• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

موتور جستجوگر یوز یا اسپمر تمام عیار یوز ؟

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
این سوالیه که سوال همه ما وبمسترا شده این یوز اسپمره یا
موتور جستجو گر ؟؟؟؟ :eek:
امروز عصر که داشتم تو گوگل پرسه میزدم چندین مورد رو تو گوگل سرچ کردم که به یوز برخوردم و با اینکه میدونستم مطالب چرت پرت درش داره اما محض کنجکاوی واردش شدم با کمال تاسف چیزی جز چرت پرت عایقم نشد !!! :general107:
کاری که این سایت به اصطلاح موتور جستجو گر میکنه همون کاری هست که اسکریپت خبرخوان بلاگفا میکنه و هیچ فرقی باهم ندارن !:general504:
فرض مثال من امروز یه سرچی در مورد خودکشی اون مرد میانسال تو پل اسقلال مشهد زدم نتیجه ای که سایت یوز برام اورد این بود: ( جالبه تو صفحه اول گوگل هم بود)
http://yooz.ir/blogs/?t=1&i=1&s=0&l=15&tid=9085094124281438788&tnm=ماه رمضان ٩٤
خوب اصلا این نتیجه چه ربطی داشت به دهه فجر؟ :eek:
قشنگ مچ این یوز رو گرفتم که اسپمر تمام عیار هستش و دقیقا کاری رو میکنه که اسکریپت اسپمر خبرخوان بلاگفا میکنه ! اونایی که با اسکریپت خبرخوان بلاگفا کار کردن میدونن چی میگم ! باور نداری تو لینک بالا اگه دقت کنی همه نتایج مال وبلاگ های بیان هستش ! تمامی نتایجی هم که میاره مال بلاگفا و بیان هستش ! دقیقا همون کاری رو میکنه که اسکریپت خبرخوان وبلاگ میکه جالبه نه؟ اگه یکم تو سایت بچرخی همه مطالبش مال وبلاگا هستش !وطنم پاره طنم ...
بیچاره ما وبمسترای دیگه هم ماتحتمون رو جر میدیم مطلب میزنیم این موتور جستجوگر میاد از ما جلو میزنه ! :general710:خوب اگه نتیجه درست رو به کاربر بده که عیب نداره مشکل اینجاس به جای مطلب اصلی چرت پرت تحویل میده ! :general210: کاربر هم قشنگ صفحه رو میبنده چندتا فحش جان نثار میکنه میره ! :general312: اینم از موتور جستجوگر ایرانی که خدا میدونه ماهی چند تومن به خاطر پشتیبانی این سایت میگیرن ! :cool:
نمونه بالا تنها یکیش بود ! خوب اگه قرار باشه پلیس فتا یا فیلتیرنگ با سایت های اسپمر برخورد کنه به نظرم اولین مورد خود همین یوز هستش ;)
اگرم جمع بشیم به گوگل ریپورت بدیم که از نتایج گوگل میره کنار ! :general105:
اگه الکساشم چک کنین از گوگل بازدید درس حسابی داره
یکی یا دوتا از مدیراشم تو این انجمن حضور دارن که متاسفانه بنده نتونستم یوزرشون رو پیدا کنم و تگ کنم !:oops:
دوستان اگه نظری داشتن خوشحال میشم در میان بزارن
میدونم قبلا در این مورد کلی بحث شده ولی دیگه امروز کفر خود منو دراورد ...:mad:

Last edited:

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
کی میاد از جستجوگر ایرانی استفاده کنه؟ اون هم با بودجه مفت دولتی به زور راش انداختن مگرنه کسی نه میسازه و نه استفاده میکنه

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
گزارش بدیم به فیلترینگ به عنوان اسپمر فیلترش کنن :rolleyes:

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
گزارش بدیم به فیلترینگ به عنوان اسپمر فیلترش کنن :rolleyes:
:general307:گزارش بده امکان داره نت خودت رو قطع کنن به جای فیلتر کردن یوز:rolleyes:
چون فیلترینگ مثل کوه پشت این موتور جستجو(اسپمر)وایساده:general210:

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
سلام

اول از اون دوستی که من رو تگ کردن شدیداً تشکر می‌کنم.

