- نوشتهها
- 16,055
- لایکها
- 3,146
اصلی یا طرح یل های کوپیسلام باتری اس 3 هم دارید ؟؟اگه دارید قیمت و مشخصاتش رو برام بفرستید ؟
اصلی یا طرح یل های کوپیسلام باتری اس 3 هم دارید ؟؟اگه دارید قیمت و مشخصاتش رو برام بفرستید ؟
اورجینال باشه . کلا قیمت تمام باترای اس 3 (کپی و غیر کپی ) و یه توضیح راجعب به کیفیتشون برام بفرستید .اصلی یا طرح یل های کوپی
اصلی ها 85 و های کپی ها تقریبا مثل اصلی هاست و 7085اورجینال باشه . کلا قیمت تمام باترای اس 3 (کپی و غیر کپی ) و یه توضیح راجعب به کیفیتشون برام بفرستید .
نه داداشسلام
دوست عزیز برای سونی sp گارد رنگی دارین؟؟
مثلا رنگ های قرمز و زرد و ...
کلا برا محصولات سونی گارد و محافظ فانتزی هست؟؟
نه داداشسلام دادا
گارد ژله ای و محافظ صفحه برای lg l70 داری؟
باور کن آماده ندارمنمیشه ازش عکس بذارید ؟ شرمنده
زله ای دارمسلام براي هواوي g610 قاب يا گارد دارين؟
اگه قاب ژله ای حتما زرد رنگ هستش و حتما مخصوص لومیا 520 هستش یه دونه میخوام از اون 15 تومنی ها ، عکس هم خواستم ولی حالا که نمیتونید عکس بدید اشکالی نداره، فقط تو رو خدا دقت کنید حتما زرد باشه و واسه لومیا 520 باشه ، چون هم سفیدشو دارم هم مشکیشو. شماره کارت بدید براتون واریز کنم.باور کن آماده ندارم
نه داداش ژله ای شفاف هست داداشاگه قاب ژله ای حتما زرد رنگ هستش و حتما مخصوص لومیا 520 هستش یه دونه میخوام از اون 15 تومنی ها ، عکس هم خواستم ولی حالا که نمیتونید عکس بدید اشکالی نداره، فقط تو رو خدا دقت کنید حتما زرد باشه و واسه لومیا 520 باشه ، چون هم سفیدشو دارم هم مشکیشو. شماره کارت بدید براتون واریز کنم.
نه داداش فکر نکنم کسی داشته باشه ندیدمسلام عزیز گارد یا قاب برای این گوشی هم دارین
htc rezound
نه داداشسلا م
برای motorola razr i لوازم دارین؟