• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میخوام یک دامنه com ثبت کنم. مطمئن ترین فرد کیست؟

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

دامنه دات کام میخوام ثبت کنم. از چ کسی کمک بگیرم؟ چند هست؟ 100 درصد مالکیت و انتقال و تمدیدش میخوام دست خودم باشه و ب شخص واسطه ای نیازی نداشته باشم.

Data3enter.com

Registered User
لایک‌ها
29
درود،

دامنه دات کام میخوام ثبت کنم. از چ کسی کمک بگیرم؟ چند هست؟ 100 درصد مالکیت و انتقال و تمدیدش میخوام دست خودم باشه و ب شخص واسطه ای نیازی نداشته باشم.

با سلام
از مرکز دیتای ایرانیان با مالکیت 100 درصد و پنل مدیریتی اختصاصی در خدمت شما هستیم.
با احترام

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
درود،

دایرکت ادمین هست؟ مالکیت 100 درصد؟

منظورتون دایرکت آی هست؟ بله دایرکت آی هستش و پنل بهتون داده میشه که بتونید مدیریت کنید و احیانا هر کجا خواستید انتقال بدید...

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
منظورتون دایرکت آی هست؟ بله دایرکت آی هستش و پنل بهتون داده میشه که بتونید مدیریت کنید و احیانا هر کجا خواستید انتقال بدید...
سپاس،

منظورم رسلر بود.

من خب میخوام تمدیدشم با خودم باشه. صاحب امتیاز دامنه خودم باشم. یعنی ب شخص واسطه ای نه فردا و نه هیچوقت نیاز نداشته باشم. میشه؟ همینجوریه؟

Last edited:

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
سپاس،

منظورم رسلر بود.

من خب میخوام تمدیدشم با خودم باشه. صاحب امتیاز دامنه خودم باشم. یعنی ب شخص واسطه ای نه فردا و نه هیچوقت نیاز نداشته باشم. میشه؟ همینجوریه؟

تمدید هم دست خودتون هست، صاحب امتیاز هم خودتون هستید در این حالت. مدیریت کامل دست شماست

--------

همچنین سایت name.com هم میتونید ازش استفاده کنید البته پرداخت دلاری هستش و دست خودتونه و ...

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
تمدید هم دست خودتون هست، صاحب امتیاز هم خودتون هستید در این حالت. مدیریت کامل دست شماست

--------

همچنین سایت name.com هم میتونید ازش استفاده کنید البته پرداخت دلاری هستش و دست خودتونه و ...

درود،

همین رسلر هست? توی myorderbox اکانت دارم و از داخل اکانتم، شخصی، دامنه قبلیم رو پرداخت کرد. الان یادم نمیاد دامنه قبلیم رو از چ کسی خریدم ک از توی اکانتم پرداختش کرد. ولی رسلرکلاب بود.

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
درود،

همین رسلر هست? توی myorderbox اکانت دارم و از داخل اکانتم، شخصی، دامنه قبلیم رو پرداخت کرد. الان یادم نمیاد دامنه قبلیم رو از چ کسی خریدم ک از توی اکانتم پرداختش کرد. ولی رسلرکلاب بود.

بله دامنه.نت سرویس های دامنه های بین المللی رو در ریسلر کلاب (دایرکت آی) داره

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
بله دامنه.نت سرویس های دامنه های بین المللی رو در ریسلر کلاب (دایرکت آی) داره
درود مجدد،

پس من بعد از ثبت دامنه توسط شما، هیچ و هیچ کاری با شما ندارم؟ حتی سال دیگه برای تمدید و انتقال حتی؟

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
سلام مالکیت 100% براتون انجام میشه. و بدون نیاز به مراجعه به ما میتونید دامنه خود را منتقل کنید یا بفروشید یا هر کار دیگه. ( در واقع ما نقش پرداخت کننده داریم - با اینکه اگر خدای نکرده بخوایم کسی رو اذیت کنیم دسترسی به دامینش داریم - اینو بگم - اما خوب کسی که اعتبارشو دوست داشته باشه و وجدان داشته باشه این کارو نمیکنه )

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

درود،

معرفی کنین لطفا ترجیها فعال در پرشینتولز.

ERFAN_

Registered User
لایک‌ها
62
اگر دنبال ارزان بودن هستید و میتوانید دلاری پرداخت کنید

namecheap

1&1
کوپن تخفیف دارن من سالی 6 دلار هم ثبت کردم با namecheap

ریالی هم با میزبان پلاس تحویل لحظه پرداخت
و مورد تایید
خودشان هم کاربر اینجا هستند تمام ثبت کنتده ها هم کنترل پنل میدهند و جزء ساختار سایتهایی هست که برای فروش دامنه هستند(WHMCS)

RayDomain .com

Registered User
لایک‌ها
39
درود،

دوست گرامی از آنجا كه ريسلر كلاب ايران را تحريم كرده و ديگر خدمات نميدهد سعي نماييد در ريسلر كلاب(Directi) و نمايندگان آن ثبت نكنيد، و دليل قيمت های پايين برخي ثبت كنندگان هم بدليل صفر كردن شارژ حسابشان در ريسلر كلاب ميباشد.

موفق باشيد

بالا