امروز عصر که داشتم تو گوگل پرسه میزدم چندین مورد رو تو گوگل سرچ کردم که به یوز برخوردم و با اینکه میدونستم مطالب چرت پرت درش داره اما محض کنجکاوی واردش شدم با کمال تاسف چیزی جز چرت پرت عایقم نشد !!! :general107:
کاری که این سایت به اصطلاح موتور جستجو گر میکنه همون کاری هست که اسکریپت خبرخوان بلاگفا میکنه و هیچ فرقی باهم ندارن !:general504:
فرض مثال من امروز یه سرچی در مورد خودکشی اون مرد میانسال تو پل اسقلال مشهد زدم نتیجه ای که سایت یوز برام اورد این بود: ( جالبه تو صفحه اول گوگل هم بود)
قشنگ مچ این یوز رو گرفتم که اسپمر تمام عیار هستش و دقیقا کاری رو میکنه که اسکریپت اسپمر خبرخوان بلاگفا میکنه ! اونایی که با اسکریپت خبرخوان بلاگفا کار کردن میدونن چی میگم ! باور نداری تو لینک بالا اگه دقت کنی همه نتایج مال وبلاگ های بیان هستش ! تمامی نتایجی هم که میاره مال بلاگفا و بیان هستش ! دقیقا همون کاری رو میکنه که اسکریپت خبرخوان وبلاگ میکه جالبه نه؟ اگه یکم تو سایت بچرخی همه مطالبش مال وبلاگا هستش !وطنم پاره طنم ...
بیچاره ما وبمسترای دیگه هم ماتحتمون رو جر میدیم مطلب میزنیم این موتور جستجوگر میاد از ما جلو میزنه ! :general710:خوب اگه نتیجه درست رو به کاربر بده که عیب نداره مشکل اینجاس به جای مطلب اصلی چرت پرت تحویل میده ! :general210: کاربر هم قشنگ صفحه رو میبنده چندتا فحش جان نثار میکنه میره ! :general312: اینم از موتور جستجوگر ایرانی که خدا میدونه ماهی چند تومن به خاطر پشتیبانی این سایت میگیرن ! :cool:
نمونه بالا تنها یکیش بود ! خوب اگه قرار باشه پلیس فتا یا فیلتیرنگ با سایت های اسپمر برخورد کنه به نظرم اولین مورد خود همین یوز هستش ;)
یکی یا دوتا از مدیراشم تو این انجمن حضور دارن که متاسفانه بنده نتونستم یوزرشون رو پیدا کنم و تگ کنم !:oops:
اول بگم که من از مدیرای یوز نیستم! من مدیر تیم index موتور هستم! خیلی فرق می‌کنه با مدیر پروژه! اینجا چندین تیم مختلف داره (مثل رتبه‌بندی، شاخص‌گذاری، خزشگر، واسط کاربری، زیرساخت، امنیت، ...)، هر تیم هم یه مدیر داره.

اما بعد:
چرا قبل از یه مقدار تحقیق و بررسی، هر چی به ذهنتون می‌رسه رو می‌گید؟ کافی بود فقط یه کم، یه ذره، تحقیق که چه عرض کنم، یه نگاه ساده به صفحه‌ای که لینکش را گذاشتید می‌نداختید، می‌دیدید که توی بخش «پدیده‌های وبلاگی» تشریف دارید. این سرویس، یکی از سرویس‌های جانبی موتور یوز هست، نه سرویس اصلی موتور (که «جستجو» هست)!
دلیل این که تمام نتایجش از وبلاگ‌ها هست (که به قول شما اکثراً بلاگفا و بیان هستن)، اینه که پدیده‌های وبلاگی هست! اون چرخی هم که شما توی سایت زدی، همه‌اش توی همین بخش بوده! شما تشریف ببرید در بخش پدیده‌های خبری، اونجا هم همه‌ی نتایج از خبرگذاری‌ها هست! اگه می‌خواین جستجو کنین، تشریف ببرید توی بخش اصلی موتور که بخش جستجو هست!

اینم از موتور جستجوگر ایرانی که خدا میدونه ماهی چند تومن به خاطر پشتیبانی این سایت میگیرن !
ببخشید، از کی تا حالا یه موتور جستجو برای پشتیبانیش از کسی پول می‌گیره؟!!! یعنی به نظر شما گوگل داره برای پشتیبانی سایتش از کسی پول می‌گیره؟!
فکر کردید مثلاً وزارت این پروژه رو برون‌سپاری کرده به ما، و ما داریم پشتیبانیش می‌کنیم و ازشون پول می‌گیریم؟!!

نخیر، دولت از ما فقط حمایت کرده، و قرار هم نیست تا ابد حمایت کنه. بخش عمده‌ای از حمایتشون هم پولی نبوده، مثل پهنای باند. توجه کنید که گوگل هم به شدت تحت حمایت دولت بوده، مثل همین پهنای باند که گفتم. منبع:
http://www.netcompetition.org/study_of_google_internet_usage_costs2.pdf
البته دوستان زحمت کشیدن فایلشو پاک کردن! ولی نسخه‌ی پشتیبانش اینجا هست:
http://webcache.googleusercontent.c...et_usage_costs2.pdf+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=ir
همونطور که توی منبع بالا می‌بینید، گوگل تقریباً هیچ هزینه‌ای بابت پهنای باند مصرفیش (که خییییییییییییییییییییییییییلی زیاده!) نمی‌پردازه.

