• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مودم ADSL wireless

وضعیت
موضوع بسته شده است.

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
از دوستان در لايزر تهران سوال كردم و متاسفانه آنها ميگفتند كه تجهيزات لايزر در شهرستانها با تهران متفاوته و براي همين نميتونند راهنمايي كنند. ولي اگر مشكل كانكت شدن شما آن چيزي است كه من فكر ميكنم با تغيير فريم ور اينترفيس اين مودم با يك نوع فريم ور تي پي لينك مشكل بايد حل بشه ،البته اگر شما در اين زمينه فني نيستيد و تجربه نداريد به هيچ عنوان چنين كاري را پيشنهاد نميكنم و فكر ميكنم به همين حالت مودم را بفروشيد بهتره تا اينكه خدايي ناكرده دست به كاري بزنيد كه ديگه كلا مودم از كار بيفته و جد و آباد ما را بگيد.
خیلی تشکر دوست عزیز بابت پیگیری در این مورد ....
نه من اطلاعات کافی رو ندارم در این مورد .... پس به همین صورت بفروشم بهتر باشه فکر کنم ....

2 نفر 65 پیشنهاد دادند بالاتر کسی نیست ؟

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
دوست عزيز مودم NETGEAR DG834G از بدو ورودش به ايران هركز قيمتش از 87500 تومان بالاتر نرفته و الان هم در بازار بين 84000 تا 86500 به فروش ميرسد!!!! و به علت اينكه هيچ شركتي آنرا گارانتي نكرد لذا از اين مارك در ايران زياد استقبال نشد و به همين خاطر هم واردكننده اش ديگر اين مارك را وارد نكرده و به جاي آن به يك مارك معروف در تجهيزات شبكه روي آورد و اينكه قيمت 120 را شما از كجا بدست آورديد الله و العلم. جهت اطلاع اينكه در حال حاضر گرانترين مودمهاي adsl وايرلس موجود در ايران با مارك linksys حوالي 100 هزار به فروش ميرسد و قابل مقايسه با نت گير و ايسوس و دي لينك و و... نيست
ضمنا درصورت امكان بگيد كه مودم با كدام isp مشكل داشته تا شايد بتوانم راه حلي برايتان پيشنهاد كنم تا مجبور نشويد كه به ضرر بفروشيد.
در غير اينصورت من بين 58 تا 63 خريدارم
همچنين يك مشكل نرم افزارييي كه اين مودم در اينترفيسش داره اين است كه وقتي براي امنيت شبكه WEP اين مودم را فعال ميكنيد اكثر اين مودمها پس از اينكه بيش از دو كلاينك بصورت وايرلس بهش وصل ميشوند شروع به هنگ كردن ميكنند و مجبوريد هر دفعه مودم را خاموش روشن كنيد و متاسفانه تا اين لحظه هنوز هيچ پچ و فريم ور جديدي هم براي رفع اين مشكل نيامده است. البته همينكه بعد از 4 سال توليد اين محصول هنوز فريم ور جديد براي رفع مشكل بيرون نداده ميتواند دليل بر مشكلي سخت افزاري در طراخي اين مودم باشد زيرا توليد اين مودم فقط دو ماه و 6 روز بوده و بعداز آن از رده توليد خارج شده و فقط بصورت استوك بفروش رسيده است. The firmware are absolutely NOT interchangeable among different versions
يك مشكل ديگري هم كه اين مودم دارد با سرعتهاي بالاي يك مگ نيز ناسازگاريهاي زيادي پيدا ميكند

یعنی 5 تا دستگاه که بهش کانکت بشن هنگ می کنه ؟

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
یعنی 5 تا دستگاه که بهش کانکت بشن هنگ می کنه ؟
اين اتفاق براي ورژن 5 به پايين اين مودم و فقط درصورتيكه امنيت wep را فعال كرده باشيد و بيش از 2 دستگاه (3 و بيشتر) بصورت وايرلس به مودم وصل شده باشه مي‌افته اما اگر تا 4 دستگاه بصورت كابلي و تا 2 دستگاه هم بصورت وايرلس وصل بشه فكر نميكنم مشكلي پيش بياد

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
تصميمتان چه شد؟

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
برای فروش با یکی از دوستان توافق کردیم .... منتظر وقت هستم برای پست به قیمت : 65
خوبه، اما اگر به هر دليلي انجام نشد و قطعا هم قصد فروش داشتيد من كماكان حدود 60 خريدارم
موفق باشيد

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا