• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میخام مغازه اجاره کنم لطفا راهنمایی کنید

I_Love_NY

Registered User
لایک‌ها
464
سلام دوستان من میخام برای شغلم یک مغازه اجاره کنم(باطری سازی) تهران هستم بودجم هم زیاد نیست اگه نتونم سر ماه اجاره پرداخت کنم با توجه به اینکه اوضاع کاسبی الان خوب نیست و میخام از صفر شروع کنم و به مشکل بخورم قوانین به چه صورته ؟ میتونم تخلیه کنم یا باید تا یک سال که قرار داد بستم صبر کنم

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
توافق دو طرفه

میتونی تو قرارداد بنویسی
مثل اگه خواستی بری یک ماه اجاره بعنوان ضرر زیان بدی

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
سلام دوستان من میخام برای شغلم یک مغازه اجاره کنم(باطری سازی) تهران هستم بودجم هم زیاد نیست اگه نتونم سر ماه اجاره پرداخت کنم با توجه به اینکه اوضاع کاسبی الان خوب نیست و میخام از صفر شروع کنم و به مشکل بخورم قوانین به چه صورته ؟ میتونم تخلیه کنم یا باید تا یک سال که قرار داد بستم صبر کنم

بستگی به موجر دارد. قاعدتا می تواند پول پیش را سر سال به شما بدهد حتی اگر زودتر از موعد مقرر خواستار تخلیه مغازه باشید.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430

اگر برنامه ریزی بلند مدت ندارید مغازه نگیرید چرا که یه تجربه تلخ براتون باقی میمونه و ممکنه در آینده تاثیر منفی براتون داشته باشه
مغازه چند ماه اولش خاک خوری هست و طبیعی هست باید از جیب اجاره بدید
پیشنهاد میکنم با دو تا کاسب مشورت کنید این دو خطی رو که اینجا نوشتید بهشون بگید منصرفتون میکنن از اینکار
سرمایه فعلیتون رو توی مسیری بزارید که حداقل بدونید ضرر نمیکنید

I_Love_NY

Registered User
لایک‌ها
464
اگر برنامه ریزی بلند مدت ندارید مغازه نگیرید چرا که یه تجربه تلخ براتون باقی میمونه و ممکنه در آینده تاثیر منفی براتون داشته باشه
مغازه چند ماه اولش خاک خوری هست و طبیعی هست باید از جیب اجاره بدید
پیشنهاد میکنم با دو تا کاسب مشورت کنید این دو خطی رو که اینجا نوشتید بهشون بگید منصرفتون میکنن از اینکار
سرمایه فعلیتون رو توی مسیری بزارید که حداقل بدونید ضرر نمیکنید
من میخام شغلم رو ادامه بدم و چند سال شاگردی کردم و الان میخام بچسبم به این کار

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
هر چی خواستی نخواستی باید روی اجاره نامه بیاری
باهاش طی کن قبول کرد همش قید کن در اجاره نامه

اجاره نامه بنگاهی که روش هم یه کد میزنند فکر کنم کد رهگیری است
اجاره نامه دستی به درد خور نیست حتی اجاره نامه بنگاهی بدون اون کد هم به درد خور نیست

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
خب وایسا بیشتر کار کن سرمایت بیشتر شه

بالا