• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهم!! HTC ONE X و MicroSIM ؟!

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
البته مقایسه ی one x با one s اصلا کار عاقلانه ای نیس چون هنوز بازی ها و برنامه های زیادی واسه کوادکور ریلیز نشدن بعد از چند وقت که بازی هایی برای کوادکورها بیان متوجه تفاوت زیاد این دو میشین

ah.gh

Registered User
لایک‌ها
21
البته مقایسه ی one x با one s اصلا کار عاقلانه ای نیس چون هنوز بازی ها و برنامه های زیادی واسه کوادکور ریلیز نشدن بعد از چند وقت که بازی هایی برای کوادکورها بیان متوجه تفاوت زیاد این دو میشین
آقا بازی رو ول کنید
بنچمارک های وان اس 1.5 بالاتر از وان ایکس هست.طراحی پردازنده عالیه.چند هسته بودن مهم نیست.حالا آیفون5 دو هسته ایه.یعنی قدرتش پایین تر از چهار هسته ای های بازاره؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
آقا راستی one s مشکلات one x مثه زردی صفحه و گرد و غبار و wifi داره یا نه؟
کسایی که جفتشو داشتن جواب بدن لطفا.

One S این مشکلات رو نداره...

آقا بازی رو ول کنید
بنچمارک های وان اس 1.5 بالاتر از وان ایکس هست.طراحی پردازنده عالیه.چند هسته بودن مهم نیست.حالا آیفون5 دو هسته ایه.یعنی قدرتش پایین تر از چهار هسته ای های بازاره؟

تا قبل از آپدیت جدید وان ایکس اینطور بود ولی الان با آپدیت جدید بنچ مارک وان ایکس حتی از اس3 هم بالاتره. به نظر من قدرت وان ایکس هنوز کامل مشخص نشده چون شاید سیستم عامل به خوبی از 4 هسته استفاده نمیکنه ولی در آینده نزدیک قدرتش باز بیشتر معلوم میشه.

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
دوستانی که میخوان قدرت واقعیه پردازنده 4 هسته ایه وان رو ببینن حتما باید به JB آپدیت بشن تا ببینن گوشی چی میشه قدرتو تو بازیای سنگین کاملا حس می کنید

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
آقا بازی رو ول کنید

داداش از اون حرفا بودا . آی او اس خیلی سبکترازآندرویده دوهسته ای تا آیفون 7 هم بس می کنه

ah.gh

Registered User
لایک‌ها
21
داداش از اون حرفا بودا . آی او اس خیلی سبکترازآندرویده دوهسته ای تا آیفون 7 هم بس می کنه
عزیز شما فقط به تعداد هسته پردازنده دقت می کنید !! در صورتی که این چندان مهم نیست !!
مهم تکنولوژی ساخت، نوع ساخت و قدرت واقعی و ... هست !!
قطعا پردازنده A6 اپل از تمامی پردازنده های موجود در بازار تبلت و اسمارت فون ها قوی تره !!

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
عزیز شما فقط به تعداد هسته پردازنده دقت می کنید !! در صورتی که این چندان مهم نیست !!
مهم تکنولوژی ساخت، نوع ساخت و قدرت واقعی و ... هست !!
قطعا پردازنده A6 اپل از تمامی پردازنده های موجود در بازار تبلت و اسمارت فون ها قوی تره !!

داداش مطمئنا پردازنده ای که تو وان ایکس استفاده شده از وان اس بهتره شک نکن اصلا.شما برو بنچمارک های جدیدو ببین متوجه میشی

i-Tech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداشی های گلم حالا باهم بحث نکنین...
میشه چندتا سوال منو جواب بدین

این گوشی HTC ONE S بدون نصب نرم افزار آیا پشتیبانی فارسی داره؟ واسه ارسال و دریافت اس ام اس و صفحات وب فارسی؟
با گارانتی یا بدون گارانتیش اینجوریه؟

