• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

موبایل فروشی ها از چه راهی کسب درآمد میکنن؟؟

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
چه مسائل خوبی رو مطرح کردید دوستان همش مفید هست و جذاب. ولی سوال من جواب داده نشد.
چرا موبایل فروش های محترم میان 15 جور گوشی مختلف میارن حداقل 10 میلیون پول میخوابونن؟ یعنی از یه گوشی اپل فقط 10 20 هزار تومن؟؟! حالا بگیم گلس و قاب هم هست که هرکدوم به ترتیب 10 و 20 هزار تومن سود داشته باشه این که کلا میشه 50 تومن توی یه گوشی دو میلیون و 770 هزار تومنی! در حالی که همه اصناف حداقل 10درصد سود خودشون و 9 درصد ارزش افزوده میزنن!
سوال مهم دیگه اینه که اگه انقدر به صرفه نیست چرا مثل قارچ اینهمه موبایل فروش هست در سطح شهر های بزرگ؟؟
جسارتا من میتونم بپرسم شما و باقی هم صنفی های عزیزتون جنس رو از کجا و چطوری تهیه میکنید؟
الان این یه نمونه گوشی s5 توی سایت علی اکسپرس که خیلیا جنس میارن ازش
http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20160509105533&SearchText=galaxy+s5
با قیمت روز دلار هم حساب کنی میشه 800 تومن.بگی رو هر گوشی اصن 100 تومن کشیده بشه
با قیمت کف 1 تومنی بازار 100 تومن سود روشه
از طرف دیگه حرفی در مورد گمرک و این چیزا هم نزنید که خوب چیزی نگیم بهتره ...
نگین غیر اینه که خودم تا حالا جنس آوردم و فروختم از همین سایت از یه واسطه خیلی دوزاری که قطعا شما دوستان واسطه های فوق العاده بهتر و کنار بیا تر سراغ دارین
من واقعا دارم شاخ دار میارم.هنوزم فکر میکنم دارین شوخی میکنید با من.در ضمن تا جایی که بنده اطلاع دارم تسویه حساب شما دوستان به صورت چک های چند ماهست که با تورم هم که حساب کنی کلی این وسط به نفعتون میشه
الان رو بازی ps4 که یه قیمت جهانی ثابت همه جا داره کاسب ها حتی موقعی که قیمت بازی میرسه 150 تومن دارن سود میخورن
کاسب و واسطه این کارا نمیره جنس رو به قیمت دلاری جهانیش بگیره که.هزار تا لینک و راه و جا بلده که یه جنس رو حداقل 20 درصد قیمتی که میرسه به دستش مشتری تهیه کنه

جسارتا من میتونم بپرسم شما و باقی هم صنفی های عزیزتون جنس رو از کجا و چطوری تهیه میکنید؟
http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20160509105533&SearchText=galaxy+s5
با قیمت روز دلار هم حساب کنی میشه 800 تومن.بگی رو هر گوشی اصن 100 تومن کشیده بشه
نگین غیر اینه که خودم تا حالا جنس آوردم و فروختم از همین سایت از یه واسطه خیلی دوزاری که قطعا شما دوستان واسطه های فوق العاده بهتر و کنار بیا تر سراغ دارین
من واقعا دارم شاخ دار میارم.هنوزم فکر میکنم دارین شوخی میکنید با من.در ضمن تا جایی که بنده اطلاع دارم تسویه حساب شما دوستان به صورت چک های چند ماهست که با تورم هم که حساب کنی کلی این وسط به نفعتون میشه
الان رو بازی ps4 که یه قیمت جهانی ثابت همه جا داره کاسب ها حتی موقعی که قیمت بازی میرسه 150 تومن دارن سود میخورن
کاسب و واسطه این کارا نمیره جنس رو به قیمت دلاری جهانیش بگیره که.هزار تا لینک و راه و جا بلده که یه جنس رو حداقل 20 درصد قیمتی که میرسه به دستش مشتری تهیه کنه

چنتا نکترو اول مشخص کنم:
اول اینکه شرکتم در این بحث فقط کمک به استارتر یا هر شخصی که میخواد بیاد تو این صنف هست.من نه از شما طلبکارم نه بدهکار
دوم:من هم صنفیه عزیزی ندارم تجارت من چیزه دیگریست
سوم:ما داریم راجع به موبایل فروشی حرف میزنیم پس مقایسش با هر صنف دیگه اشتباهه

