چه مسائل خوبی رو مطرح کردید دوستان همش مفید هست و جذاب. ولی سوال من جواب داده نشد.
چرا موبایل فروش های محترم میان 15 جور گوشی مختلف میارن حداقل 10 میلیون پول میخوابونن؟ یعنی از یه گوشی اپل فقط 10 20 هزار تومن؟؟! حالا بگیم گلس و قاب هم هست که هرکدوم به ترتیب 10 و 20 هزار تومن سود داشته باشه این که کلا میشه 50 تومن توی یه گوشی دو میلیون و 770 هزار تومنی! در حالی که همه اصناف حداقل 10درصد سود خودشون و 9 درصد ارزش افزوده میزنن!
سوال مهم دیگه اینه که اگه انقدر به صرفه نیست چرا مثل قارچ اینهمه موبایل فروش هست در سطح شهر های بزرگ؟؟
جسارتا من میتونم بپرسم شما و باقی هم صنفی های عزیزتون جنس رو از کجا و چطوری تهیه میکنید؟
الان این یه نمونه گوشی s5 توی سایت علی اکسپرس که خیلیا جنس میارن ازش
http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20160509105533&SearchText=galaxy+s5
با قیمت روز دلار هم حساب کنی میشه 800 تومن.بگی رو هر گوشی اصن 100 تومن کشیده بشه
با قیمت کف 1 تومنی بازار 100 تومن سود روشه
از طرف دیگه حرفی در مورد گمرک و این چیزا هم نزنید که خوب چیزی نگیم بهتره ...
نگین غیر اینه که خودم تا حالا جنس آوردم و فروختم از همین سایت از یه واسطه خیلی دوزاری که قطعا شما دوستان واسطه های فوق العاده بهتر و کنار بیا تر سراغ دارین
من واقعا دارم شاخ دار میارم.هنوزم فکر میکنم دارین شوخی میکنید با من.در ضمن تا جایی که بنده اطلاع دارم تسویه حساب شما دوستان به صورت چک های چند ماهست که با تورم هم که حساب کنی کلی این وسط به نفعتون میشه
الان رو بازی ps4 که یه قیمت جهانی ثابت همه جا داره کاسب ها حتی موقعی که قیمت بازی میرسه 150 تومن دارن سود میخورن
کاسب و واسطه این کارا نمیره جنس رو به قیمت دلاری جهانیش بگیره که.هزار تا لینک و راه و جا بلده که یه جنس رو حداقل 20 درصد قیمتی که میرسه به دستش مشتری تهیه کنه
جسارتا من میتونم بپرسم شما و باقی هم صنفی های عزیزتون جنس رو از کجا و چطوری تهیه میکنید؟
الان این یه نمونه گوشی s5 توی سایت علی اکسپرس که خیلیا جنس میارن ازش
http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20160509105533&SearchText=galaxy+s5
با قیمت روز دلار هم حساب کنی میشه 800 تومن.بگی رو هر گوشی اصن 100 تومن کشیده بشه
با قیمت کف 1 تومنی بازار 100 تومن سود روشه
از طرف دیگه حرفی در مورد گمرک و این چیزا هم نزنید که خوب چیزی نگیم بهتره ...
نگین غیر اینه که خودم تا حالا جنس آوردم و فروختم از همین سایت از یه واسطه خیلی دوزاری که قطعا شما دوستان واسطه های فوق العاده بهتر و کنار بیا تر سراغ دارین
من واقعا دارم شاخ دار میارم.هنوزم فکر میکنم دارین شوخی میکنید با من.در ضمن تا جایی که بنده اطلاع دارم تسویه حساب شما دوستان به صورت چک های چند ماهست که با تورم هم که حساب کنی کلی این وسط به نفعتون میشه
الان رو بازی ps4 که یه قیمت جهانی ثابت همه جا داره کاسب ها حتی موقعی که قیمت بازی میرسه 150 تومن دارن سود میخورن
کاسب و واسطه این کارا نمیره جنس رو به قیمت دلاری جهانیش بگیره که.هزار تا لینک و راه و جا بلده که یه جنس رو حداقل 20 درصد قیمتی که میرسه به دستش مشتری تهیه کنه
چنتا نکترو اول مشخص کنم:
اول اینکه شرکتم در این بحث فقط کمک به استارتر یا هر شخصی که میخواد بیاد تو این صنف هست.من نه از شما طلبکارم نه بدهکار
دوم:من هم صنفیه عزیزی ندارم تجارت من چیزه دیگریست
سوم:ما داریم راجع به موبایل فروشی حرف میزنیم پس مقایسش با هر صنف دیگه اشتباهه
بریم سره اصل مطلب:
اگر بحث شما وارداته که هیچ تاجر عاقلی نمیاد یکی یکی از چین گوشی سفارش بده پخش کنه تو بازار.
