• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

موج جدید هجوم و مهاجرت افغان ها به کشور

h3saam

Registered User
لایک‌ها
392
درود به همگی
توی شهر رفتین و مراکز پیشخوان دولت رو دیدین؟ داخل شهر ما به جرعت میگم تا پارسال شاید بزور یک افغان می‌دیدی ولی امروز تعدادشون از مردم شهر بیشتر شده بود

توی شهر شما چطوریه وضعیت؟

مثل اینکه به دفاتر پیشخوان گفتن برای ثبت و شناسایی باید بیاین پیشخوان ها وحشتناک شلوغه از یه جوان افغان میپرسه چند سالته میگه نمیدونم 25 یا 26 یا 27 یعنی حتی نمیدونه چند سالشه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
کدوم شهر هستید؟

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
بدتر از افغانیها عراقیان پر شدن و خیلیاشونم موندگار میشن با پول

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
نژادپرست نیستم از ادمهای نژادپرست هم بدم میاد
اما حقیقتا باید افغانیا رو اخراج کنن کارواشی که من 5 سال مشتری دایمش بودم و 20 تا کارگر ایرانی داشته الان رفتم میبینم فقط 5 تاش ایرانیه 15 تای دیگه شده افغانی
خب هموطن خودم چرا باید بیکار بشه جاش افغانی بیارن سر کار؟
خود کارفرما هم بخاطری که پول کمتر بده کارگر هموطنشو میندازه بیرون افغانی میاره که پول کمتر بهش بده یعنی یکم حس ناسیونالیستی یکم غیرت هم ندارن
اینا تو گرونی مسکن رهن و اجاره هم تاثیر گذارن چون تقاضای خونه زیاد میشه و رهن و اجاره هم بالاتر میره
این حجم از ورود افغانی ها واقعا داره مشکل ساز میشه بابا اخراجشون کنید برن سرزمینشون رو بسازن اینجا خودمون تو بدبختی هستیم اینا هم اومدن قوز بالا قوز شدن ایران ظرفیت و ساز و کار مهاجرپذیری رو به هیچ عنوان نداره با این کار فقط مردم خودش رو بدبخت تر میکنه

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
همونطور که ملکه عنگلیس و کارتر برای انتخابات و نفت ،شاه را به عاخوندها فروختن
همونطور که اوباما برای دور دوم انتخابات در سال 88 پشت مردم ایران خالی کرد به نفع ج.ا
و در نهایت بایدن هم افغانستان فروخت به طالبان
این قضیه رو باید خیلی دقیق ببینید.
مشکل اینه که افغان ها نتونستن با طالبان بجنگند چون طالبان برادر مسلمانشون بود و قبلا یه جورایی خدا خدا میکردن که مثل 57های خودمون برادران دینی بیان روی سرشون بر.ینند تا به رستگاری برسند!
در اصل ماجرا سرزمین خودشون و حتی زن و بچه و خانواده که در خاورمیانه ناموس نام داره را رها کردن و خودشون برای اینکه خون برادر طالب پاکستانی که هیچ دخلی به سرزمینشون نداشته را یه وقت نریزند که مبادا عسلام عزیز ازشون ناراحت بشه ، گریختند به جاهای دیگه.
همونطور که ما هم صادراتی هایی داریم که در عمریکا و عروپا برای عسلام سینه میزنند و از غرب اعلام انزجار می کنند و وقتی بهشون میگی چرا ازونجا ناراحتی و برنمیگردی تو همین شت هول بهت فحش میدن، این افغان ها هم همینطور هستن. همه چیزشون ول کردن و فرار کردن اینجا که هم خر و داشته باشن و هم خرمارو.
هم زیر سایه حکومت عدل علی زندگی کنن و هم برادر طالبشون نرنجه.
آسیب های اجتماعی و فرهنگی پیش رو هم که قبلا دوستان و بنچی عزیز گفتن هم که جای خود.
مشکل مهاجرت و اینا نیست
مشکل اصلی باید حل بشه و اون هم نیاز به رفرش کردن مغزهای خاورمیانه داره چون تا وقتی اینطور هستن استعمار به راحتی میدوشتشون و هر روز با یه چیزی به جز حق طبیعیشون سرگرم هستن در حالی که استعمار و مردم داخلش هر روز برای مستعمره ها بیلاخ نشون میدن و از ثروتی که حکام دست نشانده براشون به خاطر حماقت اون ملت ها میفرستن کیف می کنند.