بریم سره اصل مطلب:
اگر بحث شما وارداته که هیچ تاجر عاقلی نمیاد یکی یکی از چین گوشی سفارش بده پخش کنه تو بازار.
اگرم تیراز بالا بیاره که میشه کانتینر و باید تعرفه گمرکی لوازم الکترونیک رو پرداخت کنه(که ینکار صرفا برای شرکت های گردن کلفتی که طی شرایط خاص و خدمات و گارانتی که ارایه می کنن میصرفه )
که در اینصورت میرسیم به کالای ق.ا.چ اق که خیلیل باهاش آشنایی دارن و با ریسک هایی که داره نظیر گرفتن بار و جریمه تا دویست برابر ارزش کالا توسط دادستان ولی خوب کسانی که در بنادر آشنا دارن آوردن براشون راحته اونم با بازه زمانی 2 روز تا یک هفته که اگر بیشتر از اینا بشه ممکنه خیلی ضرر کنن.
زمانی برای اینا سود داره که جنسشون دو روزه برسه دو روزه هم آب کنن.مثلا 200 عدد گوشی 1 میلیونی بیارن و به صورت میانگین روی هر کدام 15 هزار سود بگیرن در بهترین حالت(که البته تیراژ کارا سوداشون به مراتب بالاتره)
کانال های دیگه هم هست که میشه کار کرد.مثلا سورس های هندی و پاکستانی گوشی های رفرش و ریپک رو به قیمت های پایینتر از شرکت میفروختن که ایرانیا بسیار تمایل دارن به این نوع جنس.تمام گوشی هایی که از طریق غرب کشور وارد میشه همین شرایطو داره وگرنه چجور میشه طرف از دبی جنس ببره عراق و با کولبر بیاره داخل زیره قیمت عمده فروشای دبی بده(تیراژ تاثیری نداره چون رویه کاری شرکتها مشخصه و به مراتب واردات از جنوب بیشتره تا از غرب)
بله تسویه حساب چکی هم میشه و باید افت و خیز نرخ ارز مخصوصا درهم و افت جهانی برند رو بهش اضافه کنید که داشتیم مواردی که میلیاردر شدن و داشتیم که از عرش به فرش رسیدن
این از این

اگر خرده فروشی مده نظره که باز شما یا حلال حروم میخوای یا سود خوب میخوای
در مورد اول شما سورس معتبر در شهر پیدا میکنی که با ضمانت تعویض بده بهت لیست قیمتش بروز و موجود باشه بعد شروع میکنی کار کردن که با سود معقول و اینکه مغازه خودت باشه میتونی کار کنی ودر کنارش جانبی تعمیرات هم انجام داد
مورد دوم طرف جای خوبه شهره داره برجی 8 تومن اجاره میده 2 3 تا شاگرد داره سرشم شلوغه
بنظرتون با آوردن جنس خوب میتونه درآمدشو در بیاره؟باید در روز حداقل 20 30 تا گوشی بده تا هزینه هاش در بیاد و با سرمایه ای که خوابونده براش صرف کنه
پس نتیجه میگیره که چی:مشتری دنبال جنس ارزونه.منم سودمو میخوام پس اینجور فایده نداره
یک مثال ساده:
گوشی آیفون از سورس میخره.سلفون رو باز میکنه.سه قلم کالا ازش بر میداره
شارژر کابل و هدفون.قیمت اصلی این سه قلم کالا در بازار حدودا 200 تا 250 فی میخوره.
جاشو با های کپی عوض میکنه که نهایت 50 تومن میشه.وگوشی را زیره قیمت بازار با سود خوب میده.جانبیشو هم که میفروشه و نرم افزارم که دیگه حداقل 70 80 تومن میگیره
اون موارد اصلو هم که برداشته یا خودش میفروشه که باز سودش عالی میشه یا با کمی قیمت کمتر میده جانبی فروش ها نقد میگیره
حالا حساب کنید سودشو
این که میگم کسی که میخواد بیاد تو اینکار باید همه جوانبو در نظر بگیره همینه
سعی کردم به سوال استارتر و شما جواب بدم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
یه موبایل فروشی معروف تو شیراز هست به نام " زبر*د " اکثر شیرازی ها میشناسنش ، یکی از رفیق های ما بنده خدا رفته بود ازش آیفون خریده بود ، پدر نامرد 25ت پول اپل آیدی گرفته بود 10 ت هم پول چیز شکن ( که قانونی هم نیست ) ،

