• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میتونید با 25 دلار تو یه روز 3.5 دلار سود کنید!

mahyjooon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
چرا سرمایه گذاری توی هایپ ریسک هستش ؟
چون هر لحظه ممکنه ببنده دوست عزیز:confused: اما اگر واردش بشین تا حدودی میتونید بفهمید چه سایتی تا چند سال کار خواهد کرد:cool:
مثلا پارسال یه سایتی بود بنام MacroTrade که من توش 100 دلار گذاشتم و بعد از نه ماه که توش بودم 300 تا برداشتم:rolleyes: اون سود کم میداد ولی اینقدر روی کار بود (حدود 3 سال) که وقتی بست و رفت هیچ نفرینی پشتش نبود چون کلی سود به همه داده بود. .ولی باز هم به قدیمی ها هم نمیشه 100% اطمینان کردo_O
دلیل اطمینانم به این سایت اینه که اسکریپ سایت ماله خودشه (براش خرج کرده):) Domain اش رو یک ساله خریده و فوریه بود که یک سال دیگه تمدید کرد. من پرسیدم ازشون که چرا سه ماهه اسمشون رو شنیدم، گفتن 9 ماهه اول خصوصی بودن بعد عمومی شدن. از همه مهمتر سود بالا میده ولی نه سود بی معنی مثل روزانه 5%:p!! هایپی که بالای 2.5 سود بده یعنی موندگار نیست.
بنده خودم قدمت زیادی هم با سود و هم با ضرر های هایپ داشتم و متاسفانه یا خوشبختانه هرگز از زندگیم بیرونش نکردم:rolleyes:

توضیح دیگه ای بود در خدمتم. ;)

mahyjooon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
دوستان یه نکته رو حتما رعایت کنید. گرچه اگه یادتون رفت میتونید با چت بهشون پیغام بدید.

قبل از ریختن پول، توی پروفایل، شماره حسابتون رو وارد کنید مگرنه پولتون رو نخواهید دید! بازم میگم اگه مشکلی پیش اومد به پشتیبانیشون پیغام بدید. (ایمیل رو بعد یک روز جواب میدن ولی چت حتی اگه آف باشن، زود جواب میدن.)

nimazebel

Registered User
لایک‌ها
23
دوستان اینو از روی تجربه میگم
من تو سایت LEANCY.COM یک ماهه پیش 500 دلار سرمایه گذاری کردم.ولی متاسفانه سایت بعد از یکماه کار ما اسکم شد.و 1500 دلار از دست دادم.
حواستون جم باشه
به چند نکته توجه کنید.
عمر سایت
میزان پرداختی
پرداخت آنی
مانیتورینگ
سایت لنسی خیلی خوب بود هر موقع مبلغ سود به 1 دلار میرسید برداشت میزدم
بنده 1500 دلار داشتم روزی 5 درصد سود میداد
یعنی اگر 1000 دلار میذاشتید ظرف یکماه 1500 دلار میگرفتید.من روزی 75 دلار آنی برداشت میزدم
ولی حیف که رفت
عمر این سایت حدود 90 روز یعنی 3 ماه بود

nimazebel

Registered User
لایک‌ها
23
عمر این سایت که جناب استارتر معرفی کردن خوبه چیزی حدود 116 روز
فقط به چیزی که گفتن توجه داشته باشین که هایپ ریسکه ....باید جربزه داشته باشین

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
من تو سایت LEANCY.COM یک ماهه پیش 500 دلار سرمایه گذاری کردم.ولی متاسفانه سایت بعد از یکماه کار ما اسکم شد.و 1500 دلار از دست دادم.
1500 ؟
تکبیر

nimazebel

Registered User
لایک‌ها
23
چیه باورت نشده

Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk

nimazebel

Registered User
لایک‌ها
23
زیاد هم مهم نیست چون دیگه پریده

Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk

mahyjooon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
حواستون جم باشه
به چند نکته توجه کنید.
عمر سایت
میزان پرداختی
پرداخت آنی
مانیتورینگ
سایت لنسی خیلی خوب بود هر موقع مبلغ سود به 1 دلار میرسید برداشت میزدم
بنده 1500 دلار داشتم روزی 5 درصد سود میداد
یعنی اگر 1000 دلار میذاشتید ظرف یکماه 1500 دلار میگرفتید.من روزی 75 دلار آنی برداشت میزدم
ولی حیف که رفت
عمر این سایت حدود 90 روز یعنی 3 ماه بود

بعله دوست عزیز، سایت هایی با سود 5 درصد که میان، دقیقا همون سه ماه کار میکنن، معمولا میگن 23% که وقتی میری توش میبینی از 5 تا %23 برای یک روز داره که 23 برای رقم های بالاست. و باید حرفه ای باشی تا ازشون پول درمیاری:general609: حالا خدا رحمتش کنه (اون مبلغی که از دست دارین رو) :confused:

من خودم تو این سایتا 10 میذارم 10.5 فرداش برمیدارم یا 20 یا 30. بیشتر نمیذارم:general405: اگه بخوام بالای 100 بذارم، توی سایت هایی میذارم که پول و سود رو همزمان برمیگردونه :general206: مثلا 8 درصد 15 روز که بعد از 15 روز 120 تا برمیدارم که سود واقعیش میشه روزی 1.3% اما همزمان پولم رو برمیگردونه خیالم راحته :rolleyes:

بازم ممنون که تجربتون رو در اختیار گذاشتین ;)

mahyjooon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
دوستان بالاخره plan ساعتی رو گذاشتن!:D
12.56% برای 8 ساعت! میشه 100.48% که سود خالص در واقع 0.48% چون همزمان داره پولتون رو بر میگردونه.:general307:
درآمدوتون روزانه با سه بار سرمایه گذاری توی این plan ساعتی::general601:
با 25 دلار: 0.36$:general206:
با 50 دلار: 0.72$:rolleyes:
با 100 دلار: 1.44$:general711:

این plan تا عید پاک هست (20 آپریل یا یک هفته ی دیگه):angrybirds5:

بالا