مووبل تايپ روی Netfirms

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
آقا كسي تا حالا روي netfirms مووبل تايپ رو نصب كرده ؟ من همه چي رو درست مي دم پرميشن cgi-bin 755 هست و مال دايركتوري هاي archives و blog هم 777 مي ذارم و مسير ها رو هم به اين ترتيب وارد مي كنم:

/mnt/web_b/d36/s46/a000il66/www/blog
<a href='http://iranmachines.netfirms.com/blog' target='_blank'>http://iranmachines.netfirms.com/blog</a>

/mnt/web_b/d36/s46/a000il66/www/archives
<a href='http://iranmachines.netfirms.com/archives/' target='_blank'>http://iranmachines.netfirms.com/archives/</a>

هر دو تا دايركتوري blog و archives وجود دارن و اون جوري كه خودش گفته بود براي اين دوتا پرميشن رو 777 دادم .. ولي نمي تونم rebuild كنم :( ضمنا اگر به آدرس

<a href='http://iranmachines.netfirms.com/cgi-bin/mt-check.cgi' target='_blank'>http://iranmachines.netfirms.com/cgi-bin/mt-check.cgi</a>

بريم مي شه local site path رو برای netfirms برای اکانت من پیدا کرد و منم از همونجا برداشتم ..
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
ببين... اگه ميشه بنويس دقيقا چه پيغامي ميده؟ منظورم اينه كه ايرادي كه ميگيره از آدرسهاست يا از چيز ديگه؟!
در ضمن تا جايي كه من ميدونم زهير مووبل تايپ رو قبلا روي همين netfirms نصب كرده.
<a href='http://blog.zoheir.net' target='_blank'>http://blog.zoheir.net</a>
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
هيچ پيغامي نمي ده .. زمان مي گذره و هيچ اتفاقي نمي افته .. توي همون حالت به انتظار گذاشتن ميمونه .. عين همون وضعيتي كه در اينجا مطرح شده

<a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=718#top' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=718#top</a>

من اگه زودتر ديده بودم اون رو دنباله همون مطلب ريپلاي مي زدم

ضمنا اون كاري كه من براي به دست آوردن local site path كردم توي اينجا پيشنهاد شده بود و يكي هم گفته بود كه درسته و از اين راه جواب گرفته .. اينو ميگم:

<a href='http://www.movabletype.org/support/index.php?act=ST&f=9&t=17080&hl=netfirms' target='_blank'>http://www.movabletype.org/support/index.p...080&hl=netfirms</a>

پس به نظرم local site path رو درست دادم و ديگه نمي دونم چي بگم .. دود از كلم داره بلند ميشه ..
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
سلام .. اين اشکالی که راجع بهش گفتم، هرچی هست مشکلش مقدم بر مسيرهای تنظيم شده هست، به اين ترتيب که من امروز رفتم توی setting و عمدا مسيرها رو اشتباه وارد کردم تا بلکه در زمان rebuild حداقل خطای مسير بده ولی ديدم که بازم گير می کنه و با اينکه خودم اين بار عمدا مسير رو غلط می دم ولی خطای مسير هم نمی گيرم و توی همون حالت می مونه و حتا اررور هم نمی ده .. حالا نمی دونم توضيح اين نکته کمکی می کنه که شما پرتقال فروش رو پيدا کنيد يا نه ..

ضمنا پيغامش در لحظه ای که گير می کنه اينه:

در حال دوباره سازی آرشيو Individual صفحات 1 - 2
...

کسی آی دی و پس رو می خواد که يه نگاهی از نزديک بندازه ؟

===

ممکنه مثلا قديم نديما ستينگ netfirms فرق می کرده و مثلا اگه من يه اکانت جديد توی نت فرمز بسازم با اکانت جديدم مشکلی نباشه ؟ زهير يه جورايی فکر کنم سر همين مووبل تايپ تصميم گرفته اکانتشو بسازه و تازه اقدام کرده و شايد ستينگ جديد براش apply شده .. من اکانتمو توی netfirms صدسال پيش گرفتم، البته آپلود کردن سيصد و خورده ای فايل توی يه اکانت ديگه خيلی وقت گيره و گرنه به جای پرسيدن اين سوال خودم امتحان می کردم اين راهو :D
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
عجيبه!
من خودم تا يه بار روي netfirms نصب نكنم نميتونم درست جواب بدم... كاش زهير بياد خودش بنويسه...
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
آقا به جز زهير كسي ديگه اي رو مي شناسيد كه با مووبل تايپ روي نت فرمز وبلاگ داشته باشه ؟ از بچه هاي ايراني منظورمه .. من يكي دو تا رو ديدم ولي يادم نمياد الان .. مي خوام مستقيم ازشون كمك بگيرم :rolleyes:
 

