• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میخواهم مغازه موبایل فروشی بزنم

hosein_mic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
پوشاک زنونه خانوما دهنتو سرویس میکنن.اگر اعصابتو دوست داری این کار رو نکن
مردونه خیلی بهتره.میاد تو.عین آدم ۲ تا تن میزنه.یکیو برمیداره
اما زنا.پنجاه تا میپوشن
اخرم نمیخرن

Sent from my Nokia lumia 820 italy_232 using Tapatalk

دقیقا... جنس خوب رو میگن گرونه. ارزون رو میگن بنجله. خیلیا کلا از بیکاری میرن لباسای تو مغازه ها رو تن میزنن تازگیم مد شده میگن اجازه هست عکس بندازم باهاش که ببرن نشون خاطرخواهاشون بدن/مردونه هم اشناهامون دارن خیلی فرقی نداره هر کدوم درد سرای خودشو داره خواستید تا بگم ...

دوست گرامی میشه یه کم در مورد شغل قبلیت یعنی پوشاک زنانه بگی ؟
چرا راضی نیستی ؟
کلا چجور کاریه ؟
برگشتی و ماندهاش چجوریه ؟
شما از تولیدی میگرفتی ؟
سود هر تیکه چجوریه ؟

خیلی اعصاب میخواد
کار خوبی نیست
فراوان به علت تغییر دایمی مدها و طرح های لباس زنانه
همه جا....
اندازه خرید باید سود بده وگرنه با توجه به موندن و بنجلیش ورشکست میکنی ماه اول مگر از منابعی که خریدت واقعا مفت بیفته تهیه کنی

سلام
چند ساله که تو کار موبایلم ولی الان به این نتیجه رسیدم که ای کاش از اول رفته بودم تو کار پوشاک زنانه و بچه گانه
کار موبایل فوق العاده پر دردسره
چون تمام لوازم جانبی ساخت کشور دوست و برادر چینه تقریبا یک پنجم لوازم جانبی مثل شارژر و هندزفری رو باید بریزی دور چون از همون اول خرابن
یا باطری های معمولی که هیچ حساب و کتابی نداره و باطری هایی که به نام کپی میخری و بین 10 تا 20 تومن روش پول میدی حتی نصف باطریهای اورجینال شارژ نگه نمیدارن و در نهایت مشتری ناراضیه
هنوز هیچ قاب کپی و معمولی رو ندیدم که مشتری بعد از تعویضش راضی باشه
همیشه باید تو نرم افزار آپدیت باشی و این میتونه خیلی از وقتت رو حتی تو خونه بگیره چون باید مطالعه داشته باشی
خرید انواع و اقسام باکس تعمیرات نرم افزار هزینه بره و مشکل اینه که بعد از حداکثر یک سال از ساپورت شرکت فروشنده خارج میشه و دوباره برای اکتیو کردنش باید پول پرداخت کنی
مردم یاد گرفتن موقعی که میخوان گوشیشون رو برای کار کوچیکی به شما بدن ایراداتش رو نگن و بعد از تحویل دادن از طرف شما میگن این قبلا مشکلی نداشت و دست شما اینطوری شده حالا خر بیار و باقالی بار کن
خیلی از مشتری ها خودشون رو به نفهمی میزنن و گوشیشون رو میندازن تو آب وقتی سوخت میارن میگن یه فلش بزن درست میشه خلاصه کلی وقتت رو میگیرن و آخرش میگن گوشی افتاده بود تو آب
تازه اگه شانس بیاری اتهام بهت نزنن و بگن عکسهای شخصی گوشیمون رو برداشتی تا پخش کنی
من بعد از 7 سال کار موبایل دیگه اعصابم نمیکشه

فکر پوشاک رو نکن چه زنونه چه مردونه چه بچگونه
با این حساب من هم تعمیرات انجام نمیدم و فقط فروش گوشی/ کاور/ گارد/ فلیپ کاور و فروشه خوده گوشی رو گسترش میدم

ممنون میشم جناب علیرضا باز هم راهنمایی بفرمایید

با تشکر از همه دوستان

hosein_mic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
هنوز دنبالشم... up.....

