• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

موتور سیکلت

912

Registered User
لایک‌ها
472
سلام دوستان
وای من خودم امتحان عملی و آیین نامه آموزشگاه رو قبول شدم
و باید 2 روز دیگه برم راهنمایی و رانندگی تا امتحان بدم
استرس گرفتم بدجور
برم تو کوچه چندتا آجر بزارم تمرین کنم
خوشمزه اینکه با موتور خودم اصلا نمی تونم درست حرکت کنم از بین کله قندی ها
ولی با موتور آموزشگاه خیلی راحت میشد و مثل جت حرکت می کردم
اگه با موتور خودم امتحان بگیرن بدبخت میشم
دوست عزیز شما کدوم اموزشگاه رفتین؟

912

Registered User
لایک‌ها
472
کسی اموزشگاه موتور سیکلت تو تهران میشناسه؟

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
دوستان تابحال کسی رفته اینجا؟ چطوره؟ چنتا عکس درست و حسابی از فضاش دارین؟ اینیکه اینا زدن عمرا تو ایران باشه :D

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
اقا از قیمتاش خبر نداری؟:دی یکی بخریم :general306:

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
سرعت باور نکردنی موتور در اتوبان
امروز می خواهیم برای شما بازدید کنندگان گرامی ویدیو کلیپی را بگذاریم که در ان بدانید که می توان با یک موتور حرفه ای و همچنین یک راننده ی حرفه ای در اتوبان با سرعت 300 کیلومتر نیز رفت. ولی این ویدیو فقط جهت دیدن هست و اصلا پیشنهاد نمی شود به دوستان که بخواهند این کار را امتحان بکنند. در این ویدیو که رو به روی شماست می بینید که در ان, در روز روشن و در یک اتوبان یک راننده حرفه ای با یک موتور خوب سرعت 300 کیلو متر را پر می کند و با این سرعت رانندگی می کند. سرعت 300 کیلومتر را شاید تا الان خیلی ها ندیده اید . ولی در این کلیپ این فرد با موتورش در اتوبان و در روز روشن و در میان خیلی از ماشین های متفاوت با سرعت 300 کیلومتر رانندگی می کند.

53ec42f70703d_o_53ec42ecac058_________________________________________________________5BYT-f18_5D_5BB1O8Mw5ROh8_5D.jpg

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
تاپیک ادغام شده ؟:/
بله! تاپیکو توی پاتوق زدم انتقال دادن به ورزش , حالام از بخش ورزش حذف شد و پستاش اومد اینجا! گفتن چون موضوع کوچیکی بوده نباید براش تاپیک زده میشد!
تو اینجام خداروشکر کلی به جواب سوالم رسیدم :دی

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
سامولیکم . . .

از معدود تاپیک های هست تو پی تی ک متاسفانه زیاد با استقبال روبرو نشد :( آخه با این قیمتا و فرهنگ رانندگی کی از موتور استقبال میکنه چ برسه تاپیک :(

خیلی حرفا بره گفتن داشتم تو ضمینه موتور حیف ک مخاطب نداره دیگه :(

پ ن : چجوری برم هند حداقل 1ساعت نینجا 250 کرایه کنم:D اونجا موتور کمپلت ب پول ما میشه 5تومن قیمت جهانی ش هم 4هزار دلار ولی اینجا 30تومن ــــــــــــــه:general208::general208::general208::general208:

امروز می خواهیم برای شما بازدید کنندگان گرامی ویدیو کلیپی را بگذاریم که در ان بدانید که می توان با یک موتور حرفه ای و همچنین یک راننده ی حرفه ای در اتوبان با سرعت 300 کیلومتر نیز رفت. ولی این ویدیو فقط جهت دیدن هست و اصلا پیشنهاد نمی شود به دوستان که بخواهند این کار را امتحان بکنند. در این ویدیو که رو به روی شماست می بینید که در ان, در روز روشن و در یک اتوبان یک راننده حرفه ای با یک موتور خوب سرعت 300 کیلو متر را پر می کند و با این سرعت رانندگی می کند. سرعت 300 کیلومتر را شاید تا الان خیلی ها ندیده اید . ولی در این کلیپ این فرد با موتورش در اتوبان و در روز روشن و در میان خیلی از ماشین های متفاوت با سرعت 300 کیلومتر رانندگی می کند.

53ec42f70703d_o_53ec42ecac058_________________________________________________________5BYT-f18_5D_5BB1O8Mw5ROh8_5D.jpg

داداش بره موتوری که صفرتاصدش 2.7ثانیه ست 300تا کاری نداره که

اینا 360تا رو هم پر میکنن ولی رو 320تا محدود شدن

در ضمن موتور 600سی سی حداقل تو آمریکا و ژاپن حرفه ای خطاب نمیشه! براشون یه موتور معمولی و خیابونی ـــــــــه

تو اون یکی فروم هم گفتم حالا هی اینو بذارید تبلیغ شبکه مارو کنید:D

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
سامولیکم . . .

از معدود تاپیک های هست تو پی تی ک متاسفانه زیاد با استقبال روبرو نشد :( آخه با این قیمتا و فرهنگ رانندگی کی از موتور استقبال میکنه چ برسه تاپیک :(

خیلی حرفا بره گفتن داشتم تو ضمینه موتور حیف ک مخاطب نداره دیگه :(

پ ن : چجوری برم هند حداقل 1ساعت نینجا 250 کرایه کنم:D اونجا موتور کمپلت ب پول ما میشه 5تومن قیمت جهانی ش هم 4هزار دلار ولی اینجا 30تومن ــــــــــــــه:general208::general208::general208::general208:

داداش بره موتوری که صفرتاصدش 2.7ثانیه ست 300تا کاری نداره که

اینا 360تا رو هم پر میکنن ولی رو 320تا محدود شدن

در ضمن موتور 600سی سی حداقل تو آمریکا و ژاپن حرفه ای خطاب نمیشه! براشون یه موتور معمولی و خیابونی ـــــــــه

تو اون یکی فروم هم گفتم حالا هی اینو بذارید تبلیغ شبکه مارو کنید:D
دوست عزیز ببخشید که اطلاعتمان کم بود. بازم خوشحال شدیم که این اطلاعات را دادید. با تشکر از شما

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
این موتور بهتره گواهی نامه و... هم نمیخاد!
موتور گازی رکس.jpg

فرهود 86

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
دوستان من گواهینامه ام رو نیمه اول خرداد قبول شذم الان که 11 مرداد هنوزم نیومده دلیلش چیه ؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
امسال مسابقات تو 18 مرحله برگزار میشه .
هر مرحله در یک کشور و روزهای یکشنبه و معمولا با فاصله ی 2 هفته ای انجام میشه .
در هر مرحله مسابقات moto3 , moto 2 و moto gp برگزار میشه .
همیشه قبل از موتو جی پی ، moto 3 و moto2 برگزار میشه . موتو 3 در کلاس 250 سی سی و موتو 2 در کلاس 600 سی سی و موتو جی پی در کلاس 1000 سی سی که البته این کلاس بندی خیلی تغییر کرده و به این شکل امروزی دراومده .

هر مرحله از مسابقات از شبکه ورزش پخش مستقیم میشه .
سایت اصلی مسابقات :
http://www.motogp.com

.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
امروز 5 ام مهرماه 94 برابر 27 سپتامبر 2015 مرحله 14 ام مسابقات تو پیست آراگون اسپانیا برگزار شد و مارک مارکز موتور سوار بدشانس تیم رپسول هوندا برای چندمین بار خورد زمین و دیگه عملا هیچ شانسی برای قهرمانی امسال نداره .
لورنزو اسپانیایی مثل اکثر مسابقات امسال اول شد ، والنتینو روسی از تیم یاماها بعد از پدروسا از تیم هوندا سوم شد . سبقت گیری متعدد روسی و پدروسا خیلی هیجان به مسابقه داده بود ، حدود 10 بار از همدیگه سبقت گرفتن .
نتایج مسابقه امروز :

4mya6t0qjf17cqsbdbjf.jpg

.

بالا