• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مي خوام دوربين بخرم ... كمك!

montaghed_com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من واقعا از كمك همتون ممنونم خيلي لطف كرديد.

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من تا همین امروز مطمئن بودم که Canon
(A75 ,ِ85 و...) بهتر از بقیه دوربينهاهست. ولی با خوندن نوشته های ehsankhan چی بگم دو دل شدم
چه جور (اون هم از نوع اسیدیش!)
من این وسط گیر کردم / یه کمک (از نوع فکریش) لطفا !
تا یادم نرفته بگم تو همین رنج قیمت و کلاس (270.000/300.000)
كمك / كمك !!!
confuse.jpg

ehsankhan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز.فقط مختصر بگم كه عكسهاي نيكون 4200 بهتر . شارپ تر و زنده تر از آ85 كنون هست.
بقيش رو هم كه قبلا گفتم.و سر دو راهي هم قرار نگير.برو تو مغازه دو تاييشو بگير دستت.به حرف فروشنده هم گوش نده.بعد ببين اونجا چي احساسي داري به همون عمل كن.و در نهايت اوني كه ته دلت هست و انتخاب كن.در ضمن توي پرانتز(واسه كنون تبليغات خيلي بيشتره!حتي سودو مزايايي كه فروشنده ها از شركت ميگيرن !و در ايران متاسفانه از نيكون هيچي گفته نميشه!)
موفق باشي.

montaghed_com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نيكون توي ايران نمايندگي داره؟ من توي اراك زندگي مي كنم ... لطفا آدرس مراكز فروش معتبر را هم توي تهران به من بديد. (باز هم از لطف همه ممنون)

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام از ماست ممنون از لطفتون
راستش چون با اسمشو نبر ! :p عكس گرفتم (اون هم تو نور كم) خوب جواب داد والا تا دستم گرفتم طبق فرمايش شما اولين مشكلش همون سنگينيش بود :eek: .
" احسان خان " بى زحمت يه توضيح كاملتر در مورد تنظيم دستى كنون كه نيكون نداره و اينكه چه امكاناتى رو در دسترس آدم ميزاره بدين ممنون مى شم.
حالا بچه ها مخصوصا " احسان خان " ميگن عجب آدم گيريه :blush: ولى راستش رو بخواين هم يه كم تو خريد وسواسيم و هم دلم مي خواد يه چيزٍ بگيرم كه بعد پشيمون نشم بگم كاشكى بيشتر مي چرخيدم.
از همه مهمتر من كه ميدونم دوربين ديجيتال چيزيه كه هميشه در حال پيشرفته و تو اين هم بحثى توش نيست ولى واسه من "تازه كار" و عاشق عكس مى خواد يه مدتى كار كنه ديگه ! :p

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من بهتره اسمم رو عوض كنم بذارم "تازه كار گير3پيچ"
ببخشيد :)

ehsankhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از montaghed_com :
نيكون توي ايران نمايندگي داره؟ من توي اراك زندگي مي كنم ... لطفا آدرس مراكز فروش معتبر را هم توي تهران به من بديد. (باز هم از لطف همه ممنون)

سلام دوست عزيز.بله نمايندگي نيكون ايران به اسم نيكو نگرش هست.
اين شماره خود شركت نيكو نگرش تهران8305537-8305541
اينم يكي ديگه :نيكون مركزي تهران-ميدان وليعصر T28 تلفن 6489411
اينم يكي ديگه:مركز تجهيزات عكاسي حرفه اي -تهران-ميدان هفت تير -ابتداي بهار شيراز-پلاك 2/18 تلفن 881046

موفق باشي

ehsankhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از bachemazloom :
سلام از ماست ممنون از لطفتون
راستش چون با اسمشو نبر ! :p عكس گرفتم (اون هم تو نور كم) خوب جواب داد والا تا دستم گرفتم طبق فرمايش شما اولين مشكلش همون سنگينيش بود :eek: .
" احسان خان " بى زحمت يه توضيح كاملتر در مورد تنظيم دستى كنون كه نيكون نداره و اينكه چه امكاناتى رو در دسترس آدم ميزاره بدين ممنون مى شم.
حالا بچه ها مخصوصا " احسان خان " ميگن عجب آدم گيريه :blush: ولى راستش رو بخواين هم يه كم تو خريد وسواسيم و هم دلم مي خواد يه چيزٍ بگيرم كه بعد پشيمون نشم بگم كاشكى بيشتر مي چرخيدم.
از همه مهمتر من كه ميدونم دوربين ديجيتال چيزيه كه هميشه در حال پيشرفته و تو اين هم بحثى توش نيست ولى واسه من "تازه كار" و عاشق عكس مى خواد يه مدتى كار كنه ديگه ! :p

سلام دوست عزيز.
ببين .دستيابي به سرعتهاي متغير و يا ديافراگمهاي مختلف و يا هر دو تا با هم -به عنوان تنظيم دستي نام برده ميشه.بعضي وقتا ميشه كه ميخواهي از يه شي كه با سرعت زياد در حال حركت است عكس بگيري.با مزيت سرعت مقدم بر ديافراگم ميتوني عكسي شفاف و واضح از اون شي بگيري كه سرعت بازو بسته شدن شاتر و كم ميكني.و يا بلعكس براي نشون دادن حركت يه جسم سرعت شاتر رو كم ميكني.و كلا زمان نور دهي به CCD هست
و ديافراگم هم براي نشون دادن عمق ميدان كه هرچه باز تر باشه عمق ديد رو كم و بلعكس .يا براي تنظيم دلخواه نوري كه به CCDميرسه.
و سه حالت و داري 1=سرعت مقدم بر ديافراگم
2=ديافراگم مقدم بر سرعت
3= هر دو دستي و منوآل
موفق باشي

