آژانس هواپیمایی
pop up

مودم براي خطوط E1

شروع موضوع توسط knowhow ‏4 دسامبر 2003 در انجمن شبکه

  1. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,480
    تشکر شده:
    19
    sara_59 :

    سلام
    وقتي از مخابرات خط E1 بگیریم باید دو تا مودم هم تهیه کنیم. یکی برای خودمان یکی هم برای مخابرات. می خواستم در مورد مدلهاش و قیمتش بدونم. هر کسی که استفاده می کنه لطفا نظر بده.

    ali-g :
    تا اونجايي كه من یادمه مودم Tellabs بود و قیمتش هم 500000 تومان (اگر عوض نشده باشه تا حالا )
    البته بعضی ها از مارکای دیگم استفاده میکردن که خیلی خوب جواب نمیداد و بهترینش همینه.

    sara_59
    ببينم اين مودم Tellabs كه گفتيد. مدلش چي هست؟ اينو مخابرات خودش ميده يا ميشه ماركهاي ديگه هم گرفت. به نظره شما اين مودم بهترينه؟ يا به عبارتي تنها Choice که مخابرات اجازه میده؟

    ali-g :
    تا اونجا كه من ميدونم خودشون همينو ميدن البته يه مدل هم هست كه ايرانيه ولي تا حالا باحاش كار نكردم ولي همين Tellabs ها هم خوب كار ميكنه

    aryagohar :
    علي جون اشتباه كردي
    اون مودم درسته HDSL هست ولي روش خط Leased براي ديتا بهت ميدن قيمتش رو درست گفتي.
    سارا خانوم از من بابام در اومده تا 5 خط E1 رو up كردم. اينم بخاط گل روي شما اطلاعات
    از بهترين ميره تا ارزونترين
    1-Siemens مدل شو نمي دونم ولي ميگن توپه قيمتش هم هر لينك يعني 2 عدد 1500 تومن
    2-Schmid Watson 4 هر لينك حدود 1200-1300 تومن . مواظب باش واتسون 3 بهت قالب نكن قيمتش 300 تومن پايينتره
    3-Patton 1088/k: بهترين مودم از نظر كارايي و آسونترين از نظر تنظيمات. و البته با قيمت مناسب حدود 950 تومن. راستي براي مخابرات ايران اين مودم خيلي خوبه چون تمام تنظيماتش با jumper انجام مي شه. ولي بقيه بايد از طريق كنسول تنظيم بشن.
    4-مودم G.HDSL ساخت ايران بنام آزمون كيفيت. ارزونترين و چموشترين و گنده تريم مودم موجود در بازار. بنده يه ليسانس در زمينه تنظيم اين مودم ها دارم راستي اگه از اين مودم خريدي به اميد پشتيباني از طرف سازنده نباش چون اونا هم چيزي از اين مودم نمي دونن فقط مونتاژ ميكنن. چند دفعه با من تماس گرفتن ولي من بهشون ضد حال زدم چون نمايندگي فروششون رو بمن ندادن. قيمت هر لينك مفت 650 تومن.حالش رو ببر.
    اين بود داستان ما . ولي دوستانه نصيحت E1 يعني بز البته در شرايط فعلي.

    ali-g

    حق با آرياست:) من فكر كردم Leased رو پرسيدين!

    sara_59
    مرسي آريا گوهر جان
    در مورد Siemens میشه مدلشو بهم بگی.منظورتون +Ulaf هست يا مدل ديگه اي. در ضمن از كجا ميشه تهيه كردش؟
    البته اين سوال رو در مورد بقيه( Patton 1088/k و Schmid Watson 4) هم دارم.كلا اينا تو ايران نمايندگي دارن؟ يا ...
    شما Patton 1088/k رو گزينه سوم گذاشتيد .گفتيد كه از لحاظ كارايي از همه بهتره اينو چرا گذاشتيد به عنوان سومين انتخاب. و چرا Siemens را گزینه اول قرار دادید؟

    بازم از بابت این اطلاعات ممنونم.

    aryagohar

    سارا خانوم. من اونا رو از نظر كارايي و كيفيت دسته بندي كردم.
    البته در مورد Patton ما خودمون داريم از همين مدل استفاده مي كنيم. به هيچ عنوان مشكل نداره خيلي راحت و سريع Setup ميشه ولي هيچ امكاناتي نداره . در مورد Siemens و Schmid هر دوشون قابليت مانيتوريگ ار طريق پروتكل SNMP رو دارن همچنين ميشه اونها رو مثل يه مودم mDSL براي ارتباطات ديتا هم استاده كرد قابليت از همه مهمتر Power Interface اونا هر 2 تا 48 ولت هست در صورتي كه مال Patton بصورت 5 ولته البته مي گن مدلهاي جديدشون 48 ولت شدن. اگه براي شما راحتي نصب و قيمت مهمه patton وگرنه من schmid رو پيشنهاد ميدم.
    همشون نمايندگي كه نميشه گفت ولي دفتر فروش دارن البته Siemens نمايندگي داره . در مورد Patton چون آمريكايي هست دنبالش نمايندگي نگرد.
    شماره هالي همه رو دارم سر فرصت بهت ميدم.

    sara_59 :

    آريا گوهر جان
    بازم ممنونم. جدي اطلعات خيلي خوبي به من داديد.
    اگه ميشه بهم بگيد كه بين Siemens و Schmid Watson 4 شما اگه بوديد كدوم رو انتخاب مي كرديد؟
    در ضمن مخابرات ما رو مجبور نمي كنه كه حتما مدل خاصي استفاده كنيم؟
    اگه جايي رو مي شناسيد كه Schmid Watson 4 رو ميفروشه يا بقيشو ممنون مي شم كه شماره تماسي بهم بدين. تا بتونم دقيق قيمت بگيرم.
    پس Patton از لحاظ قيمت مناسبه و راحتي نصب. من منتظره شماره هايي كه گفته بوديد هستم.
    راستي ميشه يك كم راجع به ارتباطات ديتا توضيح بدين؟ منظورتون گرفتن leased line هست يا چيزه ديگه؟
    بازم مرسي

    aryagohar
    آره عزير منظورم همونه
    تمام شماره تلف ها رو برات ميفرستم بزار برم دفتر با اسم مسئولين فروش

    دوستان كه مايل به خريد هستن با شركت هاي زير تماس بگيرن
    1- مودم Schmid: شركت مارگون ارتباط خانم ساعتچي تلفنش رو الان پيدا نكردم (مواظب باشين Watson3 رو بجاي Watson4 بهتون ندن از شما چه پنهون يه خورده خورده شيشه دارن. من فقط شنيدم راست و دروغش گردن همكارايي كه گفتن)
    2- Patton: شركت آفتاب آقاي ..... اسمش يادم رفت همچنين شمارش.
    3- Siemens: اينقدر نمايندگيش گردن كلفته كه به من گفت زير 20 لينك سفارش نميگيريم از بازار بخريد.
    4-آزمون كيفيت هم كه اسمش روشه آقاي بختياري مدير فروش
    خوش باشين
    در آخر من هيچ رفاقت و آشنايي با اين دوستان ندارم ولي چون من اين راه رو رفتم گفتم زحمت شما آسون تر بشه ولي اگه جاي مطمئن خواستين مي تونم يكي رو به شما معرفي كنم از دوستانه كارش هم خوبه . ولي اين يكي رو فقط Private به هركي خواست مي گم.

    Sara_59 :

    ببينم كسي شماره نمايندگي Siemens رو داره؟
    اگه ميشه بهم بگيد كه بين Siemens و Schmid Watson 4 شما اگه بوديد كدوم رو انتخاب مي كرديد؟

    aryagohar
    پولت رو بي خود خرج نكن من اگه بودم Patton يا آزمون كيفيت مي خريدم. چون كار كردن با اونا راحت تره ولي اگه پول برات مطرح نيست.Schmid Watson 4 بخر
     
  2. _arash_

    _arash_ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    199
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Iran
    من simens مدل +ULAF خريدم .امكانات زيادي داره كه هيچ مودم ديگه ايي نديدم اولا كه ماژولار هست و تا دلت بخواد براي هر آلارمي LED داره و در ضمن consol هم ميشه من اين قابليت ها را رو مودم ديگه ايي نديدم البته شايد هم مودم ديگه ايي داشته باشه من نديده باشم . من كه 6 تا از مودم ها خريدم راضي هستم .البته بگم ساخت سوئيس هستند. شماره تلفن نمايندگي اونو هم دارم ايميل بزنيد بدم.
    [email protected]
     
  3. Sign:Protected

    Sign:Protected Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    0
    كسي شماره تلفن شركت آفتاب كه تو كار مودمهاي Patton هست رو ميدونه؟
    با تشكر
     
  4. sdsl

    sdsl کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    251
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran-Tehran
    آفتاب رایانه خاورمیانه

    تلفن : 8746702 - 4

    فکس: 8746705
     
  5. Sign:Protected

    Sign:Protected Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    0
    سپاسگزارم
     
  6. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    بچه ها . اگه مي خواين E1 بزنين مودم هاي شركت آزمون كيفيت خوبه درسته قيافه يوخ. ولي مثل سگ كار مي كنه. با سوييچ هاي ايراني هم سازگار تره. ولي تنظيمش حالي مي گيره اساسي. بايد بدوني چطور بايد با Access Server ها ست كنيش. ولي نسبت به مودم هاي Patton پهناي باند بيشتري رو در اختيار كاربرها قرار ميده. خلاصه من در حال حاضر پيشنهادم اينه. البته بگم اين مودم ها در اصل Lucent هستن.
    من خودم هنوز نديدم ولي يكي از دوستان مي گفت بعضي وقتها با 29 كانال پر اشغال مي خوره حالا نمي دونم اين موضوع تا چه قدر صحيحه.
    موفق باشيد
     
  7. boxilink
  8. !!!!!!!!!!!!!!!

