• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میخواهم سایت تبلیغاتی بزنم

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان
قصد راه اندازی سایت تبلیغاتی رو دارم که نمونش زیاده

حالا به نظرتون جواب میده؟اگر در این زمینه تجربه ای داشتید یا دارید ویا پیشنهادی دارید ممنون میشم بگید.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
باید هزینه ی زیادی خرج تبلیغاتش کنی تا خودش یه سایت تبلیغاتی مطرح بشه :)

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
به نظر من که به جای ســـایـــت تبلیغاتی رو یه پروژه دیگه سرمایه گذاری کنید بهتره ! .

من حتی اگه ایده جدید در مورد این سایت ها داشته باشم , هیچوقت همچین سایتی افتتاح نمیکنم ! آخه اگه ایده نو هم داشته باشی باید کلی روش خرج بشه که حداقل بالا بیاد

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
اگه منظورت سایت نیازمندی هستش و میخوای بزنی باید مبلغ زیادی خرج کنی بابت تبلیغات به نظر من حداقل 15 میلیون برای سال اول !
ظاهر سایت خیلی مهمه و باید از نظر گرافیک و رابط کاربری بیست باشه
سیستم اگه میخوای بگیره باید اختصاصی باشه و با سایت های دیگه متفاوت باشه
سئو و ... رو هم خودت میدونی

سعی کن برای این که راحت تر جا بیفته سایتت و هزینه هات واسه تبلیغات کمتر بشه ایده های جدیدی در سیستمت بگنجونی
قابلیت های جدید که نو هستند و سایت های رقیب این قابلیت ها رو ندارند این جوری بازدید کننده ها دلیلی پیدا میکنند که بیان در مثل سایت ایستگاه و نیاز روز و لوکوپک و ... در سایت شما هم آگهی درج کنند
در کل فکر میکنم حداقل خرجی که برات داره : 4 تومن هزینه کدنویسی و طراحی سیستم + 15 تومن هزینه تبلیغات + 3 تومن هزینه های جانبی = 22 تومن برای یک سال خرجت میشه

فکر کنم با این مبلغ میتونی سایت های بهتری راه بندازی

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
به نظر من که به جای ســـایـــت تبلیغاتی رو یه پروژه دیگه سرمایه گذاری کنید بهتره ! .

من حتی اگه ایده جدید در مورد این سایت ها داشته باشم , هیچوقت همچین سایتی افتتاح نمیکنم ! آخه اگه ایده نو هم داشته باشی باید کلی روش خرج بشه که حداقل بالا بیاد

خوب من قصد دارم سایت تبلیغاتی راه بندازم نه سایت دیگه،در مورد هزینه هم مشکلی ندارم لطفا اگر میتونید در این زمینه راهنماییم کنید

اگه منظورت سایت نیازمندی هستش و میخوای بزنی باید مبلغ زیادی خرج کنی بابت تبلیغات به نظر من حداقل 15 میلیون برای سال اول !

سعی کن برای این که راحت تر جا بیفته سایتت و هزینه هات واسه تبلیغات کمتر بشه ایده های جدیدی در سیستمت بگنجونی
قابلیت های جدید که نو هستند و سایت های رقیب این قابلیت ها رو ندارند این جوری بازدید کننده ها دلیلی پیدا میکنند که بیان در مثل سایت ایستگاه و نیاز روز و لوکوپک و ... در سایت شما هم آگهی درج کنند
در کل فکر میکنم حداقل خرجی که برات داره : 4 تومن هزینه کدنویسی و طراحی سیستم + 15 تومن هزینه تبلیغات + 3 تومن هزینه های جانبی = 22 تومن برای یک سال خرجت میشه

بله منظورم همون سایت نیازمندی هستش،حتما این سایت رو با سیستمی قوی ، امکانات و ایده های جدید راه اندازی میکنم تا همانطوری که گفتید قدرت رقابت با سایت های دیگه رو داشته باشم.
در مورد هزینه ها هم قبلا گفتم هیچ مشکلی ندارم.

در مورد نحوه تبلیغ سایت،گرفتن تبلیغات،پشتیبانی ،روابط عمومی سایت و ....اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم در اختیار من قرار بدین

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
...