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
خيلى ممنون از توضيح گويا و كاملتون ehsankhan

montaghed_com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ehsankhan :
سلام دوست عزيز.بله نمايندگي نيكون ايران به اسم نيكو نگرش هست.
اين شماره خود شركت نيكو نگرش تهران8305537-8305541
اينم يكي ديگه :نيكون مركزي تهران-ميدان وليعصر T28 تلفن 6489411
اينم يكي ديگه:مركز تجهيزات عكاسي حرفه اي -تهران-ميدان هفت تير -ابتداي بهار شيراز-پلاك 2/18 تلفن 881046

موفق باشي

بسيار بسيار ممنون

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با اجازه بزرگترها فردا یه نفر به دوربین دیجیتال دار های تهران اضافه میشه :p
دلو می زنیم به دریای بیکران دیجیتال! (البته به لطف راهنمایی دوست عزیز احسان خان :blush: ) فردا میرم دوربین رو می خرم. فعلا به قول شوفر هفته نامه

^ آق فری ^ خودمون (( فعلا زت زیاد تا ببینیم بعدا چی میشه! ))

smilie.bighug.gif

archer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه نكته اي رو در مورد نيكون و كنون بگم.... اصولا اين دو كمپاني كاملا رقيب هستن... و در مدلهايي از هم جلو ميافتن... و كسي اون يكي رو زير پاش له نكرده... ولي در حال حاضر دوربين هاي نگاتيو نيكون پيشرفته تر از كنون هست... و در دوربين هاي ديجيتال كنون يه سر و گردن جلو افتاده...
ولي در دوربين هاي كوچيك اين قضيه بيشتر سليقه ايهه... به قول احسان خان اون چيزي رو كه دوست داري انتخاب كن... به نظر من خوشدستي و پسنديدن ظاهر دوربين يكي از مهم ترين مسايل تو خريد دوربينه...

و نكته اي هم در مورد نمايندگي ها و تبليغات...
كنون رو شركت آفومار مياره و يه نمايندگي رسمي و احتمالا انحصاري دوربين رو داره...
ولي نيكون 2 نماينده رسمي داره! شركت تصوير ياد و نيكو نگرش...
قابل توجه كه نيكو نگرش در حقيقت زير مجموعه آفومار هست! (يعني همون شركتي كه نماينده كنون هست!)
پس زياد در مورد اينكه حرفي زده نميشه! معذب نباشيم! چون فعلا تبليغات نيكون بسيار بيشتر از كنون هست ولي در تكنولوژي ديجيتال عقب تر از كنون هس...
(در ضمن شركت تهران تصوير هم برا خودش ! هر ساله كلي جنس نيكون مياره و تبليغات مستقل هم داره...)

montaghed_com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باز هم از همه ممنونم. كسي قيمت نيكون Cooplix 5400 را مي دونه؟

korosh bozorg

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان من ميخواهم يه هندي كم بخرم
با بهايي حدود 40 تا 50 هزار تومن
خب با اين پول بهترن كيفيت و بهترين دوربين چيه؟؟؟

korosh bozorg

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از korosh bozorg :
دوستان من ميخواهم يه هندي كم بخرم
با بهايي حدود 40 تا 50 هزار تومن
خب با اين پول بهترن كيفيت و بهترين دوربين چيه؟؟؟
منظور همون وب كم هست :D

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
بالاخره ديروز رفتم نيكون 4200 رو با گارانتى نيكونگرش (292.000 T)/ رم 256 كينگستون
(29.500 T)/ و يه كيف ريزه با مزه و توپ چرمى با آرم نيكون (6.000 T) خريدم.
لازمه كه همينجا از دوستانى كه (با مطالب و توضيحات كاملشون در سايت) من رو در خريد
كمك كردن ممنون و سپاسگذارم.

با آرزوى موفقيت براى همه دوستان رو دارم .

montaghed_com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از bachemazloom :
سلام
بالاخره ديروز رفتم نيكون 4200 رو با گارانتى نيكونگرش (292.000 T)/ رم 256 كينگستون
(29.500 T)/ و يه كيف ريزه با مزه و توپ چرمى با آرم نيكون (6.000 T) خريدم.
لازمه كه همينجا از دوستانى كه (با مطالب و توضيحات كاملشون در سايت) من رو در خريد
كمك كردن ممنون و سپاسگذارم.

با آرزوى موفقيت براى همه دوستان رو دارم .

آقا مبارك باشه. از خريدت راضيي؟ من بين كنون A95 و Cooplix 4200 هنوز موندم. كسي مي دونه آيا قيمت بالاتر كنون ارزشش رو داره آدم بخرش يا نه؟ « همكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم!»

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
به نقل از montaghed_com :
آقا مبارك باشه. از خريدت راضيي؟ من بين كنون A95 و Cooplix 4200 هنوز موندم. كسي مي دونه آيا قيمت بالاتر كنون ارزشش رو داره آدم بخرش يا نه؟ « همكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم!»
من نميخواستم تو اين تاپيك هيچ پستي داشته باشم ولي ...
شما A95 رو بخر ...

بالا