• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مودم سیمکارتی 4g وایرلس

redappleco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام. متاسفانه من تضادفی مودم رو رست کردم و الان پیام mep locked میده . باید چکار کنم؟

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
کدام شهر هستید؟
فریم ور جدیدش را باید اپدیت کنید

Sent from my SM-G355H using Tapatalk

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
به نظرم قیمت خوبی داری میدی، من آخر آذر می توانم خرید کنم. موجود خواهد بود تا آن زمان؟
لطفاً یک راهنمایی هم در مورد سیم کارت به من بدهید، الان همراه اول، برای این که 4G استفاده کنیم باید سیم کارت عوض کنیم؟ ایرانسل فکر کنم ولی نیاز به تغییر سیم کارت داره، درسته؟ رایتل که فکر کنم اصلاً 4G نداره. لطفاً این 3تااپراتور را هم برای من توضیح دهید.

redappleco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظرم قیمت خوبی داری میدی، من آخر آذر می توانم خرید کنم. موجود خواهد بود تا آن زمان؟
لطفاً یک راهنمایی هم در مورد سیم کارت به من بدهید، الان همراه اول، برای این که 4G استفاده کنیم باید سیم کارت عوض کنیم؟ ایرانسل فکر کنم ولی نیاز به تغییر سیم کارت داره، درسته؟ رایتل که فکر کنم اصلاً 4G نداره. لطفاً این 3تااپراتور را هم برای من توضیح دهید.
ایرانسل برای 4G نیاز به تغییر داره. همراه اول فقط 3G داره فعلا و نیازی به تعویض سیم کارت هم نداره. رایتل هم 3G هستش.
البته 4G ایرانسل عملا فقط اسمشو به دوش میکشه و برای اون ده تومن تعویض سیم کارت راش انداختن چون من الان با همراه اول که 3G هست سریع تر از 4G ایرانسل دانلود میکنم.

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
میشه لطفا راهنمایی کنید. واقعت نمیدونم باید چکارکنم
اخر هفته بعد به من یاداوری کنید.باید مودم را بفرستید تا انلاک شود.الان درگیر تغییر مکان هستیم.

Sent from my SM-G355H using Tapatalk

بالا