سایت تبلغاتی فقط ایده نو میخواد و گرنه 22 تومن رو به حای شروع از صفر برو یک سایت تبلیغاتی سابقه دار بخر روش کار کن

مثلا برو پیامبرا رو بخر از صاحبش , فکر کنم فروشنده باشه ... چون پول کمی از سایت اش در میاره با 15 تومن باید بتونی بخریش ...

امتحان کن ضرر نمیکنی

Last edited:

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
229
اصلا خرید سایت تبلیغاتی و نیازمندی رو توصیه نمیکنم !

چون اکثر سایت های تبلیغاتی که الان موجوده , امکان داره برن توی لیست سیاه گوگل چون اکثرا اسپم هستند !:eek:

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
...

سایت تبلغاتی فقط ایده نو میخواد و گرنه 22 تومن رو به حای شروع از صفر برو یک سایت تبلیغاتی سابقه دار بخر روش کار کن

مثلا برو پیامبرا رو بخر از صاحبش , فکر کنم فروشنده باشه ... چون پول کمی از سایت اش در میاره با 15 تومن باید بتونی بخریش ...

امتحان کن ضرر نمیکنی
فکر نکنم سایت معتبری باشه
ایمیل زدم ببینم چی جواب میدن.

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
پیام سرا ، سایت تقریبا معروفیه.
ولی دقت کن اگه طرف خودش پول خوبی در نمیاره ، پس شما اگه طرح و ایده ای داری برای توسعه دادنش ازش خریداری کن و نه اینکه همین راه ایشون رو ادامه بدی.

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
پیام سرا ، سایت تقریبا معروفیه.
ولی دقت کن اگه طرف خودش پول خوبی در نمیاره ، پس شما اگه طرح و ایده ای داری برای توسعه دادنش ازش خریداری کن و نه اینکه همین راه ایشون رو ادامه بدی.

من بیشتر مد نظرم هست که سایت رو از اول خودم راه اندازی کنم.

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
به اون که ایمیل زدی به این هم بزن بوکان این هم سایت خوبی داره از قبلی بهتره ولی نیاز به تبلیغات زیاد داره...

بهتره که از اول شروع نکنی اگر سرمایه داری برو یک سایت موفق رو بخر و توسعه اش بده ... حیلی جلو میوفتی...

اگر سرمایه نداری اوقت برو از 0 صفر شروع کن...

نتیجه رو هم تو همین تاپیک بگو بچه ها پیگیری کنن...

( جواب دوستومون هم که نمیرن تو لیست سیاه تا زمانی که خلاف قوانین کاری نکنن... پیامبرا کارش قانونیه مشکلی نداره و فقط طراحی و ظاهرش افتضاح هست که اون هم قابل حله )

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
به اون که ایمیل زدی به این هم بزن بوکان این هم سایت خوبی داره از قبلی بهتره ولی نیاز به تبلیغات زیاد داره...

بهتره که از اول شروع نکنی اگر سرمایه داری برو یک سایت موفق رو بخر و توسعه اش بده ... حیلی جلو میوفتی...

( جواب دوستومون هم که نمیرن تو لیست سیاه تا زمانی که خلاف قوانین کاری نکنن... پیامبرا کارش قانونیه مشکلی نداره و فقط طراحی و ظاهرش افتضاح هست که اون هم قابل حله )

در مورد نحوه مدیریت سایت های آگهی اطلاعی دارین؟

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
229

دوست عزیز الان اکثر سایت های نیازمندی که رنک بالای دارند | همیشه به سایتهاشون ریپورت داده میشه , چون بازدید این سایتها از اسپم هست ! > مثل اینا ! :eek:
http://niazerooz.ws/
http://netagahi.com/
http://7gardoon.com/
http://www.payamsara.com/
http://www.agahisara.ir/
http://itraz.com/

Last edited:

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
شما اول سایت نیازمندی رو تعریف کنید , این لیست از 6 تاش 5 تاش زباله هستند... در مورد اسپم بودنش اون هم توافق هست

ایشون سایت مشابه ایستگاه و پیامبرا از نظر مفهمومی میخواند...

