• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

موتور جستجوگر پارسی گربه

نظرتون درباره گربه

• خوبه

Votes: 0 0.0%
  • بدنیست

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    17

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
دوست عزیز با سپاس از نظرتون ولی باید بگم که این فقط یک موتور جستجوگر ساده نیست و در آینده از این تکمیل تر خواهد شد و امکاناتی در اختیار پارسی زبانان قرار خواهد داد

چیری که ما الان میبینیم حتی نمیشه اسمش رو گذاشت موتور جستجو ...
به هر حال موفق باشید

feedback_goorbe

Registered User
لایک‌ها
9
فونت به تاهما تغییر کرد و گربه به گوربه اصلاح شد

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
خوشحالم از اینکه اینقدر انتقادپذیر هستید و به جای انکار مشکلات، به راحتی اونها رو می پذیرید و سعی در برطرف کردن اونها دارید. این روحیه شما چیزی هست که در این کشور نایاب شده شدیدا.
امیدوارم همینطور این روحیه رو حفظ کنید تا به موفقیت برسید.

feedback_goorbe

Registered User
لایک‌ها
9
خوشحالم از اینکه اینقدر انتقادپذیر هستید و به جای انکار مشکلات، به راحتی اونها رو می پذیرید و سعی در برطرف کردن اونها دارید. این روحیه شما چیزی هست که در این کشور نایاب شده شدیدا.
امیدوارم همینطور این روحیه رو حفظ کنید تا به موفقیت برسید.
با سپاس از نظرتون

feedback_goorbe

Registered User
لایک‌ها
9
من به گوگل میگم موتور جستجو
دیدگاه هر کس برای خودش محترم است ولی می خوام یه داستان براتون بگم
گوگل از اسم گُگل که نماد یک عدد بسیار بزرگ است شروع نشده در واقع گوگل یک پروژه دانشجوی بود که در سال 1998 در آمریکا توسط دو دانشجوی سال آخر راه اندازی شد در آن سال ها یاهوی که علان شاید فقط برای مسنجر و ایمیل معروف باشد بزرگترین و بهترین موتور جستجوگر بود که به صورت دستی ایندکس گرفته می شد و دارای بیش از 10000 ادیتور بود و در آن زمان کسی از گوگل خبر نداشت و استفاده نمی کرد و صاحبان گوگل در زیر زمین خونه لری پیچ تمام سرور های گوگل رو راه اندازی کردند و تا سال 2000 گوگل می شه گفت نمی تونست با یاهو برابری کنه ولی یک قابلیتی داشت و اون هم این بود که به صورت اتوماتیک پایگاهش را به روز رسانی می کرد ولی نتایج چرت و بی معنی بود البته در مقابل یاهو ولی با راه اندازی یک سرویس جدید دنیا رو به سمت خودش جلب کرد و اون هم این بود جستجو بر اساس بخت و اقبال که یک کلک کوچک از طرف صاحبان گوگل بود در واقعه اولین سایت که بعد از جستجو نمایش داده می شد را نشان می داد و سرعت روشد سایت ها و وبلاگ ها باعث شکست یاهو آن هم تاحدی شد و شما دارید گوگل امروزی را می گید بدون این که از پیشینه اون بدونید توهین نمی کنم ولی در آن زمان دیدگاه های زیادی بر ضد گوگل بود ولی گوگل این شد که امروزه اولین سایتی است که باهاش اینترنتتون رو امتحان می کنید
1998.jpg
google-garage-1998.jpg

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
با سپاس از نظرتون دوست گرامی ولی فقط نوشتن یک کلمه بد کار ساده ای است بهتر نیست بگید از چه نظر ؟ تا اگر در توان ما باشد به آن رسیدگی شود

نظرم رو عوض میکنم:D
بزرگترین مشکل: تقلید، من عشق گوگلم و از یوزر های پر و پا قرصشم اما دوست ندارم سایت ایرانی رو ببینم که بخواد راه گوگل رو پیش بگیره، خلاقیت توی این سرویس نمیبینم
با عنوان و دامینش اصلا اصلا اصلا حال نکردم
به هیچ وجه
گرافیکش هم ضعیف بود، هیچی خود گوگل نمیشه
و اما حرف دل من:
دوست عزیز و گل،
شما داری وقت میزاری، هزینه میکنی، کلی بدبختی میکشی
اما داری راهی رو میری که گوگل سالها پیش رفته، درسته، گوگل روز اولی که راه اندازی شده از اینی شما زدی خیلی داغون تر بوده اما الان شده غول اینترنتی که هیچ شرکتی به پاش نمیرسه، فعلا توی دنیا تکه،
شما با تکنولوژی روز پیش نمیری، این پروژه خیلی خیلی سنگین تر از اونیه که فکرش رو بکنی، برای مثال آقای چنگیزی مدیر بلاگ اسکای و پیکو فایل یه زمانی تو فکر راه اندازی موتور جستوجو بود اما به نتیجه نرسید،
به همین سرویس وبلاگدهی فعلا بسنده کرده:D
پارسیک رو هم که دارید میبینید، از نظر من موفق نبوده،
نظر قطعیه من: دارید وقتتون رو تلف میکنید،
همین

