درود،
دامنه دات کام میخوام ثبت کنم. از چ کسی کمک بگیرم؟ چند هست؟ 100 درصد مالکیت و انتقال و تمدیدش میخوام دست خودم باشه و ب شخص واسطه ای نیازی نداشته باشم.
درود،
درود،
دایرکت ادمین هست؟ مالکیت 100 درصد؟
سپاس،منظورتون دایرکت آی هست؟ بله دایرکت آی هستش و پنل بهتون داده میشه که بتونید مدیریت کنید و احیانا هر کجا خواستید انتقال بدید...
سپاس،
منظورم رسلر بود.
من خب میخوام تمدیدشم با خودم باشه. صاحب امتیاز دامنه خودم باشم. یعنی ب شخص واسطه ای نه فردا و نه هیچوقت نیاز نداشته باشم. میشه؟ همینجوریه؟
تمدید هم دست خودتون هست، صاحب امتیاز هم خودتون هستید در این حالت. مدیریت کامل دست شماست
--------
همچنین سایت name.com هم میتونید ازش استفاده کنید البته پرداخت دلاری هستش و دست خودتونه و ...
درود،
همین رسلر هست? توی myorderbox اکانت دارم و از داخل اکانتم، شخصی، دامنه قبلیم رو پرداخت کرد. الان یادم نمیاد دامنه قبلیم رو از چ کسی خریدم ک از توی اکانتم پرداختش کرد. ولی رسلرکلاب بود.
درود مجدد،بله دامنه.نت سرویس های دامنه های بین المللی رو در ریسلر کلاب (دایرکت آی) داره
درود،
دامنه دات کام میخوام ثبت کنم. از چ کسی کمک بگیرم؟ چند هست؟ 100 درصد مالکیت و انتقال و تمدیدش میخوام دست خودم باشه و ب شخص واسطه ای نیازی نداشته باشم.
درود،