اين موضوع من با شما موافق نيستم!من خودم يه بحث غير علمي اينجا راه انداختم(تاريخچه سيستم عاملهاي گرافيكي") ميدونيد چرا؟

چون گفتگوي آزاد زحمات من رو بر باد ميداد و بحث رو بي ارزش ميكرد و بخش برنامه نويسي هم مناسب براي اين بحث نبود!

بنا براين بحث رو توي فروم علم و داشن گذاشتم

2-شما يه بحثي رو به نام "لايحه آزادي اطلاعات "توي آزاد زديد و به فنا رفت!!در حالي كه بحث جالبي بود و اگه در جاي خودش زده ميشد جاي بحث زيادي داشت . به نظرتون اگه اين بحث توي دانش زده ميشد بهتر نبود؟(به شرطي كه سريعا يه عده قرآن سر نيزه نميكردن و فرياد وا دانشا سر نميدادن)

به نظرم بهتره غيرت رو در مورد نام فروم كنار بزاريم!و سعي كنيم اينجا بحث هاي جدي ولو خرافاتي راه بندازيم!!

شايد كه از همين راه جلوي خرافات رو تونستيم بگيريم!!;)

ببخشيد بي موقع ميپرم وسط تاپيك شرلوك جان..اون نوشته مازولق رو از كجا ريپلي كردي...
تاپيك فوتبال رو منم به همان دلايل شما تو بخش ازاد نزدم..اخه جنبه علمي بودن تو خيلي از تاپيكاي ازاد هست...
مثلا ادبيات علم نيست..

اينجا حتما مدير ميخواد..قبلا هم بحثش شده بود...
سه تا كانديدا هم داشتيم...ميشه هر سه مدير بشن...

دفتر خاطرات...الكترونيك(كه اين بخش شروع مديون پيمانه)...و مازولق عزيز كه من دفعه قبل هم گفتم بهترين فرده ولي بايد مرتب سربزنه (البته من عددي نيستم كه تكليف تعيين كنم ;) )

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
مسلما نمی شه منکر وجود و نیاز به وجود مدیر و سرپرست برای یک انجمن که در یک و یا چند زمینه تخصصی فعالیت می کنه شد.

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
سلام به همه!
اجازه بدين بدون quote كردن بنويسم.
اصطلاح غيرت كه شرلوك عزيز بكار برد خيلي جالب بود. به ايشون حق ميدم البته بهتر بود از كلمه حساسيت استفاده ميشد. يعني روي عنوان انجمن حساسيت نداشته باشيم. فكر كنم نمونه زير كه مربوط به تاپيك مثلث برمودا باشه بتونه موضوع رو روشن كنه:

Originally Posted by amirhoman
نظر شخصي ندين و نقل و قول هم نكنين لطفا. فقط اگه مدرك كامل دارين لينك بدين يا رفرنس معرفي كنين
--------
اگر اينجا واقعا يك محيط علمي خالص و جدي بود و همه اعضاش هم از نظر سطح علمي همپايه بودن شايد فرمايش شما مجال ظهور پيدا ميكرد ولي عملا اينگونه نيست بنابراين سختگيري هم موردي نداره!
اينجا تاپيكهاي كاملا بيربط به علم و دانش و پستهاي بيربطتر از گفتگوي آزاد هم هست و خلاصه همينجوريه ديگه - يك كمي از گفتگوي آزاد كلاسش بالاتره! اگر يكي رفرانس معتبر براي حرفهاش نياره نميشه مجبورش كرد (بنظر من نبايد هم اينكار رو كرد). اگر هم آورد آيا ديگران اينقدر سطح علمي بالا دارن كه بتونن اون مرجع رو تعيين اعتبار كنن!

نبايد اعتبار علمي رو به چماقي تبديل كنيم كه ديگران جرات اظهار نظر نداشته باشن مبادا توسط بقيه بازخواست بشن و از بيان عقيده شون بترسن كه شايد اشتباه باشه و تحقير بشن.

خوب اين ديد من نسبت به اين انجمن هست ولي اينكه چرا بعضي وقتها سختگير ميشم نه بخاطر حساسيت روي اين انجمن بلكه بخاطر راهنمايي دوستان هست .
من احساس ميكنم خيلي از مشكلاتي كه الآن جامعه ما درگيرش هست اينه كه در موقع و به شكل درست خواسته هامون رو بيان نميكنيم و اگر هم در جايي اشكالي ميبينيم زيرسبيلي رد ميكنيم! اين يك مشكل فرهنگي هست و رفعش نياز به خيلي چيزها داره كه يكيش همين شجاعت ابراز عقيده و در عين حال مستدل صحبت كردن هست. تصور من بر اين هست كه گير دادن به دوستاني كه در مباحث اين انجمن شركت ميكنن (يكي نيست به من بگه آخه تو رو سنه نه!) ميتونه تمرين خيلي خوبي باشه براي اينكه خارج از اينجا هم مستدل و آروم صحبت كنيم، از هوچي گري طرف مقابل جا نزنيم، از كلمات قلمبه سلمبه علمي و ايدئولوژيك در بحث نترسيم و خلاصه در بعد اجتماعي هم بتونيم ديالوگي داشته باشيم كه هم حق رو مطالبه كنيم و هم فريب عوامفريبها رو نخوريم!
الآن فكر ميكنم شايد اين هدف به رنجش خاطر دوستاني مثل spiro عزيز نميارزه. هر چند كه دوست اگر اشكالي در دوستش ببينه بهش ميگه - اگر نگه دشمن هست!

