• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میخوام استاد زبان بشم ! از کجا شروع کنم ؟

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام
من به تازگی امتحان IELTS آکادمیک رو با 7 پاس کردم ، به سرم زده که توی یه موسسه برم و زبان تدریس کنم برای چند ماهی ، میگن در آمدش خوبه به علاوه که کار fun ای اه و آدم هم چیز های جدید یاد میگیره و بهتر میشه . میخواستم ببینم کسی تا به حال این راه رو رفته ؟

Just Mohamad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
شما مدرک Ielts تون رو ببرید آموزشگاه نشون بدید، بدون هیچ تستی شما رو در یکی از کلاسهاشون قرار می دن. البته نمی دونم اینکه در کدوم level برای تدریس میزارنتون ( احتمالا اگر سطح بالانر بخواهید باید تست بدید)

پ.ن: یه سوال بی ربط، من شنیدم حتی کسایی که برای IELTS خوندن وقتی می رن سر جلسه کپ می کنن، شنیدم حتما باید دوره تست زنی IELTS ببینی، چون سبک سوالاش فرق داره ... راسته؟

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
والا قضیه اینه که ما گوشمون به لحجه آمریکایی عادت داره و لحجه بریتیش و مخصوصا استرالیایی رو اصولا نمیفهمیم ! تعجب هم نداره حتی من یک آشنای آمریکایی دارم رفته بود انگلیس میگفت من نصف حرف های عاد اینا رو نمیفهمم وای به ما ! در نتیجه باید اول گوشمون رو با لحجه داغون اینا منطبق کنیم :) از اون طرف نه تنها آیلتس بلکه هر آزمونی رو اگر بدونی قراره توش چی و چطور ازت سوال کنن خیلی موفق تر خواهی بود در نتیجه لازمه که یه تمرین حسابی داشته باشی . البته خدا رو شکر کتابهای زیادی هست که با خوندنشون (مخصوصا لسنینگ و ریدینگ ) میتونید خودتون رو تقویت کنید :)

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
والا یکی از دوستای نزدیکم داره تدریس می کنه اما خبری از درآمد خیلی خوب نیست ، همه جور سطحی هم درس میده توی 2 تا آموزشگاه !

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
این سوالت باب بکار سیموره.
در ضمن نظر من عکس شماست و لحجه آمریکایی را داغون میبینم.
خداییش وقتی آدم بی بی سی گوش میکنه کبف میکنه.

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
هفت گرفتن سخته؟ دوره کلاس زبان رفتید؟چقدر؟
راحت نیست به هرحال یادگرفتن هرچیزی در حد خیلی خوب سخته ولی معمولا 6 میخوان که اون خیلی آسون تره ! راستش الان یه خورده خوب شده اون موقعی که ما اسم نوشتیم شیش ماه باید صبر میکردی تا امتحان بدی اونم با بدبختی مگه میشداسم نوشت ! خلاصه ما از ترسمون زیادی خوندیم :D

والا یکی از دوستای نزدیکم داره تدریس می کنه اما خبری از درآمد خیلی خوب نیست ، همه جور سطحی هم درس میده توی 2 تا آموزشگاه !
نه منم توقع ندارم یهو زانتیا بخرم :Dبیشتر واسه fun بودن قضیه و اینکه آدم توی محیط باشه میگم :blush:

از سیمور هم میپرسم مرسی:happy:
والا BBC که اخبار میگه یه جوری میگه همه بفهمن ! اگر معمولا گیر لحجه های داعونشون بیفتی میپیکی :blush: البته من شخصا خوب اینقدر فیلم و سریال آمرکایی نیگاه کردم و میکنم خیلی باهاش راحت ترم ! الیته الان دیگه با بریتیش هم مشکلی ندارم ، گوشه دیگه باید عادت کنه :rolleyes:

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
من فقط پارازيت بندارم كه لهجه جنوب انگلستان قشنگترين، زيباترين و گوشنواز ترين لهجه انگليسيه موجوده. و البته تا مياي بفهمي، براي ما ايراني ها كه لهجمون با لهجه امريكايي راحتتر اخت ميشه كلي طول ميكشه، اما اين دليلي بر داغون بودن لهجه انگليسي نيست. حالا راجع به شمالش بخواي بگي، يك حرفي.