اگرم تیراز بالا بیاره که میشه کانتینر و باید تعرفه گمرکی لوازم الکترونیک رو پرداخت کنه(که ینکار صرفا برای شرکت های گردن کلفتی که طی شرایط خاص و خدمات و گارانتی که ارایه می کنن میصرفه )
که در اینصورت میرسیم به کالای ق.ا.چ اق که خیلیل باهاش آشنایی دارن و با ریسک هایی که داره نظیر گرفتن بار و جریمه تا دویست برابر ارزش کالا توسط دادستان ولی خوب کسانی که در بنادر آشنا دارن آوردن براشون راحته اونم با بازه زمانی 2 روز تا یک هفته که اگر بیشتر از اینا بشه ممکنه خیلی ضرر کنن.
زمانی برای اینا سود داره که جنسشون دو روزه برسه دو روزه هم آب کنن.مثلا 200 عدد گوشی 1 میلیونی بیارن و به صورت میانگین روی هر کدام 15 هزار سود بگیرن در بهترین حالت(که البته تیراژ کارا سوداشون به مراتب بالاتره)
کانال های دیگه هم هست که میشه کار کرد.مثلا سورس های هندی و پاکستانی گوشی های رفرش و ریپک رو به قیمت های پایینتر از شرکت میفروختن که ایرانیا بسیار تمایل دارن به این نوع جنس.تمام گوشی هایی که از طریق غرب کشور وارد میشه همین شرایطو داره وگرنه چجور میشه طرف از دبی جنس ببره عراق و با کولبر بیاره داخل زیره قیمت عمده فروشای دبی بده(تیراژ تاثیری نداره چون رویه کاری شرکتها مشخصه و به مراتب واردات از جنوب بیشتره تا از غرب)
بله تسویه حساب چکی هم میشه و باید افت و خیز نرخ ارز مخصوصا درهم و افت جهانی برند رو بهش اضافه کنید که داشتیم مواردی که میلیاردر شدن و داشتیم که از عرش به فرش رسیدن
این از این
اگر خرده فروشی مده نظره که باز شما یا حلال حروم میخوای یا سود خوب میخوای
در مورد اول شما سورس معتبر در شهر پیدا میکنی که با ضمانت تعویض بده بهت لیست قیمتش بروز و موجود باشه بعد شروع میکنی کار کردن که با سود معقول و اینکه مغازه خودت باشه میتونی کار کنی ودر کنارش جانبی تعمیرات هم انجام داد
مورد دوم طرف جای خوبه شهره داره برجی 8 تومن اجاره میده 2 3 تا شاگرد داره سرشم شلوغه
بنظرتون با آوردن جنس خوب میتونه درآمدشو در بیاره؟باید در روز حداقل 20 30 تا گوشی بده تا هزینه هاش در بیاد و با سرمایه ای که خوابونده براش صرف کنه
پس نتیجه میگیره که چی:مشتری دنبال جنس ارزونه.منم سودمو میخوام پس اینجور فایده نداره
یک مثال ساده:
گوشی آیفون از سورس میخره.سلفون رو باز میکنه.سه قلم کالا ازش بر میداره
شارژر کابل و هدفون.قیمت اصلی این سه قلم کالا در بازار حدودا 200 تا 250 فی میخوره.
جاشو با های کپی عوض میکنه که نهایت 50 تومن میشه.وگوشی را زیره قیمت بازار با سود خوب میده.جانبیشو هم که میفروشه و نرم افزارم که دیگه حداقل 70 80 تومن میگیره
اون موارد اصلو هم که برداشته یا خودش میفروشه که باز سودش عالی میشه یا با کمی قیمت کمتر میده جانبی فروش ها نقد میگیره
حالا حساب کنید سودشو
این که میگم کسی که میخواد بیاد تو اینکار باید همه جوانبو در نظر بگیره همینه
سعی کردم به سوال استارتر و شما جواب بدم