منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

مودم تانوما چیه؟

memol1985

Registered User
تاریخ عضویت
30 مارس 2018
نوشته‌ها
2,117
لایک‌ها
1,565
محل سکونت
شاهرود
با ای دی اس ال فرق داره؟
قابل استفاده برای ای دی اس ال هست؟
 

FarzamRamazi

Registered User
تاریخ عضویت
31 آگوست 2013
نوشته‌ها
265
لایک‌ها
100
بله فرق داره
تانوما بر بستر فیبر نوری هست
 

mehrdad.MO

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 ژوئن 2020
نوشته‌ها
6
لایک‌ها
1
سن
30
محل سکونت
رشت
استفاده از تانوما خیلی مزایا داره .که من چند تاش رو میگم :
1- می تونی تعداد خطوط تلفن دلخواه دریافت کنی .
2- کلیه کابل های مسی ارتباطی حذف میشن و به جاشون از کابل فیبر نوری استفاده میشه که طول عمرش نسبت به کابل مسی خیلی بالاتر است .
3- به شدت نویز رو کاهش میده
4- ارتباط خیلی خیلی کم قطع میشه
5- ارتباط صوتی و تصویری با کیفیت بالا انجام میگیرد.
 

memol1985

Registered User
تاریخ عضویت
30 مارس 2018
نوشته‌ها
2,117
لایک‌ها
1,565
محل سکونت
شاهرود
استفاده از تانوما خیلی مزایا داره .که من چند تاش رو میگم :
1- می تونی تعداد خطوط تلفن دلخواه دریافت کنی .
2- کلیه کابل های مسی ارتباطی حذف میشن و به جاشون از کابل فیبر نوری استفاده میشه که طول عمرش نسبت به کابل مسی خیلی بالاتر است .
3- به شدت نویز رو کاهش میده
4- ارتباط خیلی خیلی کم قطع میشه
5- ارتباط صوتی و تصویری با کیفیت بالا انجام میگیرد.
ممنون منطقه ما کابل مسی هست تانوما ساپورت میشه؟
 

mehrdad.MO

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 ژوئن 2020
نوشته‌ها
6
لایک‌ها
1
سن
30
محل سکونت
رشت
می تونین به صفحه کاربری که اینترنت رو خریداری کردید، برید و اونجا یه گزینه ای هست به نام مودم vsdl ، که اونجا نشون میده که تو منطق شما فعال است یا خیر
 

mehrdad.MO

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 ژوئن 2020
نوشته‌ها
6
لایک‌ها
1
سن
30
محل سکونت
رشت
بله درسته. وقتی سیم مسی رو تغییر دادن و فیبرنوری کردن . اون موقع میشه vdsl .
 

FarzamRamazi

Registered User
تاریخ عضویت
31 آگوست 2013
نوشته‌ها
265
لایک‌ها
100
بله درسته. وقتی سیم مسی رو تغییر دادن و فیبرنوری کردن . اون موقع میشه vdsl .
خیر عزیز
ADSL و VDSL هر 2 بر بستر سیم مسی هستن

کلا xDSL ها بر بستر سیم فلزی هستن
تانوما بر بستر فیبر نوری هست
 

mohammad0937

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 جولای 2013
نوشته‌ها
31
لایک‌ها
6
دوستان از روی مقالات کشک ترجمه شده سایت های ایرانی نظر ندید
از مسئول و فروشندش بپرسید
کلیه DSL ها روی همین سیم مسی هستند VDSL فقط مودمش فرق داره همین مخابرات قسطی میداد
اما تانوما فرق داره باید از دم مخابرات یا کافو فیبر میکشن میارن در خونه
فکر کنم باید هزینه خود فیبر کشی هم کامل پرداخت کنید
به درد مصارف خونگی( افراد معمولی ) نمیخوره هزینه هاش سنگینه
 

hsoft

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
4 نوامبر 2005
نوشته‌ها
668
لایک‌ها
87
محل سکونت
اردبیل
فقط هزینه اولیش حدود 1 تومن میشه بعد ترافیکش خیلی ارزونه من خودم 5 ماهه خریدم
 

silent_cry

Registered User
تاریخ عضویت
4 آپریل 2008
نوشته‌ها
698
لایک‌ها
38
محل سکونت
Silent_hill
مودم تانوما یا ONT ورودیش سیگنال فیبر نوری هست، بهتون خروجی LAN ، وایفای و یک یا دوتا خروجیه سیپ فون میده ، بنده پیمانکار تانومای استان خراسان هستم سوالی داشتید در خدمتم
 

o0shahin

Registered User
تاریخ عضویت
9 جولای 2011
نوشته‌ها
271
لایک‌ها
117
محل سکونت
تبریز
مودم تانوما یا ONT ورودیش سیگنال فیبر نوری هست، بهتون خروجی LAN ، وایفای و یک یا دوتا خروجیه سیپ فون میده ، بنده پیمانکار تانومای استان خراسان هستم سوالی داشتید در خدمتم
ُسلام و وقت بخیر
یه چند تا تست لطف میکنید برامون بزارید
پینگ گوگل تست سرعت آپلود و دانلود
و اینکه هزینه هاش چطوریه
مودم هایی که الان خودتون میدین مدلش چیا هستن؟؟
 

silent_cry

Registered User
تاریخ عضویت
4 آپریل 2008
نوشته‌ها
698
لایک‌ها
38
محل سکونت
Silent_hill
ُسلام و وقت بخیر
یه چند تا تست لطف میکنید برامون بزارید
پینگ گوگل تست سرعت آپلود و دانلود
و اینکه هزینه هاش چطوریه
مودم هایی که الان خودتون میدین مدلش چیا هستن؟؟

پیج اینستا یه چیزایی گذاشتم
tanoma.mashhad
 
بالا