• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهندسی عمران

ali20005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از دوستام که رشته اش ریاضیه چند روز پیش به من گفت کسایی که از طریق رشته فنی و حرفه ای مدرک کارشناسی رو می گیرن تو مدرکشون مهندس نمینویسن و در مورد رشته عمران می گفت حق امضاء بهشون نمیدن میخواستم بدونم راست گفته یا دروغ گفته. به من هم خیلی برخورد با توجه به اینکه بین بچه های فنی و ریاضی همیشه بگو مگوهایی بوده به خاطر همین من هم نمیخوام کم بیارم خواهشا سریع جواب من بدید.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
درست فرمودن بهتون ........تو مدرکشون نوشته نمیشه مهندس ..........کسانی که فنی حرفه ای میرن میشن کاردان ساختمون....... بعد هم یه لیسانس گذاشتن واسشون که مردم به فنی حرفه ای بیان......پسر خالم هم همین رشته رو خوند تا فوق دیپلم .....لیسانس هم قبول نشد الانم 4 ماهه رفته سربازی .......یه بار رفتیم مدرسشون دیدیم دارن اجر میچینن رو هم یه مدت بهش میگفتیم عمله درس خونده.......البته فقط شوخیه و امیدوارم شما هم ناراحت نشید
در مورد امضا هم تو این مملکت همه چیز ممکنه .......قانونا مثل اینکه برگه نمیدن بهشون

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
من خودم دانشجو عمرانم البته از ریاضی رفتم
منم از بچه ها شنیدم که تو مدرک فنی ها مهندسی نمینویسن
و لیسانسه های عمران فنی مثل کاردان های عمران ریاضی میتونن در حد تکنسین کار کنند و استخدام بشن نه در حد مهندسی عمران ریاضی

enigma2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان

من خودم همه این را ها را رفتم از فنی اومدم بالا
فوق دیپلم از دانشگاه انقلاب اسلامی تهران دارم
کارشناسی سراسری شهید رجایی قبول شدم

در ظاهر نه
ولی بعد از چند وقت میری شهرداری امتحان مهندسی حرفه ای میدی حق امضا بهت میدن
کسی که بتونه از بچه ها فنی بیاد بلا و بتونه مثل من 2 مرحله کنکور قبول شه
در اینده خیلی موفق است
الان تمام بچه های ریاضی که رفتن مهندسی عمران وقتی بهشون میگی چی بلدی می گن میریم سر کار یاد می گیریم
چرا چون عملی کار نکردن

ولی ما ها که 6 ساله داریم عمران می خونیم و به قول اون دوستمون که که رفته هنرستان یه مشت اجر دیده خندیده خیلی حرفه ایی تر هستیم

اون سال اولش است
سال دوم شما کامل یک قالب بند ارماتور میشی همه نوع قالب بندی را یاد می گیری
در 2 سال دانشگا کاردانی هم کلی عملی کار می کنی
از لوله کسی گرفته تا سیم کشی
نقشه کشی با کامپیوتر
نقشه برداری با تمامی دوربین ها نقشه برداری

خلاصه .........................خیلی ما سختی بیشتر کشیدم ولی اینده بهتری داریم
:cool:

ocarina3

Guest
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان

در ظاهر نه
در اینده خیلی موفق است
الان تمام بچه های ریاضی که رفتن مهندسی عمران وقتی بهشون میگی چی بلدی می گن میریم سر کار یاد می گیریم
چرا چون عملی کار نکردن

ولی ما ها که 6 ساله داریم عمران می خونیم و به قول اون دوستمون که که رفته هنرستان یه مشت اجر دیده خندیده خیلی حرفه ایی تر هستیم

اون سال اولش است
نقشه کشی با کامپیوتر

دقیقاً...
مثلاً من که خودم از فنی بودم
تو دوره کاردانی ما داشتیم برنامه سازی پیشرفته میخوندیم...
اونوقت اونایی که از ریاضی اومده بودن مبانی کامپیوتر داشتن(میومدن بهشون میگفتن موس و کیبرد چیه!!) خیر سرشون اونا مهندسی بودن و ما کاردانی...
اما سواد کامپیوتر در حد صفر!
خیلیاشون مثلاً رشته اولشون زده بودن مکانیک! عمران! و غیره... دست آخر تو انتخاب هفتم هشتم قبول شدن تو رشته ای که علاقه اولوشون نبوده...
برعکس فنی ها که رشتشون بر اساس درسی هست که تو دوران متوسطه خوندن...