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
حسین ، اون پی.امی که زدم رو اینجا پست کنم ، بقیه هم در جریان قرار بگیرن ؟ ..
ببخشید من دیر سر زدم

شما از این لحظه طرف من وکالت تام مبنی بر انجام هرکاری داری :)
در ضمن بابت PM هم ممنونم

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ببخشید من دیر سر زدم

شما از این لحظه طرف من وکالت تام مبنی بر انجام هرکاری داری :)
در ضمن بابت PM هم ممنونم
مرسی ... این بود :

والا من تا حالا در موسسات بعنوان استاد حضور نداشته ام .. ولی می دونم اساس کارش اینه که یا اونا درخواست میدن یا شما ... بعد با شما مصاحبه به عمل میارن و اگه مورد نظر بود می پذیرن ... خیلی ساده ...

طبیعتا هرچی موسسه معتبرتر باشه ، متقاضی تدریس هم بیشتره و ورود هم سخت تر ..

این وسط فقط یه نکته می مونه : حقوق ... که تا اونجایی که من می دونم ، حداقل اون اوایل عدد پایینی رو پیشنهاد می کنن .. منظورم اینه که اگه گفتن ساعتی 1500 تومن تعجب نکن (نمونه واقعی اش پیش اومده که دارم میگم)

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
جدی 1500 ساعتی.
ایول عجب آدمهایی پیدا میشند.

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
راست میگه سیمور...خدایی پول نمیدن اصلا،من می رفتم یه مدت پشیمون شدم.
بین لهجه ها هم به نظر من لهجه فقط لهجه امریکایی که جان تورتورو{John Turturro} حرف میزنه.

ixbegw.jpg

نمونشم توی فیلم پنجره مخفی{secret window} از جانی دب میتونید بشنوید.خدایی لهجه یهنی اون،کوین کاستنر هم تقریبا لهجش اونطوریه !

خودش ایتالیایی _امریکایی هستش ولی فک کنم طرفای میسیسیپی باشه که اینطوری حرف میزنن !!!!!

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
حالا که صحبت از لحجه هاست من به دوستان توصیه میکنم بجای اینکه از لحجه بریتیش منزجر باشن و فرار کنن با کتابهای مخصوص لسنینگ به استقبالش برن من قول میدم یک ماه نشده کلی پیشرفت میکنن !

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
حسين جان ببخشيد پابرهنه پريدم وسط تاپيكت
من زبانم بدك نيست قبلا كلاس ميرفتم
راستش الان خيلي تنبل شدم ولي شديدا نياز دارم كه زبانم در حد جنيفر لوپز باشه
چيكار كنم؟
ترجيحا كلاس نخواد برم :دي

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
حسين جان ببخشيد پابرهنه پريدم وسط تاپيكت
من زبانم بدك نيست قبلا كلاس ميرفتم
راستش الان خيلي تنبل شدم ولي شديدا نياز دارم كه زبانم در حد جنيفر لوپز باشه
چيكار كنم؟
ترجيحا كلاس نخواد برم :دي
شما برای اینکه زبانت تقویت بشه ، نیاز داری که کلاس بری ... روش ساده ای وجود نداره واسه این کار... بله - طبیعتا اگه کلاس نخواد خیلی خوبه ، ولی مساله اینه که : کلاس می خواد ... (حداقل در 90% موارد که اینطوریه و تازه حتی اونم کافی و تضمین نیست)

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ممنون سیمور جان
میشه لطفا بهترین کلاسی که میشناسیو معرفی کنی؟
ترجیحا در غرب تهران
اگه هزینشم بگی و اینکه کل دوره چقدر طول میکشه ممنون میشم

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11

سلام

خوب اين بيشتر به سليقه بر مي گردد. البته موافقم كه لهجه بريتانيايي اصيل تر به شمار مي رود اما خوب فعلا لهجه امريكايي كاربرد بيشتري دارد و براي همين در اكثر آموزشكده ها همين لهجه را تدريس مي كنند. بنده خودم با اينكه از لهجه آمريكايي استفاده مي كنم اما به هنگام اموزش تلفظ بريتانيايي هر كلمه را هم سعي مي كنم آموزش بدهم چون خودم هم هر دو را به طور همزمان آموخته بودم.

