• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

موبایل فروشی ها از چه راهی کسب درآمد میکنن؟؟

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
درود
من توی شهر کوچکی مغازه دارم و اجاره ام کمه رقیب زیادی هم ندارم

سوال اینجاست که در شهر های بزرگ که نفوذ اینترنت زیاده و همه قبلا از نت قیمت گوش ها رو چک میکنن چطور درآمد میکنن این دوستان موبایل فروش محترم؟
فروش لوازم هست که اون به اون صورت نمیتونه سود برسونه از یک گوشی اپل با قیمت 2/650 باید 10 درصد سود + 9 درصد ارزش افزوده اخذ بشه این چطور ممکن هست؟ خب همه میرن از سایت میخرن قیمتش با قیمت خرید موبایل فروش ها فرقی نداره!
با این اجاره سنگین چطور کنار میان واقعا برام سواله

saman320

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
447
سلام خدمت شما دوست عزیز
قیمت عمده فروش تا خرده فروش خیلی تفاوت داره
گوشی 700 تومنی که دست خریدارر میرسه
عمده فروش اول یعنی دست دوم توی ایران حدود550 با 10---30 تفاوت میفروشه
فروشگاه های اینترنتی هم از عمده فروش میخرن بدون اجاره مغازه و .... با سود کمتر میفروشن
ولی مغازه دار مزیت های دیه ای هم داره که راحت تر میتونه فروش داشته باشه
شما میتونین پخ بدید من بهتون کامل توضیح بدم

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
سلام خدمت شما دوست عزیز
قیمت عمده فروش تا خرده فروش خیلی تفاوت داره
گوشی 700 تومنی که دست خریدارر میرسه
عمده فروش اول یعنی دست دوم توی ایران حدود550 با 10---30 تفاوت میفروشه
فروشگاه های اینترنتی هم از عمده فروش میخرن بدون اجاره مغازه و .... با سود کمتر میفروشن
ولی مغازه دار مزیت های دیه ای هم داره که راحت تر میتونه فروش داشته باشه
شما میتونین پخ بدید من بهتون کامل توضیح بدم

سلام ممنون داداش پ خ زدم

xX_boy

Registered User
لایک‌ها
70
گوشی سود نداره رو تعداد هس
دونه ای 10-20

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
گوشی بدترین سود رو داره
نهایتش با 20 تومن اونم تو مدل های بالا
پول تو تعمیراته

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
گوشی سود نداره رو تعداد هس
دونه ای 10-20

گوشی بدترین سود رو داره
نهایتش با 20 تومن اونم تو مدل های بالا
پول تو تعمیراته
پس چطور موبایل فروشا همشون مغازه های شیک و پیک و اجاره های آنچنانی؟

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
شما تست کن

من تو این کارم 5 ساله این کار 10 ساله آدمو پیر میکنه

Sent from my E6633 using Tapatalk

Pr0m3en

Registered User
لایک‌ها
324
بستگی به شهر داره ولی خیلیا برای خدمات ساده پول میگیرن و تو شهر ما سودشون هم ناعادلانست چه برسه به خدمات و.....

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
:eek::eek::eek::eek: گوشی سود 10 20 تومنی داره؟؟یا ابلفضل مگه میشه مگه داریم؟از کجا و طی چه شرایطی میخرین که 10 20 تومن سود داره؟
ما یه پاوربانک 80 تومنی آوردیم رو هر کدوم 30 سود داشت مگه میشه گوشی 1 و خرده ای میلیونی 20 تومن سود داشته باشه؟
در رابطه با سوال استارتر هم باید بگم خوب جوابش خیلی سادست
اولا که خیلی از آدمای که الان دور و برمون میبینیم اتفاقا خیلی شیک و پیک و حتی پولدار و باکلاس هستن اصلا خبر ندارن که از اینترنت میشه قیمت درآورد و خرید کرد (نمونش همکار خودمون تو یه شرکت که تا نسبت به خرید اینترنتی فوق العاده بدبین بود و رمز دوم هم اصن نمیگرفت برای کارتش)
دوم اینکه مغازه ها مشتری حضوری و فیزیکی و اتفاقی دارن که خب پوئن اصلی مغازه ها نسبت به کسب و کارهای اینترنتی همینه
طرف اصن قصد خرید گوشی و چه و چه نداره ولی میره تو مغازه و فروشنده با ترفندهایی که باید بلد باشه خداتومن کاسب میشه ازش یا اصن قصد خرید هم داره ولی فروشنده باز با همون ترفندای که گفتم اجازه خروج مشتری برای قیمت گرفتن از سایر مغازه ها رو نمیده و مجابش میکنه که داره بهترین شرایط رو بهش پیشنهاد میکنه بین رقبا

