• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهندسی عمران

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
یکه ریاضی خونده میاد از پیوسته ها تعریف میکنه ... یکی فنی خونده میاد از کاردانی و کارشناسی ناپیوسته ها تعریف میکنه...!!
والا اون زمانی که ما تو دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوق آباد بودیم با بچه های کارشناسی هم هم خونه بودیم....
اینا ریاضیشون خوب بود. و ما درسای تخصصیمون
بچه های ریاضی (اغلب) درس رو میخوندن تا پاس کنن ، اما ما (یا من بشخصه) کاری به نمره نداشتم... این ترم آخری درسای تخصص رو استادا نمره کل رو میدادن کاری به برگه امتحانی نداشتن....
اما تو ریاضی دهنم سرویس شد! دست آخر ریاضی رو با تبانی با استاد رد کردم!! (براش سایت شخصی راه انداختم)

کلاً دل خوشی از این **** آموزشی ندارم...
اینکه یکی درس رو برای پاس کردن بخونه ربطی به ریاضی بودنش نداره
ربط به خودش داره
خود من نه تنها درسامو با علاقه میخونم بلکه کتاب های تخصصی هم گرفتم و خارج از درس میخونم چون میخوام موفق باشم
ربطی به این حرفا نداره
باید قبول کنید کسی که مغز ریاضی داشته باشه تو هنرستان نمیره
اصولا هنرستان راهیه برای فر ار از رشته ریاضی و نرفتن به انسانی

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
من که مستقیم این به قول شما اراجیف رو روانه شما نکردم که بگی داری بقیه رو میکوبی (اشاره به خودت)
درضمن میدونستم داری مهندسی عمران میخونی ! آخه پستهای زیادی از شما دیدم که رو این قضیه پا فشاری کردی! آین قضیه و چند مورد دیگه:D

درضمن شما احساس نمیکنی که این تاپیک کمی جنبه fun داره؟
نه وقتی بر میگردن حرف الکی میزنن دیگه جنبه ی fun نداره
ضمنا من تو جایی که مربوط نیست بر نگشتم بگم عمران میخونم هرجا بقیه میگفتن یا اینکه بحث عمرانی بوده منم گفتم
حالا شما مشکلت چیه نمیدونم

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
ای بابا اخرشم کتک کاری شد سر هیچ و پوچ
من که تازه سال اول عمرانم چیزی از اینایی که گفتید نفهمیدم ......فعلا داریم ات و اشغال پاس میکنیم
ولی این مشخصه که چه از نظر علمی و چه از نظر توانایی بچه های ریاضی قوی ترند .......اینایی که میرن هنرستان (اکثرا ) بچه تنبل های دبیرستان هستند به خاطر همین تو دانشگاه هم بیخیال درس هستند........البته من نگفتم همه گفتم اکثرا

ali20005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز اونی که شما تو هنرستان همینجوری سطحی خوندی خیلی فرق داره با اونی که قراره تو ساخت فریم ها و مقاومت بتن بکار بره
عزیز من من کار کردم نمیخواد به من یاد بدی
اون یه ذره که تو درس میخونی با اونی که قراره تو کار انجام بشه زمین تا آسمون فرق داره یه چیزی نپرون

آره عزیزم شما درست میگی یعنی من قطر و ابعاد ستون و تیر و... رو حدسی بدست آوردم؟ با شما آدمهای بی منطق بحث کردن فایده ای نداره.

ali20005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کی گفته بروبچ فنی ریاضیشون ضعیفه. بهتره همینجا بحثو تمومش کنیم.
همگی موفق باشید.

بالا