باور کن یکی دیدم چند روز پیش پشتش نوشته بود ساخت اراک.از چینی که بدتر نیست.یکم عرق ملی داشته باش دی!سلام بهزاد جان
میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟ کجا گفتن ساخت اراکه؟
باور کن یکی دیدم چند روز پیش پشتش نوشته بود ساخت اراک.از چینی که بدتر نیست.یکم عرق ملی داشته باش دی!سلام بهزاد جان
میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟ کجا گفتن ساخت اراکه؟
این گوشی از 0 تا 100 حتی مونتاژش هیچ ربطی به اراک نداره...پشت جعبه هم نوشته شده اسمبل شده در ایرانباور کن یکی دیدم چند روز پیش پشتش نوشته بود ساخت اراک.از چینی که بدتر نیست.یکم عرق ملی داشته باش دی!
کجاش نوشته : :Oجالبه .ساخت اراکه!به نظر بهتره این گوشی رو این شرکت لاکش کنه!خیلی محشره!
اقا چی شد فرستادی؟کجاش نوشته : :O
من هم اراکیم هم این گوشیو دارم ندیدم اینو که شما میگی
:general105: بله!این گوشی از 0 تا 100 حتی مونتاژش هیچ ربطی به اراک نداره...پشت جعبه هم نوشته شده اسمبل شده در ایران
حالا اگر شما دقیقا همین گوشیو دیدی که زده ساخت اراک و... ممنون میشم عکسی مدرکی چیزی ارایه بدید تا ماهم از راه قانونی پیگیری کنیم ببینیم قضیه چیه...
هرچند فکر کنم سرکار گذاشتی مارو... :general105:
اقا چی شد فرستادی؟
100 دادم که آپ باشه همیشه دیگه :general609:خواستم چند آپی بخوری دی!
:general712:
وقت نکردم والا.فردا حتما میفرستم.:general707::general707:
سلام داداش...رام که به این راحتی پاک نمیشه..اگر حافظه EMMC گوشیو خراب نکرده باشه رام هنوز تو حافظه هست منتها باید بری تو ریکاوری data.wipe کنی تا گوشی بالا بیاد...ینی تنها راه همینه! وگرنه اگر تهرانی یسر برو علادین اونجا 50 50 بتونن با باکس برات بیارن بالا... ایشالا که درست میشه...سلام داداش به hyc one هست کپی اندروید طرف زده رامش رو پاک کرده الان میاد فقط ویبره میزنه میشه درستش کرد؟
بله بالاخره طلسم شکسته شد. فردا میرسه انشاالله :general707:اقا چی شد فرستادی؟
افشین جان کد پیگیری رو پ.خ کن برام... :general606:بله بالاخره طلسم شکسته شد. فردا میرسه انشاالله :general707:
پخ شد :general707:افشین جان کد پیگیری رو پ.خ کن برام... :general606:
سلامسلام دوستان عزیز
ما رفتیم تهران این گوشیو از دوست عزیزمون خریدیم
بسیار خوش برخورد و کاملا متین
از شانس بد ما ما داشتیم می رفتیم راه آهن که برگردیم شهرستان گوشی دستمون بود نا مردا ازمون دزدیدن
رفتیم شکایت کنیم دیدم بابا چقدر دنگو فنگ داره تازه آخرشم فقط می گن چه شماره های الان روشه آدم وقتی دزد باشه صد در صد خطتشم دزدیه
خلاصه آقا ما شانس نداشتیم یک ساعت این گوشی دستمون باشه
دلمون واسش تنگ شده
ذكر اين مورد درست نيست اما:سلام
اقا بیخیالش نشو شما... نمیدونم تو کلانتری چی گفتن به شما ولی خود من 5 سال پیش گوشیمو دزدیدن ازم.. 3 نفر بودن.. 2 نفر گرفتنم 1 نفرم با تیغ موکت بری تهدید میکردو میگشت جیبامو!! خلاصه جعبه گوشیو بردیم کلانتری شماره سریالو ارجاع دادن به مخابرات برای پیگیری.. یکی دوماه بعدم یکیشون رو گرفتن بالاخره!
سلامشرایط خرید لطفا