چون فیلترینگ مثل کوه پشت این موتور جستجو(اسپمر)وایساده:general210:
:|
آخه چرا چیزی که نمی‌دونید رو می‌گید؟ ما تا به حال هیچ حمایتی که از فیلترینگ نداشتیم هیچ، درخواست‌هایی که ازشون داشتیم رو هم بهش توجهی نکردن! ما خودمون با فیلترینگ درگیریم! :|

در نهایت، اگه پیشنهاد یا انتقادی دارید، علاوه بر این که من خوشحال می‌شم اینجا بشنوم، می‌تونید به آدرس [email protected] بفرستید، که به صورت خودکار در گردش کار تیم مربوطه قرار می‌گیره و روش کار می‌کنن. یا از طریق دکمه‌ی «بازخورد» داخل سایت می‌تونید مسئله رو دقیقتر مشخص کنید.

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
اگر تیم فنی قوی گوگل و الگوریتم های بسیار قوی و پیشرویی که روزانه در حال اپدیت شدن هست و حساب کتاب درستی که گوگل داره رو در نظر نگیریم و وارد جزئیات نشیم، موتور جستجو های ایرانی عددی نیستند که کسی بخواد ازشون انتقاد کنه یا پیشنهادی بده که روش کار کنن! و اگر موتور جستجوی گوگل بره کنار، همه وب مستر ها و اکثر صاحبان بیزنس های اینترنتی بدبخت میشن و اشتغال و درامد های خیلی زیادی نابود میشه و همه طراحان سایت و سئوکارا ها و وب مستر ها تا آخر عمر باید عزا بگیرن.یک چیز ملی میشه در عوض جیب صد ها هزار نفر خالی میشه و جیب چند نفر خاص پر میشه و فرصت های زیادی از دست میره.پراکندگی کاربران در استفاده از موتور جستجو (حتی خارجیش)، به خاطر اینکه هر سرچ انجین یک سازی میزنه، و هر سرچ انجین بخشی از ترافیک، رو از کاربرا به سایت ها میاره، باعث میشه هر تجارت اینترنتی بخواید راه بندازید،برای درامد سازی مجبور باشید برند سازی کنید که هزینش وحشتناک بالاست به علاوه اینکه اکثر تجارت های اینترنتی و وب سایت ها، درامد زایی شون وابسته به موتور جستجوست.حتی اگر برندینگ هم داشته باشه باز موتور جستجو نقشش خیلی زیاده.

بومی کردن سرچ انجین یعنی سیستم سرمایه داری.یعنی پولدار شدن پولدار ها و له شدن رده پایین جامعه و متوسط ها (صرفا اونهایی که اینترنتی درامد زایی دارند).

این همه کشور پیشرفته ، یکیشون صداش در نمیاد که ما موتور جستجوی ملی نداریم، فقط ایرانه جو می گیرتش، میخوایم به هر قیمتی، همه چیزو بومی کنیم.عواقبش هم اصلا نگاه نمی کنیم فقط میخوایم خودمونو به بقیه ثابت کنیم.هزاران مورد مهم تر هست که کنار گذاشته شده.

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
@aytayweb به نظر من مشکل اصلی از گوگله که با این همه ادعاش نمیتونه متن کپی رو از غیرکپی تشخیص بده. بچه 12 ساله میاد لیست نتایج گوگل رو کپی می کنه، اونوقت گوگل با این همه برنامه نویس حرفه ای نمیتونه متنی که از خودش کپی شده رو تشخیص بده! جالبه که پدیده کپی از نتایج گوگل مربوط به زمان حال نیست. یادمه که 7 سال پیش هم اسپمرهای وطنی زیادی بوجود اومدند که از نتایج گوگل کپی می کردن و گوگل تشخیص نمیداد. ریپورت به گوگل هم تاثیری نداره. چون مسئول بخش فارسی گوگل شاید سالی به ماهی یکبار یه نگاهی به گزارش ها بندازه!

@sayyid اگه شما میخواید که از طرف سایر کاربران در مورد بخش خبرخوان مورد انتقاد قرار نگیرید، کافیه یه متاتگ noindex به اون بخش اضافه کنید تا در گوگل ایندکس نشه.

myindustry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
موتور جستجوی ملی ... عجب !

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
من نظرات تمامی دوستان رو خوندم و برام جالب بود ولی اینارم به موردای اول اضافه کنم خوبه !
پدیده وبلاگی یکی از سرویس های جانبی :confused: هه عجب اومدین اسکریپت خبرخوان رو تو بخش پدیده های وبلاگی زدین شده سرویس جانبی تو کتم نمیره خلاصه یه سرویس مزخرفیه برای سایت موتور جستجو گر
که دارین از زحمات وبلاگنویس به نفع خودتون استفاده میکنین ! بهرحال اسمشو پدیده سرویس جانبی هر چی بزارین دارین سواستفاده میکنین !
تو سمت چپم زدین پر کلیک ترین پست ها ! عجیبه واققعا !
شما الان دارین از بخش پدیده های وبلاگی بازدید میگیرین و الکساتون رو میبرین بالا ! اگه این بخش رو حذف کنینکه بایدم حذف بشه اصلا الکسایی نخوهید داشت !
مورد بعدی که گفتین حمایت مالی نمیشین ! دوست عزیز من خودم تو جراین اینجور سایت ها هستم و قبلا هم برای بسیج سایبری .... کار کردم که پول هنگفتی میدن ! و حتی از حقوق و مزایای خیلی از سایتای خبری اگاهم و میدونم چه امکانات و چه کمک های مالی که بهشون نمی کنن صد در صد سایت شما هم حزو همین سایتا هستش ! ما که برای همین بسیج سایبری کار میکردیم فرداش دیدیم سایت فیلتره البته اولای کار بود تا اینکه با یه تماس ساده کار رفع فیلتر گردید و .... کافی بود به مدیر مسئول بگی که عاغا ما میخوایم یکاری بکنیم یدونه فاکتور میفرستادی همون مبلغ رو بدون چون و چرا بهت میدادن
حالا اینکه یوز باشی و از طرف چندین سازمان و لان حمایت شی که دیگه حای خود رو داره !
خلاصه حمایت مالی خوبی ازتون میشه هیچ وقتم نمیتونی بگین نه !
@aytayweb به نظر من مشکل اصلی از گوگله که با این همه ادعاش نمیتونه متن کپی رو از غیرکپی تشخیص بده. بچه 12 ساله میاد لیست نتایج گوگل رو کپی می کنه، اونوقت گوگل با این همه برنامه نویس حرفه ای نمیتونه متنی که از خودش کپی شده رو تشخیص بده! جالبه که پدیده کپی از نتایج گوگل مربوط به زمان حال نیست. یادمه که 7 سال پیش هم اسپمرهای وطنی زیادی بوجود اومدند که از نتایج گوگل کپی می کردن و گوگل تشخیص نمیداد. ریپورت به گوگل هم تاثیری نداره. چون مسئول بخش فارسی گوگل شاید سالی به ماهی یکبار یه نگاهی به گزارش ها بندازه!

@sayyid اگه شما میخواید که از طرف سایر کاربران در مورد بخش خبرخوان مورد انتقاد قرار نگیرید، کافیه یه متاتگ noindex به اون بخش اضافه کنید تا در گوگل ایندکس نشه.
حرفتون رو قبول دارم که گوگل نباید اسنجور چیزارو ایندکس کنه ولی یه مثل هست از قدیم گفتن در دیزی بازه حیای گربه کو؟
گوگل با چند تا سایت کله نمیزانه که میلیادها سایت هستش و این زمان میبره تا گوگل سایت های اسپم رو تشخیص بده !
خوب یوز باید بخش پدیده های وبلاگیشو حذف کنه با استفاده از نتایج وبلاگ نویس های کشور عزیزمون سو استفاده میکنه و داره نون و بازدید زحمات اونارو میخوره که هیچ میاد اینجا ادعای خدایی هم میکنن خوب وادم نمیتونه تحمل کنه خداییش !
سایت یوز رتبه الکسا 400 ایرانه بیا ببین چندتا کاربر ثابت دارعه !

MilanSeo

Registered User
لایک‌ها
56
نظر من این هست که اگر هم یوز داره از سیستم های بلاگفا و بیان کپی میکنه و استفاده ابزاری داره به نفع خودش حداقل اگه این قسمت رو حذف نمیکنن یه کاری کنن نتایج یه ارتباطی هم داشته باشن !
اینطوری که داره پیش میره از اسپم هم زده بالاتر ...

در مورد حمایت مالی هم من خودم همونطور که دوست عزیزمون @aytayweb فرمودند برای بسیج سایبری کار کردم که واقعا بودجه عالی داشتن و کارشون درست بوده !