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
سر مشتری کلاه میزارند و جنس دست دوم قالب می کنن الان تو علاالدین بری برای سود نرم افزار و .....به زور می گند نصب می کنیم

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
:eek::eek::eek::eek: گوشی سود 10 20 تومنی داره؟؟یا ابلفضل مگه میشه مگه داریم؟از کجا و طی چه شرایطی میخرین که 10 20 تومن سود داره؟
ما یه پاوربانک 80 تومنی آوردیم رو هر کدوم 30 سود داشت مگه میشه گوشی 1 و خرده ای میلیونی 20 تومن سود داشته باشه؟
در رابطه با سوال استارتر هم باید بگم خوب جوابش خیلی سادست
اولا که خیلی از آدمای که الان دور و برمون میبینیم اتفاقا خیلی شیک و پیک و حتی پولدار و باکلاس هستن اصلا خبر ندارن که از اینترنت میشه قیمت درآورد و خرید کرد (نمونش همکار خودمون تو یه شرکت که تا نسبت به خرید اینترنتی فوق العاده بدبین بود و رمز دوم هم اصن نمیگرفت برای کارتش)
دوم اینکه مغازه ها مشتری حضوری و فیزیکی و اتفاقی دارن که خب پوئن اصلی مغازه ها نسبت به کسب و کارهای اینترنتی همینه
طرف اصن قصد خرید گوشی و چه و چه نداره ولی میره تو مغازه و فروشنده با ترفندهایی که باید بلد باشه خداتومن کاسب میشه ازش یا اصن قصد خرید هم داره ولی فروشنده باز با همون ترفندای که گفتم اجازه خروج مشتری برای قیمت گرفتن از سایر مغازه ها رو نمیده و مجابش میکنه که داره بهترین شرایط رو بهش پیشنهاد میکنه بین رقبا

گوشی قیمتش مشخصه نمیشه از یک حدی گرونتر داد ولی اون جنسی که شما اوردی تو لوازم جانبی حساب میشه و مارک های متفاوتی داره
و یک نکته دیگه گوشی رو باید سریع فروخت چون مدل های جدید میاد اما پاورد بانک شاید تا 2 سال دیگه فناوری جدیدی نیاد

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
سود اصلی موبایل روی وسایل جانبی ،خدمات و تعمیرات است .کلا در بقیه موارد مشابه هم به همین صورته فقط درصدها تفاوت می کنه مثلا همون لپ تاپ طرف ممکنه یدونه لپ تاپ بخره 2میلیون به مشتری بعد یک ماه خواب سرمایه بده 2100اما یدونه موس ،کیف،فلش هم به مشتری بفروشه با 200تومن خواب سرمایه 50تومن سود کنه!!!
تعمیرات اگر حرفه ای باشید سودش خوبه اما اولا هر نوع ماده سمی که فکرشو بکنید وارد بدن خودتون می کنید دوما فوش خوردنش از مردم زیاده امروز فلان قسمت وسیله مشتری را تعمیر می کنید فردا یک جای دیگه اش عیب می کنه مشتری میاد فوش و دعوا و....که خودت زدی خرابش کردی که بازم پول بگیری و...

از همه این موارد کم دردسرتر و بهتر همون وسایل جانبی و خدمات نرم افزاری طرف که خیلی با انصافه برای نصب جی پی اس حداقل 10تومن می گیره بدون اینکه یک ریال سرمایه اضافه خوابونده باشه یا نگران این باشه فردا جنسش از رده خارج و بنجل میشه

نفوذ فروشگاه های اینترنتی در ایران هنوز بسیار کمه پس کسی که بخواهد مغازه بزنه زیاد نگران اینها نیست .افراد متوسط به بالای جامعه از نظر درآمد و حدود سن 30به بالا اکثرا(نه همه)اصلا دنبال قیمت گرفتن تو نت و...نیستند بهشون هم بگی فلان گوشی را داره فلان سایت 40تومن ارزون تر می فروشه زیاد براشون مهم نیست میگه حالا من سفارش بدم یک موقع ایراد داشته باشه و برگشت بزنم و هزینه رفت آمد و....همین 40تومن بالاتر از مغازه بخرم به صرفه تره