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
اما حقیقتا باید افغانیا رو اخراج کنن کارواشی که من 5 سال مشتری دایمش بودم و 20 تا کارگر ایرانی داشته الان رفتم میبینم فقط 5 تاش ایرانیه 15 تای دیگه شده افغانی
خود کارفرما هم بخاطری که پول کمتر بده کارگر هموطنشو میندازه بیرون افغانی میاره که پول کمتر بهش بده یعنی یکم حس ناسیونالیستی یکم غیرت هم ندارن
اینا تو گرونی مسکن رهن و اجاره هم تاثیر گذارن چون تقاضای خونه زیاد میشه و رهن و اجاره هم بالاتر میره
این حجم از ورود افغانی ها واقعا داره مشکل ساز میشه بابا اخراجشون کنید برن سرزمینشون رو بسازن اینجا خودمون تو بدبختی هستیم اینا هم اومدن قوز بالا قوز شدن ایران ظرفیت و ساز و کار مهاجرپذیری رو به هیچ عنوان نداره با این کار فقط مردم خودش رو بدبخت تر میکنه
بر اساس همون منطق که کشورهای صنعتی پیشرفته تصمیم گرفتن خط تولیدشون رو به چین بیارن بخاطر کارگر ارزون

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
ارزش واحد پول :
هر افغانی معادل 47 تومان است

در ایران کد ملی ندارن
پس از خدمات دولتی (بهداشت، یارانه، تحصیل رایگان،....) محرومند

میشه نتیجه گرفت، کسانی در ایران هستند جزء نیازمندترین و پایین طبقه اقتصادی هستند، اونایی که تونستند خودشون به کشورهای اروپایی و آمریکا رساندن... :D

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772

h3saam

Registered User
لایک‌ها
392
دقیقا بحث نژادپرستی نیست کشور ما هزاران مشکل و بدبختی داره مخصوصا توی این شرایط اقتصادی و کاری حالا این ها هم بهش اضافه شدن
الان همه چیز چندین برابر شده ولی یه کارگر رو بیاری برای جابجایی وسیله یا چیز دیگه ای بهش نهایت 50 تومن میدن یعنی اگه بخوان 100 تومن بگیرن طرف میره کارگر افغانی میگیره اون هموطن بدبخت گرسنه میمونه مجبوره با قیمت کمتر کار کنه یا بیکار میشه
همه این ها به کنار هزاران ناامنی و معضلات دیگه با خودشون میارن کسی که شکمش گرسنه است هر کاری ازش بر میاد

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
این سیاست توسط نجام مقدس نوشته شده
برادران افغان رو وارد کردن بعنوان گزینه آخر برای شلیک سمت مردم

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
تو صف نونوایی هم ببینید چند تا چند تا نون میگیرن

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
کلا صدای همه در اومده
میگن اجاره نشین ها شاکی چرا که همه منازل خوبو افغانی ها با هر قیمتی که بنگاه بگه می گیرن
نونوایی ها که میری میگن هر چی نونه اینا جمع می کنن

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
فصل واردات که برسه دیگه جفت گیری معنی نداره

هدف اول 9 رقم ... بدون درد زایمان
1654695051282.png

h3saam

Registered User
لایک‌ها
392

آیا هدف جذب افاغنه برای نیروی سر کوب هست؟!
بعید میدونم چون زن و بچه هم همراهشون هستن بنظر من هدفشون یا رسیدن به جمعیت 150 میلیونی هست یا برای استفاده از نیروی انسانی در شرایط جنگی همون گوشت جلوی توپ

h3saam

Registered User
لایک‌ها
392
تو صف نونوایی هم ببینید چند تا چند تا نون میگیرن

کلا صدای همه در اومده
میگن اجاره نشین ها شاکی چرا که همه منازل خوبو افغانی ها با هر قیمتی که بنگاه بگه می گیرن
نونوایی ها که میری میگن هر چی نونه اینا جمع می کنن
بله صف های نونوایی و غذاهای خیابانی و دونات و شیرینی خیلی میخرن چون هم ارزان هست هم زیاد راحت سیر میشن

بالا