montaghed_com
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 14
- لایکها
- 0
من واقعا از كمك همتون ممنونم خيلي لطف كرديد.
به نقل از montaghed_com :نيكون توي ايران نمايندگي داره؟ من توي اراك زندگي مي كنم ... لطفا آدرس مراكز فروش معتبر را هم توي تهران به من بديد. (باز هم از لطف همه ممنون)
به نقل از bachemazloom :سلام از ماست ممنون از لطفتون
راستش چون با اسمشو نبر ! عكس گرفتم (اون هم تو نور كم) خوب جواب داد والا تا دستم گرفتم طبق فرمايش شما اولين مشكلش همون سنگينيش بود .
" احسان خان " بى زحمت يه توضيح كاملتر در مورد تنظيم دستى كنون كه نيكون نداره و اينكه چه امكاناتى رو در دسترس آدم ميزاره بدين ممنون مى شم.
حالا بچه ها مخصوصا " احسان خان " ميگن عجب آدم گيريه :blush: ولى راستش رو بخواين هم يه كم تو خريد وسواسيم و هم دلم مي خواد يه چيزٍ بگيرم كه بعد پشيمون نشم بگم كاشكى بيشتر مي چرخيدم.
از همه مهمتر من كه ميدونم دوربين ديجيتال چيزيه كه هميشه در حال پيشرفته و تو اين هم بحثى توش نيست ولى واسه من "تازه كار" و عاشق عكس مى خواد يه مدتى كار كنه ديگه !
به نقل از ehsankhan :سلام دوست عزيز.بله نمايندگي نيكون ايران به اسم نيكو نگرش هست.
اين شماره خود شركت نيكو نگرش تهران8305537-8305541
اينم يكي ديگه :نيكون مركزي تهران-ميدان وليعصر T28 تلفن 6489411
اينم يكي ديگه:مركز تجهيزات عكاسي حرفه اي -تهران-ميدان هفت تير -ابتداي بهار شيراز-پلاك 2/18 تلفن 881046
موفق باشي
به نقل از bachemazloom :خيلى ممنون از توضيح گويا و كاملتون ehsankhan
منظور همون وب كم هستبه نقل از korosh bozorg :دوستان من ميخواهم يه هندي كم بخرم
با بهايي حدود 40 تا 50 هزار تومن
خب با اين پول بهترن كيفيت و بهترين دوربين چيه؟؟؟
به نقل از bachemazloom :سلام
بالاخره ديروز رفتم نيكون 4200 رو با گارانتى نيكونگرش (292.000 T)/ رم 256 كينگستون
(29.500 T)/ و يه كيف ريزه با مزه و توپ چرمى با آرم نيكون (6.000 T) خريدم.
لازمه كه همينجا از دوستانى كه (با مطالب و توضيحات كاملشون در سايت) من رو در خريد
كمك كردن ممنون و سپاسگذارم.
با آرزوى موفقيت براى همه دوستان رو دارم .
من نميخواستم تو اين تاپيك هيچ پستي داشته باشم ولي ...به نقل از montaghed_com :آقا مبارك باشه. از خريدت راضيي؟ من بين كنون A95 و Cooplix 4200 هنوز موندم. كسي مي دونه آيا قيمت بالاتر كنون ارزشش رو داره آدم بخرش يا نه؟ « همكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم!»