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
گوشی قیمتش مشخصه نمیشه از یک حدی گرونتر داد ولی اون جنسی که شما اوردی تو لوازم جانبی حساب میشه و مارک های متفاوتی داره
و یک نکته دیگه گوشی رو باید سریع فروخت چون مدل های جدید میاد اما پاورد بانک شاید تا 2 سال دیگه فناوری جدیدی نیاد
قیمت فروشش مشخصه قیمت تهیه کردن و فروختنش چی؟این حرف از مضحک برای من اون ورتر هست که دوستان میگن گوشی سودش 10 20 تومنه . مثلا گوشی 1500 رو خودشون 1480 تهیه میکنن؟:D
طرف اپل ایدی روی کارت میخره 2 تومن میفروشه 30 تومن 28 تومن روش میخوره . روی رنج قیمت زیر 100 تومن ملت 30 40 تومن میخورن بعد گوشی 1500 ، 10 20 تومن؟
کلا یه سری حرفا هست فقط برای قالب کردن جنس به مشتریه . هرچیو بر میداری میخوای تخفیف بگیری با این جمله رو به رو میشی که ((برای منم سود خاصی نداره والا))
احتمال زیاد عاشق چشم و ابروی مشتریاشون هستن که اجاره 15 20 تومنی مغازه میدن ماهی و جنسا هم سود خاصی براشون نداره
در ضمن اگر اینقدر مشخص بود قیمت گوشی الان کلا باید در سطح شهر 4 5 تا مغازه وجود داشت برای خرید و ملت همه میرفتن ازونا میخریدن.گوشی هست تو پالادیوم الان حتی تا 200 تومن شاید بالاتر قیمت عرفش باشه ولی ملت باز میخرن
فکر کردین همه عین مشتریای اینترنتی هستن که تا قیمت جنس به روبل روسیه و دینار کویت هم دستشون باشه و از یه جا بهت قیمت بدن که عقل جن هم نرسه بهش؟o_O

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
قیمت فروشش مشخصه قیمت تهیه کردن و فروختنش چی؟این حرف از مضحک برای من اون ورتر هست که دوستان میگن گوشی سودش 10 20 تومنه . مثلا گوشی 1500 رو خودشون 1480 تهیه میکنن؟:D
طرف اپل ایدی روی کارت میخره 2 تومن میفروشه 30 تومن 28 تومن روش میخوره . روی رنج قیمت زیر 100 تومن ملت 30 40 تومن میخورن بعد گوشی 1500 ، 10 20 تومن؟
کلا یه سری حرفا هست فقط برای قالب کردن جنس به مشتریه . هرچیو بر میداری میخوای تخفیف بگیری با این جمله رو به رو میشی که ((برای منم سود خاصی نداره والا))
احتمال زیاد عاشق چشم و ابروی مشتریاشون هستن که اجاره 15 20 تومنی مغازه میدن ماهی و جنسا هم سود خاصی براشون نداره
در ضمن اگر اینقدر مشخص بود قیمت گوشی الان کلا باید در سطح شهر 4 5 تا مغازه وجود داشت برای خرید و ملت همه میرفتن ازونا میخریدن.گوشی هست تو پالادیوم الان حتی تا 200 تومن شاید بالاتر قیمت عرفش باشه ولی ملت باز میخرن
فکر کردین همه عین مشتریای اینترنتی هستن که تا قیمت جنس به روبل روسیه و دینار کویت هم دستشون باشه و از یه جا بهت قیمت بدن که عقل جن هم نرسه بهش؟o_O