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
دیدگاه هر کس برای خودش محترم است ولی می خوام یه داستان براتون بگم
گوگل از اسم گُگل که نماد یک عدد بسیار بزرگ است شروع نشده در واقع گوگل یک پروژه دانشجوی بود که در سال 1998 در آمریکا توسط دو دانشجوی سال آخر راه اندازی شد در آن سال ها یاهوی که علان شاید فقط برای مسنجر و ایمیل معروف باشد بزرگترین و بهترین موتور جستجوگر بود که به صورت دستی ایندکس گرفته می شد و دارای بیش از 10000 ادیتور بود و در آن زمان کسی از گوگل خبر نداشت و استفاده نمی کرد و صاحبان گوگل در زیر زمین خونه لری پیچ تمام سرور های گوگل رو راه اندازی کردند و تا سال 2000 گوگل می شه گفت نمی تونست با یاهو برابری کنه ولی یک قابلیتی داشت و اون هم این بود که به صورت اتوماتیک پایگاهش را به روز رسانی می کرد ولی نتایج چرت و بی معنی بود البته در مقابل یاهو ولی با راه اندازی یک سرویس جدید دنیا رو به سمت خودش جلب کرد و اون هم این بود جستجو بر اساس بخت و اقبال که یک کلک کوچک از طرف صاحبان گوگل بود در واقعه اولین سایت که بعد از جستجو نمایش داده می شد را نشان می داد و سرعت روشد سایت ها و وبلاگ ها باعث شکست یاهو آن هم تاحدی شد و شما دارید گوگل امروزی را می گید بدون این که از پیشینه اون بدونید توهین نمی کنم ولی در آن زمان دیدگاه های زیادی بر ضد گوگل بود ولی گوگل این شد که امروزه اولین سایتی است که باهاش اینترنتتون رو امتحان می کنید
1998.jpg
google-garage-1998.jpg

ممنون از توضیحات،
فقط اون عدد گُگل نیست، گلوگل هست که به گوگل تغییرش دادن:D
دامنش هم دست گوگله،
پ.ن: whois
DNS Admin
Google Inc.
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View CA 94043
US
ns1.google.com
ns3.google.com
ns2.google.com
ns4.google.com

feedback_goorbe

Registered User
لایک‌ها
9
نظرم رو عوض میکنم:D
بزرگترین مشکل: تقلید، من عشق گوگلم و از یوزر های پر و پا قرصشم اما دوست ندارم سایت ایرانی رو ببینم که بخواد راه گوگل رو پیش بگیره، خلاقیت توی این سرویس نمیبینم
با عنوان و دامینش اصلا اصلا اصلا حال نکردم
به هیچ وجه
گرافیکش هم ضعیف بود، هیچی خود گوگل نمیشه
و اما حرف دل من:
دوست عزیز و گل،
شما داری وقت میزاری، هزینه میکنی، کلی بدبختی میکشی
اما داری راهی رو میری که گوگل سالها پیش رفته، درسته، گوگل روز اولی که راه اندازی شده از اینی شما زدی خیلی داغون تر بوده اما الان شده غول اینترنتی که هیچ شرکتی به پاش نمیرسه، فعلا توی دنیا تکه،
شما با تکنولوژی روز پیش نمیری، این پروژه خیلی خیلی سنگین تر از اونیه که فکرش رو بکنی، برای مثال آقای چنگیزی مدیر بلاگ اسکای و پیکو فایل یه زمانی تو فکر راه اندازی موتور جستوجو بود اما به نتیجه نرسید،
به همین سرویس وبلاگدهی فعلا بسنده کرده:D
پارسیک رو هم که دارید میبینید، از نظر من موفق نبوده،
نظر قطعیه من: دارید وقتتون رو تلف میکنید،
همین
با سپاس از نظر تون
دوست گرامی می خوام بهتون بگم که یک مقدار اطلاعات تون بالاتر برود البته نه این که شما اطلاعات کمی دارید ولی من نزدیک به 3 سال که دارم درباره راه اندازی یه همچین سرویسی کار و جستجو می کنم
1.پارسیک که می فرمایید موتور جستجوگر نیست بلکه میره از بینگ اطلاعات رو می گیره و میاره
2.گوگل چند اشکال داره که بهتون می گم اول 3 سال پیش یعنی 2009 گوگل هک شد سال 2011 گوگل میل یا همون جیمیل هک شد گوگل کاربرای ایرانی رو تحریم می کنه گوگل تمدن ایران رو نادیده می گیره یک نمونه خلیج پارس که عربی شد
3.گوگل دوباره شکست خورده اگه نمیدونید به دونید که در سال 2009 توسط کویل که بسیار سریعتر و بهتر از گوگل بود ولی بدلیل مشکلات و فشار های گوگل و بینگ و یاهو مجبور به تعطیلی شد و اما دومی که باید بدونید که گوگل در کشور های چین ژاپن و کره روسیه و چند کشور دیگر دارای بسیار بازدید کننده پایینی می باشد و اگر می پرسید چرا باید اشاره به یاندکس روسی چاچا چینی و بایودی که اصلا یک موتور جستجوگر که خیلی برای گوگل مشکل ایجاد کرده بد نیست بدونید که گوگل بیشتر بازدید کنندگانش رو از فیلیپین ایران و کانادا و چند کشور دیگر تشکیل می دهند و گوگل در آمریکا که بیس و پایه اش است دارای بازدید کننده کمی هست
4.گوگل حریم خصوصی کاربران رو رعایت نمی کند
امیدوارم تونست باشم پاسخ شما را بدهم

feedback_goorbe

Registered User
لایک‌ها
9
ممنون از توضیحات،
فقط اون عدد گُگل نیست، گلوگل هست که به گوگل تغییرش دادن:D
دامنش هم دست گوگله،
پ.ن: whois
نه دوست عزیز اشتباه می کنید گوگول هست که خونده می شه گُگُل
Googol - Wikipedia, the free encyclopedia
اینم دامنش
[h=2]REGISTRY WHOIS FOR GOOGOL.COM[/h]Domain Name: googol.com

Registrar: ENOM, INC.
Whois Server: whois.enom.com
Referral URL: http://www.enom.com
Status: clientTransferProhibited

Expiration Date: 2013-04-14
Creation Date: 1995-04-13
Last Update Date: 2012-03-23

Name Servers:
ns1.pql.net
ns2.pql.net
See googol.com DNS Records

Information Updated: Mon, 2 Apr 2012 15:47:27 UTC

feedback_goorbe

Registered User
لایک‌ها
9
دوست گرامی درباره هرکدام شک داشتید مدارک موجود نشون بدم

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
با سپاس از نظر تون
دوست گرامی می خوام بهتون بگم که یک مقدار اطلاعات تون بالاتر برود البته نه این که شما اطلاعات کمی دارید ولی من نزدیک به 3 سال که دارم درباره راه اندازی یه همچین سرویسی کار و جستجو می کنم
1.پارسیک که می فرمایید موتور جستجوگر نیست بلکه میره از بینگ اطلاعات رو می گیره و میاره
2.گوگل چند اشکال داره که بهتون می گم اول 3 سال پیش یعنی 2009 گوگل هک شد سال 2011 گوگل میل یا همون جیمیل هک شد گوگل کاربرای ایرانی رو تحریم می کنه گوگل تمدن ایران رو نادیده می گیره یک نمونه خلیج پارس که عربی شد
3.گوگل دوباره شکست خورده اگه نمیدونید به دونید که در سال 2009 توسط کویل که بسیار سریعتر و بهتر از گوگل بود ولی بدلیل مشکلات و فشار های گوگل و بینگ و یاهو مجبور به تعطیلی شد و اما دومی که باید بدونید که گوگل در کشور های چین ژاپن و کره روسیه و چند کشور دیگر دارای بسیار بازدید کننده پایینی می باشد و اگر می پرسید چرا باید اشاره به یاندکس روسی چاچا چینی و بایودی که اصلا یک موتور جستجوگر که خیلی برای گوگل مشکل ایجاد کرده بد نیست بدونید که گوگل بیشتر بازدید کنندگانش رو از فیلیپین ایران و کانادا و چند کشور دیگر تشکیل می دهند و گوگل در آمریکا که بیس و پایه اش است دارای بازدید کننده کمی هست
4.گوگل حریم خصوصی کاربران رو رعایت نمی کند
امیدوارم تونست باشم پاسخ شما را بدهم
دوست گرامی گوگل در کشورهایی که فرمودید بازدید بالایی داره
آمریکا اول: Alexa - Top Sites in United States
روسیه دوم : Alexa - Top Sites in Russia
ژاپن دوم : Alexa - Top Sites in Japan

aliphp1

Registered User
لایک‌ها
5
من نمی دونم چرا لحظه اول که این سایت رو دیدم با اینکه اصلا کارایی خوبی نداره ولی به ذهنم خطور کرد که این در آینده سایت بزرگی خواهد شد
امیدوار هستم پیشرفت کنید
چون ایرانی هستید

black_fire667

Registered User
لایک‌ها
59
دانشگاه و اینترنت و نادری و زیتون و کیانپارس
1.نظر هرکس محترم دوست عزیز
2.شما دچار اشتباه شدید موتور های جستجوگر فقط یک مدل که در ذهن شما هست نیست در حال حاضر چندین مدل موتور جستجوگر وجود دارد
1.موتور جستجوگر با دیتابیس اختصاصی مثل گوگل و بینگ
2.موتور جستجوگر با استفاده از دیتابیس یک موتور جستجوگر استفاده می کند مثل یاهو
3.موتور جستجوگر که بهش متا سرج اینجین می گن که میان دیتابیس چند موتور جستجوگر جستجو می کنند ونتایج را نمایش می دهند مثل داگ پی
4.موتور جستجوگر دستی که دیتابیس توسط کاربران تکمیل می شود و در واقع چند کاربر جستجو می کنند و نتایج را در دیتابیس ذخیره می کنند مثل دی موز

جواب:
موتور جستجوگر بینگ با دیتابیس اختصاصی نیست فقط.بلکه یه موتور سرچ معنایی میباشد.
اونی که بش میگن متاسرچ اصلا موتور جستجو نیست و من قبلا یه ابلیکیشن اینجوری نوشتم خودم.
موتور آخری هم یه موتور مجزا نیست.بلکه یکی از روشهای بیش با افتاده برای بر کردن بایگاه دانش است که ساده ترین روش جمع آوری داده در هوش مصنوعی است.
و اینکه کار شما یه نوع سرقت اطلاعات آماری از دوستانه فقط.
شما هیچگونه سرچی انجام نمیدید.

feedback_goorbe

Registered User
لایک‌ها
9
دوست گرامی گوگل در کشورهایی که فرمودید بازدید بالایی داره
آمریکا اول: Alexa - Top Sites in United States
روسیه دوم : Alexa - Top Sites in Russia
ژاپن دوم : Alexa - Top Sites in Japan
شما منظور من رو متوجه نشدید و دقت نکردید
روسیه بر اساس الکسا
1. یاندکس موتور جستجوگر روسی
2. گوگل
پس گوگل شکست خورد
در ژاپن هم گوگل دوم نه اول بلکه یاهوی ژاپنی اول پس این هم یک شکست دیگر و اما آمریکا در آمریکا بر اساس آمار سایت سئو فیسبوک بیشترین بازدید کننده غیر تکراری رو داره یعنی کاربر جدید تر داره که وارد می شوند

feedback_goorbe

Registered User
لایک‌ها
9
من نمی دونم چرا لحظه اول که این سایت رو دیدم با اینکه اصلا کارایی خوبی نداره ولی به ذهنم خطور کرد که این در آینده سایت بزرگی خواهد شد
امیدوار هستم پیشرفت کنید
چون ایرانی هستید
با سپاس از دیدگاهتون