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
دقیقاً...
مثلاً من که خودم از فنی بودم
تو دوره کاردانی ما داشتیم برنامه سازی پیشرفته میخوندیم...
اونوقت اونایی که از ریاضی اومده بودن مبانی کامپیوتر داشتن(میومدن بهشون میگفتن موس و کیبرد چیه!!) خیر سرشون اونا مهندسی بودن و ما کاردانی...
خیلیاشون مثلاً رشته اولشون زده بودن مکانیک! عمران! و غیره... دست آخر تو انتخاب هفتم هشتم قبول شدن تو رشته ای که علاقه اولوشون نبوده...
برعکس فنی ها که رشتشون بر اساس درسی هست که تو دوران متوسطه خوندن...
شما یه نفرو نشون بده مهندسی عمران رو تو انتخاب دومش قبول شده باشه هفتو هشت پیش کش
چرا آخه یه حرف الکی میزنی
اصلا از لحن نوشتنت مشخصه داری چرت میگی
مگه یه دهات کوره تو یه شهر دور افتاده عمران یکی از بالا ترین تراز هارو داره
خوب اطلاعات نداری مجبورت نکردن که حرف بزنی
ضمنا من خودم از ریاضی اومدم مبانی کامپیوتر نداریم که هیچ برنامه نویسی پیشرفته هم داریم
شما پست منو میخوندی که گفتم مهندسی عمرانم بعد خالی بندی میکردی که مچتو نگیرم
کی گفته در حد صفر هستن؟ من یکیشون 2 زبون برنامه نویسی حرفه ای کار میکنم و .......
دوستامم همینطور یکی شبکه یکی ... خدایی خوشت میاد اراجیف بگیا
سعی کن برای بالا بردن خودت از توانایی های خودت استفاده کنی نه اینکه با خالی بندی بقیه رو بکوبی
وقتی با کوبیدن بقیه میخوای خودتو بکشی بالا ینی خودت هیچی برای ارائه نداری

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
سلام به همه دوستان

در ظاهر نه
در اینده خیلی موفق است
چرا چون عملی کار نکردن

اون سال اولش است
نقشه کشی با کامپیوتر

شمام بد تر از پست زیریت
البته اولین بارم نیست که دیدن فنی ها با اینجور حرفای صد تا یه غاز میخوان از بار حرف ها خودشونو خلاص کنن
والا من سال اول به عنوان مسئول دفتر فتی شرکت آزند تونل کار گرفتم حفاری تونل مترو (قبلا گفتم اینارو ولی لازمه به این دوستمون بگم که حرف از ... نزنه)
کارمم به بهترین نحو انجام دادم
کلی از نقشه هایر تونل z1-z2 مترو تهرانو من کشیدن آرشیوشم خونه دارم
کارگاهشم تو تقاطغع پروین هست مستونی بری بپرسی
اونجا من مسدول گزینش کارکنا هم بودم
وقتی طرف میومد هیچی بارش نبود میفهمیدیم فنیه
چون اصولا کسایی که زورشون به ریاضی نمیکشید میرفتن فنی و این یه چیز ثابتیه
همه ی مهنسی ها هم خوب نبودن ولی کلیتشون خیلی بهتر از فنی ها بود
فنی ها در حد تکنسین به درد میخوردن البته تازه خوب خوبشون
نکنه میخوای بگی کار تکنسین بالا تر از مهندس اجراییه؟ از شماها بعید نیست البته بگید
ضمند اینکه البته ما تکنسین رو هم نتونستیم از فنی ها انتخاب کنیم چون هیچی بلد نیست
چه میدونن تونل چیه ضریب ارتجاعی چیه مدول ... چیه
یه تکنسین هم باید اینارو بدونه ولی متاسفانه فنی ها هیچی از اینا بلد نیستن
به قول شما یه آرماتور بندی بلدن
کاری که ما به کارگر میدی(البته با نظارت مهنس اجرا)
خیلی هم خوب بلدن کار فنی رو
شما هم مثل اکارینا مشخصه حرف الکی میزنی
من توی کار دیدم فرق فنی با ریاضی چیه و قشنگ لمس کردم که واقعا فنی ها ضعیفن

