• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

موتور سیکلت

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
امروز تو اسپانیا , والنتینو اول شد , پدروزا دوم و ادواردز سوم.

خیلی ممنون حامد خان از خبر داغتون.

2vto4yx.jpg

والنتینو روسی اول شد.

تیم یاماها موتور در رده ی اول :happy:

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام

من میخوام نهایت تا 2 هفته دیگه گواهینامه موتور بگیرم.

چیکار کنم؟

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
دوست عزیز , دقیق نمیدونم , مثل گواهینامه ی ماشین باید باشه,

اگه دانشجویی که نامه باید ببری برای راهنمایی و رانندگی برای تشکیل پرونده , اگه نیستی که کارت پایان خدمت.

بعد هم ایین نامه امتحان میدی و اگه قبول شدی ,شهر رو , البته شهر که چه عرض کنم , پایلون میذارن باید Zig Zag رد شی از بین اونها.

boros

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی از انواع موتور مجاز و قیمتها و کیفیتهاشون در ایران خبر داره . چه موتوری برای شهر خوبه برای کار چی و ... اگر کسی میدونه راهنمایی کنه .

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
دوست عزیز , دقیق نمیدونم , مثل گواهینامه ی ماشین باید باشه,

اگه دانشجویی که نامه باید ببری برای راهنمایی و رانندگی برای تشکیل پرونده , اگه نیستی که کارت پایان خدمت.

بعد هم ایین نامه امتحان میدی و اگه قبول شدی ,شهر رو , البته شهر که چه عرض کنم , پایلون میذارن باید Zig Zag رد شی از بین اونها.

سلام حامد خان

این مراحل که کلی هست شما گفتی و من اینا رو میدونم...منظورم مراحل جزیی تر مثل مکان یا مبلغ یا چیزای دیگه هست

در ضمن من دانشجو نیستم...

قوانین همون مال ماشینه؟

arashkhan

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
7
فکر می کنم دوره های آموزشی تئوری هم داشته باشه.

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
خیلی سخت گرفتی!!!!

با مراجعه به اولین پلیس راهنمایی و رانندگی و اندکی سوال پرسیدن , به جواب کامل می رسی.

پس به اینجا نمیشه امید بست.

گفتم شاید کسی دقیق بدونه چی به چیه.

باز هم ممنون.

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
اصلا یکی بگه کجا میشه موتورسواری یاد گرفت
عجیب است که آموزشگاه ندارد
درضمن اگر گواهینامه ماشین دارید دیگر نیازی به دادن امتحان آئین نامه نیست

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
موتور خیلی یلخیه...

من گواهینامه ماشین هم ندارم خوشبختانه....

ولی اول به گرفتن موتور احتیاج دارم.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
دیشب مسابقات جی پی شروع شد .

اولین مسابقه قطر بود که کیسی استونر به مقام اول رسید و والنتینو روسی که در درهای 2 و 3 اول بود

مقامی بهتر از 5 بدست نیاورد.

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با عرض معذرت از بروبکس موتور سوار ، من با چند تا رفیق ها و فامیلامون از پیر و جوون و زن و مرد که راجب به این چیزها بحث می کنیم گزیده ای از دیدگاهی که در سطح اجتماع از موتور سوار ها رو دارن اینجا می نویسم. یعنی اکثر کسانی که من دیدم راجب به اینها متفق القول هستن.

راکب CG 125 : پیک پیتزا فروشی ، پخش کننده مواد مخدر و ساقی ! ، برو بکس اراذل و اوباش و تک چرخ زدن و چرخ زدن دست جمعی توی جاده چالوس ، خلافکار ، پیک موتوری (کلا ذهنیت خوبی ازشون نیست )

راننده پولسار ، باجاج ، پالس آپاچی و کلا این طرح موتور هایی که شبیه به هم هستن و خیلی ها از جمله خودم فرقشون رو نمی دونم : بلا استثنا همه به چشم کیف قاپ نگاهشون می کنند

راننده وسپا : بازاری های اصیل و مایه دار و سوپر میلیاردر شکم گنده مسن که برای تردد بین بازار های دیگه در محدوده طرح ترافیک استفاده می کنند .اصولا بی ازار ترین موتور سوار ها همین ها هستن. هر چی هم که موتور قدیمی تر باشه و از اون وسپا های ایتالیایی اصیل و کهنه تر باشه راکبش مایه دار تره . این وسپا های جدید و متفرقه که بین این جوون های بازاری مد شده خیلی اصالت ندارن و اعتبار توی بازار کمتر دارن !

راکب موتور های طرح ویو (اسم شون رو نمی دونم ولی همین هایی که شبیه به هوندا ویو هستن ) : دانشجو ، مامور وصول مطالبات شرکت ها ، کارمند های شسته رفته متشخص و البته بی مایه (یعنی پول نداره ماشین بخره )

راکب موتور سنگین با صدای خفن : دو دید راجب به راکب این نوع موتور سوار ها موجوده . یا اطلاعاتی و امنیتی و خفن ناک هستن یا دزد و کیف قاپ وسارق مسلح .اصولا یا دارن کسی رو تعقیب می کنند یا دارن توسط یکی تعقیب میشن یا اسلحه دستشونه می خوان به سمت مجرم تیراندازی کنن یا یکی اسلحه رو گرفته سمتشون و می خواد تیر اندازی کنه وحد وسطی وجود نداره . بیشتر نگاه هایی که مردم به این نوع موتور سوار ها می کنن برای اینه که ببینن راکب از کدوم طرفه . کلا آدم های منفوری شناخته میشن و همه بعد از دیدن این موتور ها به گفتن ((حیف این موتور که زیر پای اینه)) قناعت می کنند.

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
فوق العاده جالب بود

فقط به خاطر اینکه مورد اول، جزو طیف وسیعی از موتورسواران میشه و شاید 70 درصد موتورا همون مورد اول باشن، توی موتورهای طرح CG125 بین چراغ گردها و چراغ مستطیلیها و اونهایی که ژیگول ویگول ترن (اینا که 8 تا راهنما دارن) و همچنین رنگ های مختلفش (قرمز - نقره ای - مشکی - ...) تفاوتی نیست؟

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
کلا cg 125 از هر نوع رنگی و شکلیش موتور عقب افتاده و خلافی هستش

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
موتور خوبه دوست دارم
Ghelyon.gif

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
نه برادر من اونی که CG 125 سوار می شه توی 90% موارد نه دزد هستش نه ساقی! یه بدبختی هستش که از مال دنیا یه موتور پیزوری داره که برای خرج خانوادش یخچال هم بار می زنه تا 2 زار گیرش بیاد.

mr hitler

Registered User
لایک‌ها
8
نه برادر من اونی که CG 125 سوار می شه توی 90% موارد نه دزد هستش نه ساقی! یه بدبختی هستش که از مال دنیا یه موتور پیزوری داره که برای خرج خانوادش یخچال هم بار می زنه تا 2 زار گیرش بیاد.

قربونت داداش دقیقا حرفایی که منم می خواستم بزنم زدی

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
سلام بر بروبچ
طبق رسم بچهای پورتال (پرشین موتور)جمعه اخر سالو میرن بیرون.
امسال میخوان برن فشم .
یه 50-60 شاید موتور بشه.
هرکی پایس بیاد.
یه سری قوانین داره که برید بخونید.
مدارک کاملو و موتور غیر این 125 و طرح کاپها از این جور صحبتا.

بالا