جالب تر اینکه 40 ت هم پول برنامه هایی گرفته بود که اصلا بدردنمیخورد .. حالا بگذریم.. من رفتم سراغش گفتم این چه وضعیه شما 25ت پول اپل آیدی گرفته مر*یکه 10 ت هم چیز شکن ، چیز شکنت که کار نمیکنه اصلا ، به سرور وصل نمیشه :)))) ، اپل آیدی هم که گذاشتی ، اپل آیدی خودت هست واسه چی 25ت گرفتی؟؟؟؟ حالا اینا باز هیچی 40ت پول برنامه های مضخرف گرفتی که هیچکدوم رو نمیتونه آپدیت کنه :)))) چون رمزش دست شماست !!!

و رفیق ما مثلا بخواد تلگرامش رو آپدیت کنه باید کلی پول کرایه بده واسه هر آپدیت هم حتما 20 هزار ت بده به اینا...

من ادامه ندادم دیگه وگرنه دعوای بدی میشد .. خلاصه اینا از بیسوادی مردم سوء استفاده میکنن ، ملت هم فکر میکنن جای باکلاس برن بیشتر کلاس کاریشون بالا میره تا مثلا آیفون رو از پاساژ های پایین شهر خرید کنن :|

آره برادر موبایل فروشی ها اینجوری کسب درآمد میکنن :دی

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
یه موبایل فروشی معروف تو شیراز هست به نام " زبر*د " اکثر شیرازی ها میشناسنش ، یکی از رفیق های ما بنده خدا رفته بود ازش آیفون خریده بود ، پدر نامرد 25ت پول اپل آیدی گرفته بود 10 ت هم پول چیز شکن ( که قانونی هم نیست ) ،

جالب تر اینکه 40 ت هم پول برنامه هایی گرفته بود که اصلا بدردنمیخورد .. حالا بگذریم.. من رفتم سراغش گفتم این چه وضعیه شما 25ت پول اپل آیدی گرفته مر*یکه 10 ت هم چیز شکن ، چیز شکنت که کار نمیکنه اصلا ، به سرور وصل نمیشه :)))) ، اپل آیدی هم که گذاشتی ، اپل آیدی خودت هست واسه چی 25ت گرفتی؟؟؟؟ حالا اینا باز هیچی 40ت پول برنامه های مضخرف گرفتی که هیچکدوم رو نمیتونه آپدیت کنه :)))) چون رمزش دست شماست !!!

و رفیق ما مثلا بخواد تلگرامش رو آپدیت کنه باید کلی پول کرایه بده واسه هر آپدیت هم حتما 20 هزار ت بده به اینا...

من ادامه ندادم دیگه وگرنه دعوای بدی میشد .. خلاصه اینا از بیسوادی مردم سوء استفاده میکنن ، ملت هم فکر میکنن جای باکلاس برن بیشتر کلاس کاریشون بالا میره تا مثلا آیفون رو از پاساژ های پایین شهر خرید کنن :|

آره برادر موبایل فروشی ها اینجوری کسب درآمد میکنن :دی

اولین شیرازی هستی که میبینم اینجور از اینا تعریف میکنی.جلو مردم عادی انتقاد کنی انگار داری فحششون میدی:D
زبرجد نزدیک دروازه رو میگی یا تو میدونیه؟
البته هردوشون مشکل دارن فقط میخوام بدونم کدومشونه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
اولین شیرازی هستی که میبینم اینجور از اینا تعریف میکنی.جلو مردم عادی انتقاد کنی انگار داری فحششون میدی:D
زبرجد نزدیک دروازه رو میگی یا تو میدونیه؟
البته هردوشون مشکل دارن فقط میخوام بدونم کدومشونه

من تعریف نکردم :دی

اطلسی رو میگم ( میدونیه ) :)

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
من تعریف نکردم :دی

اطلسی رو میگم ( میدونیه ) :)

تعریف منفی ینی.من بد گفتم
آره.تو میدونیه صاحبش رییس همین صنف هم هست
ینی باهاش به مشکل بخوری دیگه ....:D