azar

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
من روي netfirms نصبش كردم و كار ميكنه . اما netfirms يه خط در ميون error ميده.(سرويس مجاني همين دردسر ها رو داره)
اگر مشكلت هنوز حل نشده خبر بده شايد بتونم كمك كنم.
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
راستش هنوز حل نشده .. اون اشكالي هم كه گفتين توي اكانتايي كه قديم توي Netfirms رجستر شدن نيست .. فقط توي جديدي ها هست و البته منم يه دونه جديدشو مي خوام .. مشكل من همونه كه توي مرحله rebuild گير مي كنه و معلوم نيست چش ميشه :rolleyes: من ديگه تقريبا قيد netfirms رو زدم .. ضمنا مشكل از كار من هم نيست.. من دو تا هاست از همينجا خريدم كه روي يكيش خود بچه ها Mt رو ريختن و روي اون يكي هم خودم ريختم و مشكلي نبود.. فكر كنم يه گيري از نت فرمز باشه .. كسي جاي ديگري رو مي شناسه كه بشه روي Mt ريخت ؟ portland هم گفته كه اگه ببينه كسي با سرويس رايگانشون داره از phpnuke يا phpbb يا اين جور اپليكيشن ها (كه قطعا Mt هم منظورشون هست) استفاده مي كنه اون رو suspend مي كنه .. هاست ديگه اي هست ؟ اه من چقدر زر زدم :D
 

sota

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 آگوست 2003
نوشته‌ها
207
لایک‌ها
0
سن
41
محل سکونت
طهرون
سلام

من بعد از اینکه با بدبختی مووبل تایپ رو توی نت فیرمز نصب کردم و راه انداختم به یک مشکل مسخره برخوردم. اون هم اینه که عکسهای خود مووبل تایپ لود نمیشند. پرمیشن عکسها درسته، حتی عکسها رو از توی cgi-bin درآوردم اما فایده نداشت. مسیری که توی IE هم برای عکسها نشون میده درسته اما باز هم عکسها لود نمیشند. کسی راه حلی به ذهنش نمیرسه؟!!

ممنون
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
اول اينكه آدرس بده بريم ببينم بعدشم بايد مسير StaticWebPath رو توي فايل mt.cfg درست تعريف كنيا!!
 

sota

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 آگوست 2003
نوشته‌ها
207
لایک‌ها
0
سن
41
محل سکونت
طهرون
اولا ممنون از توجهت
ثانيا نه، آدرس توي Staticpath درسته و اون رو روی /www/static قرار دادم


CGIPath <a href='http://sota.netfirms.com/cgi-bin/mt' target='_blank'>http://sota.netfirms.com/cgi-bin/mt</a>

DataSource /mnt/web_a/d24/s10/a000tlxe/cgi-bin/db

StaticWebPath /www/static
از طرفی
<a href='http://sota.netfirms.com/cgi-bin/mt/mt.cgi' target='_blank'>http://sota.netfirms.com/cgi-bin/mt/mt.cgi</a>

رو نگاه کنید و با آدرس لوگوی همون صفحه login مقایسه کنید، به نظر درست میاد!
<a href='http://sota2.blogspot.com' target='_blank'>http://sota2.blogspot.com</a>
 

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
2
من نصب نكردم ولي راهش معمولاً اينه كه StaticWebPath رو به صورت ...//:http تعريف كني
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
آقاي ولي نژاد كاملا درست ميگن البته http:// و مسير absolute الزامي نيست بايد به يكي از دو صورت زير بنويسي:

StaticWebPath /static
StaticWebPath <a href='http://sota.netfirms.com/static' target='_blank'>http://sota.netfirms.com/static</a>

ولي www/static درست نيست!
 

sota

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 آگوست 2003
نوشته‌ها
207
لایک‌ها
0
سن
41
محل سکونت
طهرون
خوب حق با شما بود آقای عابر پیاده!
خیلی ممنون. من چون استاتیک رو توی www folder گذاشته بودم خیال میکردم باید همون آدرس رو توی mt.cfg بفرستم!!! :D

<a href='http://sota2.blogspot.com' target='_blank'>http://sota2.blogspot.com</a>
 
بالا