درکل باید گفت که این قسمت با هر قانونی که شما فکرش رو بکنی سنخیت داره ، چه قانون اساسی چه شرعی :)

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
پدیده وبلاگی یکی از سرویس های جانبی :confused: هه عجب اومدین اسکریپت خبرخوان رو تو بخش پدیده های وبلاگی زدین شده سرویس جانبی تو کتم نمیره خلاصه یه سرویس مزخرفیه برای سایت موتور جستجو گر
که دارین از زحمات وبلاگنویس به نفع خودتون استفاده میکنین !
خوب این نظر شماس که این یه سرویس مزخرفه برای موتور! ما توی سرویس جستجومون (که سرویس اصلیمون هست) داریم از پدیده‌های خبری و وبلاگی برای بهبود نتایج جستجو هم استفاده می‌کنیم (و خیلی کارای دیگه که شما در جریانش نیستید).
در ضمن کاری که ما داریم اینجا انجام می‌دیم، خیلی فراتر از کاریه که به قول شما یه اسکریپت خبرخوان انجام می‌ده، در حدی که با دانشگاه‌های مختلف کشور داریم کار می‌کنیم و پروژه‌های مختلف تعریف می‌کنیم. میزان هزینه‌ای که بخش پدیده‌ها برای ما داشته (چه هزینه‌ی مالی، چه زمان و نیرو) شاید یک دهم کل هزینه‌ایه که اصل موتور داشته.
من مطمئنم که اگه شما با مقیاس و ابعاد کاری که داره اینجا انجام می‌شه آشنا بشید، این قدر راحت همه چیز رو زیر سؤال نمی‌برید. دلیل اصلی این حمله‌های ناجوانمردانه(!) ای که می‌کنید عدم اطلاع هست.

بهرحال اسمشو پدیده سرویس جانبی هر چی بزارین دارین سواستفاده میکنین !
اگه اینطوره، خوب اولین و بزرگترین سوء استفاده کننده از زحمات وبلاگ نویسان و سایت‌های خبری و انواع سایت‌های دیگه، گوگل هست. اینم بخش اسکریپت خبرخوان گوگل:
https://news.google.com

شما الان دارین از بخش پدیده های وبلاگی بازدید میگیرین و الکساتون رو میبرین بالا ! اگه این بخش رو حذف کنینکه بایدم حذف بشه اصلا الکسایی نخوهید داشت !
عجب! پس شما از آمار دقیق ما هم مطلع هستید! جالب اینه که آمار شما از آمار خود ما دقیقتره!!!!! این جستجوهایی هم که داره توی یوز انجام می‌شه و ما تحلیلشون می‌کنیم، احتمالاً از فضا میان!

مورد بعدی که گفتین حمایت مالی نمیشین ! دوست عزیز من خودم تو جراین اینجور سایت ها هستم و قبلا هم برای بسیج سایبری .... کار کردم که پول هنگفتی میدن ! و حتی از حقوق و مزایای خیلی از سایتای خبری اگاهم و میدونم چه امکانات و چه کمک های مالی که بهشون نمی کنن صد در صد سایت شما هم حزو همین سایتا هستش ! ما که برای همین بسیج سایبری کار میکردیم فرداش دیدیم سایت فیلتره البته اولای کار بود تا اینکه با یه تماس ساده کار رفع فیلتر گردید و .... کافی بود به مدیر مسئول بگی که عاغا ما میخوایم یکاری بکنیم یدونه فاکتور میفرستادی همون مبلغ رو بدون چون و چرا بهت میدادن
حالا اینکه یوز باشی و از طرف چندین سازمان و لان حمایت شی که دیگه حای خود رو داره !
خوب این که کلاً توی کشور ما یه فرهنگه، که همه در همه‌ی زمینه‌ها متخصص هستن و در جریان همه چیز هستن!
این که شما برای بسیج سایبری کار می‌کردید، هیچ ربطی به یوز نداره. در واقع درست‌ترش اینه که یوز هیچ ربطی به بسیج سایبری یا بسیج غیر سایبری(!) نداره.
شما پول هنگفتی از بسیج سایبری گرفتید، خوش به حالتون! اگه در ازای پولی که گرفتید، کار درست و حسابی هم کردید، خوب نوش جونتون. اگه کار نکردید، خوب مشخصه که اون پول حرومه.
خوش به حال شما که مدیرتون بهش می‌گفتید فلان کارو می‌خواین بکنین فاکتور می‌دادید پول رو بهتون می‌داد! ما اینجا پولمون حساب و کتاب داره، در حدی که مدتیه که به علت مشکلات مالی استخدام نیروی جدیدمون با مشکل مواجه شده (در حالی که توی بخش‌های مختلف به شدت نیازمند نیرو هستیم).