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
چنتا نکترو اول مشخص کنم:
اول اینکه شرکتم در این بحث فقط کمک به استارتر یا هر شخصی که میخواد بیاد تو این صنف هست.من نه از شما طلبکارم نه بدهکار
دوم:من هم صنفیه عزیزی ندارم تجارت من چیزه دیگریست
سوم:ما داریم راجع به موبایل فروشی حرف میزنیم پس مقایسش با هر صنف دیگه اشتباهه

بریم سره اصل مطلب:
اگر بحث شما وارداته که هیچ تاجر عاقلی نمیاد یکی یکی از چین گوشی سفارش بده پخش کنه تو بازار.
اگرم تیراز بالا بیاره که میشه کانتینر و باید تعرفه گمرکی لوازم الکترونیک رو پرداخت کنه(که ینکار صرفا برای شرکت های گردن کلفتی که طی شرایط خاص و خدمات و گارانتی که ارایه می کنن میصرفه )
که در اینصورت میرسیم به کالای ق.ا.چ اق که خیلیل باهاش آشنایی دارن و با ریسک هایی که داره نظیر گرفتن بار و جریمه تا دویست برابر ارزش کالا توسط دادستان ولی خوب کسانی که در بنادر آشنا دارن آوردن براشون راحته اونم با بازه زمانی 2 روز تا یک هفته که اگر بیشتر از اینا بشه ممکنه خیلی ضرر کنن.
زمانی برای اینا سود داره که جنسشون دو روزه برسه دو روزه هم آب کنن.مثلا 200 عدد گوشی 1 میلیونی بیارن و به صورت میانگین روی هر کدام 15 هزار سود بگیرن در بهترین حالت(که البته تیراژ کارا سوداشون به مراتب بالاتره)
کانال های دیگه هم هست که میشه کار کرد.مثلا سورس های هندی و پاکستانی گوشی های رفرش و ریپک رو به قیمت های پایینتر از شرکت میفروختن که ایرانیا بسیار تمایل دارن به این نوع جنس.تمام گوشی هایی که از طریق غرب کشور وارد میشه همین شرایطو داره وگرنه چجور میشه طرف از دبی جنس ببره عراق و با کولبر بیاره داخل زیره قیمت عمده فروشای دبی بده(تیراژ تاثیری نداره چون رویه کاری شرکتها مشخصه و به مراتب واردات از جنوب بیشتره تا از غرب)
بله تسویه حساب چکی هم میشه و باید افت و خیز نرخ ارز مخصوصا درهم و افت جهانی برند رو بهش اضافه کنید که داشتیم مواردی که میلیاردر شدن و داشتیم که از عرش به فرش رسیدن
این از این

