خدا ازش نگذره... این شیاد بی همه چیز پس از گذشت یک ماه و نیم که چهل هزار تومن رو به حسابش ریختم نه به ایمیلم جواب داد و نه چیزی برام فرستاد. اگر بهم بگین چطور فایل تصویری می تونم بذارم نشونتون می دم به چه شکل کلاه برداری می کنه... در سایت satsat.net هم به صورت فلش مدتی تبلیغ می کرد. من فقط به خاطر عجله داشتنم به حساب این بی صفت مال حروم خور حرومزاده پول واریز کردم. اگر پیداش کنم برام مهم نیست که چی میشه جا در جا خفه اش می کنم. نمی دونین من با چه بدبختی و بیچارگی اون پول رو پس انداز کردم. نمی دونین چقدر غصه خوردم و ناراحتی کشیدم و از این و اون سرکوفت شنیدم.
به محض این که در این جا پستی مبنی بر کلاه برداریش زده شد سایت رو تعطیل کرده. ولی خدایی که من بهش اعتقاد دارم می دونم با این همه ناله و نفرینی که تمام آشناهام و خودم می کنیم مطمئن هستم که نمی ذاره این پول از گلوش پایین بره. امیدوارم کمکم کنین تا این شیاد رو به دام بندازیم. گرچه خود بی شرفش الان داره این پستو می خونه...
اسمی که به نام اون چهل هزار تومن پول واریز کردم: صفر کشکولی میشان
نام سایت:
www.irandvdcenter.com
نوع حساب: سیبای بانک ملی
تصویر فیش و اسنادی از سایتش که معلوم می کنه کلاه برداری این بی پدر مادر رو دارم فقط بهم بگین چطور عکس یا HTML توی پست بذارم...
طبق مدارکی که به دست آوردم به احتمال بسیار قوی یکی از افرادی که در همین فروم کاسه داغ تر از آش شده و رفته آمار بیرون کشیده همون شیاده که به خاطر فروش نرفتن کارهاش از این طریق کلاه برداری کرده با نام ایدی جدید.
اونقدر ایمیل فرستادم براش که خدا می دونه... فقط محض اطلاعت می گم یا خودتو گم و گور کن یا منتظر باش پیدات کنم. اون وقت متوجه میشی که بالا کشیدن پولی که با عرق ریختن و کار یدی به دست اومده چه عاقبتی داره. من موندم اون دنیا چه عقوبتی در انتظارته پست کثیف بی همه چیز...