shadow.pro

Registered User
لایک‌ها
194
دوست عزیز کار موبایل دردسر های زیادی داره از اصناف بگیر که هر روز رو سرت خرابه و روز به روز قانون بی معنی بهت میده تا خرابی هایی که گوشی ها و ضرر زیانی احتمالی که از وضع ارز مملکت برات میاره شما 30 تا گوشی بخری اگر قیمت کمی بالا بره به خیال خودت سود میکنی ولی اگر پایین رفت چی .. از این هم که بگذریم باید حتما.. تجربه کار داشته باشی که بفهمی بعضی از مشتری ها واقعا برای خرید نمیان و برات مشکل ساز میشن شما به پیشنهاد من البته استاد مایی .. یه چند مدتی پیش موبایل فروش باشی که راه چاهو یاد بگیری بعد تصمیم به مغازه زدم و فروش کن

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
دوستان ممنون که اطلاعاتتون رو در اختیار بقیه میذارید ولی واقعیت اینه که خیلی افراد روزانه صدها هزار تومن از اه لباس فروشی و موبایل و ... دارند سود می کنند . مشکل که معلومه هست ... شما بگید چه شغلی بی مشکله یا کم مشکله ؟

با هر صنفی صحبت کنید ناله میکنه ولی درست نیست افراد رو نا امید کنیم ، اگر مشکلی مطرح میشه خواهشا در مورد راه حل هاش هم گفته بشه چون یه جوری مشکلات رو بزرگ می کنید که طرف میگه اگه توی خونه بخوام بهتره ! اینجوری که نمیشه ...

توی صنف عمده فروشها و اغذیه یه جور ، موبایل و کامپیوتر یه جور ، پوشاک و عروسک یه جور و ..... همه شاکی اند ، نمیشه که ادم به خاطر یه سری مشکلات زود جا بزنه . راه حل ارائه بدید تا طرف با روحیه کارشو شروع کنه ....

hosein_mic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
دوست عزیز کار موبایل دردسر های زیادی داره از اصناف بگیر که هر روز رو سرت خرابه و روز به روز قانون بی معنی بهت میده تا خرابی هایی که گوشی ها و ضرر زیانی احتمالی که از وضع ارز مملکت برات میاره شما 30 تا گوشی بخری اگر قیمت کمی بالا بره به خیال خودت سود میکنی ولی اگر پایین رفت چی .. از این هم که بگذریم باید حتما.. تجربه کار داشته باشی که بفهمی بعضی از مشتری ها واقعا برای خرید نمیان و برات مشکل ساز میشن شما به پیشنهاد من البته استاد مایی .. یه چند مدتی پیش موبایل فروش باشی که راه چاهو یاد بگیری بعد تصمیم به مغازه زدم و فروش کن
مرسی دوست گلم.... اقایی

والا تصمیممو گرفتم
ولی از شما به عنوان فردی با تجربه میخوام به داداش خودت کمک کنی و به این سوالات پاسخ بدی(اینجا صلاح نمیدونی به صورت پیام خصوصی لطفا)/ قراره یه شاگرد با تجربه ولی بدون سرمایه هم باهام باشه....

محل خرید عمده گوشی ؟(پایین ترین قیمت ها)
تعداد خرید از هر گوشی ؟
مدل های پرفروش ؟
خرید لوازم جانبی ؟(شیک ترین ها و بهترین ها با قیمت مناسب در نوع خود)

برنامم اینه که با لوازم جانبی و نرم افزار ریختن شروع کنم و یواش یواش هم همه مدل گوشی بیارم