شما این سایت ها رو در نظر بگیر:

niazerooz.com/
locopoc.com/
payamsara.com/

شما به صاحب این سایت هم ایمیل برن کارو تجارتی شاید بفروشه طراحیش از بقیه بهتره ولی بعد از یک سال و نیم هنوز نتونسته بازار رو بگیره...بازنده هست هنوز...

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
229
شما اول سایت نیازمندی رو تعریف کنید , این لیست از 6 تاش 5 تاش زباله هستند... در مورد اسپم بودنش اون هم توافق هست

ایشون سایت مشابه ایستگاه و پیامبرا از نظر مفهمومی میخواند...

شما این سایت ها رو در نظر بگیر:

niazerooz.com/
locopoc.com/
payamsara.com/

شما به صاحب این سایت هم ایمیل برن کارو تجارتی شاید بفروشه طراحیش از بقیه بهتره ولی بعد از یک سال و نیم هنوز نتونسته بازار رو بگیره...بازنده هست هنوز...
دوست عزیز بحث سر تعریف سایت نیازمندی نیست بحث سر اینه که به اینجور سایت ها نمیشه اعتماد کرد چون معلوم نیست بازدید رو چجوری گرفتن و قسمت های نیازمندیشون از جای دیگه نباشه (سابقه کلی سایت رو از بین میبره) به اونای هم که سابقه دارند و میشه اعتماد کرد مطمئنا قیمت خیلی بالای دارند (بازم یه ریسکه)
در ضمن استارتر عزیز راهنمایی میخوان برای افتتاح , شما چه گیری دادین برای خرید سایت !

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32

درود و وقت بخیر ...

تقریبا با صحبت های سعادت عزیز موافقم .:)

هفته پیش برای طراحی یه پرتال خیلی قوی و هوشمند برای سیستم تبلیغاتی ( مثل ایستگاه و ... ) ولی فراتر از سایت های فعلی یه جلسه ای داشتیم که حداقل 8-9 تومن قیمت گذاری برای سیستم و نوشتنش توسط شرکت ما شد که مشاوره برای جذب کاربر و تبلیغات هم برای اون شرکت با ما توافق شد و قطعا هزینه های بالایی داره که شما اگر بدون مشاور تبلیغاتی میخواهید خودتون شخصا این کار را انجام دهید باید کاملا مراقب باشید و بی گدار به آب نزنید تا سرمایتون را الکی از دست بدید. :cool:

اینگونه سایت ها با کمی ایده متفاوت و سیستم حرفه ای در عرض 2 سال با تبلیغات مداوم و گسترده به سود دهی میرسند و درامد فوق العاده بالایی دارند که جبران همه هزینه های اول کار باشه..

باید سیاست های تبلیغاتی و مدیریت خوبی در این نوع سیستم داشته باشید تا بتوانید با کاربران تبلیغ دهنده و بازدیدکننده رابطه خوبی برقرار کنید و یک برند معتبر در زمینه تبلیغات اینترنتی در ذهن کاربر باشید که با علاقه کامل در سایت شما تبلیغ دهند و یا مثل یک کافی شاپ ( پاتوق ) بازدید کننده با اشتیاق کامل هر روز به سایت شما سر بزنه تا از اخرین تبلیغات و اطلاعیه ها با خبر شود ... زیرا تا ابد نمیشود کاربر را با تبلیغات زوری و غیر زوری وارد سایت کرد . به همین دلیل به نکات زیر توجه کنید ...

فقط به چند نکته مهم و اساسی توجه کنید :

1. امکانات و ایده های خوب و هوشمندانه در سیستم
2. دامین واقعا عالی و خوب که برند شماست
3. سیستم و پرتال بسیار قوی و حرفه ای
4. گرافیک یوزر فرندلی و شیک
5. مزایا و راهکارهای حرفه ای و مدیریت شده برای کاربران
6. تبلیغات حرفه ای و با کلاس کاری بالا برای جذب کاربر
7. برای جذب کاربر و تبلیغات و سود دهی عجله ای نداشته باشید و به راه های غیر حرفه ای متوسل نشوید !

و بعد از موارد بالا توکل بر خدا و زمان میتونه نتیجه خوبی را ارائه بده..

