• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مگنتو يا ووكامرس؟ كدام فروشگاه بهتر است

hamedmohamadi

Registered User
لایک‌ها
50
با سلام من يه فروشگاه انلاين دارم و ميخوام سيستمشو عوض كنم با جستجوهايي كه كردم اين دو تا از همه بيشتر مورد توجه هستند
حالا به نظر دوستان از اين دوتا كدوم بهتره و چرا بهتره ويژگي ها و برتري هاشو بگين
با تشكر از دوستان

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
اپن کارت خیلی بهتر از اینهاست کلا برای ما ایرانی ها!

ولی کلا ووکامروس سنگینه رو مخ بازدید کننده میره! از اونجایی که خریدار میخواد پول بده و حوصله صبر کردن و لود شدن تصاویر و اطلاعات سایت رو نداره زیاد منتظر نمیمونه و میره!

پس اپن کارت بخاطر استفاده از صفحات و کدنویسی سبک خیلی سرعتش بالاس و قالب های مترو و سبکی داره! ولی ووکامروس چون کلا وردپرس هستش خیلی سنگینه!

مجنتو هم بدک نیست!

hamedmohamadi

Registered User
لایک‌ها
50
شما از اپن كارت استفاده كردي؟ مزاياش چي هست راستي كسي ميدونه سيستم دي جي كالا چي

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
شما از اپن كارت استفاده كردي؟ مزاياش چي هست راستي كسي ميدونه سيستم دي جي كالا چي

اپن کارت آره یه مدت داشتم خیلی راضی بودم! بهتر از ووکامروس بود کفر آدمو بالا میاره از بس کند هستش!!!

دیجی کالا اسکریپت اختصاصی داره که یکی از بچه های انجمن قالب ووکامروس دیجی کالا رو میفروخت یکی دیگه هم اسکریپت اختصاصی دیجی کالا رو میفروخت 2 میلیون تومان

hamedmohamadi

Registered User
لایک‌ها
50
ولي خيلي ها وو كامرس رو تعريف ميكننو از قابليتهاش ميگن چون وردپرسم هست كلي پلاگين ميشه روش نصب كرد و كاملا سفارشيش كرد

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
هر دو تا خوب هستند
هر کدوم رو که بهش مسلط تر هستید استفاده کنید

بالا