• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میخوام به یک خارجی فارسی یاد بدم - راهنمایی کنید

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام
باشه عرب زبانان مشکل رسم خط ندارند
وما عرب ها مثل شما ایرانی ها زبان عربی نمی خوانیم
یعنی چیزها که شما یاد مگرین تو زبان عربی ما یاد نمگریم
مثل ابواب فعل واینا من بلاد نیستم
قاعد عمومی یاد می گیریم
یعنی اگر من تو ایران امتحان عربی بدم شاید نمره من کم باشه

من 4 دوست کوبایی دارم 3 از انها بهتر از خیلی از عرب ها فارسی یاد گرفتن
ورسم خط رو هم یاد گرفتن
الان یکی از انها قشنگ تر از من می نویسه:blush::D
ما هم فامیل عرب داریم (خوزستانی) می گفت نمره عربیم همیشه 12-13 بود! می گفت اصلا نمی خوندیم که!

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
اینو از کجا میشه پیدا کرد؟
راهی نیست که بشه از نرم افزاری کتابی چیزی به یه خارجی فارسی یاد داد؟ زبان انگلیسی و عربی و بلوچی رو کامل بلده اما می خواد فارسی یاد بگیره از کجا شروع کنه/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون راهنمایی کنین

اين پست رو خيلي وقت پيش دادم و لي هنوز هم اگه ميخوايي با يهد سرجچ ساده تو گوگل يا سايت هاي وارز پيدا ميكني

Golden Rose

Registered User
لایک‌ها
13
من به يه چيني فارسي ياد ميدادم با چت.ولي حتما لازم هست كه صوتي هم كار كنه.براش يه كتاب و سي دي از انقلاب گرفتم و ارسال كددم.سي دي شد 10000 تومن.از پايه تا پيشرفته.ائنم براي من ارسال كرد.

منتوني اول حروف رو باهاش كار كني.البته براي هر حرف چند نا مثال بزني.بعد كم كم لغت و جمله.
معلم كلاس اولت رو يادت بيار كه چطور بدبخت شد تا تو 2 تا كلمه ياد بگيري،همون كارارو كن.

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
من به يه چيني فارسي ياد ميدادم با چت.ولي حتما لازم هست كه صوتي هم كار كنه.براش يه كتاب و سي دي از انقلاب گرفتم و ارسال كددم.سي دي شد 10000 تومن.از پايه تا پيشرفته.ائنم براي من ارسال كرد.

منتوني اول حروف رو باهاش كار كني.البته براي هر حرف چند نا مثال بزني.بعد كم كم لغت و جمله.
معلم كلاس اولت رو يادت بيار كه چطور بدبخت شد تا تو 2 تا كلمه ياد بگيري،همون كارارو كن.

اسم کتاب چیه؟

Golden Rose

Registered User
لایک‌ها
13
دقيق يادم نيست ولي يه چيزي تو مايه هاي آموزش فارسي براي خارجي ها

سي دي و بگير بهش بده خودتو راحت كن.كتاب هم بده كه نوشتن رو ياد بگيره.

بالا