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
سلام
چند ساله که تو کار موبایلم ولی الان به این نتیجه رسیدم که ای کاش از اول رفته بودم تو کار پوشاک زنانه و بچه گانه
کار موبایل فوق العاده پر دردسره
چون تمام لوازم جانبی ساخت کشور دوست و برادر چینه تقریبا یک پنجم لوازم جانبی مثل شارژر و هندزفری رو باید بریزی دور چون از همون اول خرابن
یا باطری های معمولی که هیچ حساب و کتابی نداره و باطری هایی که به نام کپی میخری و بین 10 تا 20 تومن روش پول میدی حتی نصف باطریهای اورجینال شارژ نگه نمیدارن و در نهایت مشتری ناراضیه
هنوز هیچ قاب کپی و معمولی رو ندیدم که مشتری بعد از تعویضش راضی باشه
همیشه باید تو نرم افزار آپدیت باشی و این میتونه خیلی از وقتت رو حتی تو خونه بگیره چون باید مطالعه داشته باشی
خرید انواع و اقسام باکس تعمیرات نرم افزار هزینه بره و مشکل اینه که بعد از حداکثر یک سال از ساپورت شرکت فروشنده خارج میشه و دوباره برای اکتیو کردنش باید پول پرداخت کنی
مردم یاد گرفتن موقعی که میخوان گوشیشون رو برای کار کوچیکی به شما بدن ایراداتش رو نگن و بعد از تحویل دادن از طرف شما میگن این قبلا مشکلی نداشت و دست شما اینطوری شده حالا خر بیار و باقالی بار کن
خیلی از مشتری ها خودشون رو به نفهمی میزنن و گوشیشون رو میندازن تو آب وقتی سوخت میارن میگن یه فلش بزن درست میشه خلاصه کلی وقتت رو میگیرن و آخرش میگن گوشی افتاده بود تو آب
تازه اگه شانس بیاری اتهام بهت نزنن و بگن عکسهای شخصی گوشیمون رو برداشتی تا پخش کنی
من بعد از 7 سال کار موبایل دیگه اعصابم نمیکشه

استارتر عزیز توضیحات این دوستمون درباره کار موبایل درسته. کار موبایل به شدت پردردسره

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
دوستان ممنون که اطلاعاتتون رو در اختیار بقیه میذارید ولی واقعیت اینه که خیلی افراد روزانه صدها هزار تومن از اه لباس فروشی و موبایل و ... دارند سود می کنند . مشکل که معلومه هست ... شما بگید چه شغلی بی مشکله یا کم مشکله ؟

با هر صنفی صحبت کنید ناله میکنه ولی درست نیست افراد رو نا امید کنیم ، اگر مشکلی مطرح میشه خواهشا در مورد راه حل هاش هم گفته بشه چون یه جوری مشکلات رو بزرگ می کنید که طرف میگه اگه توی خونه بخوام بهتره ! اینجوری که نمیشه ...

توی صنف عمده فروشها و اغذیه یه جور ، موبایل و کامپیوتر یه جور ، پوشاک و عروسک یه جور و ..... همه شاکی اند ، نمیشه که ادم به خاطر یه سری مشکلات زود جا بزنه . راه حل ارائه بدید تا طرف با روحیه کارشو شروع کنه ....

ناله الکی که نمیکنن. حقیقته. من بنا به شغلم با موبایل فروش های مطرح کشور که کلی سرویس هم میدن به کل کشور، در تماسم. ناراضی اند. هزار تا کار میکنند و هزار تا مشکل دارند تا کسب درآمد کنند. خب وقتی من که تازه در این کار نیستم میبینم چقدر دردسر دارن چرا باید به کسی که میخواد تازه وارد این کار بشه و تجربه اون گرگ ها رو هم نداره بگم برو توی این حرفه و موفق میشی؟ اونهایی که 10 ساله توی این کارن توش موندن...!

hosein_mic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
میدونین چرا میخام وارد بازار موبایل بشم؟
پوشاک
شما 1 جین شلوار میاری باید با خ... مالی از مشتری پول بگیری و اخرش یک یا دو دونه اخرش مال خودته و بنجلیته
موبایل
خریدار:
اقا لطفا تخفیف بدید
فروشنده
نه شرمنده چیزی نداره نمتونم

در اخر شاید در یک معامله 2 ملیونی 5 هزار تخفیف بدن

لباس چی
بخدا رو شلوار 80-90 تومنی 20-25 تخفیف میخان که اگه در بعضی مواقع رد نکنی بره فقط تو ضرر کردی....
لباس مثل تره باره رد نکنی وبال گردنته تا اخر دنیا... موبایل چی؟ گور باباش قیمت خرید بده نه 50 کمتر خرید

شما تو کار موبایل لازم نیست 12 تا گلکسی اس 5 بیاری یکی بیار دو تا بیار....ولی پوشاک ییک مدل شلوار باید تمام رنگ بخری که میشه 84 عدد از یک مدل و هر کار کنی 14 تای اخرش سر جهازیت میشه و مال خودته

ضمنا دوستان فراموش نکنید جایی که من میخوام این کارو کنم میشم انحصار مطلق و مثل بازار های گوشی تهران فروشنده و مغازه زیاد نیست

