• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مگاپیکسل بالا یا زوم بالا_مسئله این است

mba2431

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت اساتید محترم
می خواستم بپرسم که زوم بالا (مثلاً 40x) بهتره یا مگاپیکسل بالا.البت در هندی کم. می دونم که هر دوش خوبه ولی کدومش به طور نسبی بهتره؟
با تشکر

_nima

Guest
لایک‌ها
0
تو هندی کم که فکر نکنم برای مدلهای خونگیش 40 اومده باشه.
اگه میخای هندی کم بگیری خیلی روی زومش زوم نکن!! من یه پاناسونیک 30 2 سال پیش کرفتم که تمام دوربینای اونموقع بترکونشون 24 بودن. ولی خب وقتی که زوم زیاد کنی لرزش رو تا حدی نشون میده و ضد لرزشش هم نمیتونه تو اون وضع کاری کنه. جدیدا سونی و گاناسونیک هر کدوم یه مدلهایی دادن که 32 هستش. به نظر من کیفیت خیلی بهتره. اگه سونی بگیری یه کم از پانا بهتره.

اگه با سه گایه استفاده کنی پاناسونیک (حالا هر دوربینی با زوم بالا) بهتره.
به نظر من فقط سونی و پاناسونیک خوب هستش. سراغ سامسونگ مامسونگ نری بهتره. کانن هم فک کنم خوب باشه. من تا حالا ندیدمش.

اگه غلط تایپی داشتم ببخشینا. تو تختم خوابیدم، چراغ هم خاموشه با نور لپ تاپم دارم به زور میبینم. چشمام هم داره میشوزه...وااااااااااای شب بخیر تا فردا

_nima

Guest
لایک‌ها
0

اونایی که هارد و DVD میخورن رو بیخیالش شو. زیاد جالب نیستن. هاردی ها رو که باید خیلی مراقب باشی از یه حدی بیشتر لرزش نداشته باشن (حتی تو حالت پارک هد) تو فیلم برداری تو جای پر تحرک مثل ماشین پدرش در میاد.
در مورد DVD ها هم اصلا جالب نیستن. باید DVD تمیز باشه و خط مط نداشته باشه. تو لرزش بد کار میکنن. اونطوری که اغلب مردم فکر میکنن نیست که DVD معمولی (از این بزرگ ها) بهش بخورن که 4.7 گیگ هست. از این miniDVD ها می خوره که حدود 1.9 گیگ هست و خیلی کمتر از چیزی که فکر بکنی ظبط میکنه.
بهترین چیز برای ضبط در حال حاضر برای دوربین از این فیلم های mini DV یا DVC هست که یه نوار 1.5 برای LP حدود 2500 هستش و میتونی چندین بار روش ضبط بدون افت کیفیت داشته باشی.
این مدل ها رو نگاه کن به نظر من که خوبن.

سایت رسمی سونی برای ایران

مشخصات و تصویر تمام مدلهای هندی کم های DV سونی

بالا