• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

موبایل اعتباری دولتی بخرم یا نه ؟

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
آقا یه سوال! اگر کسی به موبایل اعتباری زنگ بزنه با اینکه به موبایل دائمی زنگ بزنه از نظر قیمتی فرق می کنه؟

ali_nateghi

Registered User
لایک‌ها
1
اقای ali_nateghi سیم کارتو چند میدی/؟
قیمتش تو بازار در حال حاضر 70 هزار تومان هستش البته با سند که اونرو هم امور مشترکین نمیزنن و فقط مراکز انجام میدن مثل منطقه 14 پستی که تو ایوانک شهرک غرب هست.

soroush1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای دلیور شدن اس ام اس پولی کم نمیکنه میتونی اینجوری چک کنی

1. اول کد مربع 11*140* رو وارد کن و چک کن که چقدر کردیت داری
2. اس ام اس بزن
3. منتظر دلیور باش
4. دوباره کد بالا رو وارد کن میبینی که دقیقا 16 تومان کم شده و نه بیشتر

ضمنا من از این سیمکارتها دارم اگه کسی خواست در تهران میتونم بهش بدم قیمت هم به قیمت روز

اینی که گفتی زیادی شبیه ایرانسل بود!!زیادی شبیه بود چون sms مخابرات 135 ریاله.
مخابرات هم راه انداخته ussd رو؟

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
قیمتش تو بازار در حال حاضر 70 هزار تومان هستش البته با سند که اونرو هم امور مشترکین نمیزنن و فقط مراکز انجام میدن مثل منطقه 14 پستی که تو ایوانک شهرک غرب هست.
من سند نزدم ، مهمه که برم سند بزنم ؟ از اون امور مشترکینی که گرفتم گفت نمیخواد ! به نظر شما برم سند بزنم ؟؟؟

ali_nateghi

Registered User
لایک‌ها
1
من سند نزدم ، مهمه که برم سند بزنم ؟ از اون امور مشترکینی که گرفتم گفت نمیخواد ! به نظر شما برم سند بزنم ؟؟؟
کاملا مشخص هستش که بستگی به اون کسی داره که سیم کارت رو به شما فروخته احتمالا شما یک برگه صلح نامه دارید فقط که با اون فقط میتونید اگر لازم شد پرینت بگیرید ولی در مواق ضروری تر مثلا گم شده سیم کارت یا هر اتفاقی که به ذهنتون میاد مخابرات فقط به صاحب سیم کارت اونی که اسمش تو سند هست سرویس میده
البته اینا در شرایطی هست که فروشنده آدم خوبی باشه و به فکر سوزونده و اعلام مفقودی سیم کارت نبشه که اون موقه دیگه آخرشه.
در کل همیشه هر چیزی خواستین بخرین بهتره که با سند و به قول معروف شسته رفته بخرید که پس فردا توش اما و اگر نباشه .
البته احتمالا برای شما سند نزدن چون فعلا امکاناتش در امور مشترکین موجود نیست .
موفق باشید.

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
کاملا مشخص هستش که بستگی به اون کسی داره که سیم کارت رو به شما فروخته احتمالا شما یک برگه صلح نامه دارید فقط که با اون فقط میتونید اگر لازم شد پرینت بگیرید ولی در مواق ضروری تر مثلا گم شده سیم کارت یا هر اتفاقی که به ذهنتون میاد مخابرات فقط به صاحب سیم کارت اونی که اسمش تو سند هست سرویس میده
البته اینا در شرایطی هست که فروشنده آدم خوبی باشه و به فکر سوزونده و اعلام مفقودی سیم کارت نبشه که اون موقه دیگه آخرشه.
در کل همیشه هر چیزی خواستین بخرین بهتره که با سند و به قول معروف شسته رفته بخرید که پس فردا توش اما و اگر نباشه .
البته احتمالا برای شما سند نزدن چون فعلا امکاناتش در امور مشترکین موجود نیست .
موفق باشید.
خیلی ممنونم از توضیحاتتون ، بله گفتند امکانش نیست . هر وقت شد میرم سند میزنم که خیالم راحت تر باشه ...

متشکرم

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
سیستم اس ام اسم فکر کنم مشکل داره ! بعضی وقتا اس ام اس میره ، بعضی وقتا میگیره ، بعضی وقتا میره و دلیور نمیشه ! چیکار باید بکنم ؟

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان ، آیا مخابرات هزینشو دقیقه ای حساب میکنه یعنی اگر 20 ثانیه حرف بزنم پول 1 دقیقه کم میشه ؟
کلا چطور حساب میکنه ؟

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
دوستان ، آیا مخابرات هزینشو دقیقه ای حساب میکنه یعنی اگر 20 ثانیه حرف بزنم پول 1 دقیقه کم میشه ؟
کلا چطور حساب میکنه ؟
شما که داری، میتونی یه امتحان بکنی !
احتمال زیاد باید ثانیه ای باشه

سیستم اس ام اسم فکر کنم مشکل داره ! بعضی وقتا اس ام اس میره ، بعضی وقتا میگیره ، بعضی وقتا میره و دلیور نمیشه ! چیکار باید بکنم ؟
دیگه همینجوریه این دیگه !!!!!!! دائم و اعتباری هم نمیشناسه ...

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
شما که داری، میتونی یه امتحان بکنی !
احتمال زیاد باید ثانیه ای باشه

دیگه همینجوریه این دیگه !!!!!!! دائم و اعتباری هم نمیشناسه ...
متشکرم ، درست میگی با امتحان همه چیز حل میشه :)

بالا