اولاً که پرسیدن سؤالات پایهای (نه مبتدی) معذرتخواهی نمیخواد! یه زمانی خود ما هم جواب این سؤالات رو نمیدونستیم، حالا که بلدیم وظیفهمونه که به بقیه یاد بدیم.سلام مجدد
بله بیشتر دنبال خزشگر هستم فقط برای nutch چه سروری لازم هست و چه سیستم عاملی .؟
ببخشید که من سوالات مبتدی می پرسم .
و از کجا دانلود و چه جوری نصب کنم.
آیا کانفیگ خاصی داره ؟
ثانیاً nutch یه پروژهی Java هست، بنابراین به سیستم عامل خاصی وابسته نیست.
آدرسش رو با یه جستجوی ساده میتونید به دست بیارید:
http://www.yooz.ir/search/?q=nutch
فقط دقت کنید که با توجه به این که nutch یه خزشگر توزیعشده هست، تنظیم کردن و راهاندازیش به مراتب سختتر از تنظیم و راهاندازی یه خزشگر ساده هست. اگه یه خزشگر ساده و غیر توزیعشده (متمرکز) کارتون رو راه میندازه، به نظرم خودتون رو با یه چیزی مثل nutch اذیت نکنید.
در مورد انجمن یا شبکهی اجتماعی خود یوز، حق با شماست. البته ما یک بلاگ داخلی راهاندازی کردیم، ولی چیزی که شما میخواین نیست. توی اولویتبندیهای موتور یوز، هنوز انجمن یا شبکهی اجتماعی توی اولویت بالا نیست، دلیلش هم اینه که نیروی انسانی نسبتاً زیادی لازم داره تا پا بگیره، که الان ما نیروی خالی نداریم و بچهها دارن روی سرویسهای موتور کار میکنن.و مایل هستم بدانید اگر انجمنی یا یک شبکه اجتماعی خود یوز داشت که کاربران وفادار به یوز در اون صحبت می کردن خیلی عالی میشد. چون یک احساس غرور خاصی دارد.
و همه این شکایت ها به خاطر این هست که یوز با کلمات مشکل دارد .
حداقل شما باید سیستمی طراحی کنید که کلمات مترادف در یک ردیف قرار بگیرند و نتایج جستجوی یک کلمه همزمان با جستجوی کلمات مترادفش باشد.
برای کلمات مترادف هم کارهایی انجام شده، هنوز نهایی نشده.
بخش webmaster tools رو هم در حال طراحیش هستیم، امیدوارم تیم مربوطه زودتر به نتیجه برسونش، چون یکی از نیازهای اساسی ارتباط ما با وبمسترها هست. فعلاً ارتباطمون با وبمسترها از طریق رایانامه ([email protected]) و دکمهی «بازخورد» داخل خود یوز هست.و همچنین این امکان کجاست که کاربران به طور دستی آدرس وب خود را وارد کنند.
خیلی هم از شما ممنونم که نظرات سازندهتون رو با ما در میون میذارین، نظر کاربرا به خوبی میتونه جهتگیری موتور رو به سمت درست هدایت کنه.