• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مواظب باشین!!

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
عجب
glare.gif

دوستان یک سرویس پستی هست که جنس رو میفرستی بعد پست پولشو از مشتری میگیره

چجوریاس گرفتنش؟؟
idea.gif

به آدم معمولی میدن؟

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از شماره حساب بانکی نمی توان آدرس شخص را پیدا کرد

مراقب کلاه بردار ها باشید

اول جنس بعدا پول

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
اول جنس بعدا پول
هر 2 جور یکیه و مشکل پیش میاد!

اول جنس بعدا پول = مشتری شاید پول نده

اول پول بعدا جنس = فروشنده شاید جنس و نفرسته

البته راه دوم اگر فروشنده رو بشناسی بهتره.
چون فروشنده یکیه ولی خریدار چند تا!

samkaveh

Registered User
لایک‌ها
17
به همین خیال باش! مردم 100 میلیون 100 میلیون میدزدن شما میخوای با یه شکایت ساده حال طرف رو به خاطر 5000 تومن اون هم بابت خرید دی وی دی بگیری؟! بیا فعلا خودت یه یک ماهی برو آب خونک بخور تا دیگه هوس دیدن دی فی دی نکینی!
اتیشن آل: اینجا ایران است!!
iاقا ممنون از راهنمایی شما تازه فهمیدم اینجا ایرانه مگه کسی از شما راهنمایی خواست در ضمن دیگه اونقدا هم مملکت بی در و پیکر نیست

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
اقا ممنون از راهنمایی شما تازه فهمیدم اینجا ایرانه مگه کسی از شما راهنمایی خواست در ضمن دیگه اونقدا هم مملکت بی در و پیکر نیست
اولا کوت میکنی درست کوت کن آدم گیج نزنه.بعدشم تبریک فهمیدی اینجا ایرانه! باید آی کیو بالایی داشته باشی.
ثانیا کسی از شما هم راهنمایی نخواست میتونی ببُری. شما رو راهنمایی نکردم مبتونی تشریفت رو ببری
ثالثا خیلی بی در و پیکر تر از اونییه که ادعا میکنی نیست

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به همین خیال باش! مردم 100 میلیون 100 میلیون میدزدن شما میخوای با یه شکایت ساده حال طرف رو به خاطر 5000 تومن اون هم بابت خرید دی وی دی بگیری؟! بیا فعلا خودت یه یک ماهی برو آب خونک بخور تا دیگه هوس دیدن دی فی دی نکینی!
اتیشن آل: اینجا ایران است!!
bgrfreak.gif
دوست عزیز , از همین جاها شروع میشه که بعدش به 100 تا میرسه , البته شاید این اقا مشکلی براش پیش اومده باشه ,

فعلا صبر میکنیم تا شاید اومدن .

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
iاقا ممنون از راهنمایی شما تازه فهمیدم اینجا ایرانه مگه کسی از شما راهنمایی خواست در ضمن دیگه اونقدا هم مملکت بی در و پیکر نیست

اولا کوت میکنی درست کوت کن آدم گیج نزنه.
ثانیا کسی از شما هم راهنمایی نخواست میتونی ببُری. شما رو راهنمایی نکردم مبتونی تشریفت رو ببری
ثالثا خیلی بی در و پیکر تر از اونییه که ادعا میکنی نیست

اخطار: لطفا ادامه ندید.

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید! ایشون شروع کرد و شما هم درست میفرمایید. ولی.... مگه اینجا انجمن ورزشه!؟

samkaveh

Registered User
لایک‌ها
17
من از مدیر محترم انجمن معذرت میخوام و جوابی هم به این اقا نمیدم شرمندم

DVBXBOX

Registered User
لایک‌ها
0
خدا ازش نگذره... این شیاد بی همه چیز پس از گذشت یک ماه و نیم که چهل هزار تومن رو به حسابش ریختم نه به ایمیلم جواب داد و نه چیزی برام فرستاد. اگر بهم بگین چطور فایل تصویری می تونم بذارم نشونتون می دم به چه شکل کلاه برداری می کنه... در سایت satsat.net هم به صورت فلش مدتی تبلیغ می کرد. من فقط به خاطر عجله داشتنم به حساب این بی صفت مال حروم خور حرومزاده پول واریز کردم. اگر پیداش کنم برام مهم نیست که چی میشه جا در جا خفه اش می کنم. نمی دونین من با چه بدبختی و بیچارگی اون پول رو پس انداز کردم. نمی دونین چقدر غصه خوردم و ناراحتی کشیدم و از این و اون سرکوفت شنیدم.

