• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مودم های جیبی و رومیزی (دست دوم و صفر) Huawei 4G

Done

Registered User
لایک‌ها
168
درود
یه مودم جیبی E5377 خریداری شد و دستم رسید و همه چیز مرتب.
مودم خوبی هست و امکانات خوبی خود مودم داره.

esy2011

Registered User
لایک‌ها
115
سلام
من یک مودم رومیزی میخوام از اینا که سیم کارت میخورن حدود به 150 تومن باشه چیزی دارید ؟
یدونه از همین مدلها بردار همشون با کابل دیتا راحت وصل میشن به pc من که دارم استفاده میکنم

PLANET

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام این مودمها اگر باطری در بیاریم بدون باطری هم به پی سی میشه وصل کرد؟ منظورم مدل e5577s-932 هست و این که قدرت انتن دهیش خوب هست؟ چون من بیرون از اتاقم سرعت تا 40 هست ولی داخل اتاق از 15 بالاتر نمیره اگر در این مورد راهنمایی کنید ممنون میشم

mr-secret

Registered User
لایک‌ها
120
سلام این مودمها اگر باطری در بیاریم بدون باطری هم به پی سی میشه وصل کرد؟ منظورم مدل e5577s-932 هست و این که قدرت انتن دهیش خوب هست؟ چون من بیرون از اتاقم سرعت تا 40 هست ولی داخل اتاق از 15 بالاتر نمیره اگر در این مورد راهنمایی کنید ممنون میشم

سلام
به صورت پیش فرض خیر بدون باتری کار نمیکنه ولی ما میتونیم این امکانو براتون فعال کنیم البته باید توجه کنید با فعال کردن این امکان دیگه قادر نیستید با باتری استفاده کنید و منبع تغذیه فقط از طریق شارژر یا پاور بانک و کابل تامین میشه
انتن دهی این مدل کیفیت قابل قبولی داره ولی اگر اولیت اول شما انتن دهی هست باید مدل e5372 انتخاب کنید اگر اون مدل هم جوابگوی نیاز شما نبود باید انتن خارجی تهیه کنید

satsat

Registered User
لایک‌ها
32
داداش بازم از این مودما داری ؟

vernes

Registered User
لایک‌ها
56
این مودما اسمشون دست دوم هست اما با اک زیاد فرق نداره من وقتی به دستم رسید فک کردم اکبنده درکل راضیم چون استاتر فروشنده ای خوش اخلاق و قابل اعتماد هستن

Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk

sana2000

Registered User
لایک‌ها
28
من از ایشون سه بار خرید داشتم واسه خودم و دوستام. یدونه مدل 5372 و دوتا 5577 و چندتا باتری یدک. ایشون با حوصله همه سوالاتم رو جواب دادن و کمک کردن تو یه خرید خوب بهم،برای قیمت هم تخفیف دادن واسه دوستم. در کل با خیال راحت میتونین خرید کنین و جنس سالم تحریل بگیرین.

ICE FOX

Registered User
لایک‌ها
22
یک مودم 4G هوآوی مدل B310 از ایشون خریداری شد.
دستشون درد نکنه سریع فرستادن
مودم هم در حد آک بود

ata_se7en

Registered User
لایک‌ها
333
سلام قربان
آقا یه مدل پرفروش مودم برام معرفی کنید که قدرت آنتن دهیش عالی باشه و همچنین قدرت دریافتش + قابلیت ریست فکتوری هم داشته باشه
تو جایی که من میخوام استفاده کنم آنتن دهی ضعیفه
مدل و قیمت و شماره کارت رو برام پخ کنید لطفا

mr-secret

Registered User
لایک‌ها
120
سلام قربان
آقا یه مدل پرفروش مودم برام معرفی کنید که قدرت آنتن دهیش عالی باشه و همچنین قدرت دریافتش + قابلیت ریست فکتوری هم داشته باشه
تو جایی که من میخوام استفاده کنم آنتن دهی ضعیفه
مدل و قیمت و شماره کارت رو برام پخ کنید لطفا
سلام اینکه تضمین کنم اونجای که میخواید استفاده کنید 100 درصد جواب میده خیر ولی مدل E5372 از لحا انتن دهی از همه قویتره این مودم با مودم tp-link archer mr200 تست شده انتن دهیش ، با اینکه tp link دو تا انتن خارجی داره ولی E5372 قویتره

ata_se7en

Registered User
لایک‌ها
333
سلام اینکه تضمین کنم اونجای که میخواید استفاده کنید 100 درصد جواب میده خیر ولی مدل E5372 از لحا انتن دهی از همه قویتره این مودم با مودم tp-link archer mr200 تست شده انتن دهیش ، با اینکه tp link دو تا انتن خارجی داره ولی E5372 قویتره
متشکرم از توضیحاتتون
پس اگر زحمتی نیست مبلغی که باید واریز کنم رو بفرمایید و البته شماره کارتتون رو
فقط جسارتا بدنه مودم تمیز باشه لطفا / مرسی

Last edited:

mr-secret

Registered User
لایک‌ها
120
متشکرم از توضیحاتتون
پس اگر زحمتی نیست مبلغی که باید واریز کنم رو بفرمایید و البته شماره کارتتون رو
فقط جسارتا بدنه مودم تمیز باشه لطفا / مرسی
پیام خصوصی خدمتتون ارسال شد

p30island2

Registered User
لایک‌ها
57

ata_se7en

Registered User
لایک‌ها
333
سلام
بنده هم یک عدد مودم 5372 از ایشون خریدم یک کلام آخر مرام هستند از هر لحاظ / تو خرید از ایشون شک نکنید و بهترینهارو از بهترینها بخواین
با تشکر مخصوص از ایشون

ramin.joudi

Registered User
لایک‌ها
63
سلام
لطفا داخل پست خودتون بنوسید کارتن و لوازم همراه(شارزر و یو اس بی ) داره یا نه
خط و خش در چه حده
انتن هم دارید و اینکه به نظر شما انتن تاثیری داره بنده مرکز شهر کرج هستم با سیمکارت همراه اول نهایت 1200 و با ایرانسل نهایت 700 تا ریت دانلودم هستش مدل مودمم هم با گارانتی رسمی Huawei 4G E8372

Last edited:

mr-secret

Registered User
لایک‌ها
120
سلام
لطفا داخل پست خودتون بنوسید کارتن و لوازم همراه(شارزر و یو اس بی ) داره یا نه
خط و خش در چه حده
انتن هم دارید و اینکه به نظر شما انتن تاثیری داره بنده مرکز شهر کرج هستم با سیمکارت همراه اول نهایت 1200 و با ایرانسل نهایت 700 تا ریت دانلودم هستش مدل مودمم هم با گارانتی رسمی Huawei 4G E8372

با سلام
در پست اول درج شده "مودم های دست دوم بدون کارتن بوده و اقلام همراه فقط شارژر میباشد"
خط و خش هر دستگاه رو میتونید در سایت به وضوع مشاهده کنید
اگر مرکز شهر هستید انتنتون قویه ولی سرعت دانلود پایینی دارید مشکل با انتن خارجی حل نمیشه
بهتون پش نهاد میکنم مودم E5577s-932 رو انتخاب کنید چون یه سرو گردن از لحاظ سرعتو قدرت بالاتره
در کل با این مودم هم تغییر زیادی نسب به 8372 مشاهده نمکنید سرعت دانلود بیشتر به شرایط و موقعیت مکانی شما بستگی داره

Last edited:

farzad.j.292

Registered User
لایک‌ها
65
سلام دانگل یو اس بی ۴g هم موجود دارین؟ میخوام با otg به دستگاه اندرویدی وصل کنم

بالا