میشه بپرسم چندسال تو کاره گوشی بودید؟

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
چه مسائل خوبی رو مطرح کردید دوستان همش مفید هست و جذاب. ولی سوال من جواب داده نشد.
چرا موبایل فروش های محترم میان 15 جور گوشی مختلف میارن حداقل 10 میلیون پول میخوابونن؟ یعنی از یه گوشی اپل فقط 10 20 هزار تومن؟؟! حالا بگیم گلس و قاب هم هست که هرکدوم به ترتیب 10 و 20 هزار تومن سود داشته باشه این که کلا میشه 50 تومن توی یه گوشی دو میلیون و 770 هزار تومنی! در حالی که همه اصناف حداقل 10درصد سود خودشون و 9 درصد ارزش افزوده میزنن!
سوال مهم دیگه اینه که اگه انقدر به صرفه نیست چرا مثل قارچ اینهمه موبایل فروش هست در سطح شهر های بزرگ؟؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
چه مسائل خوبی رو مطرح کردید دوستان همش مفید هست و جذاب. ولی سوال من جواب داده نشد.
چرا موبایل فروش های محترم میان 15 جور گوشی مختلف میارن حداقل 10 میلیون پول میخوابونن؟ یعنی از یه گوشی اپل فقط 10 20 هزار تومن؟؟! حالا بگیم گلس و قاب هم هست که هرکدوم به ترتیب 10 و 20 هزار تومن سود داشته باشه این که کلا میشه 50 تومن توی یه گوشی دو میلیون و 770 هزار تومنی! در حالی که همه اصناف حداقل 10درصد سود خودشون و 9 درصد ارزش افزوده میزنن!
سوال مهم دیگه اینه که اگه انقدر به صرفه نیست چرا مثل قارچ اینهمه موبایل فروش هست در سطح شهر های بزرگ؟؟
همه اصناف حداقل 10درصد رو جنس نمیکشند نمونه اش همون صنف کامپیوتر و لپ تاپ که مثال زدم
9درصد ارزش افزوده هم داستان مهریه است کی داده کی گرفته بله یک سری از مغازه ها و شرکتهای درست حسابی که فاکتور رسمی می دهند و...اونها میدهند اما بقیه اکثر از زیرش در می روند یا کلا کمتر از 9درصد می دهند
در مورد سود اپل و گوشی های گرون عرف بازار سود 10-20تومنی نیست اما خیلی وقتها مغازه دار مجبوره به این قیمتها جنسو رد کنه که دلایل زیادی هم می تونه داشته باشه
کلا بازار موبایل خیلی بازار بزرگ و پررنقی شده تو همین بد بودن بازار وضعشون بهتر از بقیه بازارها است از طرفی، طرف تا بیکاره دیگه مجبوره بزنه به یک کاری برای جوانها چی از موبایل بهتر ؟؟؟؟به قول یک نفر اسباب بازی فروشی با کلاس می زنند :D
سوپری که شما ازش خرید می کنید ممکنه رو ماست و شیر 5درصد سود بکنه اما روی مایع ظرف شویی یا خیار شور یا شکلات خارجی 50درصد بعد میشه سوپری بگه من کلا شیر و ماست نمیارم فقط شکلات برند خارجی میارم که 50درصد حداقل سود کنم؟؟؟!!!قطعا نمیشه اگر این کار را انجام بده دیگه سوپر نیست اسمش میشه شکلات فروشی حالا تو موبایل هم بعضی ها میاند فقط وسیله جانبی می فروشند اما عده ای برای اینکه موقعیت مغازه طوری که نمیشه تخصصی کار کنند همه چیزی می فروشند در واقع سوپری هستند تا شکلات فروش

در مورد سود فروش گوشی توجه داشته باشید محل مغازه هم خیلی مهمه گوشی 2میلیونی را شما ممکنه بالا شهر بهتون 2300هم قیمت بدهند و مشتری خاص خودشون را هم دارند که اصلا براش 300تومن پولی نیست

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
میشه بپرسم چندسال تو کاره گوشی بودید؟
شما به من بگو که چطور سود یه گوشی 2 تومنی میتونه با یه پیتزای 30 تومنی یکی باشه؟نیازی به بودن تو کار گوشی نیست !!
اینقدر مضحکه به این فکر کردن که مثلا گوشی galaxy note مثلا 2 تومنی رو کاسب محترم 1980 میخره و 2 تومن میفروشه که حد نداره و نیاز به داشتن هیچ سابقه ای تو هیچ جا نیست
نه اقا اینحرفا چیه شما چرا باور میکنید این داستان ها رو . شما فقط به عنوان نمونه یه گوشی دست دوم تمیز ببر برای فروش تو یکی از این مغازه ها بفروش ببین چند ازت برمیدارن ، بعد یه نفر دیگه رو بفرست تو همون گوشی رو بخواد بخره ببین چند بهش میگن
گلس 10 تومنی رو تا 100 تومن شده به مشتری بفروشن بعد گوشی 10 تومن سود؟؟حتی اگر این قضیه برای 10 سال پیش هم بود که 10 تومن ارزش بالایی داشت بازم خنده آور بود

