• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مژده مژده مژده کسب درآمد کلیکی جدید سپاهان از دست ندید

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دارم خدمت همه عزیزان امیدوارم خوب باشید
تواین پست میخوام سپاهان رو واستون معرفی کنم یک سایت کسب درآمد از طریق کلیک روی آگهی های
تبلیغاتی که در تاریخ 92/12/12ساخته شده و نسبت به باکس های دیگر از شرایط بهتری بر خورداره کسب
درآمد کلیکیش هم خیلی زیاده از نظر من این باکس تازه ساخته شده و بهتره هر چه سریعتر عضو بشید
خودم هم از این سایت برداشتی داشتم(توجه داشته باشید افرادی که زیر مجموعه من میشن حتما بخش پیام خود را فعال کنند تا بیشتر راهنمایشون کنم)
توجه داشته باشید کاربرانی که زیر مجموعه من باشن در ابتدا روزی 1500تومان میتونن کسب درآمد داشته باشن و هر یکو نیم ماه تضمین میکنم بدون ارتقا درآمدشون دو برابر بشه تا زمانی که درآمدشون به روزی 7500تومان و شاید بیشتر برسه)
(البته کاربرانی که فعالیت کلیکی داشته باشن داشته باشن)
لطفا فقط اشخاصی که قصد دارن فعالیت کنن عضو بشن,
بازم میگم حتما بخش پیام خود را فعال کنید تا بتونم به وقتش بهتون پیام بدم
لینک ورود

Last edited:

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
پرداختیش هم به اینصورته که وقتی پولتون به 5000تومان رسید میتونید درخواست بدید و برداشت کنید

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
چی میگی باورم نمیشه
یعنی شرایطش از تئوباکس و پیکوباکس هم بهتره ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
ولی فکر کنم زود اسکم بشه چون بهره 30 درصد مایهانه میده مثلاً برا یه میلیون ماهی 300 هزار تومن سود میده که نشون میده سریع اسکم میشه

saeed2649

Registered User
لایک‌ها
50
بـــــــــــاز بـــاکس ایــــرانی خـــدایا مردم مارو به راه راست هدایت کن :|

SasyMankan6-9

Registered User
لایک‌ها
155
شماها کی میخواید بفهمید که از تجربه بزرگان PT الگوبرداری کنید؟

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
واقعا کاش کمی عقل سلیم بود در برخی از این کاربران
اگر مردمان اولیه که هنوز عقل کامل هم نداشتن از یه سوراخ این قدر گزیده می شدن دیگه سراغش نمی رفتن ولی باز هم هر روز میان یه باکس جدید با شرایط به قول خودشون عالی رو معرفی می کنن . جون هر کی دوست دارید بی خیال شید دیگه بابا .

nelital

Registered User
لایک‌ها
204
بزار یه سال تو این سایت ها از فعالیتت بگذره بعد که تجربه کسب کردی کدوم خوبه کدوم کلاهبردار بعد دیگرانو دعوت کن
من الانم جرات نمیکنم باکسهای ایرانی رو تبلیغ کنم.

saeed2649

Registered User
لایک‌ها
50
بزار یه سال تو این سایت ها از فعالیتت بگذره بعد که تجربه کسب کردی کدوم خوبه کدوم کلاهبردار بعد دیگرانو دعوت کن
من الانم جرات نمیکنم باکسهای ایرانی رو تبلیغ کنم.
کاشکی یک سال این آقا با تبلیفاتی که اینجا میذاره معلومه چند روزم نیست یکی بهش گفته بیا اینجاها عضو شو...دقیقا یاد روزای اول خودم افتادم که تو باکسای ایرانی فعالیت میکردم هی دل غافل ای کاش اون همه وقتمو پای سایتای آشغال ایرانی نمیذاشتم

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
این باکس جدیده و. پرداختی هم داره خودم ازش 5000تومان برداشتی داشتم به نظر سایت خیلی عالیی میاد