اگر خرده فروشی مده نظره که باز شما یا حلال حروم میخوای یا سود خوب میخوای
در مورد اول شما سورس معتبر در شهر پیدا میکنی که با ضمانت تعویض بده بهت لیست قیمتش بروز و موجود باشه بعد شروع میکنی کار کردن که با سود معقول و اینکه مغازه خودت باشه میتونی کار کنی ودر کنارش جانبی تعمیرات هم انجام داد
مورد دوم طرف جای خوبه شهره داره برجی 8 تومن اجاره میده 2 3 تا شاگرد داره سرشم شلوغه
بنظرتون با آوردن جنس خوب میتونه درآمدشو در بیاره؟باید در روز حداقل 20 30 تا گوشی بده تا هزینه هاش در بیاد و با سرمایه ای که خوابونده براش صرف کنه
پس نتیجه میگیره که چی:مشتری دنبال جنس ارزونه.منم سودمو میخوام پس اینجور فایده نداره
یک مثال ساده:
گوشی آیفون از سورس میخره.سلفون رو باز میکنه.سه قلم کالا ازش بر میداره
شارژر کابل و هدفون.قیمت اصلی این سه قلم کالا در بازار حدودا 200 تا 250 فی میخوره.
جاشو با های کپی عوض میکنه که نهایت 50 تومن میشه.وگوشی را زیره قیمت بازار با سود خوب میده.جانبیشو هم که میفروشه و نرم افزارم که دیگه حداقل 70 80 تومن میگیره
اون موارد اصلو هم که برداشته یا خودش میفروشه که باز سودش عالی میشه یا با کمی قیمت کمتر میده جانبی فروش ها نقد میگیره
حالا حساب کنید سودشو
این که میگم کسی که میخواد بیاد تو اینکار باید همه جوانبو در نظر بگیره همینه
سعی کردم به سوال استارتر و شما جواب بدم
والا منم نه بدهکارم به شما نه طلبکار خصومتی هم با هم نداریم.حرفمم اصلا سر نحوه کسب سود و اینکه دوستان چکار میکنن و چطوری نون در میارن و کالا عوض میکنن و کولبری و گمرک و غیره و ذالک نیست
حرف من مستقیما سر جمله ای هست که شما گفتین گوشی تهش 10-20 تومن سوده
فقط و فقط این جمله
نمیدونم با چه معیاری همچین حرفی میزنید
تا حدودی شنیدم قبلا و میدونم که گوشی موبایل به صورت تک فروختن و بدون برنامه و تعمیر و غیره و ذالک سود بالایی نداره ولی 10-20 تومن دیگه به نظر من به شدت خنده داره
یه نمونه مثال زدم براتون بالا.همین الان N نفر هستن جنس برات از چین میارن تو تعداد حتی پایین در حد 40 50 تا با سود های مختصر که بخوای به قیمت بازار بفروشی شاید تا 20 30 درصد جنس روش سود داشته باشی
فقط میتونم این جملتون رو به پای این بزارم که واسطه و سورس جالبی برای گوشی نداشتین.خود بنده واسط میشناسم که تامین کننده کالای یه سری از کاسبهای دوست و آشناست.از هرکی یه پارت 40 50 تایی سفارش میگیره میشه سر جمع 500 600 تا میره چین میاره از لینک های معتبری که داره
و دم مغازه تحویل میده یه سود متوسطی هم میکشه روش
ملت هم دنبال قیمت پایین تر هستن همیشه.هیچکی برای یه گارانتی مسخره ایرانی حاضر نیست 200 تومن اضافه تر بده یا حداقل به نسبت خریدار برای گوشی بی گارانتی با قیمت پایین تر خیلی کمتره
باز هم میگم تمام بحثم روی سود 10-20 تومنی هست که هیچ رقمه تو کت من یکی نمیره

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
والا منم نه بدهکارم به شما نه طلبکار خصومتی هم با هم نداریم.حرفمم اصلا سر نحوه کسب سود و اینکه دوستان چکار میکنن و چطوری نون در میارن و کالا عوض میکنن و کولبری و گمرک و غیره و ذالک نیست
فقط و فقط این جمله
تا حدودی شنیدم قبلا و میدونم که گوشی موبایل به صورت تک فروختن و بدون برنامه و تعمیر و غیره و ذالک سود بالایی نداره ولی 10-20 تومن دیگه به نظر من به شدت خنده داره
یه نمونه مثال زدم براتون بالا.همین الان N نفر هستن جنس برات از چین میارن تو تعداد حتی پایین در حد 40 50 تا با سود های مختصر که بخوای به قیمت بازار بفروشی شاید تا 20 30 درصد جنس روش سود داشته باشی
فقط میتونم این جملتون رو به پای این بزارم که واسطه و سورس جالبی برای گوشی نداشتین.خود بنده واسط میشناسم که تامین کننده کالای یه سری از کاسبهای دوست و آشناست.از هرکی یه پارت 40 50 تایی سفارش میگیره میشه سر جمع 500 600 تا میره چین میاره از لینک های معتبری که داره
ملت هم دنبال قیمت پایین تر هستن همیشه.هیچکی برای یه گارانتی مسخره ایرانی حاضر نیست 200 تومن اضافه تر بده یا حداقل به نسبت خریدار برای گوشی بی گارانتی با قیمت پایین تر خیلی کمتره

بیست یا سی درصد؟؟
من شدید پیشنهاد میکنم با استفاده از سورستون شروع به فعالیت کنید.مخصوصا استارتر
سودش سرسام اور میشه
ینی رو گوشی یک میلیونی ۲۰۰ تومن سود خالص حداقل.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760

اکثر فروشنده هایی که لینک دادید گوشی های نو نمی فروشند ریفر هستنددر قسمت کاندیشن نگاه کنید اونهایی هم ننوشتند ریفر اطمینان داشته باشید براتون ریفر می فرستند .من خودم چندتا قطعه الکترونیک از همین علی اکسپرس سفارش دادم با اینکه فروشنده معتبر بود و فیدبک خوبی هم داشت جنس دست دوم فرستاده بود بعدم گفت نمی خواهی پس بفرست حالا حساب کنید هزینه های پست و گمرک و برگشت جنس و.....

