• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ميگن مخابرات داره MMS ميده ... درسته ؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
همين ديگه ! :D درسته ؟! اگر ميده چطوريه ... به كيا ميده ... ثبت ناميه ؟ پوليه ؟ خلاصه اطلاعات داريد دريغ نكنيد ! ;) چيزه به درد بخوريه !

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
جدي كسي نميدونه ؟ يعني من چرت و پرت شنيده بودم ؟ :blush:

rafifar

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :
جدي كسي نميدونه ؟ يعني من چرت و پرت شنيده بودم ؟ :blush:
mms همون sms با قابليت هاي مولتي مديايي هست؟!!

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اينا كه تو sms موندن !!!!!! چه جوري ميخوان mms بدن ؟؟؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از شايان :
همين ديگه ! :D درسته ؟! اگر ميده چطوريه ... به كيا ميده ... ثبت ناميه ؟ پوليه ؟ خلاصه اطلاعات داريد دريغ نكنيد ! ;) چيزه به درد بخوريه !
119.gif
تو ايران ؟! شوخي ميكني ! هنوز خيلي زوده بابا :D

mori

Registered User
لایک‌ها
14
فکر کنم قرار بود تا آخر 85 بدن
من از چند نفر شنيدم
اما معتبر نیست

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ميگن مخابرات داره MMS ميده
صحيح تر اينه كه بفرمائيد دارن GPRS ميدن ؟؟؟ بله فكر كنم دارن ميدن البته اونچيزي كه من در خبرها خونده بودم اينه كه به تعدادي محدود براي تست كردن :) كلا اين سيستم انتقال ديتا از طريق موبايله كه mms رو هم شامل ميشه و چك كردن ميل و .....و استفاده از اينترنت ولي بحث اينجاست به فرض محال هم كه فراگير بشه هزينه خيلي بالائي داره و نرخ اون بر اساس كيلو بايت محاسبه و از جيب شما كسر خواهد شد روي همين حساب اصلا رو اين سرويس حساب نكنين :rolleyes:
آره واقعا اينا تو sms گير كردن اساسي :D اومدن گفتن پيش شماره هاي 5 كه داده بودند يه گيري داره كه بايد دستگاه ها عوض بشه تا بتونن sms اونا رو بدن :D جنبه فني قضيه رو وارد نيستم ولي در بازار شايعه در تهران اينجور گفته ميشه كه اين سري وسائل چينيه و كلي هم مشكل داره ( اينه آخر مديريت تو مملكت ما )

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
مثلا هر پيغام متوسط چند كيلوبايته؟

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
صحبتهایی از عقد قرارداد مخابرات با دانشگاه شریف بود (پشت سر دانشگاه شرکت امن افزار گستر شریف است) که قرار بود GPRS Gateway توسط شرکت نوشته و عرضه شود. با اینکار امکان ارسال و دریافت MMS هم فراهم میشود ولی کی عملی شود خدا داند.

این شرکت تنها شرکت ایرانی است که سعی دارد سرویس SMS را با نرم افزار خودش در ایران راه اندازی کند.
تاکنون این کار در شیراز انجام شده و طی 4 فاز و در هر فاز 250.000 مشترک SMS به شبکه افزوده خواهند شد.

قابل ذکر است نرم افزار فعلی از شرکت ZTE که یک شرکت چینی است با امکان 1.000.000 کاربر خریداری شده بود که در فاز بعدی به 1.500.000 نفر گسترش یافت.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
25 تير، ثبت‌نام SMS

ثبت‌نام براي دريافت سرويس پيام كوتاه تلفن همراه (SMS) از 25 تيرماه آغاز مي‌شود.
به گزارش ايسنا، متقاضيان سرويس پيام كوتاه(SMS) از 25 تير ماه، مي‌توانند با مراجعه تدريجي به دفاتر خدمات ارتباطي، نسبت به تقاضاي دريافت اين سرويس، اقدام كنند.

گفتني است، شركت ارتباطات سيار براي افزايش ظرفيت سرويس پيام كوتاه تلفن همراه (SMS) در كشور، قراردادي با دانشگاه صنعتي شريف، به منظور ايجاد يك مركز پيام كوتاه، به ظرفيت يك ميليون مشترك، منعقد كرده كه فاز اول آن كه 200 هزار مشترك است، از دو هفته گذشته، در شيراز، راه‌اندازي شده و در حال سرويس‌دهي مي‌باشد كه پس از تكميل اين فاز (فاز اول)، وارد فازهاي بعدي خواهد شد.

همچنين مناقصه ايجاد مركز پيام كوتاه، به ظرفيت 9ميليون مشترك تا پايان سال 84 نيز، به صورت كليد در دست و از طريق پيمانكاران عمومي (CG)، برگزار و شركت صاشيراز، برنده مناقصه، شده است.
بنا بر اين گزارش، طبق قرارداد، ظرف مدت چهار ماه بايد ظرفيت مذكور، تحويل گردد. بر اين اساس، مي‌توان گفت، در نيمه دوم سال شاهد انجام اقدامات اجرايي شركت مذكور، خواهيم بود.

لازم به يادآوري است، هم اكنون 5/1 ميليون استفاده‌كننده از سرويس پيام كوتاه تلفن همراه (SMS) در كشور وجود دارد.

http://baztab.com/news/26467.php

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
گه اشتباه نکنم تالیا mms داره! اره؟

:lol: :lol: :lol: :lol:
آره اونم چه جورشم ;) عزيز جان تاليا sms رو هم با گير عرضه ميكنه من ديروز براي يكي از دوستان 5 بار sms فرستادم يكيش رسيد به دستش :lol: :lol: :lol:

بالا