• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهم ترین خاطره که باعث تغییر زیادی تو شما شد

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
297.gif

کار کردن با دایی خیلی زشته!! حداقل با دختر دایی کار کنید

شوما به جای اینکه کار دنیا رو به مردم یاد بدی حواست باشه طی تو دستت کار دستت نده:D

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
21 سال زندگی
هیچ به هیچ
(خیلی درکش سخته آما :دی دوشواری نداریم)

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
متاسفانه خاطره ای که از ذهنم نمیره اینه که بعد مدتها دوستی ، دوست دخترم بهم اس ام اس داد که بابام اینا رفتن مسافرت بیا خونمون خوش بگذرونیم . عین اون چند روزو داشتم با وجدانم کلنجار میرفتم که برم یا نرم . اخرشم نرفتم . و بعد مدتی رابطه مون بهم خورد. الان هر وقت یادش میفتم مثل سگ پشیمونم . ولی چه فایده . حیف شد !!!!:)
تغییری که کردم اینه که فرصتو نباید از دست داد هیچ وقت .

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
متاسفانه خاطره ای که از ذهنم نمیره اینه که بعد مدتها دوستی ، دوست دخترم بهم اس ام اس داد که بابام اینا رفتن مسافرت بیا خونمون خوش بگذرونیم . عین اون چند روزو داشتم با وجدانم کلنجار میرفتم که برم یا نرم . اخرشم نرفتم . و بعد مدتی رابطه مون بهم خورد. الان هر وقت یادش میفتم مثل سگ پشیمونم . ولی چه فایده . حیف شد !!!!:)

داداش غصه نخور اتفاقا کار درستی کردی رفت که رفت اگه میخواستت نمیرفت ولی اگه سری بعد بهت چنین پیشنهادی شد خواستی انجامش بدی میتونی صیغش کنی اینطوری حلال هم هست و مشکل شرعی نداره:)

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674

آورین آورین. من اگه جات بودم با کله میرفتم پیشش
thankyou.gif

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
با خودم زوری کنار میام .با مشترک که هیچ .
در کل در زندگیم مشترک مورد نظر وجود نداره

الان چند تا سوال پیش میاد
2mo5pow.gif
:
1. شوما 21 سالته عایا؟
2. شوما بیش از 21 سال سن داری عایا؟

بالا