در مورد عنوان انجمن: خيلي فراگير هست. چون اگر دانش رو مترادف با knowledge بگيريم كه مجموعه كل دانسته هاي بشري است خوب علم يا science فقط قسمتي از اون هست كه شايد بشه گفت شامل حوزه هاي هاي مادي دانش ميشه. يعني با اين برداشت مطرح كردن مباحث مربوط به ادبيات هم بلامانع هست هر چند كه انجمن هنر مناسبتر بنظر مياد. همينطور مبحث فوتبال هم ميشه مطرح باشه (از جهات غير گفتگوي آزادي!) ولي بهتره كه انجمن ورزش جدا باشه!

نظر شخصي در مورد خرافات : خرافات بنظر من فقط در حوزه متافيزيك ظاهر نميشه بلكه در همه شئون ايدئولوژيك شامل عقايد سياسي و فرهنگي و اجتماعي هم ميتونه باشه فرقش در اينه اثرش در اين آخريها خيلي مخربتر هست. آثار مخرب پذيرش دربست يك حزب و مرام سياسي بدون توانايي يا ميل به نقد اون براي يك جامعه بمراتب خطرناكتر از خرافاتي نظير زگيل درآوردن براثر آب ريختن روي گربه است. خرافه اي بالاتر از استقلال اقتصادي هست؟

از شرلوك عزيز كه باني خير شد ممنونم و اميدوارم كه صحبتهايي رو كه اينجا شد پيگيري كنه. در مورد مدير بخش كه هم راكس عزيز و هم شرلوك لطف داشتن نظر شخصي من اينه كه همين سياست مدير مخفي كه الآن داره اجرا ميشه خيلي خوبه :lol: اينجا نديدم كه كار به جاهاي باريك بكشه - اگر هم يكوقت كشيد كه شرلوك هلمز با كارآكتر كاريزماتيك خودش مياد و ماجرا بخوبي ختم ميشه...

Spiro

Registered User
لایک‌ها
6
با همه حرفات موافقم مزولاق جان
مخصوصا خرافات
هدفت رو هم كاملا درك ميكنم

ببين من چند جا ديدم كه به طور مستقيم به عقايد چند نفر ايراد گرفتيد. من با لحنتون موافق نيستم

اينجا رو ديدي ؟

http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=363885#post363885

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این فروم مدیر می خواهد، اما نه یکی و دوتا بلکه چندین نفر
در ضمن لزومی نداره که تاپیک های این فروم خیلی جدی و علمی باشه. مهم دیدگاهی هست که داره به موضوع نگاه می کنه. مثلا ممکنه من نسبت به یک سری خرافات اعتقاد داشته باشم و برای خودم هم دلیل علمی داشته باشم و بر سرش هم بحث بکنم. که به نظر من لطمه ایی به علمی بودن انجمن نمی زنه، تا وقتی که از حالت دفاع از عقیده در بیاد و تبدیل به هر گونه دیدگاه دیگه بشه. که انوقت ادمین ها می تونند تصمیم بگیرند که بحث باقی بمونه یا نه!

کلا این انجمن علم و دانش حکایت اتاق های علمی یاهو هستش. یاد میاد یک بار داشتم توی یکی از همون room ها بر سر موضاعات فیزیک کوناتم بحث می کردیم!!! اما هیچ کدوم هم احساس نمی کردیم که کدوم حرف درست هست و یا کدوم یکی درست نیست، مهم بحث علمی ما بود که براش جایگاه مناسبی در نظر گرفته شده بود و ما مجبور نبودیم که توی یک room بی ربط راجع بهش بحث کنیم وگرنه هدفی برای نتیجه گیری یا.... نداشتیم.
این انجمن هم حکایت همون روم های علمی هستش، چون بالاخره موضوع علمی پیش میاد که دوستان می خواهند روش صحبت و بحث کنند و خوب انجمن های دیگه هم امکانش رو ندارند. پس کجا بهتر از اینجا.

در هر صورت هرچی که ادمین ها بگند.

ولی خودمونیم ها این احسان و رفقاش اصلا سرمایه گذاری روی فروم ندارند. البته شایدم هم دوست دارند فقط انجمن های مورد علاقه خودشون فعال باشه و انجمن های دیگه با حمایت های مردمی !!! و علاقه مندی های کاربر ها شکل بگیره و اداره بشه.
اما نباید فراموش بکنند که اگر آدم چند نفر رو دور خودش جمع می کنه باید براشون برنامه ریزی هم داشته باشه وگرنه ..... میشه.

راستی یک موضوع مهم هست. به نظر من این انجمن به اندازه کافی مقاله و آدم فعال نداشته که حالا ادمین ها براش مدیر تعیین بکنند. باید یک خورده فعال باشه تا بعدا احتیاج به مدیر داشته باشه.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
فرمایش عزیزان متین.