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
شما به من بگو که چطور سود یه گوشی 2 تومنی میتونه با یه پیتزای 30 تومنی یکی باشه؟نیازی به بودن تو کار گوشی نیست !!
اینقدر مضحکه به این فکر کردن که مثلا گوشی galaxy note مثلا 2 تومنی رو کاسب محترم 1980 میخره و 2 تومن میفروشه که حد نداره و نیاز به داشتن هیچ سابقه ای تو هیچ جا نیست

نه اقا اینحرفا چیه شما چرا باور میکنید این داستان ها رو . شما فقط به عنوان نمونه یه گوشی دست دوم تمیز ببر برای فروش تو یکی از این مغازه ها بفروش ببین چند ازت برمیدارن ، بعد یه نفر دیگه رو بفرست تو همون گوشی رو بخواد بخره ببین چند بهش میگن
گلس 10 تومنی رو تا 100 تومن شده به مشتری بفروشن بعد گوشی 10 تومن سود؟؟حتی اگر این قضیه برای 10 سال پیش هم بود که 10 تومن ارزش بالایی داشت بازم خنده آور بود

بالاخره موهامونو سفید کردیم تو این صنف و مطمئن باشید اگر میصرفید من سرمایمو به کار دیگه منتقل نمی کردم
و بازم اگر مطمینید که سودش بیشتر از این حرفاست تا بیایم دوباره دو این کار جدی میگم.
توجه داشته باشید که فقط راجع به گوشی داریم حرف میزنیم اونم اکبند شرکتی نه جانبیو و ....
در اخر صرفا هدفم اینه که بعضیارو راهنمایی کنم که به این مسیر نرم یا اگر میرن عواقبشم بپذیرن
موفق باشید

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
بالاخره موهامونو سفید کردیم تو این صنف و مطمئن باشید اگر میصرفید من سرمایمو به کار دیگه منتقل نمی کردم
و بازم اگر مطمینید که سودش بیشتر از این حرفاست تا بیایم دوباره دو این کار جدی میگم.
توجه داشته باشید که فقط راجع به گوشی داریم حرف میزنیم اونم اکبند شرکتی نه جانبیو و ....
در اخر صرفا هدفم اینه که بعضیارو راهنمایی کنم که به این مسیر نرم یا اگر میرن عواقبشم بپذیرن
موفق باشید
جسارتا من میتونم بپرسم شما و باقی هم صنفی های عزیزتون جنس رو از کجا و چطوری تهیه میکنید؟
الان این یه نمونه گوشی s5 توی سایت علی اکسپرس که خیلیا جنس میارن ازش
http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20160509105533&SearchText=galaxy+s5
با قیمت روز دلار هم حساب کنی میشه 800 تومن.بگی رو هر گوشی اصن 100 تومن کشیده بشه
با قیمت کف 1 تومنی بازار 100 تومن سود روشه
از طرف دیگه حرفی در مورد گمرک و این چیزا هم نزنید که خوب چیزی نگیم بهتره ...
نگین غیر اینه که خودم تا حالا جنس آوردم و فروختم از همین سایت از یه واسطه خیلی دوزاری که قطعا شما دوستان واسطه های فوق العاده بهتر و کنار بیا تر سراغ دارین
من واقعا دارم شاخ دار میارم.هنوزم فکر میکنم دارین شوخی میکنید با من.در ضمن تا جایی که بنده اطلاع دارم تسویه حساب شما دوستان به صورت چک های چند ماهست که با تورم هم که حساب کنی کلی این وسط به نفعتون میشه
الان رو بازی ps4 که یه قیمت جهانی ثابت همه جا داره کاسب ها حتی موقعی که قیمت بازی میرسه 150 تومن دارن سود میخورن
کاسب و واسطه این کارا نمیره جنس رو به قیمت دلاری جهانیش بگیره که.هزار تا لینک و راه و جا بلده که یه جنس رو حداقل 20 درصد قیمتی که میرسه به دستش مشتری تهیه کنه

karafarin

Registered User
لایک‌ها
266
از راه سرکیسه کردن و فروش گوشی قاچاق بجای اصل

بالا