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ما با پیشرفته ترین نرم افزار های مهندسی کار میکنیم مثل
AutoCAD, ETABS,Safe و ...
چجوری میتونیم اطلاعاتمون در حد صفر باشه که بخوان بهمون موس و کسبورد یاد بدن؟
الان دیگه تو ... هم همه کامپیوتر دارن چه برسه به اینجا

ali20005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درسته تو مدرکشون نمینویسن مهندسی اما این فقط ظاهر قضیه است کسی که مدرک کارشناسی فنی داره از کسی که مدرک کارشناسی ریاضی داره بیشتر حالیشه(این دیگه یه چیزه مسلمه و بروبچ ریاضی هم به این امر معترفند) در ضمن تو بازار کار بیشتر دنبال فنیا میگردن و نکته دیگه این که گرفتن مدرک کارشناسی از طریق فنی خیلی سخت تر از رشته ریاضیه.

ali20005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ضمند اینکه البته ما تکنسین رو هم نتونستیم از فنی ها انتخاب کنیم چون هیچی بلد نیست
چه میدونن تونل چیه ضریب ارتجاعی چیه مدول ... چیه

باور کن وقتی اینارو خوندم داشتم از خنده روده بر می شدم:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ضریب ارتجاعی, اساس مقطع, شعاع ژیراسیون, ضریب لاغری, و خیلی چیزهای دیگه رو ما تو هنرستان یاد گرفتیم.

ali20005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من توی کار دیدم فرق فنی با ریاضی چیه و قشنگ لمس کردم که واقعا فنی ها ضعیفن

من دو سال پیش که کار آموزی میرفتم (سال آخر هنرستان) نقشه های اجرایی پاساژ هایی رو میکشیدم که 600 متر مساحت داشت و اونوقت شما میگی فنیا ضعیف هستند خواهشا تعصب رو کنار بذارید و کم تر اراجیف بنویسید.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
من نميدونم چرا اينقدر دوست داريد كل كل كنيد، ولي واقعيت اينه كه اكثر بچه هاي هنرستان در دروس رياضي كه پايه رشته مهندسي هست ميلنگند و بالعكس، بچه هايي كه از دبيرستان به رشته هاي مهندسي ميروند ديد عملي خوبي ندارند.

وجود هر دو دسته افراد براي جامعه لازم و ضروري هست. ولي به نظر من ديد عملي با تجربه بدست مياد، بنابراين اگر كسي از رياضيات مجرد بدش نمياد و براش سخت نيست، دبيرستان بره بهتره تا هنرستان. البته اين نظر شخصي منه.

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
باور کن وقتی اینارو خوندم داشتم از خنده روده بر می شدم:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ضریب ارتجاعی, اساس مقطع, شعاع ژیراسیون, ضریب لاغری, و خیلی چیزهای دیگه رو ما تو هنرستان یاد گرفتیم.

خب که چی؟ یعنی شما الان علامه دهر عمرانی؟ فکر می کنی چون تو دبیرستان اینارو خوندی خیلی بهتر از ماهایی که از ریاضی بالا اومدیم باشی؟

شما باید بگی چند تا کار عمرانی دستت سپردن کدومو درست انجام دادی ؟ تا من جوابتو بدم؟ اینجا توی همین دانشگاه زپرتیمون کاردانی ها هیچ چیزی برا گفتن ندارن . ضمنا این اصطلاحات و خزعبلات به زور یادشون مونده . این عقده کاردانی ها بدجوری داره خفشون می کنه.

