مودم ADSL سیمکارت که نمی خواد چون با خط تلفن معمولی هست. اگر مودم بیسیم داشته باشی هم با سیم لن و هم با کارت بیسیم میتوانی ارتباط ADSL برقرار کنی. معمولا مودم های بیسیم بازار 4 کانکشن سیمی و 16 کانکشن بیسیم دارد. و وسایل مختلفی از قبیل لپ تاپ و تلویزیون های ال ئی دی جدید و تلفن موبایل قابیلت اتصال به مودم را دارند.
مودم وایمکس هم هست که ایرانسل و مبین نت خطشان را می فروشند ولی سیم کارت و خط تلفن معمولی لازم ندارد و ارتباط با مرکز بی سیم است ولی از لحاظ ارتباط با کامپیوتر دو نوع است سیمی و بیسیم.
مودم GSM هست که به صورت GPRS و EDGE و 3G می تواند ارتباط برقرار کند به شکل USB مموری هست و به پورت یو اس بی وصل میشه و سیم کارت تلفن موبایل لازم دارد و سرعت آن بسته به محل استفاده متغیر است میتواند بسیار کند تر از دایل آپ باشد و می تواند تا ADSL هم سرعت داشته باشد. بهترین مودم این نوع D-Link است.
فرق خاصي نداره فقط شما بعد از خريد يك مودم بي سيم هر دستگاهي كه داراي قابليت وايرلس باشه ميتونه به مودمتون وصل و استفاده كنه.ممنون
در واقع سوال من اینه که مودم adsl بی سیم چطوری می تونه به تلفنی که برای adsl در مخابرات ثبت شده متصل بشه؟ مثلا من الان دارم از یه مودم معمولی adsl که به تلفن مربوطه وصل است استفاده می کنم. حالا اگه من بخوام از لپ تاپ استفاده کنم و خارج از خونه باشم چطور می تونم از سرویس adsl فعلی ام استفاده کنم؟
حالا اگه من بخوام از لپ تاپ استفاده کنم و خارج از خونه باشم چطور می تونم از سرویس adsl فعلی ام استفاده کنم؟
فرق خاصي بين مودم معمولي يا وايرلس نيست دقيقا مثه هميني هست كه داريد يعني ورودي و خروجي هاش مثه همونه و نصب و راه اندازيش هم تقريبا همونه ولي ي خاصيتي هم داره كه بوسيله آنتي كه روش سوار هست مي تونه به وسايل ديگه اي كه امكان دريافت سينگنال هاشو به صورت وايرلس داره تا ي محدوده اي ارتباط برقرار كنه حالا اين وسايل ميتونه لپ تاپ باشه گوشي باشه يا ...با تشکر از تمام دوستان
این مودم بیسیم چطور می تونه بدون اتصال کابل لاین به تلفن کار کنه؟ یعنی چطور تلفنی که ازش برای سرویس adsl استفاده می کنم شناسایی کنه؟:blink: تنظیمات خاصی داره؟
یعنی باید برم به شرکتی که adsl رو ازش خریدم تا تنظیمات مربوطه رو انجام بده؟
شرمنده یکم گیج شدم!:wacko:
با تشکر از تمام دوستان
این مودم بیسیم چطور می تونه بدون اتصال کابل لاین به تلفن کار کنه؟ یعنی چطور تلفنی که ازش برای سرویس adsl استفاده می کنم شناسایی کنه؟:blink: تنظیمات خاصی داره؟
:wacko:
بهترین روش :ممنون از همه دوستان. بالاخره متوجه شدم:blush:
حالا اگه کسی بخواد همیشه اینترنت همراهش باشه، یعنی لپ تاپ داشته باشه و مثلا تو یه جاده باشه، امکان ارتباط لپ تاپ با اینترنت به چه وسیله ای امکان پذیر خواهد بود؟