• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

موتور جستجوگر پارسی گربه

نظرتون درباره گربه

• خوبه

Votes: 0 0.0%
  • بدنیست

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    17

feedback_goorbe

Registered User
لایک‌ها
9
اونایی که میگن بایگاه دادش کمه اصن میدونن موتور جستجو چطور کار میکنه؟
فکر میکنید میره تو بانکش میگرده فقط؟
متاسفم واسقعا
1.نظر هرکس محترم دوست عزیز
2.شما دچار اشتباه شدید موتور های جستجوگر فقط یک مدل که در ذهن شما هست نیست در حال حاضر چندین مدل موتور جستجوگر وجود دارد
1.موتور جستجوگر با دیتابیس اختصاصی مثل گوگل و بینگ
2.موتور جستجوگر با استفاده از دیتابیس یک موتور جستجوگر استفاده می کند مثل یاهو
3.موتور جستجوگر که بهش متا سرج اینجین می گن که میان دیتابیس چند موتور جستجوگر جستجو می کنند ونتایج را نمایش می دهند مثل داگ پی
4.موتور جستجوگر دستی که دیتابیس توسط کاربران تکمیل می شود و در واقع چند کاربر جستجو می کنند و نتایج را در دیتابیس ذخیره می کنند مثل دی موز

feedback_goorbe

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان عزیز مالک این موتور جستجوگر من هستم

feedback_goorbe

Registered User
لایک‌ها
9
پوزش بابت دیر پاسخ گوی به شما من چند روز که دارم تلاش می کنم در این انجمن عضو شوم ولی نمی شد ایمیل فعال سازی برای من ارسال نمی شد

khafan12

Registered User
لایک‌ها
28
فونتش رو عوض کن از تاهوما استفاده کن

khafan12

Registered User
لایک‌ها
28
Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in C:\xampp\htdocs\libraries\class\comment_class.php on line 9

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in C:\xampp\htdocs\libraries\class\comment_class.php on line 9

Notice: Undefined offset: 62 in C:\xampp\htdocs\libraries\class\comment_class.php on line 59

khafan12

Registered User
لایک‌ها
28
Warning: mysql_pconnect() [function.mysql-pconnect]: MySQL server has gone away in C:\xampp\htdocs\libraries\settings\database.php on line 9

feedback_goorbe

Registered User
لایک‌ها
9

Notice: Undefined offset: 62 in C:\xampp\htdocs\libraries\class\comment_class.php on line 59

Warning: mysql_pconnect() [function.mysql-pconnect]: MySQL server has gone away in C:\xampp\htdocs\libraries\settings\database.php on line 9
به این دلیل که هنوز قسمت دیدگاه برنامه نویسیش تکمیل نشده و همین طور بیشتر
با سپاس از توجهتون

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
دوست عزیز
1. گور گه میشه قبر
2.گوربک در زمان های قدیم میشده گربه یعنی گوربک به گربه امروزی تبدیل شده امیدوارم تونستم پاسخ تون رو بدهم

پس بهتره به جای "گربه" از واژه "گوربه" استفاده کنید. نه اینکه دامین گوربه باشه ولی توی سایت گربه نوشته شده باشه.
اینجوری بازهم می تونید از آیکون گربه استفاده کنید و در توضیحات هم بنویسید که گوربه همان گربه هست ..

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
وقت و انرژیتون رو روی یه چیز دیگه میزاشتید بهتر نتیجه میگرفتید ...

فرزاد از teh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
بدك نيست:eek:

khafan12

Registered User
لایک‌ها
28
آیا دلیل خاصی برای تعویض فونت دارید ؟ چون تاهوما فونت درشتی است ولی آریال نه

اگه عوض کنید متوجه میشید
زیاد نوشته ها قابل خوندن نیست همه سایتها از تاهوما استفاده میکنن مثل همینجا

feedback_goorbe

Registered User
لایک‌ها
9
پس بهتره به جای "گربه" از واژه "گوربه" استفاده کنید. نه اینکه دامین گوربه باشه ولی توی سایت گربه نوشته شده باشه.
اینجوری بازهم می تونید از آیکون گربه استفاده کنید و در توضیحات هم بنویسید که گوربه همان گربه هست ..
سخن شما کاملا صحیح است ولی چون پروژه بزرگ بود هر کس قسمتی از آن را انجام داده و قسمت زبان سایت دست یکی از همکار بود که به اشتباه وارد کرده گربه من پوزش می خواهم و حتما مشکل حل خواهد شد

feedback_goorbe

Registered User
لایک‌ها
9
وقت و انرژیتون رو روی یه چیز دیگه میزاشتید بهتر نتیجه میگرفتید ...
دوست عزیز با سپاس از نظرتون ولی باید بگم که این فقط یک موتور جستجوگر ساده نیست و در آینده از این تکمیل تر خواهد شد و امکاناتی در اختیار پارسی زبانان قرار خواهد داد

feedback_goorbe

Registered User
لایک‌ها
9
اگه عوض کنید متوجه میشید
زیاد نوشته ها قابل خوندن نیست همه سایتها از تاهوما استفاده میکنن مثل همینجا
چشم رسیدگی می شود و تا پایان امروز فونت به تاهوما تغییر می کند
با سپاس از همکاری و نظرتون دوست گرامی

appledandy

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان چقدر کامنت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بالا