• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مودم بیسیم

kati*

Registered User
لایک‌ها
12
با سلام خدمت دوستان
میخوام بدونم فرق بین مودم های بیسیم و معمولی چیه؟ البته برای adsl می گم. مودم های بیسیم به شماره تلفن خانگی هم وصل می شن یا سیم کارت می خوان؟
خواهشا یه اطلاعات کلی بهم بدید.
ممنون

100x100

Registered User
لایک‌ها
37
مودم ADSL سیمکارت که نمی خواد چون با خط تلفن معمولی هست. اگر مودم بیسیم داشته باشی هم با سیم لن و هم با کارت بیسیم میتوانی ارتباط ADSL برقرار کنی. معمولا مودم های بیسیم بازار 4 کانکشن سیمی و 16 کانکشن بیسیم دارد. و وسایل مختلفی از قبیل لپ تاپ و تلویزیون های ال ئی دی جدید و تلفن موبایل قابیلت اتصال به مودم را دارند.

مودم وایمکس هم هست که ایرانسل و مبین نت خطشان را می فروشند ولی سیم کارت و خط تلفن معمولی لازم ندارد و ارتباط با مرکز بی سیم است ولی از لحاظ ارتباط با کامپیوتر دو نوع است سیمی و بیسیم.

مودم GSM هست که به صورت GPRS و EDGE و 3G می تواند ارتباط برقرار کند به شکل USB مموری هست و به پورت یو اس بی وصل میشه و سیم کارت تلفن موبایل لازم دارد و سرعت آن بسته به محل استفاده متغیر است میتواند بسیار کند تر از دایل آپ باشد و می تواند تا ADSL هم سرعت داشته باشد. بهترین مودم این نوع D-Link است.

kati*

Registered User
لایک‌ها
12
مودم ADSL سیمکارت که نمی خواد چون با خط تلفن معمولی هست. اگر مودم بیسیم داشته باشی هم با سیم لن و هم با کارت بیسیم میتوانی ارتباط ADSL برقرار کنی. معمولا مودم های بیسیم بازار 4 کانکشن سیمی و 16 کانکشن بیسیم دارد. و وسایل مختلفی از قبیل لپ تاپ و تلویزیون های ال ئی دی جدید و تلفن موبایل قابیلت اتصال به مودم را دارند.

مودم وایمکس هم هست که ایرانسل و مبین نت خطشان را می فروشند ولی سیم کارت و خط تلفن معمولی لازم ندارد و ارتباط با مرکز بی سیم است ولی از لحاظ ارتباط با کامپیوتر دو نوع است سیمی و بیسیم.

مودم GSM هست که به صورت GPRS و EDGE و 3G می تواند ارتباط برقرار کند به شکل USB مموری هست و به پورت یو اس بی وصل میشه و سیم کارت تلفن موبایل لازم دارد و سرعت آن بسته به محل استفاده متغیر است میتواند بسیار کند تر از دایل آپ باشد و می تواند تا ADSL هم سرعت داشته باشد. بهترین مودم این نوع D-Link است.

ممنون
در واقع سوال من اینه که مودم adsl بی سیم چطوری می تونه به تلفنی که برای adsl در مخابرات ثبت شده متصل بشه؟ مثلا من الان دارم از یه مودم معمولی adsl که به تلفن مربوطه وصل است استفاده می کنم. حالا اگه من بخوام از لپ تاپ استفاده کنم و خارج از خونه باشم چطور می تونم از سرویس adsl فعلی ام استفاده کنم؟

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
ممنون
در واقع سوال من اینه که مودم adsl بی سیم چطوری می تونه به تلفنی که برای adsl در مخابرات ثبت شده متصل بشه؟ مثلا من الان دارم از یه مودم معمولی adsl که به تلفن مربوطه وصل است استفاده می کنم. حالا اگه من بخوام از لپ تاپ استفاده کنم و خارج از خونه باشم چطور می تونم از سرویس adsl فعلی ام استفاده کنم؟
فرق خاصي نداره فقط شما بعد از خريد يك مودم بي سيم هر دستگاهي كه داراي قابليت وايرلس باشه ميتونه به مودمتون وصل و استفاده كنه.

