باید هزینه ی زیادی خرج تبلیغاتش کنی تا خودش یه سایت تبلیغاتی مطرح بشه
به نظر من که به جای ســـایـــت تبلیغاتی رو یه پروژه دیگه سرمایه گذاری کنید بهتره ! .
من حتی اگه ایده جدید در مورد این سایت ها داشته باشم , هیچوقت همچین سایتی افتتاح نمیکنم ! آخه اگه ایده نو هم داشته باشی باید کلی روش خرج بشه که حداقل بالا بیاد
اگه منظورت سایت نیازمندی هستش و میخوای بزنی باید مبلغ زیادی خرج کنی بابت تبلیغات به نظر من حداقل 15 میلیون برای سال اول !
ظاهر سایت خیلی مهمه و باید از نظر گرافیک و رابط کاربری بیست باشه
سیستم اگه میخوای بگیره باید اختصاصی باشه و با سایت های دیگه متفاوت باشه
سئو و ... رو هم خودت میدونی
سعی کن برای این که راحت تر جا بیفته سایتت و هزینه هات واسه تبلیغات کمتر بشه ایده های جدیدی در سیستمت بگنجونی
قابلیت های جدید که نو هستند و سایت های رقیب این قابلیت ها رو ندارند این جوری بازدید کننده ها دلیلی پیدا میکنند که بیان در مثل سایت ایستگاه و نیاز روز و لوکوپک و ... در سایت شما هم آگهی درج کنند
در کل فکر میکنم حداقل خرجی که برات داره : 4 تومن هزینه کدنویسی و طراحی سیستم + 15 تومن هزینه تبلیغات + 3 تومن هزینه های جانبی = 22 تومن برای یک سال خرجت میشه
فکر کنم با این مبلغ میتونی سایت های بهتری راه بندازی
فکر نکنم سایت معتبری باشه...
سایت تبلغاتی فقط ایده نو میخواد و گرنه 22 تومن رو به حای شروع از صفر برو یک سایت تبلیغاتی سابقه دار بخر روش کار کن
مثلا برو پیامبرا رو بخر از صاحبش , فکر کنم فروشنده باشه ... چون پول کمی از سایت اش در میاره با 15 تومن باید بتونی بخریش ...
امتحان کن ضرر نمیکنی
پیام سرا ، سایت تقریبا معروفیه.
ولی دقت کن اگه طرف خودش پول خوبی در نمیاره ، پس شما اگه طرح و ایده ای داری برای توسعه دادنش ازش خریداری کن و نه اینکه همین راه ایشون رو ادامه بدی.
به اون که ایمیل زدی به این هم بزن بوکان این هم سایت خوبی داره از قبلی بهتره ولی نیاز به تبلیغات زیاد داره...
بهتره که از اول شروع نکنی اگر سرمایه داری برو یک سایت موفق رو بخر و توسعه اش بده ... حیلی جلو میوفتی...
اگر سرمایه نداری اوقت برو از 0 صفر شروع کن...
نتیجه رو هم تو همین تاپیک بگو بچه ها پیگیری کنن...
( جواب دوستومون هم که نمیرن تو لیست سیاه تا زمانی که خلاف قوانین کاری نکنن... پیامبرا کارش قانونیه مشکلی نداره و فقط طراحی و ظاهرش افتضاح هست که اون هم قابل حله )
به اون که ایمیل زدی به این هم بزن بوکان این هم سایت خوبی داره از قبلی بهتره ولی نیاز به تبلیغات زیاد داره...
بهتره که از اول شروع نکنی اگر سرمایه داری برو یک سایت موفق رو بخر و توسعه اش بده ... حیلی جلو میوفتی...
اگر سرمایه نداری اوقت برو از 0 صفر شروع کن...
نتیجه رو هم تو همین تاپیک بگو بچه ها پیگیری کنن...
