چند تا سوال داشتم!البته از خیلیا این سوالارو پرسیدم!
1-دولتی میخونی یا آزاد:اصلا واسه آینده شغلی این رشته فرقیم داره دولتی باشی یا آزاد؟
2-چقد به آینده شغلیت امیدواری؟(درآمد)
3-امکان تحصیل در خارج برا دکتری وجود داره یا نه؟
ممنون میشم جواب بدی.
سلام. اين سوال از من پرسيده شده ديگه؟ اگه اره
اول اينكه حرفها و توضيحاتم جسارت به شما نشه چون خودتون از من واردترين
من دولتي ميخونم و نميدونم تفاوت دولتي و ازاد در چيه. من شيراز هستم و بعضي درسا مثلا دوزيمتري ما خيلي قويتر از بچه هاي شهيد بهشتي هستيم. در مورد ازاد تهران نميدونم راستش دفاع يكي از بچه هاشونو ديدم بد نبود در مورد امكانات هم ما تو شيراز يه مركز تحقيقات تابش داريم اما بچه هاي تهران انرژي اتمي و كرج نزديكه بهشون واين به نفعشونه.
در مورد اينده شغلي خيلي سخته بخوام بهت جواب بدم خودت ميدوني كه اين رشته مخلوطي از imaging و dosimetry و health physics هستش و اگه كسي تو يكي از اين شاخه ها هم اكسپرت بشه عاليه. توي خارج كه ميشه تو زمينه imaging و medical physics و يا براكي تراپي و treatment planning ادامه تحصيل داد و اونجا اينده خيلي روشني داره البته رشته اي به اين اسم دقيقا من نديدم جايي باشه. از طرفي بعلت شباهت با فيزيك پزشكي كه گفتم در مورد كار اين رشته رقيب اوناست
درمورد درامد هم خيلي سخته بخوام بگم حتما ميتوني تو ايران كاري رو كه ميخواي پيدا كني
ليسانس هاي فيزيك كه ميان به اين رشته چون قبلا نرم افزار مونت كارلو بلدن بيشتر از فارغ التحصيلاي برق مث من به دوزيمتري علاقه دارن اما بچه هاي برق imaging رو بيشتر دوست دارن
يك دنيا شرمنده كه با يه ماه تاخير جوب دادم
اگه سوال از من نبود كه هيچي
مهم مهم
ايا كسي هست كه بخواد تو كنفرانس low rad كه 27 نوامبر تو پرتغال برگزار ميشه شركت كنه؟/