خلاصه حمایت مالی خوبی ازتون میشه هیچ وقتم نمیتونی بگین نه !
حمایت مالی خوب؟!
هزینه‌هایی که برای این پروژه انجام شده مشخصه. در ضمن هزینه‌ها برای پروژه شده، نه مثل خیلی از پروژه‌های دیگه توی مملکت که هزینه‌ها می‌ره تو جیب آدما!
حمایت اصلی‌ای که از ما تا به حال شده، پهنای باند و سرورها بوده، که اون هم برای یه موتور جستجو در این ابعاد خییییییییییییییلی کمه (برای این که با ابعاد کارمون آشنا بشین، باید خدمتتون عرض کنم که موتور یوز از نظر حجم صفحاتی که پوشش می‌ده، جزو ۱۰ موتور جستجوی برتر دنیا هست).
طبق محاسباتی که ما داشتیم، از نظر تعداد سرور مورد نیاز، باید بیش از۲ برابر مقداری که الان داریم سرور می‌داشتیم. ولی دوستان زحمت کشیدند و بیشتر از این حمایت نکردند!

در نهایت هم باز تأکید می‌کنم: اگه واقعاً هدفتون تخریب و نابودی(!) طرف مقابل (یعنی ما!) نیست، آروم و جوانمردانه صحبت کنید. اگه اشکالی توی سیستم ما می‌بینید، بهمون اطلاع بدید. اگه احساس می‌کنید داریم یه جایی اشتباه می‌کنیم، بهمون منتقل کنید (که بهترین روش برای این کار، از طریق دکمه‌ی «بازخورد» داخل خود یوز هست). نه این که بکوبید و صاف کنید و برید!

نظر من این هست که اگر هم یوز داره از سیستم های بلاگفا و بیان کپی میکنه و استفاده ابزاری داره به نفع خودش حداقل اگه این قسمت رو حذف نمیکنن یه کاری کنن نتایج یه ارتباطی هم داشته باشن !
من متوجه منظورتون نشدم. منظورتون نتایج کدوم بخش هست؟

MilanSeo

Registered User
لایک‌ها
56
@sayyid عزیز من منظورم همون بخش پدیده های وبلاگی هست !
کپی برداری بدون قید و شرط کار درستی نیست و شما باید حتما رضایت کابران رو بدست بیارید

قسمتی از سایت گوگل رو اشاره کرده بودید ، این سرویس هیچ سوئ استفاده ای جهت کسب بازدید نکرده تا به حال از این روش ( البته تا جایی که من میدونم شایدم کرده چون جدیدا خیلی کلاهبرداری میکنه)

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
کسی اسکریپت موتور جستجو حرف ای نداره -
مستقل باشه
در راه خدا یک کپی به منم بدی - ثواب داره

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
:)
جالبه که همه چیز رو در حد اسکریپت می‌بینید! دلیلش اینه که از ابعاد یه موتور جستجوی مستقل خبر ندارید.
یه موتور جستجوی مستقل مثل یوز یا پارسی‌جو، از دهها بخش مختلف تشکیل شده که با هم در ارتباط هستن. تمام سیستم‌ها توزیع‌شده هستن. کلی سرور لازم دارید، برای خزش وب، برای تحلیل صفحات وب، برای شاخص‌گذاری صفحات، برای پاسخ به پرس و جوهای کاربران، و برای دهها کار دیگه توی موتور جستجو انجام می‌شه و کاربر اصلاً متوجه نمی‌شه (ساده‌ترینش انجام کارهای آماری و تحلیلی رو داده‌ها هست).
به فرض که ما تمام بخش‌های مختلف کدمون رو هم در اختیار شما بذاریم، سرورها و پهنای باند و دیتاسنتر رو هم در اختیار شما بذاریم، فکر نکنید به راحتی با فشار دادن یه دکمه موتور جستجو بالا میاد و کار می‌کنه! راه‌اندازی و مانیتورینگ و اشکال‌زدایی یک سیستم توزیع‌شده به تنهایی پدر یه تیم رو در میاره، چه برسه به این که دهها سیستم توزیع‌شده بخوان با هم دیگه کار کنن.

یه اشاره‌ای هم به ابعاد کار بکنم: الان گراف وب ما (که توش هر صفحه‌ی وب یک رأس هست و پیوندهای بین صفحات، یال‌ها هستن) بیش از ۴۰۰ میلیارد یال داره و دائم داره رشد می‌کنه (آمارم یه کم قدیمیه، فکر می‌کنم تا الان به ۵۰۰ میلیارد یال رسیده باشه). پردازش یه همچین گرافی کار هر کسی نیست!

