• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میخواهم سایت تبلیغاتی بزنم

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
کسی دیگه نظری نداره؟

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
کسی دیگه نظری نداره؟
عزیز ، سایت نیازمندی که اینهمه نیاز به مشاوره نداره. الان من هم دارمیه یه سایت نیازمندی رو تاسیس می کنم. ولی اس
کریپتش رو از p30vel.ir دانلود کردم. نصبش رو هم دوستم واسم نصب می کنه. هاست هم همون دوستم بهم رایگان داده. فقط واسه دامینش پول دادم. خدایی میبینی بهره وری رو؟:)

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
عزیز ، سایت نیازمندی که اینهمه نیاز به مشاوره نداره. الان من هم دارمیه یه سایت نیازمندی رو تاسیس می کنم. ولی اس
کریپتش رو از p30vel.ir دانلود کردم. نصبش رو هم دوستم واسم نصب می کنه. هاست هم همون دوستم بهم رایگان داده. فقط واسه دامینش پول دادم. خدایی میبینی بهره وری رو؟:)
دوست عزیز اسکریپتی که پی سی ول قرار داده یا کار نمیکنن یا نال هستن و به درد نمیخورن یه دونشم که کپی ایستگاه هست و ناقص برنامه نویسی شده و دارای موضوع و تگ و غیره نیست مهمتر از همه این سیستم باید سئو باشه که این سیستمهای پی سی ول سئو شده نیستن بعضیاشونم که گفتم مشکل کپی رایت دارن ممکنه بعد از مدتی سایتت رو ببندن با شکایت شرکت طراح اسکریپت توصیه میشه اسکریپت رو بخرید البته اسکریپت 40 هزار تومنی و نه بلکه 900 هزار به بالا رو بخرید تا سود دهی داشته باشه
موفق باشید

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9

ممنونم راه حل خوبی بود
ولی به درد من نمیخوره :lol:

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229

با این طرز فکر و ... سایت شما به هیچ جای نمیرسه :eek:

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
اگر تاحالا در سایت نیازمندیها یا همون تبلیغاتی، آگهی درج کردید لطفا بگید
1- دلیلتون از انتخاب این سایت برای درج آگهی چی بوده؟
2-از چه طریقی با آن سایت آشنا شدین؟
3-آیا از امکانات خاص اون سایت خوشتون اومده؟ و آنها چیا بودن؟
4-سایت نیازمندیها باید چه خصوصیاتی داشته باشه؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
اگر تاحالا در سایت نیازمندیها یا همون تبلیغاتی، آگهی درج کردید لطفا بگید
1- دلیلتون از انتخاب این سایت برای درج آگهی چی بوده؟
2-از چه طریقی با آن سایت آشنا شدین؟
3-آیا از امکانات خاص اون سایت خوشتون اومده؟ و آنها چیا بودن؟
4-سایت نیازمندیها باید چه خصوصیاتی داشته باشه؟
۱ - ایندکس سریع / آدرسهای seo / امکان درج تگ / امکان درج توضیحات طولانی / بازدید خوب
۲ - با جستجوی کلمه نیازمندیها تو گوگل !! :D
۳ - چیز خاصی نداشتن . همه مثل هم بودن حتی اسم فیلدهاشون هم مثل همدیگه بود !
۴ - این دیگه خیلی طولانیه . ولی اصل فعالیت یک نیازمندیها معرفی اجناس و خدمات تبلیغ شده است . پس باید بتونه به سرعت در موتورهای جستجو جای خودش رو به دست بیاره و اصول بهینه سازی رو به شدت رعایت کنه .

۵ - ( از خودمه) مزخرف ترین سایت نیازمندیها از نظر شما به چه دلیلی انتخاب شده ؟ ( یعنی چرا به نظر شما مزخرف ترین هست )
اسم نمی برم فعلا . ولی مزخرف ترین سایت های نیازمندی اونایی هستن که نتایج گوگل رو به جای آگهی نیازمندی جا میزنن و ۲ میلیون بنر کوچک و بزرگ گذاشتن کنار این نتایج /

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
۱ - ایندکس سریع / آدرسهای seo / امکان درج تگ / امکان درج توضیحات طولانی / بازدید خوب
۲ - با جستجوی کلمه نیازمندیها تو گوگل !! :D
۳ - چیز خاصی نداشتن . همه مثل هم بودن حتی اسم فیلدهاشون هم مثل همدیگه بود !
۴ - این دیگه خیلی طولانیه . ولی اصل فعالیت یک نیازمندیها معرفی اجناس و خدمات تبلیغ شده است . پس باید بتونه به سرعت در موتورهای جستجو جای خودش رو به دست بیاره و اصول بهینه سازی رو به شدت رعایت کنه .

۵ - ( از خودمه) مزخرف ترین سایت نیازمندیها از نظر شما به چه دلیلی انتخاب شده ؟ ( یعنی چرا به نظر شما مزخرف ترین هست )
اسم نمی برم فعلا . ولی مزخرف ترین سایت های نیازمندی اونایی هستن که نتایج گوگل رو به جای آگهی نیازمندی جا میزنن و ۲ میلیون بنر کوچک و بزرگ گذاشتن کنار این نتایج /

گزینه آخر فکرکنم استفاده از روش های اسپم هست که به نظر منم جالب نیست :wacko:

به نظرت این امکان رو در سایت قرار بدم که کاربرا بدون ثبت نام بتونن آگهی بزنن چیه؟

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان به نظر شما این امکان رو در سایت قرار بدم که کاربرا بدون ثبت نام بتونن آگهی بزنن چیه؟

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
دوستان به نظر شما این امکان رو در سایت قرار بدم که کاربرا بدون ثبت نام بتونن آگهی بزنن چیه؟
میتونه جالب باشه. چون زودتر کار تموم میشه ( مخصوصا موقعی که یارو میخواد محصولش رو توی چند تا سایت نیامندی ثبت کنه. اون موقع دعات هم میکنه):lol:

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
میتونه جالب باشه. چون زودتر کار تموم میشه ( مخصوصا موقعی که یارو میخواد محصولش رو توی چند تا سایت نیامندی ثبت کنه. اون موقع دعات هم میکنه):lol:

به نظر من هم خوبه ،اما وقتی که بخواد آگهی رو ویرایش یا حذف کنه به مشکل بر میخوره برای این باید چیکار کرد؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
برای هر آگهی یک کد شناسایی یکتا در زمان ایجاد آگهی تولید کنید . اینجوری امکان ویرایش آگهی رو هم داره طرف .

بالا