دوست عزیز با سپاس از نظرتون ولی باید بگم که این فقط یک موتور جستجوگر ساده نیست و در آینده از این تکمیل تر خواهد شد و امکاناتی در اختیار پارسی زبانان قرار خواهد داد
چیری که ما الان میبینیم حتی نمیشه اسمش رو گذاشت موتور جستجو ...
به هر حال موفق باشید
دوست عزیز با سپاس از نظرتون ولی باید بگم که این فقط یک موتور جستجوگر ساده نیست و در آینده از این تکمیل تر خواهد شد و امکاناتی در اختیار پارسی زبانان قرار خواهد داد
تعریفتون از موتور جستجوگر چی؟چیری که ما الان میبینیم حتی نمیشه اسمش رو گذاشت موتور جستجو ...
به هر حال موفق باشید
با سپاس از نظرتونخوشحالم از اینکه اینقدر انتقادپذیر هستید و به جای انکار مشکلات، به راحتی اونها رو می پذیرید و سعی در برطرف کردن اونها دارید. این روحیه شما چیزی هست که در این کشور نایاب شده شدیدا.
امیدوارم همینطور این روحیه رو حفظ کنید تا به موفقیت برسید.
تعریفتون از موتور جستجوگر چی؟
دیدگاه هر کس برای خودش محترم است ولی می خوام یه داستان براتون بگممن به گوگل میگم موتور جستجو
با سپاس از نظرتون دوست گرامی ولی فقط نوشتن یک کلمه بد کار ساده ای است بهتر نیست بگید از چه نظر ؟ تا اگر در توان ما باشد به آن رسیدگی شود
دیدگاه هر کس برای خودش محترم است ولی می خوام یه داستان براتون بگم
گوگل از اسم گُگل که نماد یک عدد بسیار بزرگ است شروع نشده در واقع گوگل یک پروژه دانشجوی بود که در سال 1998 در آمریکا توسط دو دانشجوی سال آخر راه اندازی شد در آن سال ها یاهوی که علان شاید فقط برای مسنجر و ایمیل معروف باشد بزرگترین و بهترین موتور جستجوگر بود که به صورت دستی ایندکس گرفته می شد و دارای بیش از 10000 ادیتور بود و در آن زمان کسی از گوگل خبر نداشت و استفاده نمی کرد و صاحبان گوگل در زیر زمین خونه لری پیچ تمام سرور های گوگل رو راه اندازی کردند و تا سال 2000 گوگل می شه گفت نمی تونست با یاهو برابری کنه ولی یک قابلیتی داشت و اون هم این بود که به صورت اتوماتیک پایگاهش را به روز رسانی می کرد ولی نتایج چرت و بی معنی بود البته در مقابل یاهو ولی با راه اندازی یک سرویس جدید دنیا رو به سمت خودش جلب کرد و اون هم این بود جستجو بر اساس بخت و اقبال که یک کلک کوچک از طرف صاحبان گوگل بود در واقعه اولین سایت که بعد از جستجو نمایش داده می شد را نشان می داد و سرعت روشد سایت ها و وبلاگ ها باعث شکست یاهو آن هم تاحدی شد و شما دارید گوگل امروزی را می گید بدون این که از پیشینه اون بدونید توهین نمی کنم ولی در آن زمان دیدگاه های زیادی بر ضد گوگل بود ولی گوگل این شد که امروزه اولین سایتی است که باهاش اینترنتتون رو امتحان می کنید
![]()
![]()
DNS Admin
Google Inc.
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View CA 94043
US
ns1.google.com
ns3.google.com
ns2.google.com
ns4.google.com
با سپاس از نظر توننظرم رو عوض میکنم![]()
بزرگترین مشکل: تقلید، من عشق گوگلم و از یوزر های پر و پا قرصشم اما دوست ندارم سایت ایرانی رو ببینم که بخواد راه گوگل رو پیش بگیره، خلاقیت توی این سرویس نمیبینم
با عنوان و دامینش اصلا اصلا اصلا حال نکردم
به هیچ وجه
گرافیکش هم ضعیف بود، هیچی خود گوگل نمیشه
و اما حرف دل من:
دوست عزیز و گل،
شما داری وقت میزاری، هزینه میکنی، کلی بدبختی میکشی
اما داری راهی رو میری که گوگل سالها پیش رفته، درسته، گوگل روز اولی که راه اندازی شده از اینی شما زدی خیلی داغون تر بوده اما الان شده غول اینترنتی که هیچ شرکتی به پاش نمیرسه، فعلا توی دنیا تکه،
شما با تکنولوژی روز پیش نمیری، این پروژه خیلی خیلی سنگین تر از اونیه که فکرش رو بکنی، برای مثال آقای چنگیزی مدیر بلاگ اسکای و پیکو فایل یه زمانی تو فکر راه اندازی موتور جستوجو بود اما به نتیجه نرسید،
به همین سرویس وبلاگدهی فعلا بسنده کرده
پارسیک رو هم که دارید میبینید، از نظر من موفق نبوده،
نظر قطعیه من: دارید وقتتون رو تلف میکنید،
همین
نه دوست عزیز اشتباه می کنید گوگول هست که خونده می شه گُگُلممنون از توضیحات،
فقط اون عدد گُگل نیست، گلوگل هست که به گوگل تغییرش دادن
دامنش هم دست گوگله،
پ.ن: whois
دوست گرامی گوگل در کشورهایی که فرمودید بازدید بالایی دارهبا سپاس از نظر تون
دوست گرامی می خوام بهتون بگم که یک مقدار اطلاعات تون بالاتر برود البته نه این که شما اطلاعات کمی دارید ولی من نزدیک به 3 سال که دارم درباره راه اندازی یه همچین سرویسی کار و جستجو می کنم
1.پارسیک که می فرمایید موتور جستجوگر نیست بلکه میره از بینگ اطلاعات رو می گیره و میاره
2.گوگل چند اشکال داره که بهتون می گم اول 3 سال پیش یعنی 2009 گوگل هک شد سال 2011 گوگل میل یا همون جیمیل هک شد گوگل کاربرای ایرانی رو تحریم می کنه گوگل تمدن ایران رو نادیده می گیره یک نمونه خلیج پارس که عربی شد
3.گوگل دوباره شکست خورده اگه نمیدونید به دونید که در سال 2009 توسط کویل که بسیار سریعتر و بهتر از گوگل بود ولی بدلیل مشکلات و فشار های گوگل و بینگ و یاهو مجبور به تعطیلی شد و اما دومی که باید بدونید که گوگل در کشور های چین ژاپن و کره روسیه و چند کشور دیگر دارای بسیار بازدید کننده پایینی می باشد و اگر می پرسید چرا باید اشاره به یاندکس روسی چاچا چینی و بایودی که اصلا یک موتور جستجوگر که خیلی برای گوگل مشکل ایجاد کرده بد نیست بدونید که گوگل بیشتر بازدید کنندگانش رو از فیلیپین ایران و کانادا و چند کشور دیگر تشکیل می دهند و گوگل در آمریکا که بیس و پایه اش است دارای بازدید کننده کمی هست
4.گوگل حریم خصوصی کاربران رو رعایت نمی کند
امیدوارم تونست باشم پاسخ شما را بدهم
1.نظر هرکس محترم دوست عزیز
2.شما دچار اشتباه شدید موتور های جستجوگر فقط یک مدل که در ذهن شما هست نیست در حال حاضر چندین مدل موتور جستجوگر وجود دارد
1.موتور جستجوگر با دیتابیس اختصاصی مثل گوگل و بینگ
2.موتور جستجوگر با استفاده از دیتابیس یک موتور جستجوگر استفاده می کند مثل یاهو
3.موتور جستجوگر که بهش متا سرج اینجین می گن که میان دیتابیس چند موتور جستجوگر جستجو می کنند ونتایج را نمایش می دهند مثل داگ پی
4.موتور جستجوگر دستی که دیتابیس توسط کاربران تکمیل می شود و در واقع چند کاربر جستجو می کنند و نتایج را در دیتابیس ذخیره می کنند مثل دی موز
شما منظور من رو متوجه نشدید و دقت نکردیددوست گرامی گوگل در کشورهایی که فرمودید بازدید بالایی داره
آمریکا اول: Alexa - Top Sites in United States
روسیه دوم : Alexa - Top Sites in Russia
ژاپن دوم : Alexa - Top Sites in Japan
با سپاس از دیدگاهتونمن نمی دونم چرا لحظه اول که این سایت رو دیدم با اینکه اصلا کارایی خوبی نداره ولی به ذهنم خطور کرد که این در آینده سایت بزرگی خواهد شد
امیدوار هستم پیشرفت کنید
چون ایرانی هستید
دوست گرامی به نظر شما فقط بلد هستید توهین کنید ولی شما در واقع هیچی نمی دونید و فقط یه مشت حرف بی معنی تحویل می دهیدجواب:
موتور جستجوگر بینگ با دیتابیس اختصاصی نیست فقط.بلکه یه موتور سرچ معنایی میباشد.
اونی که بش میگن متاسرچ اصلا موتور جستجو نیست و من قبلا یه ابلیکیشن اینجوری نوشتم خودم.
موتور آخری هم یه موتور مجزا نیست.بلکه یکی از روشهای بیش با افتاده برای بر کردن بایگاه دانش است که ساده ترین روش جمع آوری داده در هوش مصنوعی است.
و اینکه کار شما یه نوع سرقت اطلاعات آماری از دوستانه فقط.
شما هیچگونه سرچی انجام نمیدید.