من فقط پارازيت بندارم كه لهجه جنوب انگلستان قشنگترين، زيباترين و گوشنواز ترين لهجه انگليسيه موجوده. و البته تا مياي بفهمي، براي ما ايراني ها كه لهجمون با لهجه امريكايي راحتتر اخت ميشه كلي طول ميكشه، اما اين دليلي بر داغون بودن لهجه انگليسي نيست. حالا راجع به شمالش بخواي بگي، يك حرفي.

سلام به امادئاي عزيز! :happy:

بله لهجه جنوب انگلستان واقعا زيباست!

به هر حال لهجه ها گرچه متفاوتند ولي هر كدام زيبايي و البته امتيازهاي خود را دارند. بنده مثلا لهجه استراليايي را هم با وجود انكه اكثرا-و به ويژه خود بريتانياييها-آن را پست مي شمارند بسيار دلنشين مي دانم! :blush:

Last edited:

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
سلام

خوب اين بيشتر به سليقه بر مي گردد. البته موافقم كه لهجه بريتانيايي اصيل تر به شمار مي رود اما خوب فعلا لهجه امريكايي كاربرد بيشتري دارد و براي همين در اكثر آموزشكده ها همين لهجه را تدريس مي كنند. بنده خودم با اينكه از لهجه آمريكايي استفاده مي كنم اما به هنگام اموزش تلفظ بريتانيايي هر كلمه را هم سعي مي كنم آموزش بدهم چون خودم هم هر دو را به طور همزمان آموخته بودم.
:blush:
خب من کلا نمیدونم کاربرد بیشترلهجه امریکایی نسبت به بریتانیایی چیه؟(جفتشون 1 زبانه دیگه)
فقط فرقی که داره اینه که آمریکایی ها خیلی از اسپانیایی ها لغت اضافه کرده اند.
یه دوست دارم انگلیسی حرف که میزنه یاده اون اوگرها تو بازی وارکرافت میوفتم و خیلی هم روی لحجه آمریکاییش تعصب داره.

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
خب من کلا نمیدونم کاربرد بیشترلهجه امریکایی نسبت به بریتانیایی چیه؟(جفتشون 1 زبانه دیگه)
فقط فرقی که داره اینه که آمریکایی ها خیلی از اسپانیایی ها لغت اضافه کرده اند.
یه دوست دارم انگلیسی حرف که میزنه یاده اون اوگرها تو بازی وارکرافت میوفتم و خیلی هم روی لحجه آمریکاییش تعصب داره.

سلام

بله هر دو مربوط به يك زبان هستند. منظور من از كاربرد، با توجه به شرايط كشور خودمان بود. يك مثال ساده: بنده استادي را مي شناسم كه فقط و فقط به علت اينكه با لهجه بريتانيايي صحبت مي كرد نتوانست در اكثر آموزشكده ها به آموزش بپردازد. شايد برايتان جالب باشد كه بدانيد كه در واقع از همان اول اوضاع اينطور نبود اما بعد از اينكه دانش آموزها اعتراض كردند كه با لهجه وي مشكل دارند و دركش برايشان مشكل است اين اتفاق افتاد.

به هر حال از وقتي فيلمهاي آمريكايي مثل ريگ همه جا ريخته گوش همه به نوعي با لهجه آمريكايي آشناست و نه بريتانيايي. همين حذف صداي "r" براي بسياري اصلا خوشايند و دلپذير نيست. در ضمن فراموش نشود كه fluency در لهجه آمريكايي به طور طبيعي بالاتر از لهجه بريتانيايي است.همين مثالي كه خودتان عنوان كرديد. اين يك حقيقت ثابت شده است كه زبانهايي كه آمادگي بالايي براي پذيرش واژگان بيگانه دارند پوياتر هستند. همين ويژگي سهم بسزايي در گسترش انها به نقاط بيشتري از دنيا دارد چرا كه رابطه اي منفي با ديگر زبانها ندارند و به همين علت مهجور نمي مانند. پيشتر گفتم باز هم مي گويم در اينكه لهجه بريتانيايي پرستيژ بالايي دارد حرفي نيست. فقط بايد بپذيريم كه امروزه با توجه به شرايط حاكم بر جوامع ، لهجه امريكايي متداول تر است.

بالا