هر سوالی داشتید بفرمایید در صورت توان در خدمتتون هستم .

امیدوارم موفق باشید..

ارادتمند ;)

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
فقط به چند نکته مهم و اساسی توجه کنید :

1. امکانات و ایده های خوب و هوشمندانه در سیستم
2. دامین واقعا عالی و خوب که برند شماست
3. سیستم و پرتال بسیار قوی و حرفه ای
4. گرافیک یوزر فرندلی و شیک
5. مزایا و راهکارهای حرفه ای و مدیریت شده برای کاربران
6. تبلیغات حرفه ای و با کلاس کاری بالا برای جذب کاربر
7. برای جذب کاربر و تبلیغات و سود دهی عجله ای نداشته باشید و به راه های غیر حرفه ای متوسل نشوید !

و بعد از موارد بالا توکل بر خدا و زمان میتونه نتیجه خوبی را ارائه بده..

ممنونم که وقت گذاشتید و در این تاپیک شرکت کردید
نکته های خوبی رو مطرح کردین
در مورد نکته های 1 2 3 4 هیچ مشکلی ندارم چون خودم چندتا ایده جدید برای سیستم دارم و با صرف کمی هزینه همه ی این موارد درست میشه.

فقط اگر امکان داره در مورد نکته های 5 6 7 یکم بیشتر توضیح بدین.چون سایت رو با ایده ها و امکانات جدید به راحتی میتونم راه اندازی کنم.اما در مورد مدیریت و به سود دهی آن اطلاعی ندارم.

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
ممنونم که وقت گذاشتید و در این تاپیک شرکت کردید
نکته های خوبی رو مطرح کردین
در مورد نکته های 1 2 3 4 هیچ مشکلی ندارم چون خودم چندتا ایده جدید برای سیستم دارم و با صرف کمی هزینه همه ی این موارد درست میشه.

فقط اگر امکان داره در مورد نکته های 5 6 7 یکم بیشتر توضیح بدین.چون سایت رو با ایده ها و امکانات جدید به راحتی میتونم راه اندازی کنم.اما در مورد مدیریت و به سود دهی آن اطلاعی ندارم.

خواهش میکنم
وظیفست و باید به همکاران عزیز در حد توان کمک کنیم.

بابت این 3-4 مورد راهکار و مدیریت خدای نکرده فکر نکنید دارم بازاریابی میکنم که سفارش بدید یا از این نوع کار ها...

ولی باید خدمتتون عرض کنم این 3-4 سطر هر مورد 1-2 سال مداوم کار داره و یک مدیر تبلیغاتی و اجرایی باید در طول پیشرفت کار اینارو خدمتتون بگه و عملی کنه و متاسفانه نمیشه با 2-3 سطر توضیح سر سری تموم کرد این مباحث را..

سوالاتی که قبل از راه اندازی باشه و نیازی به توضیحات گسترده و کارهای اجرایی نداشته باشه در خدمتتون هستم.

ارادتمند ;)

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
خواهش میکنم
وظیفست و باید به همکاران عزیز در حد توان کمک کنیم.

بابت این 3-4 مورد راهکار و مدیریت خدای نکرده فکر نکنید دارم بازاریابی میکنم که سفارش بدید یا از این نوع کار ها...

ولی باید خدمتتون عرض کنم این 3-4 سطر هر مورد 1-2 سال مداوم کار داره و یک مدیر تبلیغاتی و اجرایی باید در طول پیشرفت کار اینارو خدمتتون بگه و عملی کنه و متاسفانه نمیشه با 2-3 سطر توضیح سر سری تموم کرد این مباحث را..

سوالاتی که قبل از راه اندازی باشه و نیازی به توضیحات گسترده و کارهای اجرایی نداشته باشه در خدمتتون هستم.

ارادتمند ;)

ممنونم
بله درسته نمیشه در 2 3 خط این مباحث رو تمام کرد.اما خوب من میخوام قبل از شروع کار از مراحلی که باید طی بشه و یا مشکلات احتمالی آینده با خبر باشم تا بتونم بهتر برنامه ریزی کنم :)

دوستان دیگه اگر نظری دارن ممنون میشم در این تاپیک شرکت کنند:happy:

بالا