در اکثر کالاهای دیجیتال اصلی نه وسایل جانبی اونم به صورت نو سود 20-30درصد جوکی بیش نیست .اگر واقعا می تونید موبایل و لپ تاپ و مادربورد و دوربین دیجیتال و.....عرف بازار و اصلی و کاملا نو طوری وارد کنید که 20-30 درصد سود کنید حتما وارد کنید سر سال نکشیده می تونید میلیاردر بشوید

در مورد گارانتی هم اشتباه می کنید به صورت میانگین کلی جامعه هنوز مردم برای یک تیکه کاغذ پاره به نام برگ گارانتی پول می دهند نمونه اش همین دیجی کالا تمام گوشی هایی که می فروشه با گارانتی فروش خوبی هم داره

Last edited:

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
بیست یا سی درصد؟؟
من شدید پیشنهاد میکنم با استفاده از سورستون شروع به فعالیت کنید.مخصوصا استارتر
سودش سرسام اور میشه
ینی رو گوشی یک میلیونی ۲۰۰ تومن سود خالص حداقل.
20 30 درصد رو برای یه سری اجناس گفتم (تا 50 درصد هم جنس میشناسم که سود داره)
شما هنوز تو این صنف هستین؟من برای شما و اطرافیانی که میشناسید گوشی تهیه کنم با حاشیه سود مناسب خرید عمده دارین از من؟

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
اکثر فروشنده هایی که لینک دادید گوشی های نو نمی فروشند ریفر هستنددر قسمت کاندیشن نگاه کنید اونهایی هم ننوشتند ریفر اطمینان داشته باشید براتون ریفر می فرستند .من خودم چندتا قطعه الکترونیک از همین علی اکسپرس سفارش دادم با اینکه فروشنده معتبر بود و فیدبک خوبی هم داشت جنس دست دوم فرستاده بود بعدم گفت نمی خواهی پس بفرست حالا حساب کنید هزینه های پست و گمرک و برگشت جنس و.....
در اکثر کالاهای دیجیتال اصلی نه وسایل جانبی اونم به صورت نو سود 20-30درصد جوکی بیش نیست .اگر واقعا می تونید موبایل و لپ تاپ و مادربورد و دوربین دیجیتال و.....عرف بازار و اصلی و کاملا نو طوری وارد کنید که 20-30 درصد سود کنید حتما وارد کنید سر سال نکشیده می تونید میلیاردر بشوید
در مورد گارانتی هم اشتباه می کنید به صورت میانگین کلی جامعه هنوز مردم برای یک تیکه کاغذ پاره به نام برگ گارانتی پول می دهند نمونه اش همین دیجی کالا تمام گوشی هایی که می فروشه با گارانتی فروش خوبی هم داره
رفیق سایت علی اکسپرس یه سایت واسطه هستش بین خریدار و خرده فروش/عمده فروش های توی چین . وقتی دنبال یه جنس هم توش باشی از هر نوعیش توی سرچ لیستش برات میاره که قطعا منظور من ریفروبیشدش نبود
در مورد کلاه گذاشتن و اینموارد هم حرفی ندارم چون من حرفام رو با تفسیر اینکه جنس سالم میرسه دست کاسب بیان کردم و چیز عجیب غریبی هم نیست.کاسب وقتی داره جنس رو تهیه میکنه خودش از داخل کشور از عمده فروش قطعا سلامت تک تک جنسایی رو که داره میگیره چک میکنه
http://www.aliexpress.com/item/Orig..._2&btsid=e27de460-8bdd-4f95-a7f3-0c56f4fda987
اینهم نمونه یه گوشی galaxy s6 edge . قیمتش رو تبدیل به تومان بکنید با سود واسطه حساب کنید ببینید باز میتونید بگید سودش 10-20 تومنه یا نه
حالا حساب کنید این یه نمونه عیان از گوشی هستش توی یه سایت معتبر.کسی که واقعا کاسب باشه هزارتاااااا سوراخ سنبه بیشتر میشناسه که قیمت از اینم پایین تره
حرفتون در مورد کالاهای دیجیتال هم قبول دارم اونم به این دلیل که دست زیاده تو این صنف و قیمت جنس مشخصه تا حد زیادی مگراینکه یه چیزی وارد کنی که فقط دست خودت باشه تو کشور و به نوعی جدید باشه
در مورد گارانتی هم حرف من رو شاید درست متوجه نشدید.شما وقتی یه مغازه داری تو یه پاساژ معتبر وقتی مشتری میاد گوشی ازت بگیره بین یه گوشی بی گارانتی با همون گوشی گارانتی دارش در صورت اختلاف وجه 100 تومنی یا به بالا شک نکن که اکثریت مشتری ها گوشی بدون گارانتی رو میبرن
اینهمه جنس فروختم دیگه رگ مشتری اومده دستمون.طرف به خاطر 10 تومن تخفیف گرفتن نقشی بازی میکنه که آل پاچینو هم از ایفا کردنش عاجزه