    !!!!!!!!!!!!!!! Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    316
    تشکر شده:
    0
    آريا گوهر جان اين مشكل اشغالي رو من با مودم هاي simens هم دارم ولي تا اون جايي كه من پرسوجو كردم ايراد از مخابرات هست نه از مودم.
     
  9. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    ولي من با PAtton تمام خط هام پر ميشه. مشكل ندارم.
     
  10. davar

    davar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Marand
    حالا ما كه روتر E1 ارزون ميخواهيم بايد چيكار كنيم
     
  11. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    5300 بخر
     
  12. _arash_

    _arash_ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    199
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Iran
    پيشنهاد من اينه كه روتر AS5300 سيسكو با 128mb رم بخري و مودم هم زيمنس بگير.
    اين مودم آزمون كيفيت به همه چيز شبيه الا مودم! يكي از همكارهام اينو داره كارشو ديدم در برابر زيمنس حرفي براي گفتن نداره .
    در ضمن اكثر سويچ هاي مخابرات مخصوصا نيمه شمالي كشور مارك اوسته محصول آلمان هست و بقيه مراكز هم محصولات كشور كانادا و چين را بكار ميگيرند البته يك سويچ هم ايران ساخته كه اگر مايل بوديد درباره اين سويچ ايراني كه با IP كار ميكنه بعدا توضيح ميدم .
     
  13. ssa1357

    ssa1357 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    152
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran-Iran
    اگه اكسس سرور ارزون واسه E1 ميخواي ميتوني از Lucent/Ascend استفاده كني همه چيزش خوبه ولي هنوز من نتونستم راهي واسه kill line روش پيدا كنم - خوب صد البته كه به سيسكو نميرسه ولي از نظر قيمت ارزونتره.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    نه 5300 اصلا گرون نيست
     
  16. ssa1357

    ssa1357 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    152
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran-Iran
    آقا رضاي گل من قبول دارم كه 5300 گرون نيست ولي اين lucent max ارزونتره نه اينكه سيسكو گرون باشه :) گفتم كه من خودم 5300 رو ترجيح ميدم ولي اگه كسي پولش نرسه ميتونه از لوسنت استفاده كنه ;)
     
  17. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    يه پيشنهاد اگه پولتون به سيسكو 5300 نمي رسه بهتر اينه كه قيد E1 رو بزنيد.
    پيشنهاد رو داشتي سجاد جون.
     
  18. ssa1357

    ssa1357 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    152
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran-Iran
    آقا رضا كاملا درست ميگي - پيشنهاد من و بذار واسه اون كله شقا كه هرجور شده E1 بذارن ;) ( به اينم ميگن اصرار بي مورد.)
     
  19. !!!!!!!!!!!!!!!

    !!!!!!!!!!!!!!! Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    316
    تشکر شده:
    0
    اقا از من داغ ديده ميشنويد فقط زماني lucent بخريد كه ISP تو خونه باشه Router هم تو اطاق خوابت باشه, كه براي ري ست كردن. هر شب نخواي بري شركت. :hmm:
     
  20. ssa1357

    ssa1357 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    152
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran-Iran
    آقا كاملا درسته كه 5300 كيفيت و كارآييش بالاتره ولي اين يه مورد ريست رو قبول ندارم من 5 ماه با يكيش كار كردم محض رضاي خدا يك بار هم تو 5 ماه ري استارتش نكردم. اونو كي واست ست كرده ؟ اين رو كه من خودم ست كردم ( البته پدرم در اومد تا از راهنما هاش چيزي حاليم شه ;) ) ولي بازم ميگم 5300 خيلي بهتره.
     
  21. !!!!!!!!!!!!!!!

    !!!!!!!!!!!!!!! Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    316
    تشکر شده:
    0
    والا پير مارو كه در اورد همش هنگ ميكرد البته نه اون جوري كه بالا نوشتم ولي حسابي كفريم كرده بود.
     
  22. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    من هر 50 تا 60 روز يه بار 5300 رو خودم ريستارت مي كنم براي جلوگيري كردن از پر شدن بافر:)