feedback_goorbe

Registered User
لایک‌ها
9
جواب:
موتور جستجوگر بینگ با دیتابیس اختصاصی نیست فقط.بلکه یه موتور سرچ معنایی میباشد.
اونی که بش میگن متاسرچ اصلا موتور جستجو نیست و من قبلا یه ابلیکیشن اینجوری نوشتم خودم.
موتور آخری هم یه موتور مجزا نیست.بلکه یکی از روشهای بیش با افتاده برای بر کردن بایگاه دانش است که ساده ترین روش جمع آوری داده در هوش مصنوعی است.
و اینکه کار شما یه نوع سرقت اطلاعات آماری از دوستانه فقط.
شما هیچگونه سرچی انجام نمیدید.
دوست گرامی به نظر شما فقط بلد هستید توهین کنید ولی شما در واقع هیچی نمی دونید و فقط یه مشت حرف بی معنی تحویل می دهید
در مورد بینگ که اطلاعات ندارید
Bing - Wikipedia, the free encyclopedia
Notable changes include the listing of search suggestions as queries are entered and a list of related searches (called "Explore pane") based on[SUP][4][/SUP] semantic technology from Powerset that Microsoft purchased in 2008
میگه بینگ یک قابلیت جدید ایجاد کرده که به اون میگن سرچ آنلاین یعنی توسط ایجکس وقتی شما کلمه ای را می نویسید اون در دیتابیس سرچ می کنه و نتایج رو برای نمایش آماده می که نه اون چیزی که شما فکر می کنید
یعنی همون کاری که گوگل چند سال قبل انجام داد که اسمش هست گوگل ساجست
MSN Search was a search engine by Microsoft that consisted of a search engine, index, and web crawler.
و این هم که میگه یک فهرستی تهیه می کند در دیتابیس ای بینگ دزد
بینگ - ویکی‌پدیا
بینگ (به انگلیسی: Bing) یک موتور جستجو متعلق به شرکت مایکروسافت است که پیشتر با نام‌های لایو سرچ، ویندوز لایو سرچ وام‌اس‌ان سرچ شناخته می‌شد. استیو بالمر در ۲۸ مه ۲۰۰۹ در کنفرانس «همهٔ چیزهای دیجیتال» در سانفرانسیسکوی آمریکا از بینگ پرده‌برداری نمود و این جستجوگر در ۳ ژوئن همان سال به‌طور کامل دردسترس قرار گرفت.
نمایش فهرستی از پیشنهادهای جستجو در زمانی که کاربر واژگان مورد نظرش را تایپ می‌کند و همچنین نمایش فهرستی از جستجوهای مرتبط از جمله تغییرات قابل توجه در بینگ بوده است.

خوب اینم ویکی پدیا پارسی که داره همینو میگه جالبه یعنی قابلیت اضافه شده ولی دیتابیسش پاک شده
و اما نکته دوم بله موتور جستجوگری که شما می گید در واقع اسمش موتور جستجوگر منطقی که اینم آدرس بزرگ ترین شونه که فقط میاد داده ها رو تحلیل می کنه
www.wolframalpha.com

و اما موتور جستجوگر نیستا ولی ویکی پدیا دیونست می نویسه موتور جستجوگر
Web search engine - Wikipedia, the free encyclopedia
List of search engines - Wikipedia, the free encyclopedia
This is a list of Wikipedia articles about search engines, including web search engines, selection-based search engines, metasearch engines, desktop search tools, and web portals and vertical market websites that have a search facility for online databases.
متنشم که مشخص می کنه دیونست
metasearch engines
دیتابیس هم که ندارن
online database
در ضمن این کار دزدی نیست و اپلیکیشن هم نیست بلکه شما با مراجعه به گوگل می تونید نتایج سایتشو بخرید همون کاری که داگ پیلی دزد می کنه

feedback_goorbe

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان اگه کسی می تونه این آقا رو راضی کنه پیش قدم بشه ماکه هرچی مدرک و منبع نشون می دیم ایشون می گن دزد
آقا یه سوال موتور جستجوگر تو چی باید سرچ کنه مگه نباید تو سایت ها جستجو کنه پس باید بیاد و اطلاعات کلمات کلیدی و ... رو ذخیره کنه دیگه نکنه از قبل می دونه گوگل تو خدایی نه ؟؟؟؟
موتور جستجوگر معنایی دیگه چیه آخه این رو از کجا میارین موتور جستجوگر مگه اپلیکیشن پس ما آخرش نفهمیدیم چرا گوگل بت داره اگه همچی رو میدونه چرا؟؟؟؟؟
میگم کامپیوتر که انقدر می دونه پس چرا ما که ساختیم به همون اندازه اطلاعات نداریم من یکی که دیگه نمی دونم چجوری شما رو روشن کنم واقعا معلوم نیست این اطلاعات نادرستون رو از کدوم مرجعی میارید
Googlebot - Webmaster Tools Help
ای بابا چه دور و زمونه ای شده آدم به هیچ کس نمی تونه اعتماد کنه اینم که دزد گوگل دزد

[h=2]Googlebot[/h]

Googlebot is Google's web crawling bot (sometimes also called a "spider"). Crawling is the process by which Googlebot discovers new and updated pages to be added to the Google index.
We use a huge set of computers to fetch (or "crawl") billions of pages on the web. Googlebot uses an algorithmic process: computer programs determine which sites to crawl, how often, and how many pages to fetch from each site.
Googlebot's crawl process begins with a list of webpage URLs, generated from previous crawl processes and augmented with Sitemap data provided by webmasters. As Googlebot visits each of these websites it detects links (SRC and HREF) on each page and adds them to its list of pages to crawl. New sites, changes to existing sites, and dead links are noted and used to update the Google index.

بالا