toofan245

Registered User
لایک‌ها
58
منم کمی از اطلاعات کمی که دارم رو عرض کنم.
از اواخر سال 88 وارد این شغل شدم. اوایل خیلی خوب بود. توی شهر فقط 3 تا موبایل فروشی بود. طوری بود که وقتی ساعت 8 صبح میومدم مغازه، مشتری ها جلوی در نشسته بودند تا گوشی و جانبی و ... بخرن
از سال 92 کاملا افتضاح شد. الان حدود 70 موبایل فروشی توی شهر ما هست. یک روستایی هم که میاد با قیمت های گرفته شده از دیجی کالا میاد که این بماند! کل 70 مغازه رو قیمت میگیره تا ارزون ترین رو بخره
اونایی که الان وارد این صنف میشن فقط و فقط به خاطر کلاس این شغله. که اگه رفتن خواستگاری بگن موبایل فروشم!
من که از این شغل خسته شدم ...

r3374

Registered User
لایک‌ها
254
سود اصلی موبایل فروشی توی خرید و فروش دست دومه
گوشی نو که قیمتشو همه میدونن
مغازه شیک با اجاره سنگین حتما پاخور خوبیم داره و همین پاخور قیمتشو برده بالا
پاخور مغازه برابری میکنه با کل سرمایه ات
پاخور خوب یعنی طلا
تازشم کابل آیفونو میگیرن 2 هزارتومن میفروشن حداقل بیست هزارتومن
بعلاوه اینکه قسطی هم که میدن ادم میگه خدا رحمت کنه پدر نزول خورا رو
نزول خور در بدترین شرایط صدی هفت حساب میکنه ولی موبایلیا و احتمالا بازاریا صدی ده تومن میگیرن
اینجا که اینطوره
بوشهر
خدایی ادم نزول کنه بره گوشی بخره بصرفه تره تا قسطی بخره

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اون سود 10-20 تومن مال عمده فروش تو علاالدین هست که روزی چند هزار تا میفروشون به مغازه های سراسر ایران

مغازه ها تو گوشیهای حدود 500 تومنی دوروبر 50-60 تومن و بیشتر سود میگیرن، بالای 1 تومن هم 100-150 تومن
اکثر مواقع قیمت مغازه از امثال دیحی کالا کمتره. چون دیجی کالا باگارانتیه اما مغازه بدون گارنتی.
بعضی مواقع مشتری حاضره 40-50 تومن پول بیشتر از فروشگاه اینترنتی بده چون با فروشکاه فیزیکی سر و کار داره

------
سود لوازم جانبی زیادیه. نمونه گلس 2 تومنی رو 15-20 تومن ، کاور 6-7 تومنی رو هم 15-20 تومن میدن. باتری 15-20 تومنی رو 40-50 تومن
نرم افزار هم پتانسیل سود خوبی داره . تو شهرهای بزرگ البته. اپل آیدی 20 تومن فروش میره، برنامه جی پی اس 10-15 تومن. بازی دیتا دار 5 تومن.

