• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مژده مژده مژده کسب درآمد کلیکی جدید سپاهان از دست ندید

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز همه آدم ها مثل هم نیستن اگه یک نفر بد باشه دلیل نمیشه همه بد باشن

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
بعضی از دوستان واقعا زود قضاوت میگنن به این دوستان توصیه میکنم که اگه عضو شدن با یک یوزر دیگه عضو بشن چون
اگه بفهمم که دارن تو سایت از باکس ها بد میگن ولی خودشون عضو هستن دستشونو رو میکنم

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
بعضی از دوستان واقعا زود قضاوت میگنن به این دوستان توصیه میکنم که اگه عضو شدن با یک یوزر دیگه عضو بشن چون
اگه بفهمم که دارن تو سایت از باکس ها بد میگن ولی خودشون عضو هستن دستشونو رو میکنم

حقم دارن زود قضاوت کنن . والا من خودم تا الان یادم نمیاد که سایتی با زبان فارسی (کلیکی) افتتاح شده باشه و اسکم نشده باشه. دیگه گنده ترین هاش باکس 24 و توباکس بوود که سر دوسال فاتحه ش خونده شد . دلیلشم اینه که هیچ برنامه ای ندارن این سایت ها . حالا نمی دونم شما ادمین سایتی یا کاربرش (اگه ادمینشی که هیچی ، اما اگه کاربرشی لااقل اجازه بده چند ماه از فعالیتش بگذره بعد بیا واسه ما مژده بده) ، اصلا کاری به این موضوع ندارم ... اما با تجربه ای که این مدت توو باکس های فارسی پیدا کردم به این نتیجه رسیدم که دیر یا زود همشون اسکم می شن و این وسط فقط یه عده که با سادگی ِ تمام سرمایه گذاری کردن ضرر می کنن . دیگه گنده تر از آنباکس.کام نیست این سایت که!!!(ایرانی هم نبود) اینهمه ازش خووب گفتن . اما چی ؟ بازم اسکم شد. به کل سرمایه گذاری توو سایت های کلیکی (به غیر از چند سایت که همه میشناسیم) رو توصیه نمی کنم. نظر شخصیم رو گفتم .

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز من هیج ضمانتی نکردم که این سایت اسکم نمیشه شاید بشه ولی چون این سایت تازه راه اندازی شده میشه ازش برداشتی داشت

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
بازم تکرار میکنم عزیزهایی که عضو شدن بخش پیام خود را فعال کنن

amir kashani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
منم کار کردم تو سایتش برداشتی هم داشتم سایتش خوبیه

بالا