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
میدونین چرا میخام وارد بازار موبایل بشم؟
پوشاک
شما 1 جین شلوار میاری باید با خ... مالی از مشتری پول بگیری و اخرش یک یا دو دونه اخرش مال خودته و بنجلیته
موبایل
خریدار:
اقا لطفا تخفیف بدید
فروشنده
نه شرمنده چیزی نداره نمتونم

در اخر شاید در یک معامله 2 ملیونی 5 هزار تخفیف بدن

لباس چی
بخدا رو شلوار 80-90 تومنی 20-25 تخفیف میخان که اگه در بعضی مواقع رد نکنی بره فقط تو ضرر کردی....
لباس مثل تره باره رد نکنی وبال گردنته تا اخر دنیا... موبایل چی؟ گور باباش قیمت خرید بده نه 50 کمتر خرید

شما تو کار موبایل لازم نیست 12 تا گلکسی اس 5 بیاری یکی بیار دو تا بیار....ولی پوشاک ییک مدل شلوار باید تمام رنگ بخری که میشه 84 عدد از یک مدل و هر کار کنی 14 تای اخرش سر جهازیت میشه و مال خودته

ضمنا دوستان فراموش نکنید جایی که من میخوام این کارو کنم میشم انحصار مطلق و مثل بازار های گوشی تهران فروشنده و مغازه زیاد نیست

البته اونطرف قضیه رو هم باید دید . لباس درسته ارزونه ولی سودش بعضا تا 200-300 درصد هست ، موبایل چی ؟ خیلی گرگ باشه 6-7% و مطمئنا ریسک بالاتری هم داره . لباس فروش نره شما به قیمت خرید خودتون حراج میزنید افراد کم پول هم هستند که در قید و بند مد روز نیستند ولی یه گوشی 1/5 میلیونی چقدر باید حرص بخوری که اگه فروش نره چی میشه .... !
از یه دید دیگه نگاه کنیم طرف میاد 6 دست لباس امتحان میکنه ممکنه بخره ممکنه نخره ولی میره در مغازه موبایلی 2 تا نرم افزار رو توی 30 ثانیه براش نصب می کنند 20-25 هزار تومن ازش میگیرند !

به هر حال هر شغلی یه سری مزایا و معایب داره ادم خودش باید با سرمایش ، ریسک و اخلاقیاتش سبک سنگین کنه ....

hosein_mic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
البته اونطرف قضیه رو هم باید دید . لباس درسته ارزونه ولی سودش بعضا تا 200-300 درصد هست ، موبایل چی ؟ خیلی گرگ باشه 6-7% و مطمئنا ریسک بالاتری هم داره . لباس فروش نره شما به قیمت خرید خودتون حراج میزنید افراد کم پول هم هستند که در قید و بند مد روز نیستند ولی یه گوشی 1/5 میلیونی چقدر باید حرص بخوری که اگه فروش نره چی میشه .... !
از یه دید دیگه نگاه کنیم طرف میاد 6 دست لباس امتحان میکنه ممکنه بخره ممکنه نخره ولی میره در مغازه موبایلی 2 تا نرم افزار رو توی 30 ثانیه براش نصب می کنند 20-25 هزار تومن ازش میگیرند !

به هر حال هر شغلی یه سری مزایا و معایب داره ادم خودش باید با سرمایش ، ریسک و اخلاقیاتش سبک سنگین کنه ....
درسته دوست من ولی شما خودتون تجربه دارین و میدونین موبایل فروش باید همه کار بکنه تا سود تپل بکنه و در بازار تلفن همراه کم سود ترین کار فروش گوشیه

لباس درسته سودش بالاست و جا داره تا جا ولی شهر من از اون جاهاش نیست .... چون دست زیاده

hosein_mic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
ضمنا همین کار های جانبی و دست به اچار بودنه که با به قول شما نصب 2 تا نرم افزار سود یه تیشرت یا پیراهن یا تونیک یا .... عایدت میشه بدون این که موندن جنس و... داشته باشید

Last edited:

hosein_mic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
در موارد زیر احتیاج به راهنمایی دارم

تعداد خرید از هر گوشی ؟
مدل های پرفروش ؟
محل خرید لوازم جانبی ؟(شیک ترین ها و بهترین ها با قیمت مناسب در نوع خود)

saeed.star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره آقا در مورد پوشاک زنانه یه توضیحاتی بده چون من خودم دنبالشم.
انواع پوشاک مجلسي دخترانه و زنانه ترکیه (عمده _ تکي )

http://torkiye.shopfa.com

براي ارتباط بيشتر در مورد خريد عمده و تکي و دريافت مدل ها ميتونيد با من در ارتباط باشيد.