1-نمی دونم چقدر رو اینترنت دنبال مباحث علمی هستید اما بدون شک بخش علم و دانش پرشین تولز تنها مرجع جذاب به زبان فارسیه و تو همین مدت اندک تعداد قابل قبولی رو به خودش جذب کرده.من عقیده دارم که سیاق این فروم نباید فدای سلایق و احساسات شخصی افراد بشه.

2-با توجه به مورد اول بنده نظر شخصیم اینه که ادغام مباحث غیر علمی تو این بخش نه تنها مثمر ثمر نیست بلکه مباحث علمی رو هم از رونق میندازه.کما اینکه این اتفاق مدتیه که افتاده.
منظورم از مباحث غیر علمی اون دسته از مطالبه که بدون دلیل-مدرک و صرفا" بر اساس طرز فکر و بینش خاص افراد مطرح میشن.

3-می دونم که شرلوک جان از خیلی وقت پیش دنبال تاسیس همچین بخشی بودن.از زحماتشم ممنونم اما قبول ندارم که حق تئوریسن واسه خودش قایل بشه! (نمی گم اینجوریه اما برداشت من این بوده...)

4-در مورد مدیر به عقیده ی من تو اکثر موارد دوستان خودشون می دونن دارن چی کار می کنن.
از قدیم گفتن که سه چیز پایدار نماند:
مال بی تجارت،
علم بی بحث،
و ملک بی سیاست.
اما بعضی از عزیزان با طرح مباحث نامربوط رنگ و بوی بخش رو عوض کردن و به عنوان مثال تاپیک جن! با دوهزار و خورده ای بازدید کننده میاد و چندین روز تو بورس وامیسته.در واقع سرچشمه ی این بحث ها از همون تاپیک شروع شد و خیلی از کاربرای با اطلاع بخش به یکباره مباحث قبلی رو رها کردن و به اصطلاح عامیانه از فرق سر تا نوک پا جنی شدن! (کپی رایتشم با خودتون!:D)

نمونه ش همین مازولاق خان!:D از وقتی که تاپیک جن بر پا شد نحوه ی پست زنیش از این رو به اون رو شد.... و این واقعا" تلخه چون من به شخصه ایشون رو یه پای این بخش میبینم.(می دونم که اینو میذاره به حساب تعریف!:lol: )

برای همینم عقیده دارم اگه اینجا مدیرم نداشته باشه حداقل ارشدای سایت یه نیم نگاهی به مباحث مطرح شده داشته باشن و اگه حمل و نقلی احتیاج داره زحمتشو بکشن.جریان مدیر مخفی هم نمی دونم چیه اما هر چی که هست عملکردش تا الان خوب نبوده.(بدون تعارف).اصلا" مخفی بودن مدیر چه صیغه ایه!؟ مدیر باید اونقدر صلابت داشته باشه که خود بخود به حرفاش گوش بدن نه اینکه یواشکی مدیریت کنه.

5-با تغییر نام،تغییر کاربری و عمومی کردن این بخش مخالفم حتی اگه به پایین اومدن تعداد بازدید کننده ها منجر بشه.بازم می گم ما یه بخش خوب و آینده دار داریم حیفه که با خرافات و ... تیشه به ریشه ش بزنیم.جای مباحثی چون جن،فوتبال (که البته اوایلش علمی بود بعد فضاش ژورنالیستی! شد)،خجالت،بلای کامپیوتری،تا حالا شده فلان چیز رو ببینی و ....(با عرض پوزش از شروع کنندگان این تاپیکها) تو بخش علم و دانش نیست.

به هر حال ما نصیحت به جای خود کردیم و به قول دوستمون همه ش نظر شخصی و فاقد اعتبار اما قابل تامل.

چه خوش گفت بکتاش با خیلتاش ..................................... چو دشمن خراشیدی ایمن مباش!:D

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
3-می دونم که شرلوک جان از خیلی وقت پیش دنبال تاسیس همچین بخشی بودن.از زحماتشم ممنونم اما قبول ندارم که حق تئوریسن واسه خودش قایل بشه! (نمی گم اینجوریه اما برداشت من این بوده...)
منظور من اين بود كه هدف اين بخش در ابتدا تصفيه بحثهاي مفيد از گفتگوي آزاد بود.
و بايد بگم من هيچ منتي بر سر اين انجمن ندارم (راستش حالم بهم ميخوره از اينكه مثل عقده اي ها مدام اون تاپيك كذايي رو چماق كنم و توي سر فعالين اينجا بزنم ولي چند بار مجبور به اين كار شدم و باور كنيد قصدي نداشتم) . در ضمن كسي براي اين بنده حقير توي اين سايت ترب (!) هم خورد نميكنه!!چه برسه خودمو تئورسين و احتمالا پدر يك انجمن بدونم!

نظرات ناقص بالا هم نظرات شخصي بنده بود ولا غير و در اين بخش به دليل كم كاري اصولا از اصرار بر نظرات به اصطلاح اصلاحي خودم ميپرهيزم!

بالا