شما اگه در زمینه‌ی موتور جستجو کار مشخصی دارید، با ما تماس بگیرید، ممکنه بتونیم کمکتون کنیم. اگه فقط به موتور جستجو علاقمند هستید، باز هم با ما تماس بگیرید، شاید بتونیم از کمک شما توی موتور یوز استفاده کنیم.

ADZPOP

Registered User
لایک‌ها
316
آقا خلاصه کارتون پول الکی هست
حالا کار نداریم پشتش کدوم شرکت های برنامه نویسی هستند که راه انداختند ایده دادند یاهرچیز
چیز خاصی نداشته اید که ارائه بدید فقط کلمه بومی سازی استفاده کردید که بگید اره ما این کار کردیم
درضمن یه کار درست نمیاد بومی سازی نمیکنه کارشو که بگه کار ماست
خلاصه چهارتا دانشجو جمع کردید دارید الکی حقوق میدید هیچ مزایای نداره این سرویس تون چندسال دیگه هم کسی تحویل نمیگیره
همان طور که بقیه رو تحویل نگرفتیم
شک هم نکنید برنامه نویس تحویل نگیره
کاربره هم نمیگیره

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
:)
جالبه که همه چیز رو در حد اسکریپت می‌بینید! دلیلش اینه که از ابعاد یه موتور جستجوی مستقل خبر ندارید.
یه موتور جستجوی مستقل مثل یوز یا پارسی‌جو، از دهها بخش مختلف تشکیل شده که با هم در ارتباط هستن. تمام سیستم‌ها توزیع‌شده هستن. کلی سرور لازم دارید، برای خزش وب، برای تحلیل صفحات وب، برای شاخص‌گذاری صفحات، برای پاسخ به پرس و جوهای کاربران، و برای دهها کار دیگه توی موتور جستجو انجام می‌شه و کاربر اصلاً متوجه نمی‌شه (ساده‌ترینش انجام کارهای آماری و تحلیلی رو داده‌ها هست).
به فرض که ما تمام بخش‌های مختلف کدمون رو هم در اختیار شما بذاریم، سرورها و پهنای باند و دیتاسنتر رو هم در اختیار شما بذاریم، فکر نکنید به راحتی با فشار دادن یه دکمه موتور جستجو بالا میاد و کار می‌کنه! راه‌اندازی و مانیتورینگ و اشکال‌زدایی یک سیستم توزیع‌شده به تنهایی پدر یه تیم رو در میاره، چه برسه به این که دهها سیستم توزیع‌شده بخوان با هم دیگه کار کنن.

یه اشاره‌ای هم به ابعاد کار بکنم: الان گراف وب ما (که توش هر صفحه‌ی وب یک رأس هست و پیوندهای بین صفحات، یال‌ها هستن) بیش از ۴۰۰ میلیارد یال داره و دائم داره رشد می‌کنه (آمارم یه کم قدیمیه، فکر می‌کنم تا الان به ۵۰۰ میلیارد یال رسیده باشه). پردازش یه همچین گرافی کار هر کسی نیست!

شما اگه در زمینه‌ی موتور جستجو کار مشخصی دارید، با ما تماس بگیرید، ممکنه بتونیم کمکتون کنیم. اگه فقط به موتور جستجو علاقمند هستید، باز هم با ما تماس بگیرید، شاید بتونیم از کمک شما توی موتور یوز استفاده کنیم.

با سلام

می تونید یه اسکریپت به من برسونید . من نمی خواهم حجم زیادی از اطلاعات را ایندکس گذاری کنم . که وارد بحث بیگ دیتا بشوم.
یا اینکه سرور بالایی نیاز داشته باشم. و بعدا ها به مشکل بخورم .
اگه بتونم کاری برای یوز کنم حتما کمک می کنم