وايبر : محمدي 09373435635

saeed.star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست گرامی میشه یه کم در مورد شغل قبلیت یعنی پوشاک زنانه بگی ؟
چرا راضی نیستی ؟
کلا چجور کاریه ؟
برگشتی و ماندهاش چجوریه ؟
شما از تولیدی میگرفتی ؟
سود هر تیکه چجوریه ؟
انواع پوشاک مجلسي دخترانه و زنانه ترکیه (عمده _ تکي )

http://torkiye.shopfa.com

براي ارتباط بيشتر در مورد خريد عمده و تکي و دريافت مدل ها ميتونيد با من در ارتباط باشيد.

وايبر : محمدي 09373435635

meysamiii

Registered User
لایک‌ها
53
اگه ترخیص کار آشنا داری بگو برات از چین لابه لای جنسا بیاره ;)
ولی اگه تهرانی برو بازار موبایل پایینتر از علاءالدین
البته جنسای مارک مثل گوشی های گلکسی که ماله سامسونگه یا ال جی نمیتونی کمتر از قینت نمایندگیاش پیدا کنی
پس رو گوشی های مارک حساب وا نکن
تعداد خرید از هر گوشی ؟
شما برای شروع بیشتر از 10 تا گوشی بیاری ضرر میکنی
باز بستگی به بودجه ات داره
مدل های پرفروش ؟
الان دیگه همه میدونن گلکسی ها رو بورسن
ولی باز جهت اطلاع میتونی به صسمت پر فروشترین های دی جی کالا یا موبایل دات آی آر یه نگاه بندازی
محل خرید لوازم جانبی ؟(شیک ترین ها و بهترین ها با قیمت مناسب در نوع خود)
باز اینجا اگه ترخیص کار داشتی که هیچی بگو برات بیاره

ولی اگه نداشتی برو طبقه زیر زمین پاساژ علاءالدین کلا لوازم جانبیه هر مدل و سلیقه ای که بخوای
نکته: در کل پیشنهاد من اینه اگه زیر 50 ملیون سرمایه داری اصلا نرو سمت این کار
بعد اینکه از بخش فروش درآمد راضی کننده ای نخواهی داشت باید حتما کار تعمیرات رو کنارش داشته باشی
یاعلی مؤفق باشی

prince0fpersia

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
دوستانی که میگن کار تعمیرات کن. مگه گوشی ها همه گارانتی ندارن؟ پس چرا ملت باید بیان گوشی رو بدن به مغازه برای تعمیر؟ (البته فکر میکنم نهایت گارانتی ها یکساله باشه، ولی خب بعدشم طرف گوشیش رو میبره میده به همون گارانتی ولی پولشو میده. حداقل مطمئن تره به اینکه بده به مغازه)

درست نمیگم؟

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
اعتماد به گارانتی دیگه دورانش گذشت

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
اولین کاری که باید کنی یه تعمیر کار خوب باید داشته باشی

majid-jan

Registered User
لایک‌ها
113
به نظرم این کار رو نکنید
اگه هم از فروش لباس زنونه خسته شدید تغییر شغل بدید مثلا برید سمت لباس مردانه
موبایل فروشی به نظرم واسه شروع کردن حداقل 1 سال تجربه نیاز داره که تو این بازار تا تجربه به دست بیارید میترسم سرمایه رو از دست بدید
یا اگه مصمم هستید سه ماه اول فقط لوازم جانبی بیارید و گوشی هم خریدید گوشی های میان قیمت و خوش قیمت بیارید تا سلیقه های منطقه دستتون بیاد

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
یه بنده خدایی رو میشناسم، سرمایه زیادی نداشت اما کلی موبایل داره . از همه مدل و از همه قیمتی. از مدلهای شاخ و روز تا معمولی. قیمت هاش هم تقریبا خوبه. مدتیه تو نخشم که روش کارش چطوریه که این همه موبایل موجود کرده بدون نگرانی از اینکه رودستش بمونه و فروش نره. خیلی هم سرش شلوغه . . .
بنظرتون چطور کار میکنه ؟
ممکنه موبایل بهش بدن بعد از فروش پرداخت کنه ؟

بالا