به محض این که در این جا پستی مبنی بر کلاه برداریش زده شد سایت رو تعطیل کرده. ولی خدایی که من بهش اعتقاد دارم می دونم با این همه ناله و نفرینی که تمام آشناهام و خودم می کنیم مطمئن هستم که نمی ذاره این پول از گلوش پایین بره. امیدوارم کمکم کنین تا این شیاد رو به دام بندازیم. گرچه خود بی شرفش الان داره این پستو می خونه...

اسمی که به نام اون چهل هزار تومن پول واریز کردم: مسعود کشکولی میشان
نام سایت: www.irandvdcenter.com
نوع حساب: سیبای بانک ملی
تصویر فیش و اسنادی از سایتش که معلوم می کنه کلاه برداری این بی پدر مادر رو دارم فقط بهم بگین چطور عکس یا HTML توی پست بذارم...

طبق مدارکی که به دست آوردم به احتمال بسیار قوی یکی از افرادی که در همین فروم کاسه داغ تر از آش شده و رفته آمار بیرون کشیده همون شیاده که به خاطر فروش نرفتن کارهاش از این طریق کلاه برداری کرده با نام ایدی جدید.

اونقدر ایمیل فرستادم براش که خدا می دونه... فقط محض اطلاعت می گم یا خودتو گم و گور کن یا منتظر باش پیدات کنم. اون وقت متوجه میشی که بالا کشیدن پولی که با عرق ریختن و کار یدی به دست اومده چه عاقبتی داره. من موندم اون دنیا چه عقوبتی در انتظارته پست کثیف بی همه چیز...

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
خدا ازش نگذره... این شیاد بی همه چیز پس از گذشت یک ماه و نیم که چهل هزار تومن رو به حسابش ریختم نه به ایمیلم جواب داد و نه چیزی برام فرستاد. اگر بهم بگین چطور فایل تصویری می تونم بذارم نشونتون می دم به چه شکل کلاه برداری می کنه... در سایت satsat.net هم به صورت فلش مدتی تبلیغ می کرد. من فقط به خاطر عجله داشتنم به حساب این بی صفت مال حروم خور حرومزاده پول واریز کردم. اگر پیداش کنم برام مهم نیست که چی میشه جا در جا خفه اش می کنم. نمی دونین من با چه بدبختی و بیچارگی اون پول رو پس انداز کردم. نمی دونین چقدر غصه خوردم و ناراحتی کشیدم و از این و اون سرکوفت شنیدم.

به محض این که در این جا پستی مبنی بر کلاه برداریش زده شد سایت رو تعطیل کرده. ولی خدایی که من بهش اعتقاد دارم می دونم با این همه ناله و نفرینی که تمام آشناهام و خودم می کنیم مطمئن هستم که نمی ذاره این پول از گلوش پایین بره. امیدوارم کمکم کنین تا این شیاد رو به دام بندازیم. گرچه خود بی شرفش الان داره این پستو می خونه...

اسمی که به نام اون چهل هزار تومن پول واریز کردم: صفر کشکولی میشان
نام سایت: www.irandvdcenter.com
نوع حساب: سیبای بانک ملی
تصویر فیش و اسنادی از سایتش که معلوم می کنه کلاه برداری این بی پدر مادر رو دارم فقط بهم بگین چطور عکس یا HTML توی پست بذارم...

طبق مدارکی که به دست آوردم به احتمال بسیار قوی یکی از افرادی که در همین فروم کاسه داغ تر از آش شده و رفته آمار بیرون کشیده همون شیاده که به خاطر فروش نرفتن کارهاش از این طریق کلاه برداری کرده با نام ایدی جدید.

اونقدر ایمیل فرستادم براش که خدا می دونه... فقط محض اطلاعت می گم یا خودتو گم و گور کن یا منتظر باش پیدات کنم. اون وقت متوجه میشی که بالا کشیدن پولی که با عرق ریختن و کار یدی به دست اومده چه عاقبتی داره. من موندم اون دنیا چه عقوبتی در انتظارته پست کثیف بی همه چیز...

عجب آدمایه الاغی پیدا میشن ای خاک تو اون سرت

DvBXBox عزیز شما عکستون رو داخله سایته Tinypic.com آپلود کنید داخله سایت بشید و عکستون رو از رویه هارد انتخاب و آپلود رو بزنید

سه تا لینک بهتون میده که لینکه وسطی رو کپی و داخله فروم قرار بدید

DVBXBOX

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از کمک شما... ضمنا من چرا You may not post attachments هستم؟ می خوام فایل HTML هم بفرستم.