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
آقا خلاصه کارتون پول الکی هست
حالا کار نداریم پشتش کدوم شرکت های برنامه نویسی هستند که راه انداختند ایده دادند یاهرچیز
چیز خاصی نداشته اید که ارائه بدید فقط کلمه بومی سازی استفاده کردید که بگید اره ما این کار کردیم
درضمن یه کار درست نمیاد بومی سازی نمیکنه کارشو که بگه کار ماست
خلاصه چهارتا دانشجو جمع کردید دارید الکی حقوق میدید هیچ مزایای نداره این سرویس تون چندسال دیگه هم کسی تحویل نمیگیره
همان طور که بقیه رو تحویل نگرفتیم
شک هم نکنید برنامه نویس تحویل نگیره
کاربره هم نمیگیره
والا ما انقدر بحث کردیم دهنمون کف کرد! :)
متأسفانه یه فرهنگ بدی توی ما ایرانی‌ها جا افتاده که توی هر موضوعی احساس می‌کنیم همه چیز رو می‌دونیم و متخصص هستیم، و خیلی راحت توی اون موضوع نظر می‌دیم، و از نظر دادن هم فراتر می‌ریم و طرف مقابل رو به راحتی محکوم می‌کنیم!
من مطمئنم که شما اصلاً خبر نداری که اینجا چه خبره! اگه یه ذره خبر داشتی انقدر راحت به خودت اجازه نمی‌دادی همه چیز رو زیر سؤال ببری.
احتمالاً منظور شما از «بومی‌سازی»، فارسی کردن زبان یه محصول متن-باز هست! نخیر، ما چنین کاری انجام ندادیم، اما بومی‌سازی کردیم، به معنای این که تکنولوژی موتور جستجو رو در اختیار گرفتیم.
در مورد چهار تا دانشجو هم شما که انقدر راحت تهمت می‌زنی، تشریف بیار از نزدیک شرکت رو ببین، ببین چند تا دانشجو توش هست! البته برخی دوستان در عین حال که اینجا دارن کار جدی می‌کنن، دانشجوی دکترا هم هستن.

در هر صورت اگه سؤال یا ابهام جدی‌ای دارید (نه تهمت زدن و تخریب) من تا جایی که وقتم اجازه بده در خدمتتون هستم.

با سلام

می تونید یه اسکریپت به من برسونید . من نمی خواهم حجم زیادی از اطلاعات را ایندکس گذاری کنم . که وارد بحث بیگ دیتا بشوم.
یا اینکه سرور بالایی نیاز داشته باشم. و بعدا ها به مشکل بخورم .
اگه بتونم کاری برای یوز کنم حتما کمک می کنم
وقتی می‌گین «موتور جستجو» می‌خوام، یه بحث بسیار بزرگ رو مطرح می‌کنید. اگه فقط خزشگر می‌خواین، می‌تونید از nutch استفاده کنین، یا خزشگرهای متن-باز دیگه که موجود هستن. اگه فقط شاخص‌گذار می‌خواین، می‌تونین از ElasticSearch، یا Solr، یا Sphinx استفاده کنین (اینا بهترین گزینه‌های متن-باز موجود هستن که من می‌شناسم). اگه کارهای پردازش پرس‌وجو و غیره می‌خواین انجام بدین، باید از کتابخونه‌های هوش مصنوعی استفاده کنین (البته این بخش خیلی هم وابسته به علمش هست، یعنی اول باید تئوریش رو یاد بگیرین تا بعد بتونین از این کتابخونه‌ها به خوبی استفاده کنین).

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
وقتی می‌گین «موتور جستجو» می‌خوام، یه بحث بسیار بزرگ رو مطرح می‌کنید. اگه فقط خزشگر می‌خواین، می‌تونید از nutch استفاده کنین، یا خزشگرهای متن-باز دیگه که موجود هستن. اگه فقط شاخص‌گذار می‌خواین، می‌تونین از ElasticSearch، یا Solr، یا Sphinx استفاده کنین (اینا بهترین گزینه‌های متن-باز موجود هستن که من می‌شناسم). اگه کارهای پردازش پرس‌وجو و غیره می‌خواین انجام بدین، باید از کتابخونه‌های هوش مصنوعی استفاده کنین (البته این بخش خیلی هم وابسته به علمش هست، یعنی اول باید تئوریش رو یاد بگیرین تا بعد بتونین از این کتابخونه‌ها به خوبی استفاده کنین).

سلام مجدد
بله بیشتر دنبال خزشگر هستم فقط برای nutch چه سروری لازم هست و چه سیستم عاملی .؟
ببخشید که من سوالات مبتدی می پرسم .
و از کجا دانلود و چه جوری نصب کنم.
آیا کانفیگ خاصی داره ؟

و مایل هستم بدانید اگر انجمنی یا یک شبکه اجتماعی خود یوز داشت که کاربران وفادار به یوز در اون صحبت می کردن خیلی عالی میشد. چون یک احساس غرور خاصی دارد.
و همه این شکایت ها به خاطر این هست که یوز با کلمات مشکل دارد .
حداقل شما باید سیستمی طراحی کنید که کلمات مترادف در یک ردیف قرار بگیرند و نتایج جستجوی یک کلمه همزمان با جستجوی کلمات مترادفش باشد.
و همچنین این امکان کجاست که کاربران به طور دستی آدرس وب خود را وارد کنند.

بالا