mmbdev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با سلام خدمت دوستان محترم- با اجازتون منم توی بحث شرکت کنم- من در مورد شهر خودم صحبت میکنم (یکی از شهرهای استان اصفهان) از بقیه ی جاها خبر ندارم- یه روزی (حدودا دو سال پیش) موبایل فروش حدود 7 درصد روی گوشی میکشید-یعنی یه گوشی یه تومنی حدود 70 سود داشت، مغازه دار با خیال راحت ازینکه سود خوبی داره تا حدود 20 تومن هم تخفیف میداد (البته اگه مشتری ول کن تخفیف نبود) در کنارش گارد یا کیف یا برچسب وغیره هم بود- از یه جایی به بعد اوضاع فرق کرد، اینجا کافیه مردم ببینند یه شغلی درامد خوبی داره هرجور شده خودشون رو توی اون شغل میچپونن!! بخاطر همین زیاد شدن فروشنده که شاید به جرات بتونم بگم در هر 10 الی 20 متر یه موبایل فروشی میبینید چه اتفاقی افتاد؟ یه سری مغازه دار بدون مشتری موندند. و به فکر کم کردن سود خودشون بر اومدن. الان اکثر گوشی های ارزون در بهترین حالت سود 20 تومن داره،و گوشی های گرونتر بین 30 تا 40 تومن. الان بعضی از دوستان میگن مگه میشه؟! بله دوست من میشه. وقتی مشتری از هزار جا قیمت گوشی رو میگیره و پاشو توی مغازه ی شما میذاره شما ناچارا باید قیمتی بدی که مشتری ازتون خرید کنه، برای همین بعد از مدتی اون سود 7 درصدی جای خودش رو به سود بین 15 تا 40 تومن داد (باور کنید همین 40 هم که گفتم شاید اتفاق نیفته).
سود اصلی موبایلی ها بر میگرده به جانبی و دست دوم، دست دوم رو معمولا 30 درصد کم میکنن و هر قیمتی که تونستند میفروشن و جانبی هم سود خوبی براشون داره، گلس 3 تومنی میشه 15 تا 30 تومن (بسته به انصاف فروشنده!!)
خیلی از دوستای من توی این کار هستند و خودم هم با وجود اینکه مغازه ندارم هرزگاهی خرید و فروش میکنم،،اینکه تهران یا شیراز چه جوره رو من خبر ندارم ولی میدونم اینجا دیگه موبایل فروشی سود چندانی نداره.
کامنت بعضی از دوستان رو هم که خوندم یاد این مثل افتادم که "سواره از پیاده خبر نداره"
موفق باشید :)

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
فقط و فقط این جمله

اون جنسی که شما از علی اکسپرس میگی بر فرض اگر هم اصل باشه وقتی بیاد ایران بدون گارانتی محسوب میشه. که قیمت بدون گارانتی حداقل 50 - 100 تومن از با گارانتی کمتره. قیمت جنس مشخص ( برند معروف ) با گارانتی معروف تو بازار برای همه مشخصه، سودش هم خیلی کمه. حالا شاید یه گوشه ای یکی از بی اطلاعی مشتری با 100 یا بیشتر هم بهش بفروشه ولی سود 10 - 20 - 30 تومن برای همچین جنسی الان عرف بازاره، تو کتت نمیره مشکل از کت خودته ;)

ni88

Registered User
لایک‌ها
50
سلام من تو یه مغازه کامپیوتر کار میکنم که بخش جانبیش با منه هم سرمایه هم کار روی یه لپ تاپ که حداقل از 900 تومن تا 7 میلیون تومن هست با نصب ویندوز و درایور و برنامه های بیس سود 50 تا 100 هزار تومنی داره این از این. اما روی جانبی سود بهتری داریم حالا بعد از یک سال و اندی تحقیق دارم از اون مغازه جدا میشم و مغازه موبایل و جانبی میخوام باز کنم سود گوشی بسیار اندک هست اما در ازاء سود جانبی خوبه حالا چرا میخوام برم توی این کار که خیلی ها میگن خوب نیست به خاطر اینکه همچنان بازار خودش رو داره و مردم بیشتر از کامپیوتر و لپ تاپ برای گوشی و جانبی هزینه میکنن و زود به زود گوشی عوض میکنن

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
طبق پرس و جویی که داشتم یه رفیقم گفتش که در روز بین 8 تا 10 گوشی میفروشه و از هرکدوم 20 سی تومن سود میکنه.با این حساب به نظر میرسه بد نباشه

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
مردم عادی فکر میکن وقتی یه لپ تاپ یا گوشی میخرن 2 میلیون راحت 500 تومنش برای فروشنده سوده :general208:
راحترین روش اینه که گوشی تلفن رو بردارن زنگ بزنن شرکت های گارانتی کننده و بگن 30 تا لپ تاپ میخوایم و ببینین قیمت عمده و همکار چقدر هست :)

بالا