این تصویر کلی فیش بانکی

2s9ulas.jpg

و این هم تصویر زوم شده

33f6a2a.jpg

کیفیت پایینه چون با موبایل عادی گرفته شده اما مهم مطالب توشه که قابل خواندنه...

آیا این مملکت قانون نداره که این شیاد رو که داره هر روز آدمای بیشتری رو به دام می ندازه جلوشو بگیره؟ با این شماره حساب نمی شه کاری کرد؟ مدیران محترم سایت نمی شه آی پی اون آی دی رو پی گیری کرد تا معلوم بشه از چه ISP کانکت می شده؟

این رذل پست فقط وقتی با ایمیل جدید بهش پیغام می دم جواب می ده و می گه سفارش بدین 24 یا 48 ساعته تحویل بگیرین روی دی وی دی اچ پی هر کدوم 1000 یا 900 تومن.

DVBXBOX

Registered User
لایک‌ها
0
سوال من هم همینه

اینم از قبل نگه داشته بودم ازش که یحتمل با دیدن این پست می ره حساب رو زود می بنده:

شماره حساب سیبا بانک ملی :0102509906009
شماره کارت : 6037991009603329
E-mail : [email protected]

آپدیت: اگر سفارش فیلم آن چنانی داده بودم دلم نمی سوخت. سفارشم چند فیلم ایرانی و چند فیلم دوبله بعد از انقلاب بود... نمی دونم من که تا به حال با کسی اینجوری نکردم چرا سرم اومد. خدایا من به درگاه تو چه گناهی کردم که این شکلی دلم شکسته و سوخته؟

Motahari

Registered User
لایک‌ها
3
سوال من هم همینه

اینم از قبل نگه داشته بودم ازش که یحتمل با دیدن این پست می ره حساب رو زود می بنده:

شماره حساب سیبا بانک ملی :0102509906009
شماره کارت : 6037991009603329
E-mail : [email protected]

آپدیت: اگر سفارش فیلم آن چنانی داده بودم دلم نمی سوخت. سفارشم چند فیلم ایرانی و چند فیلم دوبله بعد از انقلاب بود... نمی دونم من که تا به حال با کسی اینجوری نکردم چرا سرم اومد. خدایا من به درگاه تو چه گناهی کردم که این شکلی دلم شکسته و سوخته؟

اي بابا
طرف به خاطر 5 هزار تومن كه نمي‌ره حسابشو ببنده.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خوب DVBXBOX جان ، شما برو از خود بانک سوال کن
169.gif
... یعنی مشکلت رو مطرح کن ، ببین می تونن کمک کنن یا نه ...
4bs3ij9.gif

Y2K

Registered User
لایک‌ها
1
خوب DVBXBOX جان ، شما برو از خود بانک سوال کن
169.gif
... یعنی مشکلت رو مطرح کن ، ببین می تونن کمک کنن یا نه ...
4bs3ij9.gif

راست میگه
برو بگو اشتباه واریز کردم
من زیاد از کارا بانک دارا سر در نمیارم ولی باید یه روشی باشه کسی که به حساب اشتباه پول میریزه بتونه پس بگیره

DVBXBOX

Registered User
لایک‌ها
0
اي بابا
طرف به خاطر 5 هزار تومن كه نمي‌ره حسابشو ببنده.

شما مثل این که اصلاً پست من رو نخوندین. اون مال حروم خور حروم لقمه چهل هزار تومن از من و هزاران تومان از دیگران بالا کشیده... متوجه شدین حالا؟

archiver

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18

DVBXBOX

Registered User
لایک‌ها
0
راست میگه
برو بگو اشتباه واریز کردم
من زیاد از کارا بانک دارا سر در نمیارم ولی باید یه روشی باشه کسی که به حساب اشتباه پول میریزه بتونه پس بگیره

متصدی بانک قبل از ورد کردن اطلاعات به کامپیوتر ازم پرسید آیا واقعاً اونی که می خوای به حسابش پول بریزی اسمش فلان اسمه یا نه؟ و من از هیچ جا بی خبر هم جواب دادم بله...

خدا به زمین گرم بزنش که می دونم می زنش.

فقط می خوام از شما عزیزان که فقط پست رو نخونین... الان سه چهار نفری هستیم که این شیر حروم خورده کلاه برداری کرده ازمون. کمکم کنین. من واقعاً دیواانه شدم.

بالا