( جواب دوستومون هم که نمیرن تو لیست سیاه تا زمانی که خلاف قوانین کاری نکنن... پیامبرا کارش قانونیه مشکلی نداره و فقط طراحی و ظاهرش افتضاح هست که اون هم قابل حله )
دوست عزیز بحث سر تعریف سایت نیازمندی نیست بحث سر اینه که به اینجور سایت ها نمیشه اعتماد کرد چون معلوم نیست بازدید رو چجوری گرفتن و قسمت های نیازمندیشون از جای دیگه نباشه (سابقه کلی سایت رو از بین میبره) به اونای هم که سابقه دارند و میشه اعتماد کرد مطمئنا قیمت خیلی بالای دارند (بازم یه ریسکه)شما اول سایت نیازمندی رو تعریف کنید , این لیست از 6 تاش 5 تاش زباله هستند... در مورد اسپم بودنش اون هم توافق هست
ایشون سایت مشابه ایستگاه و پیامبرا از نظر مفهمومی میخواند...
شما این سایت ها رو در نظر بگیر:
niazerooz.com/
locopoc.com/
payamsara.com/
شما به صاحب این سایت هم ایمیل برن کارو تجارتی شاید بفروشه طراحیش از بقیه بهتره ولی بعد از یک سال و نیم هنوز نتونسته بازار رو بگیره...بازنده هست هنوز...
اگه منظورت سایت نیازمندی هستش و میخوای بزنی باید مبلغ زیادی خرج کنی بابت تبلیغات به نظر من حداقل 15 میلیون برای سال اول !
ظاهر سایت خیلی مهمه و باید از نظر گرافیک و رابط کاربری بیست باشه
سیستم اگه میخوای بگیره باید اختصاصی باشه و با سایت های دیگه متفاوت باشه
سئو و ... رو هم خودت میدونی
سعی کن برای این که راحت تر جا بیفته سایتت و هزینه هات واسه تبلیغات کمتر بشه ایده های جدیدی در سیستمت بگنجونی
قابلیت های جدید که نو هستند و سایت های رقیب این قابلیت ها رو ندارند این جوری بازدید کننده ها دلیلی پیدا میکنند که بیان در مثل سایت ایستگاه و نیاز روز و لوکوپک و ... در سایت شما هم آگهی درج کنند
در کل فکر میکنم حداقل خرجی که برات داره : 4 تومن هزینه کدنویسی و طراحی سیستم + 15 تومن هزینه تبلیغات + 3 تومن هزینه های جانبی = 22 تومن برای یک سال خرجت میشه
فکر کنم با این مبلغ میتونی سایت های بهتری راه بندازی
فقط به چند نکته مهم و اساسی توجه کنید :
1. امکانات و ایده های خوب و هوشمندانه در سیستم
2. دامین واقعا عالی و خوب که برند شماست
3. سیستم و پرتال بسیار قوی و حرفه ای
4. گرافیک یوزر فرندلی و شیک
5. مزایا و راهکارهای حرفه ای و مدیریت شده برای کاربران
6. تبلیغات حرفه ای و با کلاس کاری بالا برای جذب کاربر
7. برای جذب کاربر و تبلیغات و سود دهی عجله ای نداشته باشید و به راه های غیر حرفه ای متوسل نشوید !
و بعد از موارد بالا توکل بر خدا و زمان میتونه نتیجه خوبی را ارائه بده..
ممنونم که وقت گذاشتید و در این تاپیک شرکت کردید
نکته های خوبی رو مطرح کردین
در مورد نکته های 1 2 3 4 هیچ مشکلی ندارم چون خودم چندتا ایده جدید برای سیستم دارم و با صرف کمی هزینه همه ی این موارد درست میشه.
فقط اگر امکان داره در مورد نکته های 5 6 7 یکم بیشتر توضیح بدین.چون سایت رو با ایده ها و امکانات جدید به راحتی میتونم راه اندازی کنم.اما در مورد مدیریت و به سود دهی آن اطلاعی ندارم.
خواهش میکنم
وظیفست و باید به همکاران عزیز در حد توان کمک کنیم.
بابت این 3-4 مورد راهکار و مدیریت خدای نکرده فکر نکنید دارم بازاریابی میکنم که سفارش بدید یا از این نوع کار ها...
ولی باید خدمتتون عرض کنم این 3-4 سطر هر مورد 1-2 سال مداوم کار داره و یک مدیر تبلیغاتی و اجرایی باید در طول پیشرفت کار اینارو خدمتتون بگه و عملی کنه و متاسفانه نمیشه با 2-3 سطر توضیح سر سری تموم کرد این مباحث را..
سوالاتی که قبل از راه اندازی باشه و نیازی به توضیحات گسترده و کارهای اجرایی نداشته باشه در خدمتتون هستم.
ارادتمند