رنگ سفیدش هم هست؟ کدوم رنگ دختروونه تره؟

میشه این چند خط رو واسم توضیح بدین؟ S4 چیه؟ یا اون شماره سریال که اون شخص واسه خریدش این قدر حساس بوده؟؟
من امروز این گوشی رو از دیجی کالا خریدم. چندتا نکته رو بگم:
1. کارتن گوشی وکیوم شده و خیلی تمیز بود!!!
2. ساخت تایوان و سفارش اروپا هست ( لگوی تی موبایل و نوشته های پشت کارتن آلمانی هست)
3. مدل Z520E هست که چیپست S4 ه (کل علاءالدین زیرو رو کردم همشون مدل Z560E رو داشتن حتی نمایندگی های پارس کامتل)
4. 4کاراکتر اول سریال پشت کارتن HT26 هست

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
s4 منظور نسل جدید پردازنده های 2 هسته ای snapdragon هست که از معماری a15 استفاده میکنه و بسیار از 2 هسته ای های فعلی بازار که مبتنی بر a9 هستن قویتره
وان اس فقط سیاه و خاکستری داره
شماره سریال تو گوشیای اچ تی سی 5 تا کاراکتر اولش مهمه که نشون دهنده مکان و تاریخ ساخت گوشیه به طور مثال این سریال ht26 معنیش اینه:
2 حرف اول نشونه تایوانی بودن گوشیه Hsinchu, Taiwan .کاراکتر سوم به معنی سال تولید که 2012 هست کاراکتر 4 ام نشونه ماه تولیده که اینجا ماه ششم یعنی جونه وکاراکتر پنجم روز تولید رو که چندمین روز ماه هست رو نشون میده
وان ایکس هم از ماه پنجم تولیداتش مشکلاتش کامل حل شده الان من یه ht25 دارم که هیچ مشکلی نداره

biostar

Registered User
لایک‌ها
32
داداشی های گلم حالا باهم بحث نکنین...
میشه چندتا سوال منو جواب بدین

این گوشی HTC ONE S بدون نصب نرم افزار آیا پشتیبانی فارسی داره؟ واسه ارسال و دریافت اس ام اس و صفحات وب فارسی؟
با گارانتی یا بدون گارانتیش اینجوریه؟

رنگ سفیدش هم هست؟ کدوم رنگ دختروونه تره؟

میشه این چند خط رو واسم توضیح بدین؟ S4 چیه؟ یا اون شماره سریال که اون شخص واسه خریدش این قدر حساس بوده؟؟

خدایی صفحه نمایش وان ایکس یه چیز دیگست..

این از ما گفتن بود ! HD رو اصلا نمیشه با اون صفحه نمایش مقایسه کرد

و اینکه من نظر شخصیم این هست که بنچمارک واقعا مهم نیست ، مهم کیفیت هست که اچ تی سی یکم کوتاهی کرده !

من جای شما باشم arco s می گیرم

ضد آب ، ضد ضربه ، صفحه نمایش HD
دوربین 12 مگاپیکسلی

رنگ صورتی و دخترونه هم داره !

البته میدونم که سخت افزارش ضعیف تر هست ! اما بنظرم کافی هست. (این نظر شخصی منه ! )
acrop0.jpg

i-Tech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
s4 منظور نسل جدید پردازنده های 2 هسته ای snapdragon هست که از معماری a15 استفاده میکنه و بسیار از 2 هسته ای های فعلی بازار که مبتنی بر a9 هستن قویتره
وان اس فقط سیاه و خاکستری داره
شماره سریال تو گوشیای اچ تی سی 5 تا کاراکتر اولش مهمه که نشون دهنده مکان و تاریخ ساخت گوشیه به طور مثال این سریال ht26 معنیش اینه:
2 حرف اول نشونه تایوانی بودن گوشیه Hsinchu, Taiwan .کاراکتر سوم به معنی سال تولید که 2012 هست کاراکتر 4 ام نشونه ماه تولیده که اینجا ماه ششم یعنی جونه وکاراکتر پنجم روز تولید رو که چندمین روز ماه هست رو نشون میده
وان ایکس هم از ماه پنجم تولیداتش مشکلاتش کامل حل شده الان من یه ht25 دارم که هیچ مشکلی نداره
مرسی که برام کامل توضیح دادی
یعنی دیگه اون مشکل زردی صفحه، وای فای، پخش شدن رنگ صفحه..... نداره داداشی؟؟؟؟

