• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میخوام یک دامنه com ثبت کنم. مطمئن ترین فرد کیست؟

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

پارسال دامنه ای رجیستر کردم توسط یکی از اعضای همینجا. بیست روز دیگه تموم میشه. دو ماه هست دنبالشم. من الان چیکار کنم ک سال دیگه ب این مشکل برنخورم?

RayDomain .com

Registered User
لایک‌ها
39
درود،

پارسال دامنه ای رجیستر کردم توسط یکی از اعضای همینجا. بیست روز دیگه تموم میشه. دو ماه هست دنبالشم. من الان چیکار کنم ک سال دیگه ب این مشکل برنخورم?

اگر با مالكيت كامل يعني با پنل كاربري خريداري كردين،‌مسئله اي نيست و ميتونيد با ديگر شركت ها تمديد كنيد، اگر دسترسي به پنل را نداريد روال قبلي را ادامه دهيد

ERFAN_

Registered User
لایک‌ها
62
درود،

بهتره شما پنج ساله ثبت کنی هم از گران شدن در سالهای اتی در امان بمانی هم حالا حالا ها خیالت راحته ثبت دامنه هم که شرکت فراوون شده من چند تا از میزبان پلاس گرفتم شما از هر کی دوست داری بگیر

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
اگر با مالكيت كامل يعني با پنل كاربري خريداري كردين،‌مسئله اي نيست و ميتونيد با ديگر شركت ها تمديد كنيد، اگر دسترسي به پنل را نداريد روال قبلي را ادامه دهيد
درود،

بله. مالکیت مثلا صددرصد بوده. الان چکار کنم برای تمدیدش? بیست روز دیگه تمومه.
بهتره شما پنج ساله ثبت کنی هم از گران شدن در سالهای اتی در امان بمانی هم حالا حالا ها خیالت راحته ثبت دامنه هم که شرکت فراوون شده من چند تا از میزبان پلاس گرفتم شما از هر کی دوست داری بگیر

درود،

توانایی مالی ثبت پنج ساله ندارم.

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384
مطمئن ترینش طلاهاست هست

متاسفانه دامنه بین المللی ثبت نمیکنن تا دو سه روز آینده

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
میتونم دامین در name.com ثبت کنم در پنل خودم. بعد از 5 روز به پنل شما انتقال بدم...
بالا