حتما باید لن بخوره ؟ فقط نو دارم huawei b310
200 تومن
نو آکبنده ؟ یا دسته دوم ؟
یدونه از همین مدلها بردار همشون با کابل دیتا راحت وصل میشن به pc من که دارم استفاده میکنمسلام
من یک مودم رومیزی میخوام از اینا که سیم کارت میخورن حدود به 150 تومن باشه چیزی دارید ؟
سلام این مودمها اگر باطری در بیاریم بدون باطری هم به پی سی میشه وصل کرد؟ منظورم مدل e5577s-932 هست و این که قدرت انتن دهیش خوب هست؟ چون من بیرون از اتاقم سرعت تا 40 هست ولی داخل اتاق از 15 بالاتر نمیره اگر در این مورد راهنمایی کنید ممنون میشم
بله داداشمداداش بازم از این مودما داری ؟
سلام اینکه تضمین کنم اونجای که میخواید استفاده کنید 100 درصد جواب میده خیر ولی مدل E5372 از لحا انتن دهی از همه قویتره این مودم با مودم tp-link archer mr200 تست شده انتن دهیش ، با اینکه tp link دو تا انتن خارجی داره ولی E5372 قویترهسلام قربان
آقا یه مدل پرفروش مودم برام معرفی کنید که قدرت آنتن دهیش عالی باشه و همچنین قدرت دریافتش + قابلیت ریست فکتوری هم داشته باشه
تو جایی که من میخوام استفاده کنم آنتن دهی ضعیفه
مدل و قیمت و شماره کارت رو برام پخ کنید لطفا
متشکرم از توضیحاتتونسلام اینکه تضمین کنم اونجای که میخواید استفاده کنید 100 درصد جواب میده خیر ولی مدل E5372 از لحا انتن دهی از همه قویتره این مودم با مودم tp-link archer mr200 تست شده انتن دهیش ، با اینکه tp link دو تا انتن خارجی داره ولی E5372 قویتره
پیام خصوصی خدمتتون ارسال شدمتشکرم از توضیحاتتون
پس اگر زحمتی نیست مبلغی که باید واریز کنم رو بفرمایید و البته شماره کارتتون رو
فقط جسارتا بدنه مودم تمیز باشه لطفا / مرسی
سلام
لطفا داخل پست خودتون بنوسید کارتن و لوازم همراه(شارزر و یو اس بی ) داره یا نه
خط و خش در چه حده
انتن هم دارید و اینکه به نظر شما انتن تاثیری داره بنده مرکز شهر کرج هستم با سیمکارت همراه اول نهایت 1200 و با ایرانسل نهایت 700 تا ریت دانلودم هستش مدل مودمم هم با گارانتی رسمی Huawei 4G E8372