daneshmand
Registered User
- نوشتهها
- 1,540
- لایکها
- 22
آقا یه سوال! اگر کسی به موبایل اعتباری زنگ بزنه با اینکه به موبایل دائمی زنگ بزنه از نظر قیمتی فرق می کنه؟
قیمتش تو بازار در حال حاضر 70 هزار تومان هستش البته با سند که اونرو هم امور مشترکین نمیزنن و فقط مراکز انجام میدن مثل منطقه 14 پستی که تو ایوانک شهرک غرب هست.اقای ali_nateghi سیم کارتو چند میدی/؟
برای دلیور شدن اس ام اس پولی کم نمیکنه میتونی اینجوری چک کنی
1. اول کد مربع 11*140* رو وارد کن و چک کن که چقدر کردیت داری
2. اس ام اس بزن
3. منتظر دلیور باش
4. دوباره کد بالا رو وارد کن میبینی که دقیقا 16 تومان کم شده و نه بیشتر
ضمنا من از این سیمکارتها دارم اگه کسی خواست در تهران میتونم بهش بدم قیمت هم به قیمت روز
من سند نزدم ، مهمه که برم سند بزنم ؟ از اون امور مشترکینی که گرفتم گفت نمیخواد ! به نظر شما برم سند بزنم ؟؟؟قیمتش تو بازار در حال حاضر 70 هزار تومان هستش البته با سند که اونرو هم امور مشترکین نمیزنن و فقط مراکز انجام میدن مثل منطقه 14 پستی که تو ایوانک شهرک غرب هست.
کاملا مشخص هستش که بستگی به اون کسی داره که سیم کارت رو به شما فروخته احتمالا شما یک برگه صلح نامه دارید فقط که با اون فقط میتونید اگر لازم شد پرینت بگیرید ولی در مواق ضروری تر مثلا گم شده سیم کارت یا هر اتفاقی که به ذهنتون میاد مخابرات فقط به صاحب سیم کارت اونی که اسمش تو سند هست سرویس میدهمن سند نزدم ، مهمه که برم سند بزنم ؟ از اون امور مشترکینی که گرفتم گفت نمیخواد ! به نظر شما برم سند بزنم ؟؟؟
خیلی ممنونم از توضیحاتتون ، بله گفتند امکانش نیست . هر وقت شد میرم سند میزنم که خیالم راحت تر باشه ...کاملا مشخص هستش که بستگی به اون کسی داره که سیم کارت رو به شما فروخته احتمالا شما یک برگه صلح نامه دارید فقط که با اون فقط میتونید اگر لازم شد پرینت بگیرید ولی در مواق ضروری تر مثلا گم شده سیم کارت یا هر اتفاقی که به ذهنتون میاد مخابرات فقط به صاحب سیم کارت اونی که اسمش تو سند هست سرویس میده
البته اینا در شرایطی هست که فروشنده آدم خوبی باشه و به فکر سوزونده و اعلام مفقودی سیم کارت نبشه که اون موقه دیگه آخرشه.
در کل همیشه هر چیزی خواستین بخرین بهتره که با سند و به قول معروف شسته رفته بخرید که پس فردا توش اما و اگر نباشه .
البته احتمالا برای شما سند نزدن چون فعلا امکاناتش در امور مشترکین موجود نیست .
موفق باشید.
شما که داری، میتونی یه امتحان بکنی !دوستان ، آیا مخابرات هزینشو دقیقه ای حساب میکنه یعنی اگر 20 ثانیه حرف بزنم پول 1 دقیقه کم میشه ؟
کلا چطور حساب میکنه ؟
دیگه همینجوریه این دیگه !!!!!!! دائم و اعتباری هم نمیشناسه ...سیستم اس ام اسم فکر کنم مشکل داره ! بعضی وقتا اس ام اس میره ، بعضی وقتا میگیره ، بعضی وقتا میره و دلیور نمیشه ! چیکار باید بکنم ؟
متشکرم ، درست میگی با امتحان همه چیز حل میشهشما که داری، میتونی یه امتحان بکنی !
احتمال زیاد باید ثانیه ای باشه
دیگه همینجوریه این دیگه !!!!!!! دائم و اعتباری هم نمیشناسه ...