پس چرا خیلی هایی که تو سایت HTC One X - نظرات کاربران در مورد گوشی اچ تی سی وان ایکس | mobile.ir - مرجع موبایل ایران نظر دادن و گوشی شون رو تازه خریدن این مشکل رو عنوان کردن؟؟

من شنیدم صفحه نمایش IPS خیلی حساسه...خیلی وقتا با گوشی تو رختخواب خواب میرم. خوب اون وقت چی؟ اگه فشار روی صفحه کلیدش بیاد چی؟
یا خیلی وقت ها تو کیفم میذارم
خدایی صفحه نمایش وان ایکس یه چیز دیگست..

این از ما گفتن بود ! HD رو اصلا نمیشه با اون صفحه نمایش مقایسه کرد

و اینکه من نظر شخصیم این هست که بنچمارک واقعا مهم نیست ، مهم کیفیت هست که اچ تی سی یکم کوتاهی کرده !

من جای شما باشم arco s می گیرم

ضد آب ، ضد ضربه ، صفحه نمایش HD
دوربین 12 مگاپیکسلی

رنگ صورتی و دخترونه هم داره !

البته میدونم که سخت افزارش ضعیف تر هست ! اما بنظرم کافی هست. (این نظر شخصی منه ! )

راستش برند واسم مهمه.... htc بیشتر دوست دارم...

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
مرسی که برام کامل توضیح دادی
یعنی دیگه اون مشکل زردی صفحه، وای فای، پخش شدن رنگ صفحه..... نداره داداشی؟؟؟؟

پس چرا خیلی هایی که تو سایت HTC One X - نظرات کاربران در مورد گوشی اچ تی سی وان ایکس | mobile.ir - مرجع موبایل ایران نظر دادن و گوشی شون رو تازه خریدن این مشکل رو عنوان کردن؟؟

من شنیدم صفحه نمایش IPS خیلی حساسه...خیلی وقتا با گوشی تو رختخواب خواب میرم. خوب اون وقت چی؟ اگه فشار روی صفحه کلیدش بیاد چی؟
ببین اگه تو نت به خصوص xda developer یه سرچی بکنی متوجه میشی که زردی صفحه از فشاریه که قاب گوشی به پنل وارد میکنه و مشکل مونتاژ هست و با باز و بست کردن قاب این مشکل حل میشه ولی اگه بتونی وان ایکس تایوان گیر بیاری احتمال مشکل دار بودنش خیلی پایینه البته اگه سریال 25 به بالاش گیرت بیاد مشکل پخش رنگ هم چون این گوشی پنلش ال سی دی هست تا حدیش طبیعیه و اون هم به خاطر فاصله کم پنل با شیشه گوشیه که یکی از دلایل کیفیت فوق العاده صفحه وان هم همینه ولی اگه با یه لمس ساده دچار پخش رنگ میشه نشونه معیوب بودن تلق پنله
این گوشی به واسطه بدنه پلی کربناتش در مقابل خش های سطحی کاملا مقاومه ولی اگه نسبت به تمیزی گوشی حساسی یه برچسب ال سی دی مرغوب براش بگیر تا نگرانی از بابت داخل کیف گذاشتن نداشته باشی .
در مورد صفحه هم از هر کسی شنیدی ips lcd حساسه اشتباه گفته بهت .نسبت به صفحه های رقبا برتریای قابل توجهی داره
راستی دلیل اینکه خیلیا تازه وان خریدن ولی مشکل دارن به دلیل اینه که تولیدات ماه 5 به بعد تو بازار خیلی کمیابه خیلیا هم به سریال توجه نمیکنن

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

اصلا اینطور نیست، فقط موقع خرید گوشی رو تست کنید که سالم باشه.
بدنه و صفحه کاملا محکم و مقاوم در برابر ضربه هست و اصلا حساسیت نداره. حتی گوشی بخوره زمین هم چیزیش نمیشه. صفحه کلید هم که نداره!
تو کیف هم بذاری مشکلی نیست. شما باید کلیپی رو ببینی که با صفحه وان ایکس میخ میکوبن و به عنوان چکش استفاده میشه (سرچ کن تو گوگل پیداش میکنی).

بالا