سلام دوستان
وای من خودم امتحان عملی و آیین نامه آموزشگاه رو قبول شدم
و باید 2 روز دیگه برم راهنمایی و رانندگی تا امتحان بدم
استرس گرفتم بدجور
برم تو کوچه چندتا آجر بزارم تمرین کنم
خوشمزه اینکه با موتور خودم اصلا نمی تونم درست حرکت کنم از بین کله قندی ها
ولی با موتور آموزشگاه خیلی راحت میشد و مثل جت حرکت می کردم
اگه با موتور خودم امتحان بگیرن بدبخت میشم
سرعت باور نکردنی موتور در اتوبان
امروز می خواهیم برای شما بازدید کنندگان گرامی ویدیو کلیپی را بگذاریم که در ان بدانید که می توان با یک موتور حرفه ای و همچنین یک راننده ی حرفه ای در اتوبان با سرعت 300 کیلومتر نیز رفت. ولی این ویدیو فقط جهت دیدن هست و اصلا پیشنهاد نمی شود به دوستان که بخواهند این کار را امتحان بکنند. در این ویدیو که رو به روی شماست می بینید که در ان, در روز روشن و در یک اتوبان یک راننده حرفه ای با یک موتور خوب سرعت 300 کیلو متر را پر می کند و با این سرعت رانندگی می کند. سرعت 300 کیلومتر را شاید تا الان خیلی ها ندیده اید . ولی در این کلیپ این فرد با موتورش در اتوبان و در روز روشن و در میان خیلی از ماشین های متفاوت با سرعت 300 کیلومتر رانندگی می کند.
بله! تاپیکو توی پاتوق زدم انتقال دادن به ورزش , حالام از بخش ورزش حذف شد و پستاش اومد اینجا! گفتن چون موضوع کوچیکی بوده نباید براش تاپیک زده میشد!
تو اینجام خداروشکر کلی به جواب سوالم رسیدم :دی
سرعت باور نکردنی موتور در اتوبان
امروز می خواهیم برای شما بازدید کنندگان گرامی ویدیو کلیپی را بگذاریم که در ان بدانید که می توان با یک موتور حرفه ای و همچنین یک راننده ی حرفه ای در اتوبان با سرعت 300 کیلومتر نیز رفت. ولی این ویدیو فقط جهت دیدن هست و اصلا پیشنهاد نمی شود به دوستان که بخواهند این کار را امتحان بکنند. در این ویدیو که رو به روی شماست می بینید که در ان, در روز روشن و در یک اتوبان یک راننده حرفه ای با یک موتور خوب سرعت 300 کیلو متر را پر می کند و با این سرعت رانندگی می کند. سرعت 300 کیلومتر را شاید تا الان خیلی ها ندیده اید . ولی در این کلیپ این فرد با موتورش در اتوبان و در روز روشن و در میان خیلی از ماشین های متفاوت با سرعت 300 کیلومتر رانندگی می کند.
امسال مسابقات تو 18 مرحله برگزار میشه .
هر مرحله در یک کشور و روزهای یکشنبه و معمولا با فاصله ی 2 هفته ای انجام میشه .
در هر مرحله مسابقات moto3 , moto 2 و moto gp برگزار میشه .
همیشه قبل از موتو جی پی ، moto 3 و moto2 برگزار میشه . موتو 3 در کلاس 250 سی سی و موتو 2 در کلاس 600 سی سی و موتو جی پی در کلاس 1000 سی سی که البته این کلاس بندی خیلی تغییر کرده و به این شکل امروزی دراومده .
هر مرحله از مسابقات از شبکه ورزش پخش مستقیم میشه .
سایت اصلی مسابقات : http://www.motogp.com
امروز 5 ام مهرماه 94 برابر 27 سپتامبر 2015 مرحله 14 ام مسابقات تو پیست آراگون اسپانیا برگزار شد و مارک مارکز موتور سوار بدشانس تیم رپسول هوندا برای چندمین بار خورد زمین و دیگه عملا هیچ شانسی برای قهرمانی امسال نداره .
لورنزو اسپانیایی مثل اکثر مسابقات امسال اول شد ، والنتینو روسی از تیم یاماها بعد از پدروسا از تیم هوندا سوم شد . سبقت گیری متعدد روسی و پدروسا خیلی هیجان به مسابقه داده بود ، حدود 10 بار از همدیگه سبقت گرفتن .
نتایج مسابقه امروز :