عزیز ، سایت نیازمندی که اینهمه نیاز به مشاوره نداره. الان من هم دارمیه یه سایت نیازمندی رو تاسیس می کنم. ولی اسکسی دیگه نظری نداره؟
دوست عزیز اسکریپتی که پی سی ول قرار داده یا کار نمیکنن یا نال هستن و به درد نمیخورن یه دونشم که کپی ایستگاه هست و ناقص برنامه نویسی شده و دارای موضوع و تگ و غیره نیست مهمتر از همه این سیستم باید سئو باشه که این سیستمهای پی سی ول سئو شده نیستن بعضیاشونم که گفتم مشکل کپی رایت دارن ممکنه بعد از مدتی سایتت رو ببندن با شکایت شرکت طراح اسکریپت توصیه میشه اسکریپت رو بخرید البته اسکریپت 40 هزار تومنی و نه بلکه 900 هزار به بالا رو بخرید تا سود دهی داشته باشهعزیز ، سایت نیازمندی که اینهمه نیاز به مشاوره نداره. الان من هم دارمیه یه سایت نیازمندی رو تاسیس می کنم. ولی اس
کریپتش رو از p30vel.ir دانلود کردم. نصبش رو هم دوستم واسم نصب می کنه. هاست هم همون دوستم بهم رایگان داده. فقط واسه دامینش پول دادم. خدایی میبینی بهره وری رو؟
عزیز ، سایت نیازمندی که اینهمه نیاز به مشاوره نداره. الان من هم دارمیه یه سایت نیازمندی رو تاسیس می کنم. ولی اس
کریپتش رو از p30vel.ir دانلود کردم. نصبش رو هم دوستم واسم نصب می کنه. هاست هم همون دوستم بهم رایگان داده. فقط واسه دامینش پول دادم. خدایی میبینی بهره وری رو؟
عزیز ، سایت نیازمندی که اینهمه نیاز به مشاوره نداره. الان من هم دارمیه یه سایت نیازمندی رو تاسیس می کنم. ولی اس
چون میخوام پروژه بزرگتریبا این طرز فکر و ... سایت شما به هیچ جای نمیرسه
۱ - ایندکس سریع / آدرسهای seo / امکان درج تگ / امکان درج توضیحات طولانی / بازدید خوباگر تاحالا در سایت نیازمندیها یا همون تبلیغاتی، آگهی درج کردید لطفا بگید
1- دلیلتون از انتخاب این سایت برای درج آگهی چی بوده؟
2-از چه طریقی با آن سایت آشنا شدین؟
3-آیا از امکانات خاص اون سایت خوشتون اومده؟ و آنها چیا بودن؟
4-سایت نیازمندیها باید چه خصوصیاتی داشته باشه؟
۱ - ایندکس سریع / آدرسهای seo / امکان درج تگ / امکان درج توضیحات طولانی / بازدید خوب
۲ - با جستجوی کلمه نیازمندیها تو گوگل !!
۳ - چیز خاصی نداشتن . همه مثل هم بودن حتی اسم فیلدهاشون هم مثل همدیگه بود !
۴ - این دیگه خیلی طولانیه . ولی اصل فعالیت یک نیازمندیها معرفی اجناس و خدمات تبلیغ شده است . پس باید بتونه به سرعت در موتورهای جستجو جای خودش رو به دست بیاره و اصول بهینه سازی رو به شدت رعایت کنه .
۵ - ( از خودمه) مزخرف ترین سایت نیازمندیها از نظر شما به چه دلیلی انتخاب شده ؟ ( یعنی چرا به نظر شما مزخرف ترین هست )
اسم نمی برم فعلا . ولی مزخرف ترین سایت های نیازمندی اونایی هستن که نتایج گوگل رو به جای آگهی نیازمندی جا میزنن و ۲ میلیون بنر کوچک و بزرگ گذاشتن کنار این نتایج /
میتونه جالب باشه. چون زودتر کار تموم میشه ( مخصوصا موقعی که یارو میخواد محصولش رو توی چند تا سایت نیامندی ثبت کنه. اون موقع دعات هم میکنه):lol:دوستان به نظر شما این امکان رو در سایت قرار بدم که کاربرا بدون ثبت نام بتونن آگهی بزنن چیه؟
میتونه جالب باشه. چون زودتر کار تموم میشه ( مخصوصا موقعی که یارو میخواد محصولش رو توی چند تا سایت نیامندی ثبت کنه. اون موقع دعات هم میکنه):lol: