amir_aloneboy77
Registered User
البته مقایسه ی one x با one s اصلا کار عاقلانه ای نیس چون هنوز بازی ها و برنامه های زیادی واسه کوادکور ریلیز نشدن بعد از چند وقت که بازی هایی برای کوادکورها بیان متوجه تفاوت زیاد این دو میشین
آقا بازی رو ول کنیدالبته مقایسه ی one x با one s اصلا کار عاقلانه ای نیس چون هنوز بازی ها و برنامه های زیادی واسه کوادکور ریلیز نشدن بعد از چند وقت که بازی هایی برای کوادکورها بیان متوجه تفاوت زیاد این دو میشین
آقا راستی one s مشکلات one x مثه زردی صفحه و گرد و غبار و wifi داره یا نه؟
کسایی که جفتشو داشتن جواب بدن لطفا.
آقا بازی رو ول کنید
بنچمارک های وان اس 1.5 بالاتر از وان ایکس هست.طراحی پردازنده عالیه.چند هسته بودن مهم نیست.حالا آیفون5 دو هسته ایه.یعنی قدرتش پایین تر از چهار هسته ای های بازاره؟
آقا بازی رو ول کنید
بنچمارک های وان اس 1.5 بالاتر از وان ایکس هست.طراحی پردازنده عالیه.چند هسته بودن مهم نیست.حالا آیفون5 دو هسته ایه.یعنی قدرتش پایین تر از چهار هسته ای های بازاره؟
عزیز شما فقط به تعداد هسته پردازنده دقت می کنید !! در صورتی که این چندان مهم نیست !!داداش از اون حرفا بودا . آی او اس خیلی سبکترازآندرویده دوهسته ای تا آیفون 7 هم بس می کنه
عزیز شما فقط به تعداد هسته پردازنده دقت می کنید !! در صورتی که این چندان مهم نیست !!
مهم تکنولوژی ساخت، نوع ساخت و قدرت واقعی و ... هست !!
قطعا پردازنده A6 اپل از تمامی پردازنده های موجود در بازار تبلت و اسمارت فون ها قوی تره !!
من امروز این گوشی رو از دیجی کالا خریدم. چندتا نکته رو بگم:
1. کارتن گوشی وکیوم شده و خیلی تمیز بود!!!
2. ساخت تایوان و سفارش اروپا هست ( لگوی تی موبایل و نوشته های پشت کارتن آلمانی هست)
3. مدل Z520E هست که چیپست S4 ه (کل علاءالدین زیرو رو کردم همشون مدل Z560E رو داشتن حتی نمایندگی های پارس کامتل)
4. 4کاراکتر اول سریال پشت کارتن HT26 هست
داداشی های گلم حالا باهم بحث نکنین...
میشه چندتا سوال منو جواب بدین
این گوشی HTC ONE S بدون نصب نرم افزار آیا پشتیبانی فارسی داره؟ واسه ارسال و دریافت اس ام اس و صفحات وب فارسی؟
با گارانتی یا بدون گارانتیش اینجوریه؟
رنگ سفیدش هم هست؟ کدوم رنگ دختروونه تره؟
میشه این چند خط رو واسم توضیح بدین؟ S4 چیه؟ یا اون شماره سریال که اون شخص واسه خریدش این قدر حساس بوده؟؟
مرسی که برام کامل توضیح دادیs4 منظور نسل جدید پردازنده های 2 هسته ای snapdragon هست که از معماری a15 استفاده میکنه و بسیار از 2 هسته ای های فعلی بازار که مبتنی بر a9 هستن قویتره
وان اس فقط سیاه و خاکستری داره
شماره سریال تو گوشیای اچ تی سی 5 تا کاراکتر اولش مهمه که نشون دهنده مکان و تاریخ ساخت گوشیه به طور مثال این سریال ht26 معنیش اینه:
2 حرف اول نشونه تایوانی بودن گوشیه Hsinchu, Taiwan .کاراکتر سوم به معنی سال تولید که 2012 هست کاراکتر 4 ام نشونه ماه تولیده که اینجا ماه ششم یعنی جونه وکاراکتر پنجم روز تولید رو که چندمین روز ماه هست رو نشون میده
وان ایکس هم از ماه پنجم تولیداتش مشکلاتش کامل حل شده الان من یه ht25 دارم که هیچ مشکلی نداره
خدایی صفحه نمایش وان ایکس یه چیز دیگست..
این از ما گفتن بود ! HD رو اصلا نمیشه با اون صفحه نمایش مقایسه کرد
و اینکه من نظر شخصیم این هست که بنچمارک واقعا مهم نیست ، مهم کیفیت هست که اچ تی سی یکم کوتاهی کرده !
من جای شما باشم arco s می گیرم
ضد آب ، ضد ضربه ، صفحه نمایش HD
دوربین 12 مگاپیکسلی
رنگ صورتی و دخترونه هم داره !
البته میدونم که سخت افزارش ضعیف تر هست ! اما بنظرم کافی هست. (این نظر شخصی منه ! )
ببین اگه تو نت به خصوص xda developer یه سرچی بکنی متوجه میشی که زردی صفحه از فشاریه که قاب گوشی به پنل وارد میکنه و مشکل مونتاژ هست و با باز و بست کردن قاب این مشکل حل میشه ولی اگه بتونی وان ایکس تایوان گیر بیاری احتمال مشکل دار بودنش خیلی پایینه البته اگه سریال 25 به بالاش گیرت بیاد مشکل پخش رنگ هم چون این گوشی پنلش ال سی دی هست تا حدیش طبیعیه و اون هم به خاطر فاصله کم پنل با شیشه گوشیه که یکی از دلایل کیفیت فوق العاده صفحه وان هم همینه ولی اگه با یه لمس ساده دچار پخش رنگ میشه نشونه معیوب بودن تلق پنلهمرسی که برام کامل توضیح دادی
یعنی دیگه اون مشکل زردی صفحه، وای فای، پخش شدن رنگ صفحه..... نداره داداشی؟؟؟؟
پس چرا خیلی هایی که تو سایت HTC One X - نظرات کاربران در مورد گوشی اچ تی سی وان ایکس | mobile.ir - مرجع موبایل ایران نظر دادن و گوشی شون رو تازه خریدن این مشکل رو عنوان کردن؟؟
من شنیدم صفحه نمایش IPS خیلی حساسه...خیلی وقتا با گوشی تو رختخواب خواب میرم. خوب اون وقت چی؟ اگه فشار روی صفحه کلیدش بیاد چی؟
یا خیلی وقت ها تو کیفم میذارم
من شنیدم صفحه نمایش IPS خیلی حساسه...خیلی وقتا با گوشی تو رختخواب خواب میرم. خوب اون وقت چی؟ اگه فشار روی صفحه کلیدش بیاد چی؟
یا خیلی وقت ها تو کیفم میذارم