نه دوستان مشکلی نداره فوقش عنوان تاپیک رو یه طوری عوض میکنیم به به کلیه مباحث بخوره ، به هرحال فعلا زبان فرانسوری رو شروع کردم و دیگه هیچ قصدی مبنی بر معلم شدن هم ندارم .
شروین جان ، من نظرم به نظر محمد کمی فرق میکنه در این باره . به نظر من باید برگردی به شخصیت خودن و ببینی که چه جور آدمی هستی ، من شخصا بالفطره آدمی ام که از کلاس خیلی نمیتونم استفاده ببرم به عبارت دیگه همیشه توی زندگیم همه کلاس ها رو چند ساعت یا چند جلسه اولش همه چیز رو یاد میگرفتم و لی بعد وسطای ترم هشیاری کاملی سر کلاس نداشتم به علاوه که گاهی به حدی کلاس برام عذاب آور میشه که نه تنها چیزی یاد نمیگیرم و وقتم تلف میشه ، شکنجه هم میشم ! (البته معمولا وقتی کلاس پویایی خودش رو از دست میده و سرعت یاد دادن مطالب کم میشه من اینطوری میشم ! در نتیجه اگر یه نفر با سرعت من بهم چیز یاد بده هیچ وقت این بلا سرم نمیاد )
از طرف دیگه وقتی توی خونه تمرکز میکنم و یه چیزی رو میخونم خیلی عالی یاد میگیرم (مادامی که به نکات خیلی پیچیده نخورم که نتونم حضمشون کنم . به نظر من زبان اینگلیسی سوای از استارت اولیش چیز خاصی نداره که نشه پردازشش کرد ! یک زبان ساده است که توش اشیا هم مذکر مونث ندارند (مثل ایتالیایی و عربی ) که همین یه حسن بزرگه .
من راهی رو که خودم رفتم رو میگم شاید برای کسایی که نوعشون مثل من اه مفید باشه :
ابزار لازم :
1- اراده آهنین ( چون کسی نیست که با نیشتر شما رو به حرکت وادار کنه )
2- انگیزه ( بدون انگیزه هیچ دلیلی برای پیش رفت وجود نداره همونطوری که من الان هیچ انگیزه ای برای فرانسه خوندن ندارم و فقط برای تفریح این کار رو میکنم و بعید میدونم خیلی توش پیشرفتی حاصل بشه )
3- یک جعبه لایتنر برای حفظ کردن کلمه ها و ترکیب های تازه من
www.memorylifter.com رو پیشنهاد میکنم که رایگان هم هست .
4- دیکشنری با تلفظ : ( خیلی مهمه که کلماتی که توی جعبه لایتنر حفظ میکنی رو بار ها و بار ها با این دیکشنری تلفظ کنی من دوستی داشتم که همه کلمات رو اشتباه تلفظ میکرد ! ) اگر babylon با تلفظ خانم و دیکشنرهای فارسی ، و Oxford رو بگیری یک پک کامل از انواع دیکشنری ها رو خواهی داشت.
5- سریال خیلی باحال با زیر نویس : فرندز توصیه اول منه ! خیلی خوبه که سعی کنی روزی چند دقیقه با دقت سریال رو پاز کنی و حدود 10 کلمه جدید ازش در باری بعد میتونی از دیدن فیلم لذت ببری و گوشت به انگلیسی عادت کنه .
6- CNN رو بخون و دو روزی یک بار یه مقالش رو بجو ! تمام کلماتش رو در بیار ( کلمات جدید وارد جعبه لایتنر میشه و روزی 2 ساعت میشینی و حفظشون میکنی !
7- کرس بوک ! بسیار خوبه به شرطی که صادقانه سطح خودت رو انتخاب کنی و وفا دارانه همه تمرین هاش رو انجام بدی و کلماتش رو حفظ کنی و هر روز این کار رو انجام بدی من سری New Cutting EDGE رو بهت پیشنهاد میکنم . من آخرین کتاب لحجه بریتیشش رو تا نفصه استفاده کردم و امتحان دادم ولی الان قصد دارم که تا آخرش برم ، کتاب fun ای اه به علاوه که کمک میکنه سطحم رو حفظ کنم اگر چه با نوع زندگی امروزم نباید سطحم توی لسنینگ و ریدینگ پایین بیاد که هیچ بالا هم باید بره ! این سری کتاب به لجه آمریکایی توی ایران افست شده وبا قیمت ارزون در اختیارت اه ولی خوب بریتیشش رو بخوای بخری کمی گرونه چون باید اورجینالش رو بخری ، اینم رنگی اه با کاغذ درجه 1 و این صحبت ها !
8- گرامر اولیه هم خیلی مهم اه مخصوصا زمانها که معمولا توش میلنگیم ! کتاب English Grammar in Use بسیار عالی اه .
9- talk show های MBC4 رو هم در یاب من دکتر phill و ریچل ری (آشپزه ) رو دوست دارم مخصوا اولی ، اپرا هم گاهی موضوعاتش جالب میشه . هیچ جا نمیتونی زبون عامیانه مردم رو به این خوبی پیدا کنی. حتی توی سریالها!