100x100

Registered User
لایک‌ها
37
حالا اگه من بخوام از لپ تاپ استفاده کنم و خارج از خونه باشم چطور می تونم از سرویس adsl فعلی ام استفاده کنم؟

خارج از خانه تا شعاع عملکرد وایرلس مودم می توانید استفاده کنید. اگر مانعی مانند در و دیوار نباشد مثلا تا شعاع 50 یا 100 متری قابل استفاده است و اگر مانع باشد کمتر. مثلا در طبقات یک ساختمان و ساختمان مجاور

kati*

Registered User
لایک‌ها
12
با تشکر از تمام دوستان
این مودم بیسیم چطور می تونه بدون اتصال کابل لاین به تلفن کار کنه؟ یعنی چطور تلفنی که ازش برای سرویس adsl استفاده می کنم شناسایی کنه؟:blink: تنظیمات خاصی داره؟
یعنی باید برم به شرکتی که adsl رو ازش خریدم تا تنظیمات مربوطه رو انجام بده؟
شرمنده یکم گیج شدم!:wacko:

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
با تشکر از تمام دوستان
این مودم بیسیم چطور می تونه بدون اتصال کابل لاین به تلفن کار کنه؟ یعنی چطور تلفنی که ازش برای سرویس adsl استفاده می کنم شناسایی کنه؟:blink: تنظیمات خاصی داره؟
یعنی باید برم به شرکتی که adsl رو ازش خریدم تا تنظیمات مربوطه رو انجام بده؟
شرمنده یکم گیج شدم!:wacko:
فرق خاصي بين مودم معمولي يا وايرلس نيست دقيقا مثه هميني هست كه داريد يعني ورودي و خروجي هاش مثه همونه و نصب و راه اندازيش هم تقريبا همونه ولي ي خاصيتي هم داره كه بوسيله آنتي كه روش سوار هست مي تونه به وسايل ديگه اي كه امكان دريافت سينگنال هاشو به صورت وايرلس داره تا ي محدوده اي ارتباط برقرار كنه حالا اين وسايل ميتونه لپ تاپ باشه گوشي باشه يا ...

100x100

Registered User
لایک‌ها
37
با تشکر از تمام دوستان
:wacko:

مودم وایرلس با سیم تلفن به خط تلفن وصل میشه و ارتباط آن با کامپیوتر می تواند با کابل شبکه یا بدون کابل به صورت بیسیم باشه.

kati*

Registered User
لایک‌ها
12
ممنون از همه دوستان. بالاخره متوجه شدم:blush:
حالا اگه کسی بخواد همیشه اینترنت همراهش باشه، یعنی لپ تاپ داشته باشه و مثلا تو یه جاده باشه، امکان ارتباط لپ تاپ با اینترنت به چه وسیله ای امکان پذیر خواهد بود؟

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
ممنون از همه دوستان. بالاخره متوجه شدم:blush:
حالا اگه کسی بخواد همیشه اینترنت همراهش باشه، یعنی لپ تاپ داشته باشه و مثلا تو یه جاده باشه، امکان ارتباط لپ تاپ با اینترنت به چه وسیله ای امکان پذیر خواهد بود؟
بهترین روش :
خرید یک GSM MODEM ( حداقل 50 تومن ) مثله فلش هست و توش سیم کارت میخوره
خرید یک خط اعتباری ایرانسل ( 5 تومن )
فعال کردن یکی از بسته های GPRS ایرانسل ( مثلا 2 گیگ 30 روزه 10 تومن )

کم خرج ترین روش :
گوشی تون اگه قابلیت دریافت GPRS داره از طریق بلوتوث توی لپ تاپ به اشتراک بگذارید.

kati*

Registered User
لایک‌ها
12
ممنون کمک خیلی بزرگی کردید.:lol:

kati*

Registered User
لایک‌ها
12
با سلام دوباره خدمت دوستان
بچه ها نمی دونستم این سوال رو از کجا بپرسم. فک کردم همینجا ممکنه بتونید بهش پاسخ بدید و کمکم کنید.
یه چند روزه که کامپیوتر من خود به خود هنگ می کنه. وقتی هنگ می کنه، مانیتورم مدام خاموش و روشن میشه و چراغ سی پی یو کاملا خاموش میشه. تا حالا که چندین سال است این سیستم رو دارم اینطوری با مشکل رو برو نشده بودم. یعنی ممکنه سی پی یو مشکل داشته باشه؟:(

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
تاپیک جداگانه بزنید بهتره شاید کارت گرافیک مشکل پیدا کرده یا کابلش شل شده

بالا