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
سایت های ایرانی که در بالاترین سطح عضویت بیش از 50.000 تومن در ماه به کاربر سود بدن 100% اسکم میشن حالا یه سایت ممکنه 6 ماهه ببنده یه سایت هم بعد 3 سال ! ( جالبه اونی که بعد 3 سال تعطیل کرد و پول کلی از کاربرها رو خورده دوباره برگشته !!!! میگه همه چی 0 ! گذشته ها گذشته ! بیاین از اول شروع کنیم !!! :D:D ) مارو جیگر فرض کرده ! .
حالا باز خیلی ها میگن ما تو فلان سایت 2 میلیون برداشتی داشتیم ... درسته ! ولی در عوض سرمایه 40 کاربر دیگه خورده شده .
با کمال احترام به تمام سایت های ایرانی که در این حرفه فعال هستند ...ولی ما نه علمش رو داریم نه سرمایه این کار رو و نه امکانات و شرایط مناسب برای این حرفه و متاسفانه اینقدر مغرور هستیم که حاضر نیستیم کوچکترین الگو برداری از سایت های بزرگ دنیا بکنیم تا حداقل آبروی این حرفه رو در ایران حفظ کنیم .

متاسفانه فقط روووو داریم ! و انگیزه کافی برای خوردن پول مردم !! :angrybirds10:

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
فرض میکنیم حرف دوستمون درسته و یک سایت ایرانی میتونه 3سال کار کنه و پرداختی داشته باشه خوب این سایت که تازه تو تاریخ92/12/12ساخته شده
پس ما هنوز خیلی وقت داریم تا درآمد داشته باشیم
در ضمن اصلا سرمایه گزاری نمیکنیم تا پولمونو از ندیم فقط از طریق کلیک درآمد کسب میکنیم و سریع هم برداشت میکنیم تا مشکلی پیش نیاد

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
چه مژده ای بابا نزنید از این تاپیک ها مگه ندیدید تئوباکس و میلاد داودی حروم خور چه بلایی سر کاربرا آوردن

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
فرض میکنیم حرف دوستمون درسته و یک سایت ایرانی میتونه 3سال کار کنه و پرداختی داشته باشه خوب این سایت که تازه تو تاریخ92/12/12ساخته شده
پس ما هنوز خیلی وقت داریم تا درآمد داشته باشیم
در ضمن اصلا سرمایه گزاری نمیکنیم تا پولمونو از ندیم فقط از طریق کلیک درآمد کسب میکنیم و سریع هم برداشت میکنیم تا مشکلی پیش نیاد

وقت شما بزرگترین سرمایه شماست دوست عزیز ... حتما نباید سرمایه گذاری مادی باشه .
از روی تجربه میگم . اکثر سایت ها بخاطر عدم ثبات در برنامه ریزی و نداشتن سرمایه کافی قوانین رو تغییر میدن و دائم سنگ جلوی کاربر میذارن که نتونه پولی از سایت دریافت کنه تازه اگر پولی هم واریز نکرده باشی که دیگه هیچ ...
شما با کمی جستجو در این سایت و موضوع های دیگه که ثبت شده میتونید با کمی اشنایی و فعالیت بجای اینکه 1 ماه وقت بذاری برای 5000 تومن برداشتی . حداقل روزی 5000 تومن درامد داشته باشی .
واگرنه وقت گذاشتن برای سایت های ptc ایرانی چه از نظر تبلیغات و چه از نظر کسب درامد 1% هم ارزش برای شما نخواهد داشت .

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
وقت شما بزرگترین سرمایه شماست دوست عزیز ... حتما نباید سرمایه گذاری مادی باشه .
از روی تجربه میگم . اکثر سایت ها بخاطر عدم ثبات در برنامه ریزی و نداشتن سرمایه کافی قوانین رو تغییر میدن و دائم سنگ جلوی کاربر میذارن که نتونه پولی از سایت دریافت کنه تازه اگر پولی هم واریز نکرده باشی که دیگه هیچ ...
شما با کمی جستجو در این سایت و موضوع های دیگه که ثبت شده میتونید با کمی اشنایی و فعالیت بجای اینکه 1 ماه وقت بذاری برای 5000 تومن برداشتی . حداقل روزی 5000 تومن درامد داشته باشی .
واگرنه وقت گذاشتن برای سایت های ptc ایرانی چه از نظر تبلیغات و چه از نظر کسب درامد 1% هم ارزش برای شما نخواهد داشت .
عزیز من این سایت داره به کاربران معمولی خود روزی 1500تومان کلیک اختصاص میده نه ماهی 5000تومان مطمئن باشید در مدت چند وقت میتونید درآمدتونو از روزی1500تومان چند برابر کنید

بالا