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
شما یه نفرو نشون بده مهندسی عمران رو تو انتخاب دومش قبول شده باشه هفتو هشت پیش کش
ضمنا من خودم از ریاضی اومدم مبانی کامپیوتر نداریم که هیچ برنامه نویسی پیشرفته هم داریم
کی گفته در حد صفر هستن؟ من یکیشون 2 زبون برنامه نویسی حرفه ای کار میکنم و .......
سعی کن برای بالا بردن خودت از توانایی های خودت استفاده کنی نه اینکه با خالی بندی بقیه رو بکوبی

به شدت و کاملا تایید میشه!:hmm:

ocarina3

Guest
لایک‌ها
0
یکه ریاضی خونده میاد از پیوسته ها تعریف میکنه ... یکی فنی خونده میاد از کاردانی و کارشناسی ناپیوسته ها تعریف میکنه...!!
والا اون زمانی که ما تو دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوق آباد بودیم با بچه های کارشناسی هم هم خونه بودیم....
اینا ریاضیشون خوب بود. و ما درسای تخصصیمون
بچه های ریاضی (اغلب) درس رو میخوندن تا پاس کنن ، اما ما (یا من بشخصه) کاری به نمره نداشتم... این ترم آخری درسای تخصص رو استادا نمره کل رو میدادن کاری به برگه امتحانی نداشتن....
اما تو ریاضی دهنم سرویس شد! دست آخر ریاضی رو با تبانی با استاد رد کردم!! (براش سایت شخصی راه انداختم)

کلاً دل خوشی از این **** آموزشی ندارم...

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
دوست عزیز اونی که شما تو هنرستان همینجوری سطحی خوندی خیلی فرق داره با اونی که قراره تو ساخت فریم ها و مقاومت بتن بکار بره
عزیز من من کار کردم نمیخواد به من یاد بدی
اون یه ذره که تو درس میخونی با اونی که قراره تو کار انجام بشه زمین تا آسمون فرق داره یه چیزی نپرون

ocarina3

Guest
لایک‌ها
0
من که مستقیم این به قول شما اراجیف رو روانه شما نکردم که بگی داری بقیه رو میکوبی (اشاره به خودت)
درضمن میدونستم داری مهندسی عمران میخونی ! آخه پستهای زیادی از شما دیدم که رو این قضیه پا فشاری کردی! آین قضیه و چند مورد دیگه:D

درضمن شما احساس نمیکنی که این تاپیک کمی جنبه fun داره؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
من دو سال پیش که کار آموزی میرفتم (سال آخر هنرستان) نقشه های اجرایی پاساژ هایی رو میکشیدم که 600 متر مساحت داشت و اونوقت شما میگی فنیا ضعیف هستند خواهشا تعصب رو کنار بذارید و کم تر اراجیف بنویسید.
اوه پس شما اصلا کار نمیدونی چیه
آخه نقشه پاساژ هم میشه نقشه؟
هر وقت تونستی قوس یه پیچ جاده که با منحنی های کلوتوئیدی هست رو بکشی بهت میگن مهندس
کاری که ریاضیات بسیار قوی میخواد خیلیییی قوی
هر وقت تونستی محاسبه کنی که متناسب با خاک زمین مشخصات بتن و فریم ها و ... چی باید باشه مهندسی
هر وقت وقتی تونل داشت میریخت تونستی تو نیم ساعت جوری نگهش داری که خیابون نیاد پایین مهندسی
داداش شما خیلی سطح توقعت از مهندس پایینه
پاساژ شد کار؟
میتونی نقشه اجرای سد بکشی؟ جاده؟ راه تونل ایستگاه مترو
بحث بی فایدس شما اینجا بگو هر چی دوست داری
هر وقت تونستی کار مهندسی درست حسابی بگیری و انجام بدی اون وقت بیا ادعا کن
ریاضیات یکی از نیاز های خیلی مهمه مهندسیه شما وقتی داری یه پروزه بزرگ کار میکنی همش با ریضیات سطح بالا کار داری نه با آرماتور بندی که یه کارگر هم بلده
شما وقتی تونستی محاسبه کنی وقتی رویه پل یه کامیون ترمز میزنه چه فشاری به پل وارد میشه و اون پل رو با منحنی خاص خودش بسازی مهندسی نه وقتی بتونی یه نقشه بسیار سطح پایین در حد پاساژ بکشی
من پروژه درس نقشه کشی چبرانیم نقشه تیر ریزی و پلان و مقطع یه سا ختمون بزرگ بود که خیلی سخت تر از پاساژه حتی اگه در یه حد هم باشه بازم میبینی کاریه که دانشجو ترم 1 و 2 مهندسی باید بتونه انجام بده(الان ترم 6 هستم)
خلاصه بحث فایده نداره
شما رو تعصب میگی من رو تجربه کاری
موفق باشی

بالا